Καλέ, τι λέει το Σπίγκελ; Ο συνεταίρος του Παπανδρέου έκανε υποκλοπές; Άκου τους συνωμοσιολόγους…

Συνωμοσιολογίες μωρέ…
20131029-145934.jpg

Την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα “δείχνει” ως κέντρο υποκλοπών για λογαριασμό της NSA το γερμανικό περιοδικό “Spiegel”, όπως τουλάχιστον προκύπτει από έγγραφο της Υπηρεσίας Εθνικής Άσφάλειας των ΗΠΑ, που περιήλθε στην κατοχή του.
Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ,
σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύουν σήμερα τα “Νέα”, ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών που ονομάζονται Special Collection Service στελεχωμένες από Αμερικανούς πράκτορες υπάρχουν σε 80 χώρες, οι 19 εκ των οποίων στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
Το ρεπορτάζ του “Spiegel” συνεχίζει ότι στην ελληνική πρωτεύουσα δεν υπάρχει μόνο αυτή η μονάδα καταγραφής, αλλά και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται η παρουσία προσωπικού. Ο εξοπλισμός τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Τέτοιες μονάδες παρακολούθησης υπάρχουν μόνο στην Αθήνα, τη Μόσχα και τη Βιέννη, όσον αφορά την Ευρώπη.

4 σκέψεις σχετικά με το “Καλέ, τι λέει το Σπίγκελ; Ο συνεταίρος του Παπανδρέου έκανε υποκλοπές; Άκου τους συνωμοσιολόγους…

  1. Ιδου το κοπροσκυλο που ευθυνεται εξισου με τους σαμαρα , παπανδρεου , βενιζελο , σημιτη

    Η Ελλάδα χάνεται και ο “Κουρασμένος” κυνηγά πέρδικες στο Νέστο. Καλοπέραση, μάσα και ραχάτι για τον πρωθυπουργό που βούλιαξε τη χώρα…

    h@@p://www.makeleio.gr/?p=21821

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.