ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: «Τι έγινε; Που είναι η εξεταστική για τα υποβρύχια;»!!!

βενιζελος τσιπρας εξεταστικηΞέρει κάτι το ΠΑΣΟΚ και προκαλεί με αυτόν τον τρόπο;

«Γιατί αργεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την πρόταση του για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια; Περιμένουμε τον κ. Τσίπρα στη Βουλή προκειμένου να… εξηγήσει  ποια συμφέροντα  εξυπηρετούν οι κινήσεις του»

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσει ο Τσίπρας. Ξέρει κάτι το ΠΑΣΟΚ και προκαλεί με αυτόν τον τρόπο;

29 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: «Τι έγινε; Που είναι η εξεταστική για τα υποβρύχια;»!!!

 1. Η Τελευταία πράξη του δράματος πριν το …τέλος

  Ήταν διπλωματική η ομιλία του Αλέξη στο Τέξας. Είχε σημεία διπλής ερμηνείας ότι δεν θέλουμε εμείς να χαλάσουμε το Ευρώ αλλά αν μας αναγκάσουν θα το κάνουμε.

  Προχώρησε σε μια Κευνσιανιστικη Πολιτική προσέγγιση πράγμα που ιδιάζει την Μερκελ και τον Σιμίτι ανεπίστρεπτή.

  Επεδίωξε σε πολιτική και γραμμή αλά Ομπαμα μια στροφή της Ευρωπαϊκής πολίτικης.

  Έδωσε ένα στίγμα ενός Κοινωνικού πακέτου σε γραμμή New Deal ala Europia or New Deal ala Europa.

  Πράγμα που αντικαθιστά την συρρίκνωση σε Διπλή Ζώνη του Ευρώ (εν πολύς πράγμα που υφίσταται τώρα) αντικαθιστά με ένα κοινωνικό πλαίσιο σε αντιστάθμιση της ομοσπονδοποίησης της ΕΕ αν και χωρίς κοινό ΑΕΠ η ΕΕ δεν μπορεί να σταθεί.

  Παρόλα αυτά μέσω της Κευνσιαστικης προσέγγισης της ΕΕ απαλλάσσει την επιφόρτιση της Γερμανίας σε σχέση με μια ομοσπονδία.

  Παρόλα αυτά πρέπει να εκδοθούν Ευρώ-ομόλογα με παράλληλη πολική 4 σημείων στην Ευρωπαϊκή πολιτική όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αυτό που περιγράφουμε έχει ως εξής :

  Tα τέσσερα προβλήματα.

  « Το πρόβλημα του τραπεζικού τομέα. Το πρόβλημα των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και του χρέους. Το πρόβλημα της απουσίας επενδύσεων, ειδικά στην περιφέρεια. Και, τέλος, την ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουν όχι μόνο κατεστραμμένες χώρες, όπως η Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος ο Βορράς που η φτώχεια αυξάνεται ραγδαία… ακόμη και στη Γερμανία.

  Πώς να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα;

  Υπάρχουν απλοί τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα χωρίς να δημιουργήσουμε ένα ομοσπονδιακό υπουργείο οικονομικών, χωρίς απώλεια εθνικής κυριαρχίας, χωρίς δημοσιονομικές μεταφορές πόρων, χωρίς γερμανικές ή ολλανδικές εγγυήσεις των χρεών της περιφέρειας, χωρίς μεγάλες τροποποιήσεις στις συνθήκες και χωρίς νέους θεσμούς.

  Τα τέσσερα στοιχεία της πρότασης είναι τα παρακάτω:

  1. Σε ό,τι αφορά το χρέος, θεωρούμε ότι η ΕΚΤ μπορεί να διαχειριστεί μέρος του χρέους των κρατών μελών κεντρικά, χωρίς μεταφορές πόρων και χωρίς να παραβαίνει το καταστατικό της. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Μια λύση μακράς διαρκείας για το πρόβλημα χρέους των ευρωπαϊκών χωρών μπορεί να υλοποιηθεί μόνο εφόσον σημαντικό μέρος των δημόσιων χρεών διαγραφεί. Γι’ αυτό το λόγο υποστηρίζουμε την ιδέα μιας διεθνούς διάσκεψης για το δημόσιο χρέος. Το 1953, 22 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αποδέχθηκαν τη διαγραφή του 62,5% του Γερμανικού χρέους. Αυτή ήταν μια προϋπόθεση για μια Ευρώπη της ευημερίας. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να αποδείξουμε ότι η ανθρωπότητα έχει γίνει σοφότερη.

  2. Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες, η ΕΚΤ σε συνεργασία με τον ΕΜΣ θα πρέπει να τοποθετήσει όλες τις τράπεζες κάτω από μία ενιαία αρχή και να δημιουργήσει ένα ενιαίο ταμείο ασφάλισης σε επίπεδο ευρωζώνης. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της για να χτυπήσει τις τοπικές κλεπτοκρατίες που βασίζονται στα τοξικά σχέδια διάσωσης, συμπεριλαμβανομένης βεβαίως και της Ελλάδας.

  3. Σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων μπορεί να επανεντάξει τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πλεονάσματα σε ένα πρόγραμμα επενδύσεων μεγάλης κλίμακας. Με την βοήθεια της ΕΚΤ θα μπορούσε να υλοποιήσει ένα πανευρωπαϊκό, αναπτυξιακό σχέδιο ανάκαμψης. Ένα ευρωπαϊκό New Deal.

  4. Αναφορικά με την αλληλεγγύη, οι πιο ευάλωτοι ευρωπαίοι πολίτες χρειάζονται άμεση βοήθεια, καθώς και ένα λόγο να πιστέψουν ξανά στο μέλλον της Ευρώπης. Η τροφή σε αυτήν την προσπάθεια είναι μεγάλης σημασίας – και όχι μόνο γιατί εμφανίζεται σαν το μεγάλο όπλο του φασισμού. Η Ευρώπη θα μπορούσε να επιλέξει στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής να χρησιμοποιήσει τα κέρδη που συσσωρεύονται στο εσωτερικό του συστήματος των κεντρικών τραπεζών της για να χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα κουπονιών διατροφής – όπως συμβαίνει στην Αμερική – αλλά και ένα κατώτατο επίδομα ανεργίας ώστε να εξαλειφθεί άμεσα η ακραία φτώχεια σε όλη την Ευρώπη.»

  Αν υπάρξει πίεση από την πλευρά της Ουάσινγκτον (μαζί με όλα τα μέσα ενημέρωσης, Think Tanks, από το κογκρέσο κ.α. από την άλλη πλευρά τους Ατλαντικού )τότε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει με μια κευνσιανιστικη πολιτική σε ένα New Deal ala Europa την τελευταία ελπίδα.

  Διότι μετά έρχεται η Δραχμή με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της ΕΕ θα πρόσθετα εγώ στην ομιλία του Αλέξη.
  Ελπίζω με μια σταγόνα μέλι να πιαστούν ποιο πολλές μύγες από ό,τι ένα γαλόνι AROXOL και να εφησυχαστή το ζιζάνιο της Λιτότητας του Μερκελισμου που κατατρώει την ΕΕ. Όπως ειχε πει καποτε και ο Λινκολν.

  Αλλιώς, επιστροφή στην πραγματική ανάπτυξη με την δραχμούλα, τις ΗΠΑ την ΚΙΝΑ και την Ρωσία και η Γερμανία μπορεί να μας κουναει το μαντίλι.

  Η επανάσταση του Λαού θα έρθει, και θα έρθει σαν τσουναμι από εκεί που δεν το περιμένει κανείς…

  Argentina Diciembre 2001… De La Rua…

  Μου αρέσει!

  1. ναι βρε ανόητε!!!

   «… ένα πρόγραμμα κουπονιών διατροφής…»

   Αυτό το μέλλον είναι το όραμά σου για την Ευρώπη;;
   Αλλά ποιά Ευρώπη;;;
   Αυτή που σε γενοκτονεί εδώ και 4 χρόνια απροκάλυπτα;;;
   Άϊντε να μου χαθείτε, σα δε ντρέπεστε, προδότες του Ελληνικού Έθνους!!
   Εσείς και το Τσιπρόπουλό σας!!
   Ποιός σου είπε ότι θέλω τέτοιο μέλλον για τα παιδιά μου ρε χαϊβάνι;;
   Που μου έγινες και «…ευάλωτος Ευρωπαίος πολίτης…» , νούμερο, έ νούμερο!!
   Που είναι η περηφάνια σου ρε άχρηστε και ανίκανε να ονομάζεσαι Έλληνας;;

   Μου αρέσει!

   1. Αγαπητέ δεν σε βρίζω, παρόλα αυτά μπορεί να συνεχίσεις … αν και πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεις, τελείς υπό άγνοια , και όταν έχεις άγνοια είσαι και δικαιολογημένος… αν είναι αυτό το πράγμα που παραθέτεις πολιτισμός, και δει Ελληνικός , ε τότε τέτοιο πολιτισμό δεν τον θέλω.

    Ναι η ΕΕ χρειάζεται κευνσιανιστικη πολιτική, αλλιώς λέω η χώρα θα πάει στην ΔΡΑΧΜΗ είτε το θέλουμε, είτε ΟΧΙ.

    Μου αρέσει!

   2. Ρε Κουρη, μαζοξε τα σκυλιά σου, αν εσύ θέλεις κόμμα δραχμής (Ονόμασε το Κίνημα Ευθυωρον, αυτή που βλέπουν κατευθείαν μπροστά ) …Μαζοχτιτε δεν πας με Δραχμη ξυπόλητος στα Αγγούρια

    Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να υπάρχει ένα τέτοιο κόμμα …προσεγγίζοντας το θεμα ορθότομημενα. Χρειάζεσαι εξειδικευμένους όχι όποιους να είναι …

    Μου αρέσει!

   3. ποια δραχμή βρε ταλαίπωροι;;;;;; με τι αντίκρυσμα;;; πού είναι ο χρυσός μας;;;;;για να κόψεις νόμισμα πρέπει να έχεις ΧΡΥΣΟ! εμάς το μόνο χρυσό που μας έχει απομείνει είναι η χρυσή μας καρδιά, άντε και κανένα χρυσό δόντι!!

    Μου αρέσει!

  2. Η Ολομέλεια του σώματος αποφάσισε να μην άρει την ασυλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Διακάκη η οποία κατηγορείται για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

   έτσι θα πολεμήσει ο Συριζα τη διαπλοκή ? καλύπτοντας τους δικούς του ?

   Μου αρέσει!

  3. Επειδή μπερδεύεις την ΟΡΓΗ με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, μάλλον δεν μπορώ να το συζητήσω παραπέρα μαζί σου.
   Και βέβαια, καθόλου «αγαπητός» δεν μπορώ να σου είμαι, όταν σε Προγκάω (= Αποδοκιμάζω με λεκτική αποστροφή) για τις ανεκδιήγητες και εθνικά προδοτικές σου απόψεις.
   Αυτά να τα περιμένεις όταν εκτίθεσαι με το λόγο σου, αλλά πότε κατάλαβαν οι Συριζαίοι τη διαφορά Γένους – Λαού για να την καταλάβετε τώρα;
   Εντάξει, λοιπόν, συνεχίστε, πάρτε την εξουσία με τις «ψήφους» των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ της Πατρίδας μου, και πολτοποιήστε μας όλους, οι ΕΟΖ είναι ήδη εδώ, εσείς απλώς θα τις διαχειριστείτε επ’ ωφελεία των αφεντικών σας.

   Μου αρέσει!

  4. Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
   ΤΩΡΑ ΠΙΑ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΣ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
   ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΙΣ,»ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΣΤΑ ΠΑΝΤΑΟΛΑ.

   Μου αρέσει!

 2. ΛΙ βγήκες να κάνεις προπαγάνδα με αερο_μπουρδολογίες και δεΝ απαντάς στο κυρίως θέμα περι εξεταστικής.

  νυσάφι ρε κόπανοι

  Μου αρέσει!

  1. Φίλε μου Προπαγάνδα είναι η Εξεταστική για τα υποβρύχια , αυτά που παραθέτω είναι τα νέα στοιχεία τις πολίτικης Σύριζα.

   Αν δε το έπιασες ο Σύριζα κάνει αλλαγή πολιτικής «στάσης» σε σχέση με το Μνημόνιο… αυτό πρέπει να προβληματίσει …
   Κατά την γνώμη μου είναι σωστή η προσεγγίσει που προσπαθεί να περάσει ο συριζα πράγμα που έπρεπε να πράξει ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ και δεν έκανε.

   Καινολογος ήταν ο Παπανδρέου και το όλων Πασοκ με την πολιτική του καθώς και η όλη ΝΔ με της κουτσουμπές της.

   Καταλήγοντας απλά αναφέρω ότι αυτή η κευνσιανιστικη προσέγγιση ίσως να είναι και η τελευταία πράξη του δράματος, δηλαδή η τελευταία Κυβέρνηση της Ελλάδας με το Ευρώ…
   Τα γεγονότα τρέχουν και κάποιοι μπουρδολογούν ασυστόλως με εξεταστικές.

   Όσο για της εξεταστικής το κάγκελο ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα έρθει στην Κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολλές και κυρίως εξεταστική για τα μνημόνια… τότε θα τσούξει και πολλούς … τότε θα μπορεί να δει και τα υποβρύχια …ελπίζω όμως να μην τρέχουν στην Βραζιλία κάποιοι .

   Δεν υπάρχει παρών λόγος να φέρει ο Σύριζα εξεταστική που θα καπελωθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με δικά τους πορίσματα.

   Παπαρολογουν ασυστόλως στην ΝΔ & ΠΑΣΟΚ με τις εξεταστικές διοτι το θέμα ήταν ,είναι και θα είναι η οικονομία …τα αλλά όλα είναι άρες μάρες κουκουνάρες

   Μου αρέσει!

   1. Δεν υπάρχει παρών λόγος να φέρει ο Σύριζα εξεταστική που θα καπελωθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με δικά τους πορίσματα. …………..

    αφου δεν υπήρχε παρών λόγος, άρα δεν έχουν στοιχεία, γιατί τόκανε σημαία ………ανόητοι αφελείς είπα_ξείπα ειναι ? τι ειναι

    μη το συνεχίζεις, το πράγμα μπάζει απο παντού

    Μου αρέσει!

   2. Με την πλειοψηφια που εχουν στη βουλη και με τα γνωστα δεκανικια ανεξαρτητους ,τρομαρ,κλπ θα γινοταν δεκτη η εξεταστικη ? οσο εγινε δεκτη η εξεταστικη για την λιστα Λαγκαρντ για τον ιδιο.
    Ας την ζητησει ο Βενιζελος στην επομενη βουλη αν ποτε γινουν εκλογες.

    Μου αρέσει!

   1. Πω – πω καρα ελληναραδες μου προσέχετε μην πάθετε τίποτα από την τρισμεγίστη αυθεντία της ελληνικότητας σας …αχαχαχχα

    Μου αρέσει!

  1. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ , ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ)
   Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

   Μου αρέσει!

 3. Η εξεταστική θα γίνει με όρους ΣΥΡΙΖΑ Βενιζέλε, και όχι όποτε θές εσύ, για να σε σώσει ο Σαμαράς.. περίμενε και μη βιάζεσαι.. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ εσένα σου έχει πολλούς φακέλους για τη γούνα σου, και όχι μόνο για τα υποβρύχια.

  Μου αρέσει!

 4. Ο ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ C.I.A. KAI ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ κ. Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ :

  «Σήμερα, η Ευρωζώνη υπάρχει. Έχουμε μια οικονομική ένωση και ένα κοινό νόμισμα. Και οι άμεσες εναλλακτικές είναι χειρότερες. Μια έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν. Αντίθετα , θα πυροδοτήσει σοβαρά νέα προβλήματα , για τη διαχείριση ενός ασταθούς νέου νομίσματος, φαινόμενα bank run, πληθωρισμός, φυγή κεφαλαίων και ανθρώπων. Για το λόγο αυτό και μόνο, η Ελλάδα δεν θα πρέπει και δεν θα το κάνει, δεν θα εξέλθει εθελοντικά από την Ευρωζώνη».

  Σημείωση Φ.Π. Και αφού της πάρουν τα πάντα θα την εκδιώξουν από την Ευρωζώνη, και θα την πουλήσουν σε κάποιο παζάρι της Ανατολής . Πάντως ο κ. Τσίπρας μετά τις επιτυχείς εξετάσεις του στο Τέξας θα πάρει το «μιτζβά» του από τις εβραιοκατευθυνόμενες Η.Π.Α.

  Εγώ σας τάλεγα από την αρχή ότι το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μνημονίου αφού μετεκόμισαν σ’ αυτό οι περισσότεροι λωποδύτες του βαθέως ΠΑΣΟΚ . Επίσης ότι ο νεανίας σρχηγός του κ. Α. Τσίπρας είναι επιλογή του Σόρος και της C.I.A., αλλά δεν με πιστέψατε πάλι , όπως και παλαιότερα όταν σας προειδοποίησα για το τι ακριβώς θα συμβεί , αν ψηφίσετε τον Αμερικανό και με πλήρη Αμερικανική Εθνική Συνείδηση κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος παρέδωσε το κληρονομικό του κόμμα ΠΑΣΟΚ στον κ. Α. Τσίπρα κατόπιν σχεδίου των Η.Π.Α. Ιδού πως επωάζονται τα ωά των όφεων από τη C.I.A.

  Eν ολίγοις ο εν λόγω νεανίας ξεκίνησε ως δήθεν κομμουνιστής , για να ξεβρακωθεί στη Βουλή μαζί με τους πραγματικούς σταλινικούς κομμουνιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , που ψήφισαν όλοι την αθώωση του καταστροφέα της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου. Τώρα για ξεβρώμισμα δήλωσε ότι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την απάτη των υποβρυχίων από τους κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλο και Γ. Παπακωνσταντίνου. Αλλά πως να το πράξει αφού σκόνταψε στους αρχηγούς αυτής της θρασύτατης απάτης που είναι οι αδελφοί Γ. & Ν. Παπανδρέου, οι οποίοι είναι ταμπού για τον κ. Α. Τσίπρα ;

  Οι εξευτελισμένοι αυτοί εθνοπροδότες ψήφισαν και όλα τα αντισυνταγματικά σχέδια νόμου , της κυβέρνησης των απατεώνων. Τώρα έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια μαζί και με τη ΔΗΜΑΡ, πρωτοστατούσης της γύφτισσας «Γιαννακάκη» { σημ. ψάχτε το γενεολογικό της δένδρο} και τυμβωρυχούν σε βάρος των δολοφονηθέντων νέων του Λ.Σ.Χ.Α., προετοιμάζοντας την εσωτερική ένοπλη ρήξη -με τους Ισλαμοφασίστες πάνοπλους και με βαρέα όπλα εισβολείς – που έχουν αποφασίσει τα αφεντικά τους , για να διαμοιράσουν τα εναπομείναντα ιμάτια της Ελλάδας .

  Φτύστε τους και αγωνισθήτε για την απομάκρυνση από την εξουσία αυτών των μνηστήρων της Ελλάδας – Πηνελόπης , ως ο Οδυσσέας όταν γύρισε στην Ιθάκη . 6-11-2013 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 5. Αν θελουμε να δουμε ασπρη μερα
  ας αφησουμε τους πειραματισμους με τα βοθροκομματα του ΣΚΥΛΟβουλιου.

  Και οι 301 ειναι προδοτες. Ουτε ενας πατριωτης.

  Θελετε πειραματισμους?
  Καντε το, αν εχετε τα κοτσια.
  Θα οδηγησετε στην αυτοκτονια μελη της οικογενειας σας…

  Θα στησετε κρεμαλες για την οικογενεια σας
  αντι για τις 301 βδελλες που πινουν το αιμα μας!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.