ΤΩΡΑ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

20131030-123209.jpgΠριν από λίγο η Ραχήλ Μακρή αποκαθήλωσε τον «εθνικό εργολάβο» αποκαλύπτοντας τα δάνεια των επιχειρήσεων συμφερόντων του! Ήταν μάλιστα τέτοια η επιχειρηματολογία της βουλευτού των ΑΝΕΛ που -προς τιμήν του- συμφώνησε και ο κ. Γεωργάτος της ΔΗΜΑΡ!

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για έλλειψη ρευστότητας την ώρα που επιχειρήσεις του κ. Μπόμπολα, όπως το MEGA, παίρνουν ομολογιακά δάνεια εκατομμυρίων! Δεν μπορεί επιχειρηση του κυρίου Μπόμπολα να οφείλει 600 χιλ. Ευρώ στο δημόσιο και να μην έχει ενεργοποιηθεί ο κώδικας εσόδων που προβλέπει κατάσχεση εντός 30 ημερών! Να που είναι τα λεφτά!»

Ακολούθησε ο αυτοδιασυρμός του κυρίου Σταμενίτη, που μιλούσε περί «λαϊκισμού» για να λάβει την απάντηση από την κυρία Μακρή: «Πείτε μας που πήγαν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Εσείς λέγατε ότι θα δώσουν ρευστότητα στην αγορά. Που είναι η ρευστότητα; Ποιοί πληρώθηκαν με τα λεφτά του Ελληνικού λαού που πήγαν στις τράπεζες»;

Εύγε στην Ρ. Μακρή. Το λέει η ψυχή της.

Δείτε το βίντεο

20 σκέψεις σχετικά με το “ΤΩΡΑ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

  1. πρέπει να γίνει αποκλειστικό το επάγγελμα του τραπεζίτη.
   να μην έχει δικαίωμα ο τραπεζίτης ή η τράπεζα να συμμετέχει σε άλλη εταιρεία.
   Τώρα, οι τραπεζίτες δανείζουν τις δικές τους επιχειρήσεις,, και μετά ναυαγούν σκόπιμα τις τράπεζες,,
   πρέπει τα έσοδα του τραπεζίτη να προέρχονται μόνο, μόνο από τα κέρδη της Τράπεζας.
   Αν κάποιος θέλει να γίνει βιομίχανος πχ,, δεν θα μπορεί να είναι και τραπεζίτης ταυτόχρονα,.

   Μου αρέσει!

 1. Ρέ, δέν μάς χέζει καί η …ψυχωμένη αμόρφωτη Ραχούλα
  μέ τά ταγεράκια τά κόκκινα καί τά 10.000 € τόν μήνα ?

  Τί καινούργιο μάς είπε η ψηλή Ραχούλα η βοσκοπούλα ?
  Σάς δίνω ΕΓΩ, παρακάτω, εικοσαπλάσια στοιχεία επί τού θέματος.
  Η κάθε πονηρο-Ραχούλα, γιά νά δικαιολογή τά 10.000 € τό μήνα,
  ΠΡΕΠΕΙ νά εξηγή ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ,

  τί , ακριβώς, πρέπει νά γίνη μέ τούς π@ύστηδες,,,,,
  πού ΔΩΣΑΝΕ τά δάνεια αυτά στούς πονηρούς, μέ σαφήνεια, τό Α, τό Β, τό Γ !

  Άϊ Σιχτίρ μέ τίς ψηλο-Ραχούλες καί τίς, εκεί, καθήμενες βοσκοπούλες.

  Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους εσύ πληρώνεις ;
  30 Νοεμβρίου 2012

  AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.
  ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το.μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικώνεισαγγελέων.
  ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.
  INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.
  ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική. «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.
  ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει.
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ.
  ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λεγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.
  STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.
  ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
  ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58.000.000 ευρώ.
  J & P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ.
  MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκη Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.
  ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.
  ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων, και με τραπεζικό δανεισμό, που φτάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.
  FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, έμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.
  MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.
  ΜΒΔΤ Μπάμπη Βωβού, έχει δάνεια € 700 εκατ. , σημερινή (Σάβ, 28 Σεπτεμβρίου 2013), αξία των ακινήτων περίπου στα € 450 εκατ., με εκχωρημένες τις περισσότερες μισθωτικές συμβάσεις στις τράπεζες». Η σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο 1 εκατ. Ευρώ (τελικά αφέθηκε με εγγύηση ελεύθερος).

  Μου αρέσει!

  1. Ενας εισαγγελέας με ούμπαλα ή μια ομάδα εισαγγελέων με ούμπαλα να ψάξει ή κάποιος φορέας που να φέρει εις πέρας αυτά που αναφέρει ο AnyparktOs …..

   Γι αυτό είναι νομοτέλεια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η ΧΡΥΣΗ ΑΝΟΙΞΗ που έρχεται οσονούπω ….

   Ο γόρδιος δεσμός αφού δεν λύνεται τότε μάλλον κόβεται…

   Μου αρέσει!

   1. Θα μου πείς θα σου λύσει τα προβλήματα ο Λαγός ή τάλλα καλόπαιδα …
    Μα όλοι αυτοί που ψήφισαν και ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ούτε φασίστες και ναζιστές όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν τα βοθροκάναλα με τα αργυρώνητα παπαγαλάκια τους …αλλά είναι άτομα με βαθύ αίσθημα ευθύνης επιστήμονες και άλλοι μέσα από την κοινωνία που και θέλουν και μπορούν να δώσουν λύσεις….

    Μου αρέσει!

  2. Το να πείτε μπράβο σε οποιαδήποτε κίνηση είναι υπέρ μας σας πέφτει βαρύ;
   Εγώ της λέω μπράβο για αυτό που έκανε. Εσύ γιατί πας να το αμαυρώσεις και να το μικρίνεις επειδή δεν έκανε έτσι με το μαγικό της ραβδάκι να εξαφανίσει όλους τους κακούς μεμιάς;
   Ανύπαρκτος όπως πάντα.

   Μου αρέσει!

  3. Όχι πως δε σε είχαμε πάρει χαμπάρι, αλλά ρε παιδί μου, δε κάνεις και καμία προσπάθεια να το κρύψεις πως είσαι πληρωμένο παπαγαλάκι… Αυτό μειώνει την αποτελεσματικότητά σου, να το ξέρεις…

   Μου αρέσει!

  4. ‘Οταν ένας βουλευτής τολμήσει να χτυπήσει διαπλεκόμενους του Ελλαδιστάν, τότε πολλοι καλοθελητές (όπως εσύ) ορμάνε να τον ξεσκίσουν με βρισιές και χυδαίες εκφράσεις.
   Κανονικά θα έπρεπε να του πουν ένα «Εύγε» για να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα ανάμεσα στα θηρία.
   Πρόσεξε την περίπτωσή σου, μήπως η μέθοδος που χρησιμοποιείς δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, γιατί είναι κρίμα.

   Μου αρέσει!

 2. η χρυσαυγειαδα ….θα σας πνίξει όλους…. εφοσον δεν μπορούσατε…βρε κορόιδα…, γιατι παίσατε στα βαθιά…. για κολύμπι… αν ειναι δυνατον…. υπερεκτίμηση δυνατοτήτων ας πούμε…. όμως ο ΆΡΧΩΝ τΩν ΑΡΧΌΝΤΩΝ δεν παιζει με αστείους…άρχισε το οριστικό και τελικό ξεσκαρταρισμα … και οπου ναναι ερχεται και η μέτρηση…. εκλογικής επιθυμίας των πολιτών….εν αναμονή…. και να βρείτε ενα καλώ στήριγμα οταν έρθει το δημοκοπικο εύρημα…. εκείνων που κάνουν αληθινή μέτρηση…. χωρις αστεία …. ουχι τυπου, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΟΥΣ…. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΟΥΣ

  ΔΩΡΙΈΩΝ ΕΠΑΝΟΔΟΣ
  7>Ε<7

  Μου αρέσει!

  1. Για την Ιερισσό, μεγάλοι αγωνιστές δεν έχετε πει τιποτα. Τσιμουδιά. Οταν έριχναν τα ματ δακρυγονα στα σχολεία, οι βολευτές σας συμπαραστάθηκαν στον σωματείο εργαζομένων του Χρυσου.
   ρε ποιον κοροιδεύτετε.
   Σωτηρία δεν θα έρθει ουτε απο τους λαθρολάγχνους ουτε απο τα Χρυσάγουλα που έχουν πιλικο ευφυΐας 140 υπο το μηδεν..

   Μου αρέσει!

 3. KAΛA AΣ BΓAZAN KAI KANENAN AΠO TH XA ,ΘA TA EIXE ΠEI EΔΩ KAI KANA XPONO.AΛΛA ΔEN MΠOPΩ NA MHN ΠAPAΔEXTΩ OPIΣMENA ATOMA AΠO AΛΛA KOMMATA OΠΩΣ H MAKPH KAI H KΩΣTANTOΠOYΛOY ΠOY ΔEN KOΛΩNOYN ΣE KANENAN

  Μου αρέσει!

 4. Δυστυχώς το ζητούμενο δεν είναι αν κάποιοι βουλευτές αποκαλύπτουν ή κάνουν καταγγελίες με στοιχεία.
  Το ζητούμενο είναι ότι αυτός που πρέπει να ενεργοποιηθεί (Δικαιοσύνη) μετά από τα παραπάνω δεν το κάνει.
  Λειτουργεί μονάχα κατά παραγγελία (από το διαπλεκόμενο σύστημα) στα σοβαρά πολιτικοοικονομικά θέματα.
  Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα οφείλουμε να σκοτώσουμε αυτό το διαπλεκόμενο σύστημα.
  Αυτό δεν μπορεί να γίνει με λουλούδια. Θέλει ακραίες λύσεις-επιλογές.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.