Έχει να κάνει με την πρόταση μομφής η αναβολή της συνάντησης Στουρνάρα – τρόικα;

20131107-181702.jpgΜετά από αίτημα της τρόικα η αυριανή συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα αναβάλλεται για το πρωί της Κυριακής στις 10:30.

Ωστόσο, η πληροφορία ήρθε την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Με δεδομένο ότι η πρόταση θα πρέπει να συζητηθεί εντός 48 ωρών, δεν αποκλείεται η αναβολή της συνάντησης να οφείλεται σε ένα βαθμό και σε αυτή την πολιτική εξέλιξη, αφού το 48ωρο λήγει το απόγευμα του Σαββάτου.

Η τριμερής επιτροπή ζήτησε περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τε στοιχεία που έλαβαν από τις επισκέψεις στα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης, αλλά και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

4 σκέψεις σχετικά με το “Έχει να κάνει με την πρόταση μομφής η αναβολή της συνάντησης Στουρνάρα – τρόικα;

  1. Ρε μαλάκες Συριζαίοι, τους ψηφοφόρους εννοώ, καταλαβαίνετε ότι η πρόταση μομφής βοηθάει στη Συσπείρωση της κυβέρνησης,? και ταυτόχρονα όλοι οι από δω επίδεικνύουμε τα Αγωνιστικά φρονήματα εναντίον των μνημονιακών δυνάμεων.?

    Αλλά που να καταλάβετε, οι περισσότεροι είσαστε ποντίκια του ΠΑΣΟΚ, και οι λιγοστοί παλιοί Συριζαίοι είσαστε στο πούτσο καβάλα. Όχι όλοι, υπάρχουν και κάποιοι που περιμένοντας τον Αλέξη να μας σώσει, ρίχνετε και κανα πήδουλο.

    Αλλά που θα πάει ρε κουφάλες, θα καταλάβετε.

    Δέστε τις ζώνες σας.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.