Φιλί ζωής στην μνημονιακή κυβέρνηση από Τσίπρα.

9EA022DFAB1686B0DEF1460574B48758Πέρα από την τρομοκράτηση του λαού από τον κ. Τσίπρα για δήθεν καταστροφή της χώρας σε περίπτωση επιστροφής μας σε ελληνικό νόμισμα, που έκανε με δήλωσή του από το Όστιν του Τέξας και την οποία το σύνολο των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκασε, ήρθε αμέσως μετά και «καπάκι» κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης!!!

Όλοι γνωρίζουμε (και αν δεν το γνωρίζουμε ήρθε η ώρα να το μάθουμε) ότι σύμφωνα με το άρθρο 84 παρ. 6 του Συντάγματος, «Πρόταση δυσπιστίας γίνεται δεκτή, μόνο αν εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών», δηλαδή το λιγότερο από 151 βουλευτές. Ακόμα και για διακοπές να πάνε οι βουλευτές της κυβέρνησης ή να αποχωρήσουν ομαδικά από την αίθουσα του Κοινοβουλίου και πάλι απαιτούνται τουλάχιστον 151 βουλευτές. Αυτό φυσικά, το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο κ. Τσίπρας και παρόλα αυτά έκανε αυτή την πρόταση. Γιατί;

Επιπλέον, η ιστορία μας έχει δείξει πως η πρόταση μομφής συσπειρώνει πάντα την κυβερνητική πλειοψηφία και της δίνει πολιτική ζωή τουλάχιστον για έξι μήνες. Εξάλλου και το ίδιο το Σύνταγμα καλύπτει την κυβέρνηση για ένα εξάμηνο μετά την πρόταση δυσπιστίας.

Γιατί λοιπόν αποφάσισε ο κ. Τσίπρας να συσπειρώσει την κυβερνητική πλειοψηφία και να της δώσει πολιτική ζωή τουλάχιστον για ένα εξάμηνο ακόμα; τώρα μάλιστα που αυτή είχε αποδιοργανωθεί ενόψει σοβαρών νομοσχεδίων  και νέων εξοντωτικών μέτρων που πρέπει να ψηφίσει και ενόψει της επιχείρησης διάλυσης της ΧΑ; Γιατί απάλλαξε εντελώς από τα διλήμματα τους κυβερνητικούς βουλευτές και τους κάνει να ψηφίζουν ευκολότερα όλα τα εξοντωτικά νομοσχέδια, τώρα που θα έχουν νέα νωπή εντολή; Γιατί το έκανε αυτό, όταν «παιζόταν» ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών;

Ένα πράγμα δείχνουν όλα αυτά. Αν μη τι άλλο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «θέλει» με τίποτα να αναλάβει τώρα την εξουσία. Κάνει θεατρικές πολιτικά κινήσεις κάτω από τον κοινοβουλευτικό μανδύα, για να είναι εντάξει προς τους πολιτικά αφελείς πολίτες, αλλά στην πραγματικότητα δίνει ζωή στην μνημονιακή κυβέρνηση.

Πέτρος  Χασάπης

 

 

149 σκέψεις σχετικά με το “Φιλί ζωής στην μνημονιακή κυβέρνηση από Τσίπρα.

  1. Το λέω ότι αυτός θα τους σώσει ζώα.
    Εδώ χωρίς σκέψεις αποφάσισαν τις παράνομες άρσεις ασυλίας των Βουλευτών της ΧΑ και έβαλαν μέσα Βουλευτές της!

    Μου αρέσει!

      1. πως ειναι δυνατον φωστηρες μου ολοι σας να κατηγορειτε τον Τσιπρα οτι συνεργαζεται με την κυβερνηση και ταυτοχρονα ολα τα καναλια τα καθεστωτικα οτι φερνει τη χωρα σε κατασταση ανωμαλιας? πως ειναι δυνατον ρε τσακαλια να κατηγορειτε τον τσιπρα τωρα που εκανε προταση μομφης και να τον κατηγορουσατε πριν λιγο καιρο οτι δεν εκανε προταση μομφης-αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

        Μου αρέσει!

      2. Είναι απλό Βαγγέλη μου. Ο Τσίπρας πέρα από τις μαιμουδιές που κάνει τύπου «Πρόταση Μομφής» , λέει στο όποιο πρόγραμμά του ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τα μνημόνια (ΟΧΙ τις δανειακές συμβάσεις αλλά τα Μνημόνια που είναι η περίληψή τους).
        Μα πως θα γίνει αυτό αφού έχουμε υπογράψει είδει ότι , μετά την υπογραφή των μνημονίων δεν μπορεί να συζητηθεί κανένας όρος ούτε και κάτω από το πρίσμα της κυριαρχίας ενός κράτους αφού έχουμε παραδώσει αμετάκλητα και άνευ όρων την Εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές
        Τα παραπάνω έχουν γίνει από το μνημόνιο 1.
        Ο μόνος τρόπος να αλλάξει τα μνημόνια είναι να τα καταργήσει … και μάλιστα μονομερώς. Αν το κάνει όμως αυτό … λέμε τώρα … που θα βρει χρήμα για να δουλέψει η Ελληνική οικονομία αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το επόμενο λεπτό θα του κόψει την πίστωση η τρόικα και η ΕΚΤ.
        Που θα βρεθεί το νόμισμα για να πάρει μπρος η οικονομία ;;;;;

        Γι’ αυτό λοιπόν ο μόνος Ελληνικός – Πατριωτικός τρόπος είναι :
        Στάση πληρωμών προς τους δανειστές.
        Έξοδος από την Ευροζώνη και επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα (Δραχμή – Φοίνικα όπως θες πέστο)
        Λογιστικός έλεγχος του Ελληνικού δημόσιου χρέους
        Μονομερής διαγραφή του επαχθούς – παράνομου χρέους και πληρωμή του υπόλοιπου σε δέκα-είκοσι χρόνια με ρήτρα ανάπτυξης.
        Ειδικά δικαστήρια για τους υπεύθυνους πολιτικούς και τραπεζίτες της κρίσης. Δήμευση των περιουσιών τους και ποινική δίωξη για εγκλήματα.
        Ανασυγκρότηση της οικονομίας από την αρχή σε παραγωγική όμως βάση αυτή την φορά.

        Αυτά είναι τα ελάχιστα βασικά που πρέπει να γίνουν σε οικονομικά επίπεδο. Έχει και άλλα πολλά σε πολιτικό επίπεδο για να πάει μπροστά η χώρα._

        Μου αρέσει!

      3. Ξέχασα να συμπληρώσω και είναι βασικό αυτό :

        Ακύρωση των μνημονίων των δανειακών συμβάσεων και όλων των εφαρμοστικών νόμων που απορρέουν από αυτές
        σαν ουδέποτε γενόμενες._

        Είναι βασικό θέμα αυτό !

        Μου αρέσει!

  2. ευκαιρία να μεταφέρω δια του copy-paste αυτούσιο το σχόλιο που έκανα σε προηγούμενη ανάρτηση, μια και ταιριάζει πλήρως στην περίσταση:

    «Μόνο ένας που θέλει να δώσει χείρα βοηθείας στον Σαμαρά θα ασκούσε πρόταση δυσπιστίας.

    Για να δούμε λοιπόν τη νομοτέλεια του πράγματος σε εικόνες βήμα προς βήμα:

    1. Η πρόταση μομφής καταψηφίζεται
    2. Αυτό ισοδυναμεί εξ αντανακλάσεως με ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣαμαροΒενιζέλο
    3. Ολοκληρώνεται η συνεδρίαση με χειροκροτήματα και χαμόγελα των σαμαροβανιζέλων
    4.Εμπεδώνεται μαι εικόνα συνοχής και δίνεται το στίγμα για την επισφράγιση των πολιτικών
    5. Συνιστά την ιδανική αφετηρία για την προγραμματική συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου
    6. Τελικά το σφράγισμα της συμφωνίας με ην τρόικα ότι όλα πάνε καλά και συνεχίζουμε.

    Αν ήμουν Σαμαράς, θα έστελνα ευχαριστήρια πρόσκληση στον Τσίπρα, μαζί με λουλούδια και πάστες…»

    Μου αρέσει!

    1. Αν δεν κρύβεται κάτι άλλο, στο οποίο θα έχει τη συνέργια των Αμερικανών, το οποίο και θα διαπιστώσουμε την Κυριακή, τότε προφανώς ο Τσίπρας δίνει τη στήριξη στον Σαμαρά, όπως σωστά γράφτηκε, για να ολοκληρώσει την κατεδάφιση της Ελλάδας αλλά και της ΝΔ με τα νέα μέτρα και ο κόσμος να τον υποδεχτεί ως «μεσσία». Η τακτική του ώριμου φρούτου που ο Τσίπρας προκαλεί να ωριμάσει κι άλλο….

      Μου αρέσει!

    2. Παρατηρητικέ, παρατήρησες λοιπόν και εσύ ότι ο Τσούπρας ανήκει και αυτός στο αντισυνταγματικό τόξο; Παρατήρησες ότι με την πράξη του έδωσε άλλους 6 μήνες ζωή στην κυβέρνηση; Παρατήρησες επίσης ποιον έχρισε πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν;

      Μου αρέσει!

    3. Αφου πρωτα αναλαβει καθε πουλακι απο τους τριακοσιους της βουλης τις ευθυνες του και επιτελους ξεκαθαρισουν τα μπαλαντερ της κυβερνησης που κρυβονται στα αλλα κομματα. Σκεψου μονο αφου γινει ξεκαθαρο στη βουλη ποιοι στηριζουν αυτη την «φαμιλια » της εξουσιας…… να παραιτηθουν ολοι οι βουλευτες του Συριζα την επομενη ημερα?

      Γιατι να μην ασκηθει ενα δημοκρατικο δικαιωμα της αντπολιτευσης ? Προς τι ο πανικος ?

      Ξερω θα αναγκασθει ο Αντωνιος να συγχρωτιστει με τα δυο ακρα.

      Χίλιοι δυο παραφυλάνε σε κοιτάν και δεν μιλάνε.
      Είσαι σήμερα μονάρχης κι ώσαμ’ αύριο δεν υπάρχεις.
      Οδυσσέας Ελύτης

      Μου αρέσει!

      1. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα βήματα αυτά που περιέγραψα παραπάνω.
        Κανένας πανικός, απλή λογική νομίζω είναι.

        Μου αρέσει!

      2. Έτσι είναι ER, εάν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάμε σε εκλογές. Εάν όμως ο Τσούπρας ήθελε εκλογές, θα κατέθετε σε άλλη φάση την πρόταση μομφής. Γιατί τώρα θα πρέπει να βρει 151 βουλευτές (από τους 297, αφού οι τρεις δεν θα ψηφίσουν – λόγω «δημοκρατίας»). Θα έλεγα 150 και ο εαυτός του, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα ψηφίσει αυτός.

        Μου αρέσει!

    4. ΣΥΡΙΖΑ, (11.7.2012) στη ΝΕΤ ο Τσίπρας να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε σαν ανάχωμα απέναντι σ’ αυτό το ανεξέλεγκτο κύμα λαϊκής οργής. (Μεταφέρω την φράση του όπως την θυμάμαι, άλλωστε σημασία έχουν οι δύο λέξεις που υπογραμμίζω, ΑΝΑΧΩΜΑ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???????????????????????????????????

      Μου αρέσει!

      1. δεν καταλαβαινουν γιατι κατα βαθος ολη σχεδον η Ελλαδα θελει να ελπιζει στον Συριζα, για να μην τρελλαθει…Εδω Χριστιανοι ανθρωποι και ελπιζουν σε σατανιστες, αξεστους, ναζι. Εδω και τωρα χρειαζομαστε νεο ΕΑΜ. Απορω γιατι ολοι οι δεξιοι δεν ψηφιζουν ΑΝΕΛΛ, και γιατι οι πιο αριστερα Σχεδιο Β και ΕΠΑΜ.

        Μου αρέσει!

    5. να σας πω τα νέα;;; πρώτος πρώτος ο ΓΑΠ ψηφίζει υπέρ της πρότασης μομφής!!!χαχαχαχαχα δεν είναι αστείο….σοβαρολογώ…έπονται κι άλλοι προφανώς..κάτι Βύρωνες, κάτι Κακλαμάνηδες κλπ…ίδωμεν!

      Μου αρέσει!

    6. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

      «Οι θεατρινισμοί και οι μπαλωθιές για την τιμή των όπλων τελείωσαν, οι Έλληνες βουλευτές καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους εάν συναινούν στη δήμευση των σπιτιών και των χωραφιών των Ελλήνων..
      που απαιτεί η τρόικα, καλούνται να απαντήσουν εάν συμφωνούν ή όχι στην άφεση αμαρτιών των εγκλημάτων…που διέπραξαν πολιτικοί όπως η υπόθεση των υποβρυχίων, η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων και η είσοδος της χώρας στο μνημόνιο.

      Η συλλογική ευθύνη τελείωσε. Ο κάθε βουλευτής αναλαμβάνει πλέον τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στο λαό».

      Μου αρέσει!

    7. ΚΟΥΒΕΛΗΣ
      Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. «Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά» επισήμανε.

      Σχετικά με την επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τόνισε πως «ο αυταρχισμός καταγράφηκε». Πρόσθεσε πως στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και ότι ταυτόχρονα επιμένει στην πρόταση νόμου, που εκκρεμεί για συζήτηση στη Βουλή, με την οποία ζητάει την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ.

      Μου αρέσει!

    8. «Μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτήρισε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος.

      Μου αρέσει!

    9. Γραφείο Τύπου
      Ανακοινώσεις
      Εκδηλώσεις

      ΑρχικήΔελτία Τύπου Ανακοινώσεις
      Να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά! Εθνικές εκλογές τώρα
      Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 – 19:35 4
      Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής – παρόλο που κατετέθη με καθυστέρηση και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους – και θα ζητήσουμε για μία ακόμη φορά την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών. Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η αφαίμαξη του εθνικού πλούτου από τους διεθνείς τοκογλύφους, τα αιματηρά μέτρα που πλήττουν τον λαό μας και το ξεπούλημα της χώρας πρέπει να λάβουν τέλος.
      Η χούντα του μνημονίου κρατά φυλακισμένους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής με στόχο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Με τον τρόπο αυτό ακυρώνει εξ ορισμού την διαδικασία και καταλύει στην πράξη το πολίτευμα και την λαϊκή κυριαρχία. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του προέδρου της κοινοβουλευτικής μας ομάδος, του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου και του βουλευτή Β’ Πειραιώς του κόμματός μας για την ελεύθερη άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας στιγμή.
      Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

      Μου αρέσει!

    10. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΝΤΟΥΕΤΟ….

      Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ…

      Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

      Οι προτάσεις μομφής είναι ένα χαρτοπαίγνιο εκλογικής αλλοτρίωσης και κρετινισμού. Δηλαδή ανυψώνει τον εκλογικό τζόγο (ΑΠΑΤΗ) σε θεότητα, σε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ των εξελίξεων: Γίνεται η ΑΠΑΤΗ ο μονόδρομος…
      Εξ ορισμού, λοιπόν, τέτοια «κόλπα» και «μπλόφες» αποβαίνουν πάντα υπέρ του κυβερνητικού οικοδομήματος και των καθεστωτικών κομμάτων, τα διασώζουν από την κατάρρευση, τα στηρίζουν και τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ…

      Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ενσωματωθεί πλήρως στο σύστημα και μην διαθέτοντας ούτε ίχνος κινηματικής πρακτικής και νοοτροπίας, καταφεύγει στην «εκλογική πρέφα»: Στις εντυπωσιακές «μπλόφες» των μομφών…

      Σε μια εποχή που τα πραξικοπήματα της κυβέρνησης διαδέχονται το ένα το άλλο, σε μια εποχή που οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες της κυβέρνησης πέφτουν σαν νεροποντή, την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ εισβάλλουν στην ΕΡΤ (νέο χουντικό πραξικόπημα), σ’ αυτή λοιπόν τη χρονική στιγμή της δικτατορικής κλιμάκωσης και αυθάδειας των κυβερνητικών ανδρεικέλων, ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση μομφής, αντί να καλέσει τον ελληνικό λαό στο ΔΡΟΜΟ και αντί να «αξιοποιήσει» τα απανωτά κυβερνητικά πραξικοπήματα για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο ΔΡΟΜΟ.

      Το μόνο που τον νοιάζει είναι η εκλογική εμπορία και η ψηφοθηρική κερδοσκοπία και ΟΧΙ η ανατροπή της κατοχικής και πραξικοπηματικής κυβέρνησης.

      Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει χοντρά και ξετσίπωτα τη λαϊκή ΟΡΓΗ, τον αναβρασμό που έχει προκληθεί από την κυβερνητική χούντα του 4ου Ράιχ, τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που έχουν συσσωρευτεί ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ για την ανάπτυξη ενός ρωμαλέου, μαχητικού, παλιρροϊκού, επαναστατικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

      Τα ξεπουλάει στο βωμό του εκλογικού τζόγου και κρετινισμού:ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ των «κοινοβουλευτικών» διαδικασιών στα πλαίσια της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ «δημοκρατίας», στα πλαίσια της «δημοκρατίας» των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

      ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ για «πραξικοπήματα» και νομιμοποιεί ΟΧΙ μόνο την κατοχική Βουλή, αλλά και τα «πραξικοπήματα» που καταγγέλλει.

      Γιατί, η πρόταση μομφής αποτελεί νομιμοποίηση αυτού του κατοχικού καθεστώτος και το χειρότερο: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΣΗ των δικτατορικών πραξικοπημάτων της δωσίλογης κυβέρνησης.

      Η πρόταση μομφής ούτε σε εκλογικό πλαίσιο, ιδιαίτερα σ’ αυτό το κατοχικό, δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση.

      ΑΝΤΙΘΕΤΑ θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και τα πραξικοπήματά της, τις τρομοκρατικές της προβοκάτσιες, τα φασιστικά της ιδεολογήματα, τη δικτατορική της φρενοβλάβεια…

      Ο Μόνος, στόχος, λοιπόν που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν την πρόταση μομφής είναι να εδραιωθεί ο ίδιος ΕΝΤΟΣ αυτού του κατοχικού καθεστώτος του 4ου Ράιχ, σαν μελλοντική εναλλακτική, διαχειριστική λύση: Σαν το μελλοντικό κυβερνητικό ανδρείκελο…

      Θα επανέλθουμε…

      Ρεσάλτο

      Μου αρέσει!

  3. Ναι ρε Χασαπη. Θα συσπειρωθεί η Τζάκρη με το Βοριδη κι ο Κακλαμάνης με τον μπουμπουκο.

    Μνημονιακες δεσμευσεις ή Δημοκρατια αυτό τους βάζει ο Τσίπρας και καλά κάνει.

    Δύσκολα θα το κερδίσει αλλά ας αναλαβουν τους ευθύνες τους όλοι. Δημαρ, διαφωνούντες, βενιζελικοί, καραμανλικοί και τα κερατά μου τα τραγια που το παιζουν «δυσκολοι». Εδω ρε! Οποιος έχει κότσια μουτζώνει και σηκώνεται και φεύγει.

    Μου αρέσει!

    1. Ντάξει Μπάμπη,μας έπεισες…

      Ο κάθε βουλευτάκος θα ψηφίσει κατά της πρότασης μομφής, αλλά θα πει στηρίζω την κυβέρνηση, διαφωνώ με τα μέτρα.
      Η ρημάδ αν ψησίσει υπέρ -αν και παρόντες θα δηλώσουν μάλλον- θα πέσει η κυβέρνηση μήπως;
      ή θα ενισχύσει την υστεροφημία της για συνεργασία με τον σύριζα αργότερα;
      Άρα στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και αυτοί…

      Φιλί ζωής είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός.
      Θα έλεγα σκανδαλώδης υποστήριξη είναι αυτό που αποφάσισε ο Τσίπρας.

      Μου αρέσει!

      1. Άρη νομίζω δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες τι λέει.
        Ο Τσίπρας ξέρει ότι η μομφή δεν θα περάσει.
        Γιατί για να περάσει η πρόταση και να γίνει ψηφοφορία πρέπει να έχει 151 βουλευτές!!!!!
        Και σου λέει ότι ακόμα και να φύγουν οι κυβερνητικοί -να μην κάτσουν να πουν όχι στην πρότασή του δηλαδή- πρέπει να μαζέψει 151 ΝΑΙ από τους υπολοίπους. Αλλά δεν υπάρχουν 151 ως αντιπολίτευση!!! Αρα ξέρουμε ότι η πρόταση δεν θα περάσει.
        Και το ξέρει κι ο ίδιος.
        Άρα γιατί το κάνει;;;;;
        Αμάν ρε Άρη!
        (κάνεις σαν τους νδλέρους προ των εκλογών!)

        Μου αρέσει!

  4. ερώτηση

    οι δημοκράτες με ποιο τρόπο θα αναλάβουν την εξουσία ώστε να κάνουν «πραγματική δημοκρατία»;

    με εκλογές όταν και αν εμφανιστεί ένα κόμμα που δεν θα τεθεί εκτός νόμου;

    με όπλα;

    πώς ακριβώς;

    Μου αρέσει!

      1. όλοι αυτοί που λένε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πραγματική δημοκρατία

        εγώ είμαι χουντικός αλλά ρωτάω να ξέρω αν πρόκειται να κάνουν πραξικόπημα «δημοκρατικό»

        Μου αρέσει!

  5. τωρα εμεις εκτιμησεις κανουμε. ο τσιπρας ξερει καλυτερα. μηπως λεω μηπως μυριστηκε εκλογικο αιφνιδιασμο απο την κυβερνηση, και εκανε την προταση ετσι ωστε να πανε οι εκλογες πιο πισω οταν η φθορα της κυβερνησης εν οψι νεων μετρων θα ειναι μεγαλυτερη; σε ενα εξαμηνο απο τωρα περιπου εχουμε ευρωεκλογες. ισως μετα το αποτελεσμα αυτων η κυβερνηση δεν μπορει να σταθει. βοηθαει και κατα ενα τροπο ο τσιπρας την χρυση αυγη. ισως μεχρι τοτε να εχει ξεμπερδρψει ο αρχηγος της με την διακιοσυνη.

    Μου αρέσει!

    1. ούτε τώρα στέκεται με τα ποσοστα του πασοκ….
      σίγουρα θα βοηθήσει την χρυσή αυγή αν ενισχύσει την κυβέρνηση με αυτή την κίνηση…θα της στείλει συριζαίους ψηφοφόρους

      Μου αρέσει!

      1. Δημητρό Καρδίτσα, που τό’χες το μυαλό σου νυχτιάτικα;

        Έφυγες απ’τον κάμπο γιά Σαλονίκη κι έστριψες δεξιά γιά Μοριά.

        Τελικά ο Μπάμπης, κάνει ράφτινγκ στην Ορεινή Ναυπακτία.

        Σέρτικο Λαμίας.

        Μου αρέσει!

  6. ΣΥΡΙΖΑ;
    Είπες φίλε μου ΣΥΡΙΖΑ;
    Ρωτάω ξανά: ΣΥΡΙΖΑ;
    Ποιός ΣΥΡΙΖΑ;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ με το ιστορικό κύκνειο άσμα του κ Αλαβάνου με 5,2%;
    Ή ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια το 4,7% του τότε «φρεσκότατου» νέου Αρχηγού και τώρα προαλειφόμενου για Πρωθυπουργό κ Τσίπρα;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ΠΑΣΟΚ!
    Τουλάχιστον 3 από τους γνωστούς και «επώνυμους» ΠΑΣΟΚτσήδες συνδαιτημόνες μου τα προηγούμενα χρόνια στα ΜΜΕ (τώρα πλέον εγώ απέχω επισήμως και φωναχτά από τα ΜΜΕ – εκτός των blogs) είναι βουλευτές με τη «νέα προβιά» που φέρει το παλαιό όνομα – ΣΥΡΙΖΑ!..
    Και στην ΕΞΟΥΣΙΑ (αγαπητή «Εξουσία») έχουμε την Νέα ΝΔ του κ Σαμαρά στην Κυβέρνηση και το΄Νέο ΠΑΣΟΚ του κ Βενιζέλου στην…Εξουσία…
    Με άλλα λόγια ή με ΝΔ ή με ΣΥΡΙΖΑ πάλι το ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ και θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, να ΚΥΒΕΡΝΑ τον τόπο!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Αφού το οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο είναι το σύστημα ΠΑΣΟΚ,
      τι άλλο περιμένουμε να δούμε στην πολιτική εξουσία από εμφανές ή κρυπτόμενο ΠΑΣΟΚ;

      Μου αρέσει!

  7. ΣΥΡΙΖΑ;
    Είπες φίλε μου ΣΥΡΙΖΑ;
    Ρωτάω ξανά: ΣΥΡΙΖΑ;
    Ποιός ΣΥΡΙΖΑ;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ με το ιστορικό κύκνειο άσμα του κ Αλαβάνου με 5,2%;
    Ή ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια το 4,7% του τότε “φρεσκότατου” νέου Αρχηγού και τώρα προαλειφόμενου για Πρωθυπουργό κ Τσίπρα;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ΠΑΣΟΚ!
    Τουλάχιστον 3 από τους γνωστούς και “επώνυμους” ΠΑΣΟΚτσήδες συνδαιτημόνες μου τα προηγούμενα χρόνια στα ΜΜΕ (τώρα πλέον εγώ απέχω επισήμως και φωναχτά από τα ΜΜΕ – εκτός των blogs) είναι βουλευτές με τη “νέα προβιά” που φέρει το παλαιό όνομα – ΣΥΡΙΖΑ!..
    Και στην ΕΞΟΥΣΙΑ (αγαπητή “Εξουσία”) έχουμε την Νέα ΝΔ του κ Σαμαρά στην Κυβέρνηση και το΄Νέο ΠΑΣΟΚ του κ Βενιζέλου στην…Εξουσία…
    Με άλλα λόγια ή με ΝΔ ή με ΣΥΡΙΖΑ πάλι το ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ και θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, να ΚΥΒΕΡΝΑ τον τόπο!!!!

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝ ΝΟΜΙΖΩ Η΄ ΚΑΙ ΑΠΩΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΩΣΙΒΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ALL TOGETHER.NOW!!!

      Μου αρέσει!

    2. Θα μου επιτρέψετε να δώσω έναν τίτλο σ΄αυτό το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται ΠΑΣΟΚ…
      Είναι το βαθύ σάπιο σοβιέτ κράτος παρακράτος της αριστεράτζας….(όπου αριστεράτζα εννοούμε τον μεταπολιτευτικό αντιστασιακό λεβαντίνο αριβίστα έλληνα χαμαιλέοντα κοινώς λαμόγιο)…
      Αυτό λοιπόν κάνει κουμάντο τη Χώρα μας και δεν εννοεί να ξεκουμπιστεί με τίποτε…
      Τα πλοκάμια είναι παντού σε όλους τους Θεσμούς …. δηλαδή στο κράτος και το παρακράτος και είναι αδίστακτο…

      Υ.Γ.
      Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ίσως είναι η λύση του γόρδιου δεσμού….όσο κι αν ακούγεται αποκρουστικό…..

      Μου αρέσει!

      1. Βγάζουν και στη σέντρα τον ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ γιατί τώρα τελευταία έλεγε αλήθειες και τους τάπωνε ….
        Το σάπιο σύστημα λοιπόν πνέει τα λοίσθια φαίνεται και αυτό είναι το τίναγμα της ψόφιας γάτας ……

        Μου αρέσει!

  8. Αυτες οι τακτικες με τις μομφες και τοανκατεμα της σουπας για να βρισκομαστε εν γρηγορση…ειναι κολπα εξ αμερικης…τον δασκαλεψανε καλα το μικρουλι και ηρθε φορτσατος…ας μην ειμαστε τοσο σιγουροι για το αν θελει η οχι το σπουδαιοτερο ειναι αν μπορει…και δυστυχως και να γινει η εκπληξη και να πεσει η κυβερνηση…ο τσφυριζα δεν εχει την δυναμικη..και ο κοσμος ειναι κουρασμενος και ταλαιπωρημενος τωρα το μινο που τον ενδιαφερει ειναι πως θα βγαλει το χειμωνα του με το δακτυλιο στο τζακι..και χωρις πετρελαιο…παρασταση ειναι ολα ταχα για σαματα..

    Μου αρέσει!

  9. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!

    Οταν το χωνεψετε…

    θα απελευθερωθειτε!

    Δεν φταιει το ..παιντι..εκει στο αμερικη!

    Τα αφεντικα τους διεταξαν…και επραξε ευχαριστως…

    Γιατι κινδυνευαν τα αλλα ..αδελφια…

    Ειχαν προβληματα…τους τα ελυσε ο ..Αλεξ!

    Αντε…να ..πεσει η..κυβερνηση? ετοιμη…ηταν!

    Μου αρέσει!

    1. Γιατί έτσι λέει ο σκηνοθέτης βρε αγάπη μου.
      Να φανεί σοβαροφανες στα χαπατάκια ότι κινδυνεύει το μνημόνιο από την εφεδρεία του, και δίνει την μάχη στα μαρμερένια αλωνια αλλά τελικά… τι κρίμα κερδισε ο χάρος…
      Κι η Ολγα κάνει μπούγιο.
      Θα πάω κι εγώ να κάνω πώς φοβάμαι.
      «Δηλαδή Όλγα κινδυνεύουμε να χάσουμε το wifi από την κίνηση Τσίπρα;;;;;;;»

      Μου αρέσει!

      1. Ρε Αρη αμα ήθελα λαπ τοπ τζάμπα θα πήγαινα στην βουλή θα τα έκανα όλα σ’ ‘όλους τους χώρους θα τσίμπαγα ένα οκτάρι χιλιάρικα σχεδόν αφορολόγητα και τον λαπ τοπ τζαμπέ εις υγείαν των κορόιδων.
        Δεν θέλω τζάμπα λαπτοπ θέλω να πληρώνω.
        Εξάλλου περιμένω το τζάμπα wifi του αντωνάκη… αυτό που το πας;
        Και μετά σου λένε του έδωσε ο τσίπρας το φιλί της ζωής! Τον φίλησε απ’ την χαρά του που είναι παιχτούρα και κάνει τα πλήθη να παραληρούν.

        Μου αρέσει!

      2. Σοφία είπε
        Νοεμβρίου 7, 2013 στις 9:20 μμ
        Γιατί έτσι λέει ο σκηνοθέτης βρε αγάπη μου.
        Να φανεί σοβαροφανες στα χαπατάκια ότι κινδυνεύει το μνημόνιο από την εφεδρεία του, και δίνει την μάχη στα μαρμαρένια αλωνια

        σε ρολο ΡΟΖ Διγενη ……ο αλεξης

        Μου αρέσει!

      3. * ARIS * αυτος ο μπαρμπα Πετρος απο το θερετρο τις αιωνιας ξαπλας,! θα στειλει αυτον (πνευμτικως) τον συντροφο ΣΤΑΛΙΝ να σε τιμωρισει,! υπο μορφη του αλλου συντοφου και συμπατριωτη του Σακασβιλη (Γεωργιας).!!!
        Για το #σκαμπιλι# τις λοξοδρομιας.!!!

        Μου αρέσει!

  10. ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η/ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ,ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ»
    (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ),ΠΩΣ «ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ» ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΥΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    …ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ…ΚΑΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ.
    ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ,ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ (ΝΕΟ)ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ,ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ,ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΒΟΥΛΟΙ,ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΣΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ.

    Μου αρέσει!

  11. ολοι οι εξυπνακηδες…Παιζεται εντονοτατα για οσους δεν ξερουν,κουρεμα καταθεσεων απο το πρωτο ευρω .Τουλαχιστον μετα απο αυτην την εξελιξη παει για πιο μετα!Επισης ασ αλλαξει κ λιγο η ατζεντα,η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων ειχαμε υπερκορεστει με τη ΚΑΙ τους ψευτοπατριωτες!

    Μου αρέσει!

    1. Α! δηλαδή δεν την έκανε την μομφή ο alexis καθώς είπε ο ίδιος για τα μάτια της ΕΡΤ;
      Την έκανε για να σώσει τους έχοντες ακόμα καταθέσεις απο κούρεμα.
      Βασικά λογικό μου ακούγεται διότι μόνο οι ψηφοφόροι του alexis έχουν ακόμα καταθέσεις και γενικά φράγκα.

      Μου αρέσει!

  12. Το ίδιο χέρι που ψηφίζει με χαρτί μια-δυο φορές στα τέσσερα χρόνια σφουγγίζει με χαρτί τον πισινό τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Μα το στο διάολο, δεν αποπατεί κανείς τη μέρα των εκλογών;
    Αν όχι το μυαλό, ο πισινός του Έλληνα, η καθολική βαλβίδα της διάνοιας, θα ‘πρέπε να συντρίβει τα κόμματα. Ή μυαλό δεν έχει ο Έλληνας ή πισινό, μάλλον κι απ’ τα δυο. Ότι τρώει γυρίζει πίσω και έχει γίνει όλος ένας βόθρος ο λαός των κομμάτων. Κόψε φάτσα Τσίπρα, κόψε φάτσα Σαμαρά, κόψε φάτσα Βενιζέλου, Κόψε φάτσα Κουβέλη, κόψε φάτσα Μιχαλολιάκου, κόψε φάτσα Κουτσούμπα, κόψε φάτσες που γυρνάνε γύρω-γύρω και την ψήφο σου ζητάνε. Τι φοβάσαι; Μη δουν τον πισινό σου; Χέστους όλους μια φορά να αλλάξουμε σελίδα!

    Μου αρέσει!

    1. Με λίγα λόγια είσαι έτοιμος να ψηφίσεις όποιο κόμμα βάλει αρχηγό την Δούκισσα Νομικού ώστε όταν κόβεις φάτσα να γουστάρεις;

      Μου αρέσει!

      1. Στο ραπόρτο του πελάγους είσαι IQ πρωινάδικου. Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα κομματιάζεται· χάνει ευφυΐα, χάνει χιούμορ, χάνει σε εκτίμηση, χάνει και φίλους!

        Μου αρέσει!

    1. ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΒΡΑΙΟ;; Ο AXEL CIPRA ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ;;; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ!!!

      Μου αρέσει!

  13. ΛΑΘΟΣ. ΗΔΗ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Μου αρέσει!

  14. Ο ναυαγοσώστης της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέληδων Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε πρόταση μομφής χαχαχα. Εάν υποθέσουμε ότι θα την υπερψηφίσουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τότε θα έχουμε τα παρακάτω αποτελέσματα.

    ΣΥΡΙΖΑ 71 έδρες
    ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 20 έδρες
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18 έδρες
    ΔΗΜΑΡ 17 έδρες
    ΚΚΕ 12 έδρες

    ΣΥΝΟΛΟ = 138 έδρες

    Τους υπόλοιπους 13 ψήφους από τους 151 που απαιτούνται, από που θα τους βρεις Αλεξάκη ;;; Ο «αντισυστημικός» Τσίπρας που νομιμοποιεί για ένα εξάμηνο την συγκυβέρνηση και της δίνει το φιλί της ζωής, εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους του. Να τον χαίρεστε. Αλλά καλοί καραγκιόζηδες θα είναι κι αυτοί που θα την υπερψηφίσουν αντί να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές, απλώς θα πέσουν οι μάσκες από όλες τις μεριές και θα φανεί πως όλοι τους εκεί μέσα είναι ένα και το αυτό.

    Μου αρέσει!

      1. Για αυτό έγραψα αν υποθέσουμε ότι θα την υπερψηφίσουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σίγουρα θα τους λείψουν πολλοί παραπάνω ψήφοι από 13, δεν βγαίνουν τα κουκιά.

        Μου αρέσει!

    1. το τραγικότερο όλων είναι ότι έχουν πάρει όοοοολοι κομματική γραμμή, να λένε πως αυτό έγινε για να δει ο λαός ποιοι είναι «μνημονιακοί».
      Λες και το να ρίξουν την κυβέρνηση τους εμπόδιζε τόσο καιρό και χρειάστηκε η πρόταση Σύριζα για να το επιβεβαιώσει.
      Φαιδρότητες.

      Δυστυχώς εξετάζω πάντα το πρακτικό αποτέλεσμα..
      Πάντα.
      Πέρα από το τι λένε οι συριζαίοι, οι καραμανλικοί, οι παπανδρεϊκοί, οι φαν του Καμμένου, οι Σαμαρικοί και λοιποί.
      Αποτέλεσμα κύριοι…
      ποιο είναι το αποτέλεσμα;

      Όπως προχθές που απουσίαζε ο Καραμανλής από την ψηφοφορία για τις ψηφιακές συχνότητες για τα διαπλεκόμενα μμε και μας τον προυσίασαν σχεδόν ως …Τσε Γκεβάρα!
      Πρακτικό αποτέλεσμα;
      Μια ψήφος λιγότερη για να περάσει ευκολότερα η πρόταση.

      Τα υπόλοιπα είναι για αφελείς ή σχολιαστές του κομματικού σωλήνα.

      Μου αρέσει!

      1. Δεν αντιλέγω σε όσα αναφέρεις αλλά το θέμα με την πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα εκτός από εμπαιγμός των πολιτών, φαντάζει και αστείο. Ο τόπος χρειάζεται εκλογές, να μπούν νέα πρόσωπα στη βουλή τίμια και να γίνει πολιτική κάθαρση. Μια πρόταση μομφής είναι απλώς μια τρύπα στο νερό και τίποτε άλλο.

        Μου αρέσει!

      2. Να καταργηθουν οι προτασεις μομφης και οι ονομαστικες ψηφοφοριες για να μην ιδρωνουν απο αγωνια οι βουλευτες και μας αρρωστησουν .

        Μου αρέσει!

      3. Ναι μωρέ ιδρώσανε από αγωνία, όπως για όλα όσα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα.
        Αλλά επιμένω, ας δούμε Δευτέρα πρωί αν διαψευσθώ.
        Οι ονομαστικές που «κολλάνε»;
        Μίλησα για ονομαστικές ψηφοφορίες;
        Μάλλον με κατέταξες αυθαίρετα στους υπερασπιστές των βουλευτών,επειδή δεν σου αρέσει η άποψή μου.
        Δεν είναι όμως σωστό να σκεφτόμαστε κατ’ αυτό τον τρόπο.
        Περιμένουμε απλά φίλε ER και ό, τι ήθελε προκύψει.

        Καλημέρα

        Μου αρέσει!

    2. «Ο “αντισυστημικός” Τσίπρας που νομιμοποιεί για ένα εξάμηνο την συγκυβέρνηση και της δίνει το φιλί της ζωής, εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους του. Να τον χαίρεστε»

      Δηλαδη αν δεν εκανε ο Τσιπρας προταση μομφης δεν θα ειχαν νομιμοποιηση ………..για το επομενο εξαμηνο !!!!!!!!!!!! Γιατι τοσος πανικος στα υπολοιπα αντιμνημονιακα κομματα ,φοβαστε το ξεμπροστιασμα της ψηφοφοριας και την επομενη μερα μιας παραιτησης της κοινοβουλευτικης ομαδας του Συριζα ?

      Θα εχουμε ισως αρκετους Οικονομου,Ψαριανους……..κλπ αλλα την επομενη μερα στο γυαλι τι θα λενε ? Εχει ο κοσμος που υποφερει να χασει κατι επειδη θα πεσουν οι μασκες ?
      Και μην ξεχνατε οτι θα ελθει στη βουλη ο πρωθυπουργος σας .

      ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΝΕΡΓΟΣ,ΑΣΤΕΓΟΣ απλως θα δει παλι το χερακι του μεσια της Ραφηνας να στηριζει Βενιζελο Σαμαρα και θα νιωσει απεραντη ευγνωμοσυνη.

      Μου αρέσει!

      1. Όπως απάντησα σε πιο πάνω σχόλιο μια πρόταση μομφής δεν κ’ανει τίποτα παρά μόνο μια τρύπα στο νερό. Και ναί αυτή η πρόταση μομφής νομιμοποιεί τη συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέληδων γιατί αυτή τη στιγμή με τα σκάνδαλα Παπακωνσταντίνου / Λαγκάρντ / υποβρύχια / Παπαντωνίου / νέα μέτρα / κατασχέσεις κτλ ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Εάν θέλουν να κάνουν κάτι σωστό τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητήσουν όλοι εκλογές ή να παραιτηθεί σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση ώστε να πάμε αναγκαστικά σε εκλογές και να τους στείλουμε στα τσακίδια.

        Μου αρέσει!

      2. Πρωτα να εκδηλωθουν ,να πεσουν οι μασκες καθως ειπς ο αντωνακης απο τους δηθεν αντιστασιακους και αντιμνημονιακους για να γνωριζει ο κοσμακης
        ποιοι γλυφουν στα κρυφα τα …………..ποδια του Σαμαροβενιζελου.
        Εσυ τι εχεις να χασεις ακροβατης εισαι.

        Μου αρέσει!

  15. Το ειχα ξαναγραψει εδω αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια. Καταλαβαμε τωρα γιατι ειχε φαγωθει ο Τσιπρας να κανει ενιαιο κομμα τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν αποτελουνταν σημερα απο τα παρταλια που υπηρχαν τοτε σαν κομμα στη βουλη, θα ειχαν διαλυθει σε χιλια κομματια. Σημερα ομως δεν γινεται αυτο, ειναι ενιαιο κομμα. Ο αρχηγος μπορει να λεει οτι παπαρια του κατεβει στο κεφαλι, η οτι του πουν οι αλλοι να πει και δεν κουνιεται φυλλο

    Μου αρέσει!

  16. Συνδιάστε:

    1) Ο Τσίπρας έχει πρόβλημα με Λαφαζάνη για τα περι εξόδου από το Ευρώ
    2) Ο Παπακωνσταντίνου είναι στα πρόθυρα δίωξης έχοντας καταφύγει στο εξωτερικό
    3) Αύριο, 8 Νοεμβρίου απολογείται ο Καρχιμάκης
    4) Η Τρόικα επιμένει σε μέτρα και πλειστηριασμούς
    5) Ο Βαρβιτσιώτης έχει να διαχειριστεί ζήτημα με την βουλευτική του ασυλία
    6) Ο νόμος για τα ακίνητα – οικόπεδα
    7) Το θέμα της δολοφονίας των μελών της Χ.Α. δεν τους βόλεψε
    8) Ενώ ΟΛΕΣ οι δημοσκοπίσεις έχουν εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ και ο Τριανταφυλλόπουλος
    ετοιμάζεται να δημοσιεύσει την δική του (όσο έγκυρη και αν είναι). Πρώτος ο Σύριζα και
    δεύτερη η Χ.Α. Ίσως και πρώτη η Χ.Α. …
    9) Αμυντικές βιομηχανίες
    10)Ασφαλιστικό ζήτημα (συντάξεις) τις επόμενες εβδομάδες.

    ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ;;;;
    Για έξι μήνες δεν κουνιέται φύλλο στην Βουλή. Ακόμη και ο … Καραμανλής σαν κότα στα αυγά του θα κάτσει…

    Μου αρέσει!

    1. Φίλε μου συγγνώμη που στο λέω αλλά ο τριανταφυλόπουλος δεν νομίζω οτι θα βγάλει την δημοσκόπηση, αν ήταν θα το έκανε την προηγούμενη βδομάδα, ή θα το ανακοίνωνε σήμερα.

      Μου αρέσει!

      1. Δεν είπε τίποτε για τις δημοσκοπήσεις…
        Αυτό θα το θεωρήσω θετικό γιατί αποδεικνύει ότι ήταν αληθείς και όχι μούφα.
        Για αυτό μούγκα, θα πέσανε τρελά τηλέφωνα.

        Μου αρέσει!

  17. Το νέο του κειμένου δεν το πιάσατε οι περισσότεροι.

    Γιατί λοιπόν αποφάσισε ο κ. Τσίπρας να συσπειρώσει την κυβερνητική πλειοψηφία και να της δώσει πολιτική ζωή τουλάχιστον για ένα εξάμηνο ακόμα; τώρα μάλιστα που αυτή είχε αποδιοργανωθεί ενόψει σοβαρών νομοσχεδίων και νέων εξοντωτικών μέτρων που πρέπει να ψηφίσει και ενόψει της επιχείρησης διάλυσης της ΧΑ;

    Μάλιστα κ. Χασάπη, γνωρίζετε λοιπόν οτι ετοιμάζεται επιχείρηση διάλυσης της ΧΑ.

    Δημοκρατικότατα πάντα έτσι;

    Βασκαμένο σας βρίσκω, να φτύσω να μη σας ματιάξω.

    Μου αρέσει!

    1. πρεπει να υπαρχει τετοιο σχεδιο,νομιζω.

      πριν μερες,στο ΡΑΙ ΤΡΙΑ,η παρουσιαστρια των ειδησεων, το ειπε ως υποθεση,αλλα σαν απαντηση,πηρε το εξης.
      ειναι πολυ επικινδυνο να βγει εκτος νομου,ενα κομμα,που εχει 15,20%,του λαου.

      αρα συζητειται κατι τετοιο..
      αλλα και τα ποοστα της ειναι γνωστα,πλεον,και εκτος Ελλαδος.

      Μου αρέσει!

      1. Αγαπητή Φωτεινή σου είχα απαντήσει εδώ και κάμποσες ώρες με την παράθεση ενός συνδέσμου, όμως επειδή ήταν σύνδεσμος σε φτου κακά χρυσαυγίτικο site το έφαγε η μαύρη η μαρμάγκα.
        στο επισυνάπτω ξανά χωρίς δυνατότητα άμεσης επιλογής.

        ethnikismos.net/2013/11/07/%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%80/

        Μου αρέσει!

    1. Ο Σύριζα ωθεί το λαό να πάρει πρωτοβουλία να ρίξει την κυβέρνηση και να τη δώσει στο Σύριζα.
      Γιατί στο Σύριζα δεν μας αρέσει να απαιτούμε εξουσία.
      Θέλουμε να πέσει στα χέρια μας σαν ώριμο φρούτο.

      Μου αρέσει!

  18. Δείτε το και λίγο αλλιώς, όμως:Κατ’αρχήν πότε να υπέβαλε τη δυσπιστία;;;Άλλωστε σε 6 μήνες έχουμε πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις….Και μάλλον και εθνικές εκλογές,αν δε συμβεί ατύχημα νωρίτερα…Δεύτερον Βουλευτές διαμαρτύρονται στον Στουρνάρα για το φόρο ακινήτων…Άρα θα φανεί από τη Κυριακή ποιοί θα μπούνε στο «μαντρί» και θα ψηφίσουν για τελευταία φορά σαν τη Βασούλα….Ας περιμένουμε λιγάκι…Μη ξεχνάτε ότι στο νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλαρχών ήταν 153 η Δεδηλωμένη…Και επίσης είναι δύναμη πυγμής για κάτι αριστερά εξαπτέρυγα….Και το tip για το τέλος:Ο κανονισμός απαιτεί την παρουσία όλων των Βουλευτών…Θα αφεθούν ελευθεροι οι 3 της Χρυσής Αυγής;;Ή θα υποπέσει σε νέο πραξικόπημα η Κυβέρνηση;;;

    Μου αρέσει!

    1. Εχεις δικιο τι εχουν να χασουν τα αντιμνημονιακα κομματα …………τι θα χασει ο κοσμος….θα ξεχωρισει η ηρα απο το σιταρι………ξεχνατε τα μπαλαντερ στα εργασιακα Οικονομου και Ψαριανο που περιμεναν εξω απο την αιθουσα στην πρωτη αναγνωση του καταλογου.

      Ειδικα η ΧΑ γιατι τοσο απογνωση με ποσοστα στο 35% !!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

  19. Το νέο στημένο δίπολο:

    ΤσιπροΓαπ vs Σαμαροβενιζέλο

    Με ολίγη από αποκούμπια ένθεν κακείθεν:

    Καμμένος-Καρατζαφέρης και πασπαρτού ο Κουβέλης.

    Σε ρόλο αρτηριοσκληρωτικών το ΚΚΕ και η χρυσή αυγή

    Μου αρέσει!

  20. Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Alexis
    και με πιάνει μια μελαγχολία….

    Καλά υπήρξαν άνθρωποι που πίστεψαν, έστω και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, πως θα μας σώσει ο Tsipras…

    Μα τόση αθωότης στην εποχή μας;;; που λέει και ο Πουλικάκος (θεός)

    Α ρε Τζιμάκο Πανούση τι προγραμματάρα θα φτιάξεις εφέτος τον χειμώνα με όλα αυτά τα πολιτικά νούμερα.
    Τα ενεργούμενα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

    Από το «το ευρώ δεν είναι ταμπού» στο είμαι με την ουρά στα σκέλια μην βγούμε από το ευρώ.

    Tsipras (με Γερμανική προφορά εεεεε)

    Μου αρέσει!

  21. Βάλτε και λίγο Καρατζαφέρη στο μίγμα….να δέσει η σούπααααα

    Α ρε Καλαμίτση θα έγραφες ένα μνημειώδες του «Κίτσου η μάνα»

    Μου αρέσει!

  22. Μαρεσει που ολοι πιστεψατε τα μνημονιακα βοθροκαναλα και αναμεταδιδετε τα ιδια Ο Τσιπρας την ημερα που θα γινεται η προταση μομφης θα εχουν μαζευτει πολιτες εξω , η Δημαρ τι θα κανει θα κρυβεται στις τουαλεττες??κατι λαμογια ανεξαρτητοι βουλευτες Λοβερδος και λοιποι που θελουν να φτιαξουν κομματα ,αμα δωσουν εμπιστοσυνη στην κυβερνηση ποιος θα τους ψηφισει μετα???? κατι βουλευτες Καραμαλικοι που »’σκιζουν τα ιμματια τους »’ τωρα δηθεν για τα συμφερωντα των πολιτων και το παιζουν ανταρτες τι θα κανουν στο ερωτημα του Συριζα » η με την κυβερνηση και τους διεφθαρμενους η με τον λαο »»αμα ψηφισουν το πρωτο ,δεν προκειται να ξαναβρουν δικαιολογια στους ψηφοφορους τους Οσο για τον Σαμαρα του δινει μια ευκαιρια να πει στην τροικα οτι δεν μπορει να δεχτει τα νεα σκληρα μετρα γιατι ,εχει πολλα προβληματα και απο την αντιπολιτευση που τον θεωρει επικινδυνο και απο τους πολιτες που εχουν ξεσηκωθει και με το θεμα της ερτ Εαν ομως ο Σαμαρας δεν χρησημοποιηση το ατου που του δινει ο Συριζα [ασχετος εαν δεν περασει η προταση μομφης]και δεχτει τα νεα ληστρικα μετρα , τοτε θα πεσει και αλλο στα ματια του κοσμου ,ακομα και απο αυτους που τον ψηφιζουν ακομα Και τελος ο Συριζα με αυτη του την κινηση σταματα και τις διαρροες της κυβερνησης που τον αποκαλουν ως »’αντισυνταγματικο τοξο»»η ως ενα απο τα δυο »’ακρα»’ Και οποτε γινουν εκλογες να ειστε σιγουροι οτι θα βγει αυτοδυναμο το κομμα του

    Μου αρέσει!

  23. Διαβαζω μερικα απο τα σχολια και διαπιστωνω, πως απο πολιτικη ‘ωριμοτητα’ σκιζουμε, τυφλα να’χει ο Αθηναιος πολιτης του 6ου αιωνα προ Χριστου.

    Ειναι ολοφανερο πως το σκεφτικο πολλων ΑΚΟΜΑ βασιζεται στην περιορισμενη ανουσια και στειρα νοοτροπια της μεταπολιτευσης, εαν δεν σκεφτουμε ΕΞΩ απο τα κθιερωμενα απο τα συνυηθη, ΠΩΣ θα βρουμε την λυση;;

    (can YOU think outside the square??)

    Εδω εχουν μετακομισει τα πιο κρατικοδιαιτα και βαθος κηπος τους κρατικου μηχανισμου επι ΠακΣοκ στον τσιριζα,

    Εδω ο τσιπουρας εχει αποσιωπησει την αριστερη πτερυγα/φατρια του Λαφαζανη, κατα την γνωμη μου την πιο αυθεντικη αριστερη φωνη στην Ελλαδα(οχι οτι τους συμμερiζομαι – απλα αντικειμενικα),

    Εδω εχει τον Γλεζο, καλα να’ναι ο ανθρωπος, μονο για κηδειες και ως λαβαρο τον περιφερει, στομα δεν εχει,

    Εδω το λεει ξεκαθαρα πως η σωτηρια της Ελλαδος (αναφερει ως χωρα που να ξεστομισει την λεξη Εθνος ή Πατριδα) ειναι το ευρο αναγγελει στους μακακες γιaνκηδες εκει στο Τεξας.

    Και θελετε να μου πειτε πως ο τσιπουρας δεν ειναι συστημικος, οτι δεν ειναι αναχωμα του συστηματος;;
    Οτι δλδ, κανει ο Πανος Καμμενος που κραυγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ με την ιδια κασετα με ανουσιες και αναποτελεσματικες κορονες και ‘φοβερες’ δηθεν εναντια στο συστημα, ετσι ακουγονται στα αυτια του Ελληνικου Λαου, αυτα λοιπον κανει και η τσιπουρα.

    Θελετε και τα λετε μερικοι ή πραγματι εχετε δεχθει λοβοτομη;;

    Πριν χρονο, ελεγα πως το τσιριζα ειναι το καλυτερο διχτυ του συστηματος. Και ποιος θελει να συνεργαστει με το διχτυ αυτο, με το ιδιο αυτο το συστημικο δυχτι;; Μα ο mr. Sushi.

    Εδω ο αρθρογραφος το λεει ξεκαθαρα πως μονο για πλακα γινεται η δηθεν προταση μη εμπιστοσυνης προς την κυβερνηση, δλδ, το αποτελεσμα ειναι ηδη δεδομενο και μερικοι καθονται και σχολιαζουν οτι θα ξεκαθαρισει το τοπιο;; Ρεε εχετε νου ή οταν εκκενωνετε χανετε και οτι σας εχει απομεινει;;

    Καλα καλα, συνεχιστε ετσι και τα μνημονια θα τελειωσουν μετα απο 500 χρονια.

    Καποτε ο τσιπουρα ελεγε οτι θα καταγγειλει τα μνημονια το ιδιο ελεγε και ο mr. sushi, σημερα, τι λενε;; Τι υποστηριζουν;;

    Κριμα που παει χαμενο το μυαλο σε μερικους!!

    Μου αρέσει!

    1. Αναλώσιμε πήγαινε να υποστηρίξεις τους εργαζόμενους στην Ελληνικός Χρυσός και μετά τράβα να ανακυκλωθείς μαζί με τους χωμαιδεάτες σου και άσε τα δίχτυα για τους ψαράδες.

      Μου αρέσει!

      1. Και βεβαια θα συμπαρασταθω σε εργαζομενους οικογενειαρχες και νομοταγεις Ελληνες.
        Δηλαδη τι πρεπει να υποστηριζω, το παρακρατικο χαφιεδοτσουρμο που εχουν την μολοτοφ ως πολιτικο λογο;;

        Που εχουν βιαιοπραγησει εναντια σε εργαζομενους και μελη της οικογενειας τους;;

        Να συμαρασταθω στα τσιρακια τους εργατοπατερες τους εγκληματιες που απειλουν ζωες που καινε Αστυνομικα τμηματα, στους βουλευετες του τσιριζα που ειναι ηθικοι αυτουργοι αφου ξεσηκωνουν τους κουκουλοφορους να ‘αμυνθουν’ και οπως το ερμηνευουν αυτοι, δλδ, μολοτοφ;;

        Σε αυτα τα εγκληματικα στοιχεια εσυ και μερικα ζωυφια εδω μεσα δινεται την αλληλεγγυη σας;;

        Αυτο απλα δειχνει τι ποιοτητα ανθρωπος εισαι.

        Μην ξεχνας πως οποιος πεταει μολοτοφ, σχημα λογου, πρεπει και να δεχεται να του πετουν μολοτοφ, ετσι δεν ειναι;; Προσεχε την καρακαλα σου φιλαρακο…

        Μου αρέσει!

  24. Για αυτο τι εχει να πει ο mr sushi;; Ο mr DELEK;;

    Τωρα να τρεξει, μπορει;; ο Πανος σας να βαλει το ‘συνταγματικο’ βελος εκει που δεν φεγγει καμια ηλιαχτιδα, που εχει το θρασος το χοιροστασιο να μιλαει και για συνταγμα.

    Τι ειπε ενας αριστερος, βουλευτης που συμπορευεται με τους Αν.Ελλ;; Η μηπως και ο Γ. Δημαρας ειναι νεο ναζι, φασιστας εε;;

    » Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννης Δημαράς εξηγώντας τη στάση του, γιατί ψήφισε «Όχι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη είπε ότι όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνη για την άρση ασυλίας, δεν την ψηφίζει.

    Επιπλέον, ο Γιάννης Δημαράς χαρακτήρισε «επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».

    Έχω ψηφίσει για πάνω από 30 περιπτώσεις άρσης ασυλίας … δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις, παρατήρησε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ!»

    Αντε ρε ανοητοι καθοσαστε και υποστηριζετε και πιστευετε το καθε κλαπαρχηδι που καποτε ηταν ο μεγαλυτερος τραμπουκος με τις ευλογιες του ΕΠΙΣΗΜΟΥ σωματος της νουδου, την ΟΝΝΕΔ. Τι περιμενετε απο αυτον;; Να παει εναντια στον Μεϊμαρακη, στα συνττροφια του που το ανεδειξαν ως υποψηφιο για υφηπουργο;;

    Και η ηληθιοτητα εχει τα ορια της. Ποτε θα ξυπνησετε να δω.

    Μου αρέσει!

  25. Αυτό που παίζεται με την μομφή κατά της κυβέρνησης είναι ένα .

    Η πας με την κυβέρνηση η πας με τον λαό .

    Όλα τα άλλα είναι ….. θεωρητικές μπουρμπουλήθρες πολιτικαντικου τακτικισμου.

    Από τέτοια έχουμε χορτάσει, ευτυχώς όμως θα… έχουμε γουαι φαι.

    Διαλέγεις και παίρνεις .

    Έτσι κι έτσι και εκλογές να γίνουν όποτε γίνουν η ΝΔ ΠΑΣΟΚ πάνε πάτο.
    Αν κάποιοι βουλευτές θέλουν να διασωθούν έστω και την τελευταία στιγμή
    δεν έχουν παρά να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση .
    Είναι μετρημένα κουκιά τα πάντα , δεν μπορεί να το παίζεις αντάρτης βουλευτής
    στο μπλα μπλα και να είσαι συμβιβασμένος με την Συγκυβέρνηση .
    Ιδου η Ρόδος Ιδου και το πήδημα.
    Όχι άλλες θεωρητικές αναλύσεις χορτάσαμε .

    Μου αρέσει!

  26. Τουλάχιστον θεωρητικά μην ψάχνετε δρόμους για την επανάσταση και αναλύσεις επι των αναλύσεων πως θα φύγουν …αυτοί που πουλανε την χώρα .
    Ορίστε μομφή κατά της κυβέρνησης και πορεία σε εκλογές .
    Όλα τα άλλα … τα επαναστατικά ας τα αφήσουμε γιατί πολύ μας κούρασαν οι επαναστάτες και οι επαναστάσεις του διαδικτύου.

    Μου αρέσει!

    1. Ξαναλέω αγαπητέ Αλέξανδρε…
      Αυτά -με συγχωρείς- είναι τρίχες!

      Στην ουσία να κοιτάζουμε, το τι αποτέλεσμα θα φέρουν όλα αυτά.
      Η κομματική γραμμή σύριζα για την σκοπιμότητα της πρότασης μομφής δεν ενδιαφέρει κανέναν.

      Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα, ότι τελικά απλά θα εισπράξει ο σαμαροβενιζέλος μια εξ αντανακλάσεως ψήφο εμπιστοσύνης, θα εχουμε τα γωστά γελάκια και τα χειροκροτήματα και θα πάρουν ανάσα για τη συνέχεια.
      Το αν η ρημάδ ψηφίσει υπέρ ή κατά δεν επηρεάζει κανέναν έτσι και αλλιώς.

      Μια πολύτιμη προσφορά-ανάσα στο σύστημα ήταν αυτή η κίνηση.
      Αν ήθελαν μήνες τώρα είχαν μέσα και τρόπους να εξωθήσουν σε πτώση την κυβέρνηση εν μέσω τέτοιας καταστροφής, αλλά δεν το έκαναν.

      Μου αρέσει!

      1. Υπαρχουν τακτικισμοι στην πολιτικη κανενας δεν λεει το αντιθετο.

        Δηλαδη τωρα να τους τιμωρησουμε επειδη κανουν μομφη ?

        Δεν το βρισκω εξυπνο καθολου.

        Η κοματικη γραμμη Συριζα μπορει να μην ενδιαφερει κανεναν . Εκεινο που ενδιαφερει ομως την πλειοψηφια του κοσμου ειναι να φυγει η Κυβερνησι και να παμε σε εκλογες συντομα.
        Εκει διαλεγει ο καθε ενας τι θελει για να τελειωνουμε .

        Εξυπνο βρισκω πως θα πεσει η Κυβερνησι και με διαδηλωσεις και αναλυσεις δεν πεφτει η Κυβερνησι .

        Μου αρέσει!

  27. Για να μην παμε πολυ μακρια ο Σαμαρας δεν ειναι εκεινος που εριξε την Κυβερνησι της ΝΔ με Συμπιλιδη ?

    Αν τοτε ηταν αστειοι οι λογοι που εριξε την κυβερνησι του σημερα ειναι πολυ σοβαροτεροι οι λογοι να φυγει αυτη η Κυβερνησι.
    Οχι αλλες θεωριες λοιπον .

    Μου αρέσει!

  28. Μαλλον δεν υπάρχει ελπίς… Κριμα στον μικρό αλέξη .. Το αλλο με το γουάι φάι το άκουσε ενας αδερφός του πατέρα μου 85 χρονώ και νόμισε ότι θα του δώσει ο σαμ άρ άς φαί

    Μου αρέσει!

    1. Εγω το ειπα στην Μαννα μου που δεν ακουει καλα οτι θα της δωσει γουαι φαι ο Σαμαρας και μου ειπε να παει στον διαολο ο Σαμαρας που θα μου φαει κι αλλο συνταξη.

      Συνεχεια φαει φαει συνταξουλα μου ?

      Μου αρέσει!

  29. Η αποτίμηση της επίπτωσης μιας πρότασης δυσπιστίας (μομφής) μπορεί να γίνει μόνο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, δηλαδή εν προκειμένω από τη Δευτέρα.

    Μέχρι στιγμής, καμμία πρόταση μομφής δεν έχει επιτύχει ο,τιδήποτε άλλο από το να συσπειρώσει την κυβέρνηση και να της δώσει τουλάχιστον 6 μήνες ανάσα.

    Μου αρέσει!

  30. Ως συνηθως πριν την ψηφοφορια η Συγκυβερνησι θα παρει τους βουλευτες της ιδιαιτερως να τους κανει λιγο μασαζ και να τους πει για τα επιτευγματα
    που εχουν κανει τα Σαμαροβενιζελα….οποιος μαλιστα ψηφισει κατα ….θα θεωρειται οτι θετει εαυτον εκτος των των Σμαροβενιζελικων κοματων.
    Τα ευκολως ενοουμενα παραλειπονται. Εδω ο Σαμαρας διαλυσε ηδη την ΝΔ με τα καμωματα του.

    Η πλακα ομως ειναι οτι ηδη εχει θεσει ο λαος στα μαυρα καταστιχα τα Σαμαροβενιζελα και τα κοματα τους.

    Αν τωρα θελουν καποιοι βουλευτες να σωσουν την αξιοπρεπεια τους εστω και την τελευταια στιγμη θα πρεπει να υπερψηφισουν υπερ της προτασης Συριζα.

    Ετσι θα εχουν μετα καποια ελπιδα να πουν στους Νεοδημοκρατες η Πασοκους ψηφοφους τους οτι εγω εκανα αυτο που νομιζα σωστο.
    Μονο αυτοι μπορει ισως να δικαιωθουν …αν δεν καταλαβαν τι εκαναν τοσο καιρο στηριζοντας μια Κυβερνησι ξενη προς τα Ελληνικα συμφεροντα.
    Ολα στο ξεπουλημα τα εχουν βαλει ….και εμεις νανι νανι … και παλαμακια στους εξωγηινους.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.