Αυτο το βίντεο, απλά δεν υπάρχει!

77 σκέψεις σχετικά με το “Αυτο το βίντεο, απλά δεν υπάρχει!

    1. Οι πρόγονοι μας δεν έδωσαν την ζωής τους για να χαριεντίζουν,οι ταξίαρχοι και ανω σε βαθμο(οι περισσότεροι εξ αυτων μασωνοι)για να κοροιδεύουν τους νεοεισασχέντες ή τους ορκισμένους στρατιωτικών σχολών με αυτΌν τον τρόπο.Έχει ο καιρός,να γυρίσει ο τροχός.
      Όταν θα τους περνουν με τις πετρες αυτούς και τους ανωτατους αξιωματικους πολιτικους δημοσιογραφους και δικαστες,τετοιες φωνες θα ακουνε και θα τους φευγει το κατουρο.
      Και τότε θα ναι που να κλαινε.
      Εμείς σας ευχαριστούμε παιδια!
      Συγχαρητηρια στην κοπελα επισης που παρα τουςανθελληνικους νομους για τα σωματα ασφαλειας ακομα φοραει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,παρα την απαγορευση αυτης λογω παραποιησης στολης.

      Μου αρέσει!

      1. Γενικε ξυπνιε αν υπηρετουσες την Ελλάδα ,θα φορουσες Ελληνικη Σημαια.
        Αφου εισαι πιονι δεν αξιζεις να φορας Ελληνικη στολη.Σορτσακι και εβραικο καπελακι θα σου ταιριαζε.
        Α μα πια με τον καθε τουριστα!
        Απ αυτους …. τους πολιτικους….. και δικαστες να κοψετε για τα ψευτικα χρωστουμενα που θα μας επιβαλλουν οι εβραιοι

        Μου αρέσει!

      2. Και κοψτε τα εμβολια στις στρατιωτικες σχολες και απο παντου.Ο υδραργυρος καταστρεφει το μυαλο των ενηλικων οπως και των μωρων.

        Μου αρέσει!

      3. προς Αρη,

        Γιατι θελει η αριστοκρατια, ναι η στρατιωτικη κλικα, θελει να ξεφτιλισει τα νιατα και το στρατευμα.

        Οι υπερβολες αποσκοπουν την υποταξη της συνειδησης και την ταπεινωση του στρατευματος. Αυτα δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑΝ σκοπο την υψωση του ηθικου του στρατευμενου.

        Ειναι αναλγητοι και ελεεινοι, φιλε Αρη. Γμτα, ζουμε με ανθελληνες.

        Μου αρέσει!

      1. για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα …… αυτό γίνεται σε όλες τις στρατιωτικές ακαδημίες και έχει να κάνει με την εξάλειψη του εγωισμού του εκπαιδευόμενου …….. πολλές ηλιθιότητες γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες …. τι θέλετε; …. υπαξιωματικούς γατάκια;

        Μου αρέσει!

      2. Οχι, επιθυμουμε υπαξιωματικους και αξιωματικους σκεφτομενους. Αν νομιζει ο ΕΣ οτι το φραονημα, επαρκεια κλπ αρχιζει απο τα 120dB και πανω πλαναται πλανην οικτραν. Α! μιας και το φερε η κουβεντα. Υπηρετησα για 23 μηνες ως ΔΕΑ στον Εβρο και η εντυπωση που εχω σχετικως την εκπαίδευση εφεδρων αλλα ΚΑΙ μονιμων στελεχων του Στρατου Ξηρας (για να μιλησω γι αυτα που ξερω) ειναι – για να το θεσω κομψα – οχι η βελτιστη δυνατη. Καλα θα εκανε η ηγεσια οι παραγωγικες σχολες αλλα και τα κεντρα εκπαίδευσης του Στρατου να ασχολουνται λιγοτερο με τη γραφειοκρατια, φανφαρες, καλλωπισμους μοναδων και τα σκουξιματα και περισσοτερο με την ουσιαστικη εκπαίδευση στελεχων και εφεδρων. Ο καιρος γαρ εγγυς….

        Μου αρέσει!

  1. Οι γυναίκες έχουν φυσικό ρόλο να γενούν τους νέους πολεμιστές και τις νέες μητέρες της Φυλής.
    Δεν κερδίζει τίποτε ο Στρατός από τη μετατροπή των γυναικών σε ανδογύναια.
    Δεν ήταν εικόνα αυτή,της «επιλοχίου». Ευδής και καλλίγραμμος κατ΄άλλα όχι όμως να σιτίζεται από το δημόσιο ταμείο για υπηρεσίες που δεν μπορεί φύσει να προσφέρη.

    Μου αρέσει!

    1. Με κινδυνο να σε …. συγχυσω θα σου ελεγα οτι ο Αμερικανικος και κυριως ο Ισραηλινος στρατος εχουν αλλη αποψη – εμπειρια…….

      Μου αρέσει!

      1. Aλανι Mην είσαι λιγούρης…. Μιλάμε για στρατό τώρα… αυτές γίνονται τίγρεις αν χρειαστεί …και σε στέλνουν σε κλάσματα δευτερόλεπτου . Οι χαριτωμενες αυτες δεσποινιδες είναι πολύ κοντά στην ψυχολογία των…… Βιετκόνγκ …… σε πακεταρουν κανονικα …….αν θυμάσαι το κάζο του Αμερικανικου στρατου …..

        Μου αρέσει!

    2. Μετων, ο θεμα μας ειναι ποιος θα μεγαλωνει τα παιδια! Αναποδογυριζονται οι ρολοι! Προς τι? ..μα εις δοξαν καποιων που προσπαθουν να μας μπερδεψουν στα παντα για να μας ελεγχουν. Μην στενοχωριεσαι ομως, Παρατηρησε τα νεα κοριτσια.Ειναι πιο γλυκες, ηρεμες,γενικως θηλυκες, κι απο τις γιαγιαδες μας.Θεωρουν οτι εχει γινει αποδεκτη η ισοτητα και στους νομους και στην νοοτροπια,{ λαθος εικονα εχουν βεβαιως, αλλα βγαινει σε καλο) κι ετσι, μπορουν να ζησουν την θηλυκοτητα τους. Μην ανησυχεις, και μην φοβασαι.Ολα βαινουν καλως σ’αυτον τον τομεα. υγ οι λιγες κοπελλες που ειναι στον στρατο καλο κανουν στην κοινωνια.Κλεινουν στοματα ..παπαρολογουντα, μ’ο,τι αυτο θα συνεπαγοταν. πχ. ποιος θα τολμησει να πει στην γυναικα του εισαι αδυναμη, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη? απ’την αλλη οι νεες γυναικες δεν χρειαζεται να αντροφερνουν -οπως η παλιοτερες γενιες, θυμασαι?- ωστε να αποδειξουν οτι μπορουν να τα καταφερνουν παντου. Δες τι τρυφερες που ειναι οι νεαρες μαμαδες της εποχης μας. Ειναι ετσι επειδη ειναι απο επιλογη μαναδες, κι οχι αναγκαστικα.

      Μου αρέσει!

      1. στην νοοτροπία ίσως να μην είστε ίσες με κάτι ελληνάραδες άντρακλες που έχουμε….
        στους νόμους όμως, μας ρίχνετε, είστε απο πάνω, είμαστε αδικημένοι.
        πχ η υποχρεωτική στράτευση, κάτι επιδόματα μόνο για γυναίκες,

        Μου αρέσει!

      2. Κάποτε,οι παραγωγικές αυτές Σχολές,έβγαζαν άξιους βαθμοφόρους,σήμερα βγάζουν άξιους φωνακλάδες,όπως είναι καί οι πολιτικοί τους προιστάμενοι,πού φωνάζουν ότι διαπραγματεύονται μέ τή τρόικα,νομίζοντας ότι
        μας πείθουν..θά προτιμούσαμε τίς επιδόσεις τών σπουδαστών,στά πεδία ασκήσεων,στά όπλα,στά μαθήματά τους καί όχι μόνον στίς κραυγές῎..

        Μου αρέσει!

    3. Δεν μιλάει έτσι κάθε μέρα, έτσι γκάριζε σ’ αυτούς και νομίζω ότι υπερέβαλε αλλά δεν ξέρουμε και πώς της έχουν πει ότι πρέπει να φωνάζει.
      Ο τύπος πάντως μου άρεσε γιατί του φώναζε σαν να τον έβριζε.
      Το τι υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει Μέτων δεν το ξέρεις.
      Το ότι μπορεί μία να είναι γλυκειά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετάξει ένα απάτσι και να ισοπεδώσει τα πάντα….
      Στους σημερινούς πολέμους δεν μετράει τόσο η φυσική ρώμη, με όλους αυτούς τους οπλισμούς. Δεν είπε ότι θα γίνει βατράχι η κοπέλα, ούτε λοκατζής.
      Και στην τελική εφόσον υπάρχει θέση για γυναίκες σίγουρα παράγουν κάποιο έργο και φυσικά θα πληρωθεί.

      Μου αρέσει!

  2. υπερβολη βρε παιδι μου…δεν χρειαζεται τοση πιεση…ειναι ψυχοφθορο και υποκριτικο..τι να την κανω την φωνη;;;πρακτικοτητα και ετοιμοτητα θελουμε…το ηθικο μας ειναι ακμαιοτατον.

    Μου αρέσει!

  3. για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα …… αυτό γίνεται σε όλες τις στρατιωτικές ακαδημίες και έχει να κάνει με την εξάλειψη του εγωισμού του εκπαιδευόμενου …….. πολλές ηλιθιότητες γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες …. τι θέλετε; …. υπαξιωματικούς γατάκια;

    Μου αρέσει!

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΟΥΣΑΝ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΣΚΥΛΟΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Υ. Γ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ

      Μου αρέσει!

    2. Δεν νομίζω στο συγκεκριμένο video υπάρχει υπερβολή και γι αυτό υπεύθυνοι είναι άλλοι και όχι ο σπουδαστής. Δείτε στην ίδια τελετή τον τρόπο που αναφέρονται οι σπουδαστές της Ευελπίδων και θα καταλάβετε τι εννοώ. http://www.youtube.com/watch?v=Z8E6t6Hcj7s

      Μου αρέσει!

    3. επιτέλους και κάποιος λογικός να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Αλλά τι να πεις όταν όλοι οι «πατριώτες» έβγαλαν την θητεία τους μεταξύ γουδιού, χαιδαρίου και Γεεθα

      Μου αρέσει!

  4. μονο εμενα μου ερχεται να κανω εμετο ακουγοντας αυτο το αισχος; δηλαδη αν δεν ουρλιαζουν μπροστα στους ανωτερους δεν ειναι καλοι στρατιωτες; τι υποχρεωνουν τα παιδια να κανουν διαφοροι καμμενοι εγκεφαλοι; αισθανονται τεραστιοι αν τους μιλουν ετσι; ουστ κωλογεροι!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. ήσουν μοδίστρα η ναύτης;
      στις ειδικές δυνάμεις (και σε μερικά μαύρα τάγματα πεζικου) έτσι φωνάζουν όλοι…. στην αναφορά λόχου…πόσο μάλλον μπροστά σε υπουργό

      Μου αρέσει!

      1. ξερω πολυ καλα πως φωναζουν. αν σου πω που υπηρετησα θα πεσεις και θα παιρνεις ασταματητα. αλλα εγω αλλο ρωτησα. αν σε βαζουν και ουρλιαζεις μπροστα σε καποιους που μπορει να την βρισκουν κιολας γινεσαι καλυτερος στρατιωτης; καταλαβες η εισαι για τους μαο μαο;

        Μου αρέσει!

      2. θα πέσω και θα παίρνω; ΛΟΥΚΑΣ, ΠΡΟΣΟΟΟΟ, ΛΟΥΚΑΣ ΑΑΑΑΑΑκυρο, άσε ποντίκι δεν με ψαρώνεις εμένα…
        αφού ήσουν μάχημι τι κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο Ε.Σ, όλα τα άλλα δηλαδή που κάνουν οι φαντάροι στην θητεία τους τους κάνουν καλύτερους στρατιώτες; γράφεις σαν να μην έχεις πάει φαντάρος

        Μου αρέσει!

      3. ΗΕLLO AFRIKA MAO MAO ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ[[ ΥΠΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΣΑΙ]] ΞΥΠΝΑ ΧΑΖΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΕ ΕΣΤΙΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΕΡΓΟΣ Η ΜΕ ΜΙΣΘΟ 500 ΕΥΡΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ

        Μου αρέσει!

      4. Πες τα ρε Μαο Μαο γίγαντα…
        Άκου να υπάρχει «ναυτικό» στην Ελλάδα!
        Πες τα ρε μαχίμι.
        Εκπαίδευσέ τους…
        Πες τους ότι αυτό το παιδί που φωνάζει, δείχνει υψηλή εκπαίδευση που υποδηλώνει «ταπείνωση» , όπως κάνει η Πάνια στις εκπομπές της, που γελοιοποιεί τους καλεσμένους της.
        (πλάκα-πλάκα κάνει για μάχιμη αυτή)
        Αυτή είναι εκπαίδευση όχι αστεία…

        Μου αρέσει!

    2. γιατι σοφια μου αν εισαι αξιωματικος χαμηλης νοημοσυνης και παιδειας εχεις ανεβει ερποντας και γλυφωντας η επειδη εισαι κομματικο στελεχος και οταν φωναζει η γυναικα σου στο σπιτι λουφαζεις η οταν εισαι υπουργος αβουλος που σου φωναζουν οι λεφταδες, ο πρωθυπουργος, η μερκελ και η γυναικα σου (οι γυναικες βλεπουν αμεσως τους μικρους αντρες) τοτε υποχρεωνεις τα φανταρακια να επιβεβαιβαιωσουν τον χαμενο σου ανδρισμο. Υ.Σ οπως καταλαβαινεις απο τις συνομιλιες υπαρχουν καποιοι που τους αρεσει.

      Μου αρέσει!

  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;; ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;
    Η ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΑΒΛΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ- -ΒΓΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΕ Σ.Σ ΑΜΥΝΑΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙΣ [[ΑΡΠΑΧΤΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙ]] Υ .Γ ΖΩΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ θΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ George ειπε

      Μου αρέσει!

  6. Για το ιλαρό θέαμα με τις αγριοφωνάρες και την άκομψη επανάληψη της λέξης ευχαριστώ σε κάθε πρόταση του ΑΓΕΣ δεν φταίνε οι εκπαιδευόμενοι αλλά οι εκπαιδευτές τους.

    Όσοι έχουμε περάσει σχολείο βαθμοφόρων (αξ/κων) στις ένοπλες δυνάμεις μάθαμε πως να αντιμετωπίζουμε παρόμοιες καταστάσεις χωρίς να ξελαρυγιαζόμαστε, άσε που μπορούσαμε να αρθρώσουμε και να ανταλάξουμε περισσότερες λέξεις με τον επιθεωρούντα αξ/κο.
    Αυτά όμως τα οφείλαμε στους εκπαιδευτές μας.

    Φυσικά πάντοτε υπήρχαν κάποιοι «προβληματικοί» αξιωματικοί που θεωρούσαν ότι με τις αγριοφωνάρες ευχαριστούσαν τους υψηλούς προσκεκλημένους τους.
    Επρόκειτο για χαμηλής στάθμης μορφώσεως υπαξιωματικούς που κατάφεραν με την πάροδο πολλών ετών να φθάσουν σε βαθμούς ανώτερων αξιωματικών και οι οποίοι προσπαθούσαν να αντισταθμίσουν την έλλειψη παιδείας και εκπαιδεύσεως με την κακώς εννοούμενη «ανδρεία» της αγριοφωνάρας, αυτές οι γραφικές φιγούρες έφεραν συνήθως τον τίτλο «καραβανάς».

    Μην τα βάζετε λοιπόν με τον μαθητή αλλά με τους δασκάλους του.

    Μου αρέσει!

  7. Μετά μην απορείται γιατί δεν τους έχουμε πάρει στο κυνήγι ακόμα……το φυσιολογικό θα ήταν μπροστά στον υπουργό με τέτοια φωνή να του έλεγε μπινελίκια, αλλά η θεσούλα με το μισθουλάκο βλέπεις είναι πιό δυνατή από την αξιοπρέπεια..
    Μήν πει κανείς για πειθαρχίες και άλλες μ@λ@κίες γιατί ο στρατός έχει βγάλει πολλά ουγκ-ουγκ πολίτες

    Μου αρέσει!

  8. Η γελοιοτητα ανηκει σε αυτους που τους εβαλαν να φωνασκουν κατα αυτον τον τροπο…να κανουν επιδειξη του » ηθικον ακμαιοτατον» μπροστα σε αυτους που εχουν καταεξευτελισει τις Ε.Δ. και εχουν ριξει το ηθικο τους στα βαραθρα.

    Μου αρέσει!

  9. η τελευταια νικη ηταν το 1940 ………………………αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ και μετα μετεβληθησαν σε ακουσατε
    ακουσατε…………αχαχαχαχαχααχαχαχ

    Μου αρέσει!

  10. Όταν σφυρίζουν οι οβίδες δίπλα σου και είσαι αξιωματικός ή υπαξιωματικός πρέπει να κάνεις τον καθήκον σου. Μέχρι προχθές καμαρώνατε για το αερα κάτι τέτοιων παλικαριών που ούρλιαζαν και σκορπουσαν τον πανικό στους εχθρούς στα βουνά της Πίνδου. Όσοι δεν έχουν ιδέα από Στρατό και σχολές ή είναι φυγόστρατοι παρακαλώ να μην χλευάζουν και γελάνε. Για γέλια είναι οι μαιμού γαλονάδες και οι γραβατάκηδες υφυπουργοί. Έπρεπε να τον δαγκώσουν αντί να του δίνουν το χέρι !!!

    Μου αρέσει!

  11. Το ψηλο παλικαρι (που προηγειτο του φωνακλα) λεει ενα απλο ευχαριστω που ισα που ακουγεται.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ>
    Δεν υπαρχει γραμμη να ουρλιαζουν σα δαιμονισμενοι.
    Το τελευταιο παλικαρακι ειναι προφανως στρατοκαβλος.
    Φανταροι οι περισσοτεροι φανταζομαι εχετε παει. Ε, καταλαβαινετε περι τινως προκειται.
    Η κοπελα εχει απλα λιγο μπασα φωνη. Ε, τι να κανουμε…. Και η Σωτηρια Μπελλου μπασα φωνη ειχε.

    Μου αρέσει!

  12. Φυσικά εδώ ευθύνονται οι ανώτεροι σαφώς.
    Αλλά πέρα από αυτό.

    Και όμως…
    κάτι «υπερπατριώτες» στρατόκ@@@ τύπου κόμπρα κάι (βλ. καράτε κιντ), που θεωρούν υγιή αυτή την εικόνα η οποία προκαλεί αυθόρμητο -και όχι κακοπροαίρετο γέλιο- έχουν ξεφύγει για τα καλά!
    Μιλάνε για «πειθαρχία» και «φρόνημα».

    Τα παιδιά εν πάσι περιπτώσει δώσανε εξετάσεις μπήκανε έντιμα στην σχολή και εξασφάλισαν τον επιούσιο.
    Δεν τα κοροϊδεύει κανείς…

    Απλά αυτή η εικόνα δεν δείχνει πειθαρχία και σθένος, δείχνει ότι γκαρίζουν σα να έχουν καταληφθεί από αμόκ.
    Ο δεύτερος μια χαρά θα παρουσιάστηκε, γι’ αυτό δεν δείχνουν την δική του παρουσίαση.

    Και στο κάτω κάτω είναι σα να σε καλέσουν σε ένα σπίτι και στην αυλή του σπιτιού να δεις ένα πεκινουά να χτυπιέται κάτω σα δαιμονισμένο.
    Θα φοβηθείς;
    Όχι βέβαια…
    Αν δεις όμως ξάφνου να σκάει κανένα τσοπανόσκυλο με σταθερό και υπόκοφο γρύλισμα, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια καταϊδρωμένος.

    Άλλο πράγμα λοιπόν η λεβέντικη, σθεντόρια παρουσίαση και άλλο πράγμα η φοβική, η υπερβολική…
    Μην διαβάζω για «πειθαρχίες» και τέτοια, γιατί γελάω.
    Είναι αστείο και να λέγονται αυτά τα πράγματα…

    Μου αρέσει!

  13. Αποκλείεται ο τυπάκος να βρίσκεται κάτω από υπερβολική συναισθηματική φόρτιση.
    Έχει απεναντί του έναν υφυπουργό. Αυτός το θεωρεί σημαντικό, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του.

    ΄ΕΕ ΚΑΙ?????

    Τελικά εκλογές θα γίνουν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ?

    Μου αρέσει!

  14. Aντε να γελασουμε και λιγο.

    Τα μηχανοκίνητα στην παρέλαση κι όσα «έπιασε» ο δικός μας «κοριός»

    του Διονύση Ελευθεράτου

    Ευθεία ερώτηση και διαπεραστική ματιά του υπουργού Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου προς τον υφυπουργό, Αθ. Δαβάκη: «Αληθεύουν όσα ακούω, Θανάση; Σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στο στράτευμα η απόφασή μου να παρελάσουν πάλι οι μηχανοκίνητες μονάδες την 28η Οκτωβρίου; Σχολιάζεται και η δωρεά καυσίμων από τον Βαρδινογιάννη; Λέγε…».

    Ο Δαβάκης – ελαφρώς αμήχανος: «Ναι, ποικιλοτρόπως». Ο Αβραμόπουλος τον ενθάρρυνε: «Μίλα ελεύθερα, ξέρεις, εγώ είμαι άνθρωπος ανεκτικός». Δαβάκης: «Ειπώθηκε π.χ. ότι τα άρματα στην παρέλαση θα μοιάζουν με τιμητικό άγημα στην κηδεία της αμυντικής βιομηχανίας. Ε, μεταξύ κατώτερων βαθμοφόρων και οπλιτών – σμηνιτών, γίνεται και χιούμορ. Αλιεύθηκαν κουβέντες, ρίμες, τιτιβίσματα…».

    Αβραμόπουλος: «Για πες μερικά». Δαβάκης: «Να, κάποιος έγραψε: “Τι του λείπει του ψωριάρη; Ένα τανκ που να μαρσάρει”. Άλλος διασκεύασε τον ύμνο της Αεροπορίας: “Αεροπόρος θα γενώ στη γη να μην πατήσω, βρείτε μου τώρα χορηγό τη μηχανή μη σβήσω. Ψυχή και σώμα δυνατός σαν πιάνω το τιμόνι, βάλε Βαρδή μου –να χαρείς– ακόμη ένα γαλόνι”. Ερευνάμε αν εννοεί γαλόνι βενζίνης ή γαλόνι στρατιωτικό…».

    Αβραμόπουλος: «Ορίστε, εδώ φθάσαμε… Επιχειρηματίες επιχορηγούν παρελάσεις αφιλοκερδώς και, αντί να επαινούνται, χλευάζονται. Θεέ μου, τέτοιο εχθρικό κλίμα εναντίον της επιχειρηματικότητας; Λες κι ο Βαρδής ζήτησε να διαφημίσουμε στα άρματα τη Μότορ Όιλ ή να πούμε ότι τα αεροσκάφη μας θα φθάσουν στ’ αστέρια, επειδή τα εμπνέει το Σταρ Τσάνελ. Θλιβερό… Τέλος πάντων, έμαθες μήπως για καμία μομφή, περισσότερο προσωπική, εναντίον μου;».

    Δαβάκης: «Ένας αξιωματικός είπε πως κάποτε φτιάξατε το ΚΕΠ, το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών. Τώρα, λεει, φτιάχνετε ΚΕΠ με ερωτηματικό. “Καύσιμα Έχετε Πετρελαιάδες;”. Το είπε, αλλά δεν γέλασε όλη η ομήγυρη». Ο Αβραμόπουλος ξέσπασε: «Παραγνωριστήκαμε με ορισμένους! Άντε, γιατί όπως γέμισα κάποτε την Αθήνα με κάγκελα δεν το ’χω σε τίποτα να γεμίσω κάθε τετραγωνικό που υπάρχει πίσω από τα κάγκελα των στρατιωτικών φυλακών με τέτοιους εξυπνάκηδες».

    Ζωήρεψε ο Δαβάκης: «Θέλετε να πέσουν κεφάλια;». Ο υπουργός έγνεψε αρνητικά. «Όχι, όχι, σχήμα λόγου ήταν. Χρειάζεται σύνεση. Ας εκτονώνονται καμιά φορά, δεν πειράζει». Ο υφυπουργός θέλησε να «το παίξει» λίγο σκληρός: «Είστε σίγουρος γι’ αυτό;». Ο υπουργός έδειξε ενοχλημένος: «Θανάση, μην αμφισβητείς την κρίση μου. Όταν εσύ ήσουν ιδεολογικός υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, εγώ είχα ήδη καριέρα διπλωμάτη. Πήγαινε τώρα, σ’ ευχαριστώ».Λίγη ώρα αργότερα, ο Αβραμόπουλος μιλούσε με τους συμβούλους του. «Δυστυχώς, ούτε στην κοινή γνώμη υπάρχει καλό κλίμα για το συγκεκριμένο θέμα», είπε ένας εξ αυτών και συνέχισε: «Πρώτα – πρώτα, δεν πιστεύουν ότι το επιπλέον κόστος είναι μόνο 35.000 ευρώ, όπως είπαμε. Βγήκε στη φόρα μια απάντηση που είχε δώσει παλιότερα το υπουργείο, σε ερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ. Το κόστος της συμμετοχής μηχανοκίνητων στις δυο παρελάσεις του 2009 ήταν 840.000 ευρώ. Τώρα γράφεται ότι η συνολική δαπάνη θα φθάσει τρία εκατομμύρια. Και δώσ’ του υπολογισμοί για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αυτά τα χρήματα σε μια χώρα τέτοιας ανεργίας και φτώχειας, διαλυμένης υγείας – παιδείας, κατεστραμμένων ασφαλιστικών ταμείων. Οι γνωστοί λαϊκισμοί. Τους τροφοδοτήσαμε, όμως».

    Αβραμόπουλος: «Τι άλλο λέγεται και γράφεται;». Σύμβουλος: «Πως κάναμε τη χώρα Μπανανία και ως υποκατάστατο υπερηφάνειας μοστράρουμε τις παρελάσεις, που σε τελική ανάλυση, λένε, δεν αποδεικνύουν τίποτε. Διότι, λένε, αν οι άρτιες παρελάσεις σήμαιναν οπωσδήποτε επιχειρησιακή ανωτερότητα, ούτε η Αμερικανική Επανάσταση θα είχε επικρατήσει στον 18ο αιώνα, ούτε οι Γάλλοι κι οι Αμερικάνοι θα είχαν κατατροπωθεί στο Βιετνάμ, ούτε…».

    «Καλά, άσε τα ιστορικά», διέκοψε ο υπουργός. «Κάτι άλλο, τωρινό, έχεις να παρατηρήσεις;». «Ναι», απάντησε ο σύμβουλος. «Βγήκε και υποστήριξε με απλοϊκό τρόπο την “λαρτζ βερσιόν” της παρέλασης εκείνος ο ακροδεξιός, παλιός αρχηγός ΓΕΣ, ο Φραγκούλης Φράγκος. “Η παρέλαση είναι εκπαίδευση”, είπε. Κάγχασε αρκετός κόσμος. Διάβασα κάπου έναν παραλληλισμό: “Ποια αθλητική ομάδα θεωρεί προπόνηση το να βγαίνει στο γήπεδο και να παρατάσσεται για φωτογραφία;”. Εσείς, άραγε, ωφελείστε όταν σας στηρίζει ένας ακροδεξιός απόστρατος;».

    Ο Αβραμόπουλος: «Υπουργός Άμυνας είμαι, ποιος Φραγκούλης ήθελες να ευθυγραμμίζεται μαζί μου; Ο Μάριος; Πότε θα ωριμάσετε; Από τη μία υπερασπίζομαι το δοβλέτι μου και με στηρίζει ο Φράγκος. Από την άλλη, με όσα ανέφερα στη Βουλή για τα υποβρύχια, λένε ότι “κλείνω μάτι” στον ΣΥΡΙΖΑ. Τους μπερδεύω όλους – αυτό είναι πολιτική! Όσο για τα περί δαπανηρών παρελάσεων σε εποχές κρίσης, μην ξεχνάτε κάτι: Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε διαρκώς στον κόσμο ότι πάντοτε υπάρχει κάτι σημαντικότερο των συνθηκών ζωής του. Πότε των οικονομικών μέτρων οι επελάσεις, πότε των αρμάτων οι παρελάσεις».

    Σύμβουλος: «Κι αν κάποια στιγμή ο τόσο πιεσμένος κόσμος ξεσηκωθεί;». Αβραμόπουλος, χαμογελαστός: «Βλέπεις κάτι τέτοιο στον ορίζοντα; Αλλά κι αν ακόμη χρειαστεί, κάποτε, να εξαφανιστούμε με ελικόπτερο, εγώ διαμορφώνω ήδη τα κατάλληλα ήθη: Όλο και κάποιος επιχειρηματίας θα μας προσφέρει καύσιμα, για να μην αδειάσει το ντεπόζιτό μας πάνω από το Ζάππειο. Όλα τα σκέφτομαι, κύριοι…».

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.