Οι σκοπιανοί υπήρξαν πιστοί σύμμαχοι του Χίτλερ. Οι Έλληνες αντιστάθηκαν. Μαντέψτε ποιού το μέρος θα πάρει η Μέρκελ.

σκοπια μερκελΕδώ είμαστε.

Η Μέρκελ έκανε παρέμβαση για τα Σκόπια την οποία μάθαμε από τον τύπο των Σκοπίων.

Οι Σέρβοι αντιστάθηκαν στον Χίτλερ. Οι Βόσνιοι, Κροάτες και Αλβανοί υπήρξαν πιστοί του σύμμαχοι. 50 χρόνια μετά, η Γερμανία αιματοκύλισε την Σερβία μεθοδικά, προς όφελος των Βόσνιων, Κροατών και Αλβανών.

Οι Σκοπιανοί υπήρξαν πιστοί σύμμαχοι του Χίτλερ. Τώρα οι Γερμανία «παρεμβαίνει» για να δοθεί «λύση» στο θέμα της ονομασίας.

Μαντέψτε ποιών τα συμφέροντα θα υπερασπίσει.

Αναμένουμε την αντίδραση του «αντιναζιστικού τόξου». Που κυβερνά την Ελλάδα.

14 σκέψεις σχετικά με το “Οι σκοπιανοί υπήρξαν πιστοί σύμμαχοι του Χίτλερ. Οι Έλληνες αντιστάθηκαν. Μαντέψτε ποιού το μέρος θα πάρει η Μέρκελ.

  1. χε…καλή η προσπάθεια όλυ μα η αλήθεια τσούζει…εμείς τη βάλαμε να πιέσει τους σκοπιανούς να δεχτούν συμβιβασμό. όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. αλήθεια, ο…παραλίγο υπό των αμερικανών δολοφονηθείς(χαχαχα(, θέλει συμβιβασμό ή όχι;

    Μου αρέσει!

  2. ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ :

    Σχετικώς με τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται στα Βαλκάνια στις μέρες μας, έχω να παρατηρήσω κάτι που έχει διαφύγει από τις σχετικές αναφορές περί αυτών. Oι χώρες που συνεργάσθησαν με τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Γ’ Ράϊχ στα Βαλκάνια , έγιναν τα αγαπημένα παιδιά της Αμερικής και της Ε.Ε. Αλβανία , Κροατία , Σκοπιανοκοσοβάροι , Βόσνιοι μουσουλμάνοι αλλά και η Τουρκία προφανώς λόγω της φιλοναζιστικής στάσης που τήρησε σε όλη τη διάρκεια του Β’ Π.Π..

    Σε αντίθεση με την ευνοϊκή μεταχείρηση αυτών των κρατών, αυτοί που πολέμησαν τους φασίστες του Χίτλερ και του Μουσολίνι , βρίσκονται σήμερα υπό διωγμόν από την Αμερική , αλλά όλως περιέργως και από την Ε.Ε.,τα κράτη της οποίας πέρασαν πολλά δεινά από τη ναζιστική Γερμανία.

    Δεν αναφέρω τη Γερμανία διότι η στάση της ήταν αναμενόμενη. Ειδικώς η Σερβία η οποία αντέταξε το κορυφαίο αντιστασιακό κίνημα εναντίον των φασιστικών δυνάμεων του Αξονα κινδυνεύει να διαλυθεί ολοσχερώς . Δηλώνουν δε οι διάφοροι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι , ότι η Σερβία πληρώνει τα λάθη του Μιλόσεβιτς !

    Τιμωρείται δηλαδή ένας ολόκληρος λαός , ο οποίος έδωσε το αίμα του για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι , για τα τυχόντα λάθη ενός ανθρώπου ; Μήπως όμως η αλήθεια βρίσκεται στο γεγονός ότι η Σερβία αλλά και η Ελάδα , πληρώνουν σήμερα την περήφανη στάση τους , από τους συνεχιστές του έργου του Χίτλερ ; Δεν θα είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα και η Σερβία συνετέλεσαν κατά πολύ στη Συμμαχική νίκη .

    Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι η σημερινή ηγεσία της Γερμανίας αρχικώς με τον Σρέντερ, απαίτησε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με την απόσχιση της Σλοβενίας και της Κροατίας , που η κυβέρνηση των φιλοναζιστών «Ουστάσι», εξόντωσε με τη βοήθεια του Χίτλερ στό Αουσβιτς των Βαλκανίων στρατόπεδο «Γιασένοβατς» {600.000} Σέρβους ! Μεταξύ αυτών ήσαν και δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι και Τσιγγάνοι .

    Ηδη το Ισραήλ ζητάει από την Κροατία επίσημη συγνώμην ! Ποίοι είναι οι λόγοι του άσβεστου μίσους των Γερμανών εναντίον των Σέρβων, αν δεν είναι αυτοί που αναφέρω ; Πως δικαιολογείται επίσης η εχθρική στάση της Αμερικής εναντίον της Ελλάδος ; Ο Κλαούζεβιτς στο έργο του «Τρείς Πράξεις Πίστεως» αναφέρει τα κατωτέρω που πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής από τις ελληνικές κυβερνήσεις , γιατί δυστυχώς η Ελλάδα επανήλθε στην καταστροφική πολιτική της : «Αψόγου Στάσεως» , η οποία επέφερε πολλά δεινά στην πατρίδα μας :

    «Η κηλίδωση που γίνεται στην τιμή ενός λαού, μετά από μια δειλή υποταγή, δεν μπορεί να σβυστεί ποτέ. Κι’αυτή η σταγόνα του δηλητηρίου μπαίνει στο αίμα του λαού και διοχετεύεται στους απογόνους του, ώσπου να παραλύσει και να φθείρει ολοκληρωτικά τις επερχόμενες γενεές». {Von Karl Klausewitz}.

    Αυτό συνέβη δύο φορές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια . α} Το 1974 στην Κύπρο και το 1996 στα τέως Ιμια και νυν Καρντάκ, από το κουαρτέτο : {Κ. Σημίτη , Θ. Πάγκαλου Γερ. Αρσένη και Γ. Παπανδρέου}. Ούτω προς επιβεβαίωση του Κλαούζεβιτς , εν συνεχεία , έγινε η παράδοση του Οτζαλάν, η Συμφωνία της Μαδρίτης κ.λ.π. εθνικές παραχωρήσεις στην Τουρκία , με βάση την πολιτική της υποτέλειας που προκύπτει από τη δειλή υποταγή που αναφέρει ο μέγας Κλαούζεβιτς , που θα συνεχιστούν μέχρι τον διαμελισμό της Ελλάδας.

    Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι η πολιτική του κατευνασμού έναντι επιθετικών δυνάμεων, ουδέποτε στην ιστορία στάθηκε ικανή να ανακόψει τις ορέξεις τους . Οι αρχαίοι Ελληνες έλεγαν ότι : «Δικαία γλώττα έχει κράτος μέγα».

    Μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα , δεν πρέπει να επαναπαύεται μόνο από τη διεθνή κατοχύρωση των δικαιωμάτων της γιατί θα τα δεί να ανατρέπονται , αν δεν είναι σε θέση και έτοιμη να τα υπερασπίσει με όλα τα μέσα .Δηλαδή οι πολιτικοί μας πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα εξής :

    «Ο πόλεμος δεν είναι το υπέρτατο των δεινών, αλλά η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι τα υπέρτατα των αγαθών».

    Αν λοιπόν επιθυμούμε ειρήνη πρέπει να είμεθα έτοιμοι για πόλεμο και με τον δάκτυλον επί της σκανδάλης . Δυστυχώς όμως, σε δυο αποφασιστικές κρίσεις που η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να ανακαλέσει δια των όπλων στην τάξη την Τουρκία και να της κόψει το βήχα για μελλοντικούς Αττίλες οι τότε ηγέτες δεν τόλμησαν.

    Τα αποτελέσματα αυτής της ατολμίας ήταν η διχοτόμηση της Κύπρου και του Αιγαίου, η αποχή από τις υποθαλάσσιες έρευνες , η μετατροπή του «Status Quo» των νησίδων «Ιμια» από ελληνικές σε αμφισβητούμενη περιοχή , και η αναγνώριση γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο παρά το γεγονός ότι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι σαφέστατη ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησίδων και των βραχονησίδων του !

    Γιατί λοιπόν να μην αποθρασύνοται οι Σκοπιανοί , οι οποίοι πατρονάρονται από την Τουρκία και την Αμερική ; Γιατί να μην είναι αδιάλλακτοι αφού η χονδροειδής ιστορική πλαστογραφία , ότι είναι δήθεν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν ό Μέγας Αλέξανδρος απεβίωσε το 323 π.Χ. και οι πρόγονοι των Σκοπιανών εμφανίσθησαν στα Βαλκάνια το 700 μ.Χ. ; Δηλαδή με διαφορά χιλίων περίπου ετών, αλλά έγινε δεκτή η ονομασία τους ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τις ΗΠΑ ! Επίσης αυτό το ψευδοκράτος με την πίεση των ΗΠΑ αναγνωρίσθηκε από 122 κράτη. Το πραγματικό όνομα αυτής της περιοχής ήταν «Vardarska Banovina». {Περιοχή Βαρδάρη}.

    Στη συνέχεια ο Τίτο με τον Στάλιν για να πραγματοποιήσουν το προαιώνιο όνειρο των Σλάβων της καθόδου στο Αιγαίο, τους ενέπνευσαν μιας δικής τους επινόησης ιστορικής εκδοχής , ότι αυτοί οι Σλάβοι, είναι δήθεν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου που οι Σκοπιανοί λόγω αγραμματοσύνης αλλά και γιατί εστερούντο ιστορίας την πίστεψαν !

    Κινητοποίησαν τότε την «Κόμιντερν» {Κομμουνιστική Διεθνή} και τα ΚΚΓ, ΚΚΒ και ΚΚΕ και αφού δεν τα κατάφεραν με διπλωματικό τρόπο στη Διάσκεψη των Παρισίων το 1947, να πετύχουν την κάθοδο των Σλάβων στο Αιγαίο. {Η τότε Σοβιετική Ενωση} ζήτησε την άδεια για στρατιωτική βάση στη Θεσσαλονίκη ή στην Αλεξανδρούπολη. Κατόπιν της απόρριψης του αιτήματός της , αιματοκύλισαν για τρία έτη την Ελλάδα και την κατάστρεψαν. Τώρα ανέλαβε την τελική καταστροφή της ο Αμερικανός από τη Μινεσότα των Η.Π.Α. mr. Jeffrey Chant – Papandreou , ενεργών με εντολές του Club Bilderberg και των H.Π.A.. 7-3-2009 Φ.Π.

    Μου αρέσει!

  3. Tού Ματθαίου του Ιουδαίου φυσικά που αυτοαποκαλείται Μάθιου Νίμιτσ άλλωστε το σιωνιστικό σκουλήκι ιστορικά πάντα απέβλεπε «μακεδονία» και δεύτερη ιερουσαλήμ..
    Τα περί χίτλερ όπως πάντα σιωνιστική προπαγάνδα από υπερπατριώτες προστάτες και φίλους του σιωνισμού.,..

    Μου αρέσει!

  4. Μέσα από ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ 20 λεπτών, ο βουλγαρικός τηλεοπτικός σταθμός «BTV», παρουσίασε τη μεθοδευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης Γκρούεφσκι στα Σκόπια, να αλλάξει την ταυτότητα των κατοίκων της χώρας στο πλαίσιο ενός σχεδίου «αποσλαβοποίησης» με την οικειοποίηση ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο της αρχαίας Ελλάδας, όσο της μεσαιωνικής και νεώτερης Βουλγαρίας.
    Στο ρεπορτάζ μιλούν οι κορυφαίοι υποστηρικτές και εκφραστές της «αρχαιομακεδονοποίησης» της χώρας, όπως ο αρχιτέκτονας τους φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014» που έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα σε Disneyland, καθώς και ο ακαδημαϊκός Μπλάζε Ριστόφσκι «πατέρας» της αμφιλεγόμενης «μακεδονικής εγκυκλοπαίδειας» που το 2009 είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να αποσυρθεί.
    Στους επικριτές του «αρχαιομακεδονισμού» ο πρώην πρωθυπουργός Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι και ο αρχιτέκτονας Μιροσλάβ Γκρίτσεφ, σχεδιαστής της σημερινής σημαίας των Σκοπίων.

    Μου αρέσει!

    1. Αλεξανδρε
      μην συγχιζεσαι διοτι ολα αυτα που κανουν μια μερα -πολυ πιο συντομα απ΄οτι φανταζεσαι -θα γυρισουν εναντιον τους.
      Ποιος θελει να ειναι απογονος γυφτων?ποιος δεν επιζητε την επιβεβαιωση της υπαρξης του μεσω της δοξης των αλλων?
      και η αληθεια παντα παραμονευει στην γωνια.Πολυ συντομα οι περισσοτεροι απ΄αυτους θα συνηδητοποιησουν την ελληνκη τους
      γεννετικη καταγωγη , οτι δηλαδη ειναι οντος ελληνες εκσλαυισμενοι και οχι κουτοπονηροι βουλγαροι που πανε να ξεγελασουν τους
      παντες .
      Σε μια με δυο γενιες θα επελθει το ρηγμα αναποτρεπτα και θα βγαλουν οι ιδιοι τα ματια τους μεσω της παιδειας , με την προυποθεση
      παντα οτι θα αντεξουμε μεχρι τοτε στα σχεδια αυτων που θελουν να κανουν ενα πολυπολιτισμιο μορφωμα στην περιοχη με κυριαρχες
      μειονοτικες ομαδες-και πολυ φοβαμαι οτι αν οι ιδιοι το απετρεψαν το 93 μεσω του μακεδονομαχου πρακτορα τους διοτι δεν ηταν ετοιμες οι
      συνθηκες που ηθελαν τωρα ειναι-και ο νοον νοητω

      Μου αρέσει!

      1. Για να δουμε . Παντως οι Σκοπιανοι εχουν προβληματα και με τους Αλβανους που τους κανουν πλακα γυρω απο τους Μεγαλεξανδρους που στησανε εκει.

        Ξερουμε παντως ποιοι στηριζουν αυτην την φαμπρικα που στηθηκε ……ειναι οι αορατες …. γνωστες αγνωστες δυναμεις ….γεωπολιτικων παιγνιδιων .
        Ονοματα δεν λεμε ο νοων νοειτο ……γιατι ειναι και φιλοι μας .

        Και η παροιμια λεει…….. αν εχεις τετοιους φιλους που σου σκαβουνε τον λακο … τι να τους κανεις τους οχτρους ?

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.