Βρε κάτι συμπτώσεις….

Αγαπητό ΟLYMPIA,

Όταν ο κύριος Κεδίκογλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την εκκένωση της κατάληψης του ραδιομεγάρου μίλησε για "επιστροφή στην ομαλότητα"…

Ακούστε και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, να χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία, μετά την εκκένωση της κατάληψης του Πολυτεχνείου και την επιβολή του στρατιωτικού νόμου εκ νέου είς άπασαν την επικράτεια…

βίντεο :

Φυσικά και δεν υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ των δύο εποχών….Απλά θέλω να καταδείξω ότι η ίδια φρασεολογία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν ως δικαιολογία για οτιδήποτε συμβαίνει….Σήμερα στην ΕΡΤ,αύριο στις αμυντικές βιομηχανίες και μεθαύριο στα σπίτια μας….Αυτό πρέπει να αντιληφθούμε…Δεν θα σταματήσουν πουθενά,όσο εμείς δεν τους εμποδίζουμε….

PREDATOR

47 σκέψεις σχετικά με το “Βρε κάτι συμπτώσεις….

  1. Μα καλά έχει καμία σχέση . Ο Παπαδόπουλος με τον αυτό που υπηρέτησε στη Πρεσβεία για να κάνει την θητεία του. Μακάρι να υπήρχε ένας σαν αυτόν για να φτιάξει και πάλι ο τόπος μας και όλο το έθνος.

    Μου αρέσει!

  2. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ …….
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    Μου αρέσει!

      1. @Μπάμπης,
        αν είσαι νέος -> δεν γνωρίζεις, αν είσαι μεγαλύτερος -> είσαι άσχετος.
        Προφανώς μπέρδεψες τα μπούτια σου και υποστηρίζεις οτι ο Ιωαννίδης (και όχι ο Παπαδόπουλος) δεν έπρεπε να ανατρέψει τον Μακάριο γιά …. να μην γίνει η τουρκική εισβολή (η οποία θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, μάθε γιά τα γεγονότα του 64 του 65 και του 67). Επιπλέον δεν γνωρίζεις οτι με χούντα Ιωαννίδη οι τούρκοι είχαν καταλάβει 3-4% της Κύπρου χωρίς να πετύχουν κανέναν αντικειμενικό στόχο (Ατίλλας 1). Με δημοκρατία Καραμανλή κατέλαβαν το 40% της Κύπρου (Ατίλλας 2) και επετεύχθησαν αυτά που είχαν συμφωνηθεί από Καραμανλή, Αβέρωφ, Ετσεβίτ στο Παρίσι. Κούκου, ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ… γιατί ενώ οι χουνταίοι παρέδωσαν την ηγεσία στην προ του πραξικοπήματος κυβέρνηση και ετοιμαζόταν ο Κανελλόπουλος να ορκισθεί, ο Αβέρωφ έσπευσε να ανατρέψει τη συμφωνία και να φέρει τον Καραμανλή; Μήπως γιατί ο Κανελλόπουλος δεν θα καθόταν σαν κότα (στα τέσσερα όπως και ο τωρινός προδότης) στον Ατίλα 2 (Η Κύπρος κείται μακράν … η ρήση αυτή θα στοιχειώνει αιώνια τον συνεργάτη των Γερμανών στη Θεσσαλονίκη κατά την κατοχή). ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ…

        Μου αρέσει!

      2. Μπάμπη μην μπερδεύεις τον Παπαδόπουλο με αυτά που ακολούθησαν την στημένη εξέγερση του Πολυτεχνείου. Επιτέλους ψάξτε να μάθετε τι έγινε τότε, και μην κοιμόσαστε όρθιοι.

        Μου αρέσει!

  3. Η σημερινή τυρανία είναι η χειρότερης μορφής τυρανία ,που πέρασε από την Ελλάδα.Στηρίζεται στους ξένους αφέντες των κυβερνώντων και στους μεγαλοεργολάβους καναλάρχες ,που καθημερινά κάνουν απίστευτης έντασης ψυχολογικό και προπαγανδιστικό πόλεμο ενάντια στον λαό.

    Μου αρέσει!

      1. Ναι το πουλακι μου. Ηξερε και τσαμικο. Γλυτωσε και τα 6 μετρα δινοντας το βλαμμενο τον Ιωαννίδη. Χιλιες φορες. ΙΣΟΒΙΑ

        Μου αρέσει!

      2. Φαν Της ΜΑΡΙΑΣ Της Πολυτονικης είπε

        Νοεμβρίου 7, 2013 στις 9:59 μμ

        AMA EINAI OΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΪΒ,ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.

        Μου αρέσει!

  4. Φετος συμπηρωνουμε 40 χρονια απο την επετειο του Πολυτεχνειου….παρακαλουνται ολα τα αριστεροστροφα χαπατα να συγκεντρωθουν στην ΕΡΤ για μια ακομα παρωδια….
    Παρακαλειται η εβραια Δαμανακη να ηγηθει του αγωνα…
    Δυστυχως ο Μοσσε Ντεγιαν εχει αποδημησει στα του Γιαχβε οικοπεδα…
    Ευχομαι η πρεσβεια να στειλει τον αντικαταστατη του…
    Ψωμι (κρουασανακι λεμε) παιδεια (δωρεαν πτυχια για σουπερ αγραμματους) ελευθερια (θελουμε να κανουμε ολους τους αριστεροστροφους δ. υ με 5000 ευρω το μηνα).

    Μου αρέσει!

  5. Στις 17 Νοέμβρη μπήκε το τανκς στο Πολυτεχνείο και στις 25 (8 ημέρες μετά) η «αρσακειάδα» με την κλίκα του ανέτρεψε την ομάδα Παπαδόπουλου.
    Λέτε να έχουμε επανάληψη του φαινομένου, τηρουμένων πάντα των αναλογιών;
    Η αναλογία πάντως είναι προφανής.
    Με πρόσχημα δήθεν τη νομιμότητα επιδόθηκαν σε ενέργεια προεχόντως παράνομη και προδήλως αντισυνταγματική.
    Αυτούς, πάντως, που ζορίζει η πρόταση μομφής (καιρός ήταν να υποβληθεί τέτοια, ασχέτως αποτελέσματος και από ποιόν, πότε και γιατί πραγματικά υποβλήθηκε) είναι ο βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που από τη μια στηρίζουν την υποτελή και από την άλλη καμώνονται στην εκλογική πελατεία τους τους δήθεν αγωνιζόμενους κατά του «κακού» Στουρνάρα. Αν στηρίξουν τους σαμαρέλους, δεν θα έχουν καμμιά δικαιολογία πλέον.
    Επειδή ξέρουν πολύ καλά ποιά άλλα δεινά μας επιφυλάσσουν οι αποικιοκράτες «σύμμαχοι» και «εταίροι» έχουν την τελευταία ευκαιρία να καθαρθούν (έστω εν μέρει) υπερψηφίζοντας την πρόταση.
    Επίσης, θα ζορισθεί και η ΔΗΜΑΡ και μερικοί «ανεξάρτητοι», που δεν μπορούν να το παίζουν εδώ κι εκεί, μεταξύ σφύρας και άκμονος.

    Μου αρέσει!

    1. Ποιος λεβεντης/ες,θα αποδειξουν οτι εχουμε ακομα εστω για δειγμα πατριωτακια μεσα στη βουλη…ισως καπιοι νεοτεροι που εχουν αποδειξει κατα καιρους οτι εχουν τσαγανο.

      Μου αρέσει!

  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ… ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΑ!

    Μου αρέσει!

  7. ΟΛΟΙ ειναι ΙΔΙΟΙ!

    Ολοι εχουν το ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

    ΟΛΟΙ ειναι …τσιπαρισμενοι!

    Δεν μιλουν αυτοι…μιλουν σαν μεγαφωνα…..

    Μου αρέσει!

  8. Καλά ότι θέλετε λέτε ! …Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν «δημοκράτης»άρα παράνομος!-Τούτοι δω είναι παράνομοι άρα»δημοκράτες»!

    Μου αρέσει!

    1. Πάρτε το είδηση και καθίστε καλά!…»δημοκρατία»(δια πάσαν νόσον και πάσαν μακακίαν)…Το αιώνιον πολίτευμα!… Μέχρι και οι Ισλαμοφασίστες το ασπάζονται!

      Μου αρέσει!

  9. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!

    Μου αρέσει!

  10. ΑΦΟΥ ΞΕΔΩΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ
    ΡΕ ΤΥΠΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΝΕΤΑ???
    ΚΑΛΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΑΙΖΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ,ΑΠΟΒΛΗΤΟ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΛΑΣΕΩΣ ΑΑΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΟΛΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΙΕΙΑΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΠΟ
    ΧΕΡΙ ΣΑΜΑΡΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ???
    ΜΟΝΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ δλδ ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΑ
    ΛΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ 80 ΕΚΚ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΙΖΑ ΓΙΑ
    ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΓΙΑ 2 ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ
    ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΕ, ΧΑΡΗ
    ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
    ΑΙΜΑ,ΤΙΜΗ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ (ΑΔΟΛΦ ΧΙΤΛΕΡ).
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΥΛΟΣ,ΠΙΝΟΣΕΤ,ΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΖΙ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.