Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός

sgouros_giannis.jpeg
Την παραίτησή τους στη διάθεση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έθεσαν τη Δευτέρα με κοινή επιστολή τους, ο πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής…

Αιτία, όπως σημειώνεται, τα τεράστια λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, ήδη με επιστολή του την 1-1-2012, είχε απευθυνθεί εγγράφως και επανειλημμένως στα αρμόδια υπουργεία, με κύριο αίτημα την ένταξη του ΕΔΣΝΑ στο Μητρώο των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, προκειμένου να ενταχθεί ο ΕΔΣΝΑ στις ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, τα μέλη της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ σημειώνουν, ότι η κεντρική διοίκηση και «διάφορα παράκεντρα με ανομολόγητους σκοπούς» δεν στηρίζουν τον ΕΔΣΝΑ, αν και «εδώ και ένα χρόνο σηκώνει ένα μεγάλο βάρος που δεν του αναλογεί».

7 σκέψεις σχετικά με το “Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός

 1. Καλημέρα

  Πολύ σωστή η παρατήρηση – επισήμανση απο τον GEO

  Φυσικά μιλάμε για την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση – Υπερνομαρχία κ.λ.π.

  Τώρα τι να προσθέσω απλώς όποιος πονάει τα χρήματα του κουμπαρά του…. και ενδιαφέρεται ας μελετήσει τα έγγραφα μας …….

  στο Blog.

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com

  http://olympia.gr/2012/08/30/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82/

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.