«Δεν σε κοιτάζω για να μην γελάω»

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,

Κύριοι Βουλευτές,

Ντροπή!!!!

Με άπειρη  θρασύτητα και «μαγκιά», υποβαθμίζοντας το κοινοβούλιο ως ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναγίνει και χωρίς να ντρέπεται ως πρωθυπουργός της χώρας είπε ο κ. Σαμαράς στον κ. Τσίπρα,

  • τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
  • το κατωτάτης στάθμης παιδιάστηκα μάγκικο για το Ελληνικό κοινοβούλιο.
  • «Δεν σε κοιτάζω για να μην γελάω».

Και εσείς κύριε Τσίπρα αντί αμέσως να κτυπήσετε το χέρι στο έδρανο και να του πείτε έντονα,

  • πως τολμά να προσβάλλει το αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και όσους Έλληνες τον ψήφισαν
  • και να χαρακτηρίζατε όπως της άξιζε τη μάγκικη αυτή συμεριφορά που θυμίζει «κουτσαβάκι» του παλιού καιρού,
  • σιωπήσατε με περισσό «σεβασμό».

 

Είναι και αυτό σημάδι για το που οδηγεί η στάση σας να επιζητείτε όχι την έγκριση του Ελληνικού λαού αλλά διαφόρων κέντρων και ίσως και του κ. Σαμαρά,

  • ως δείχνει η «σεμνή» και «ευτρεπής»  στάση σας έναντι σε ένα  «μαγκάκι» πρωθυπουργό.

 

Οι άλλοι αντεθνικοί λόγοι είναι γνωστοί.   Ακόμα και η αντιδημοκρατική στάση σας,

  • στο θέμα της σύλληψης και απαράδεκτης συμπεριφοράς έναντι του προέδρου και βουλευτών του  κόμματος της ΧΑ
  • Που επιτρέπει στον κ. Σαμαρά να απειλεί (αυτό αντιλήφθηκα σε κάποιο σημείο της μάγκικης ομιλίας του) και εσάς,
  • αν δεν είστε «φρόνιμο» παιδί.

Αφού επισημάνω την εξαιρετική ομιλία και τις Εθνικές θέσεις του πρόεδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με λύπη μου επισημαίνω κ. Τσίπρα,

  • ότι βαθμιαία και σταθερά αφήνετε ως μόνη διέξοδο στον Ελληνισμό εκτός από τους ΑΝΕΛ,
  • μόνον τη ΧΑ (!!)
  • Αφού το ΚΚΕ  με τις επίσης παγκοσμιοποιημένες «διεθνιστικές»  και άλλες του θέσεις αυτοαποκλείεται.
  • Η δε ΔΗΜΑΡ είναι εκτός κάθε συζήτησης για τον Ελληνικό λαό,
  •  Με μόνην σχεδόν σίγουρα εξαίρεση, υμάς και τους Παπαδημούληδες σας

 

Παρά τα δαιμονιώδη χειροκροτήματα των Βουλευτών της ΝΔ του κ. Σαμαρά που αντί να χειροκροτούν έπρεπε να ντρέπονται,

  • μόνον ντροπή μπορεί να αισθάνεται κάθε Έλληνας  για τη «μάγκικη» ομιλία που έγραψαν στον κ. Σαμαρά  για να την διαβάσει με άπειρη θρασύτατα και χωρίς να κοιτάζει τίποτε άλλο εκτός από το κείμενο του.
  • Αν αυτό οφείλεται σε λόγους υγείας  ζητώ συγνώμη για την παρατήρηση.

 

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

82 σκέψεις σχετικά με το “«Δεν σε κοιτάζω για να μην γελάω»

  1. μια γελεια συμπεριφορα απο εναν γελειο πρωθυπουργο. γυρισε την χωρα πολυ πισω ο σαμαρας εχτες με τις ψευτομαγκες του. ουτε ο παπανδρεου στον καραμανλη τον γερο ελεγε τετοια πραγματα. δε φτανει που δε παταει στην βουλη καθολου, οταν παταει οπως εχτες γιατι αναγκαζεται αντι να απαντησει και να απολογηθει για το καταντημα της χωρας κανει προσωπικη επιθεση με εκφρασεις πεζοδρομιου στον τσιπρα. αυτο δειχνει και τον πανικο φυσικα του ετοιμοροπου. λυπαμε για τους εναπομεινατες νεοδημοκρατες.

    Μου αρέσει!

    1. Μ’αρεσει που ενας Χρυσαυγός κανει μαθηματα ευπρεπειας στους Νεοδημοκρατες,υπερασπιζομενος τα Ροζ Ορφανα του Τσιπρα.

      ΥΓ
      Εχεις γελοιοποιηθει τελειως βρε μπουφο.
      Ελεος.

      Μου αρέσει!

      1. κοψε τις βρισιες δικερε. να μην αρχισω και γω. αλλα εισαι τοσο βλακας και που ασχολουμαι μαζι σου ειναι λαθος μου. πριν απο λιγο καιρο με περασες για πασοκο, σημερα με λες χρυσαυγιτη. παντα εξω πεφτεις. και δεν καταλαβαινεις κιολας απο τα γραφομενα μου.
        κανεις αχτυπητο διδημο με τον μουρουτη, που εγραψδε οτι χαθηκε ενα σαββατοκυριακο για να παει η τζακρη στον συριζα. μυαλο μεταξυ αχιλλεως και απολλωνα.
        γιαυτο λυπαμαι τους νεοδημοκρατες. εχει πεσει το επιπεδο πολυ.

        Μου αρέσει!

      2. Κυριε Δημητρη απο την Καρδιτσα,περιμενε,το καλο πραγμα αργει να ερθει,σε λιγο θα ξεδιπλωθουν ολες οι πτυχες του μαστορα της γκαφας Δικερου,μη σκοτιζεσαι,παρε τον στην πλακα,πειραξε τον,γιατι η σοβαροτητα αλλαζει δρομο,οταν τον αντικρυζει μπροστα της,σκεψου,κιολας το κατορθωμα του να αναστησει,ο αθεοφοβος,ο υστερησας σε φιλοτιμο και ντροπη,τον Μεταξα,μιλαμε για ανθρωπο-ανεκδοτο,ουτε η φαντασια μπορει να σκαρωσει τετοια απομιμηση του γενους μας.

        Μου αρέσει!

      3. Δημητρη δεν σε εβρισα.
        Ο Μπουφος ειναι ενα εμβληματικο πτηνο της πλουσιας Ελληνικης
        πανίδος.
        Η ταυτισις του με το προσωπο σου ειναι μεταφορικη,και σηματοδοτει την ανικανοτητα σου να αντιληφθεις το γελοιον των δηλωσεων όσο και των ¨ψυχογραφηματων¨ σου.
        Τεσπα,οσον τωρα αφορα στις πεποιθησεις σου,αυτες ειναι πλεον
        γνωστες τοις πασι:
        Εισαι ενας Χουντοπασόκος,που δεν ντρεπεται πλεον να δηλωσει
        πως ειναι Εθνικοσοσιαλιστης…

        Μου αρέσει!

    1. Φίλε, πρωτον εσυ και ό άπο πανω σου μαθετε ορθογραφία. Δευτερον, στοιχηματιζω ότι κάποτε ψηφισες Συνασπισμό ή Πασοκ ή Νεα δημοκρατια. Συνεπώς νά μην οικτιρεις τους νεοδημοκρατες΄Οσον αφορα τον τροπο με τόν οποιον μιλησε ο Σαμαρας στον Τσιπρα, ερωτω. Πως χαρακτηριζεις την γλωσσα της Κανελλη, της Δουρου του Στρατουλη καί ολου του αριστερου συφερτου. Νά σημειωσω οτι απαχθανομαι τον Σαμαρα καί τον Βενιζελο καί με τιποτα δεν θα μπορουσα να τους ψηφισω.

      Μου αρέσει!

      1. η ορθογραφια σε πειραξε εσενα; εχεις δικαιο καποτε ψηφισα ενα απο αυτα τα κομματα . αν με παρακολουθεις θα ειχες καταλαβει τι ψηφισα. αλλα εγω οταν ειδα τα χαλια τους και την προδοσια τους την κοπανησα. και κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα. γιαυτο λυπαμαι τους νεοδημοκρατες. την κανελη δουρου και στρατουλη τους εχω χεσμενους. δεν κυβερνανε αυτοι. το χαλι του πρωθυπουργου με ενδιαφερει. τα υπολοιπα στα απαναταει ο δημητρης παρακατω.

        Μου αρέσει!

  2. Σαφέστατα ο Τσίπρας νικήθηκε κατά κράτος από την »μαγκιά» του αλητόβιου που παριστάνει τον Πρωθυπουργό!Δυστυχώς , όλοι εμείς που ανεξάρτητα αν στηρίζουμε ή όχι τον ΣΥΡΙΖΑ επενδύσαμε σε έναν Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την ελπίδα ότι θα κατεξευτέλιζε και θα κατακεραύνωνε έναν προδότη και σαλτιμπάγκο της πολιτικής (είχε άλλωστε τόσα »τρωτά» το υποκείμενο αυτό),σοκαρισμένοι είδαμε έναν Τσίπρα να ψελλίζει και τελικά να »ξεπουπουλιάζεται» κυριολεκτικά από τον δούλο της Μέρκελ!Οποία ντροπή κύριε Τσίπρα!Γλώσσα και παλληκαριά δεν έχετε;Αφήσατε να σας κονιορτοποιήσει ένας άθλιος ;Όλη η Ελλάδα περίμενε από εσάς να μιλήσετε στον δωσίλογο με τη δική της γλώσσα!Και σείς σταθήκατε μπροστά στον ολίγιστο άβουλος και μοιραίος!Δεν είστε άξιος να αποκαλείστε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ακόμα περισσότερο να προσδοκάτε να γίνετε Πρωθυπουργός!

    Μου αρέσει!

    1. Κόψε το τρολάρισμα και κοίτα τα χάλια του πραγματικού σου αρχηγού Αντωνάκη,»γαμώ το κεφάλι του μέσα του μαλάκα», όπως πολύ εύστοχα χαρακτήρισε ο ίδιος τον εαυτό του σε μια κρίση αυτογνωσίας

      Μου αρέσει!

      1. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
        1.Είσαι βλάκας ,για να μην πώ την άλλη λέξη, με περικεφαλαία.
        2.Καλύτερα θα είχα να αυτοκτονήσω παρά να έχω αρχηγό μου το …αντωνάκι..
        3.Μετά την κατά κράτος ήττα του ο Τσίπρας χθες στη Βουλή, αποτελεί πλέον τροχοπέδη στο αντιμνημονιακό τόξο!…

        Μου αρέσει!

    2. Τώρα τι θυμήθηκα… μια παρωδία της Ιλιάδας των γυμνασιακών μου χρόνων » ΜΑΛΑΚΑ Αγαμέμνονα μας πήραν το Λενάκι και άλλος τώρα χαίρεται το τρυφερό μουνάκι » . Τράβα αλλού ρε αληταρά να κάνεις προπαγάνδα. Και που΄σαι… Χαιρετίσματα στο Μουρούτη

      Μου αρέσει!

      1. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
        Είσαι μαλ@κ@ς εκ πεποιθήσεως γλυκέ μου.Φαίνεται ότι καβλ..νεις με όσα »κλασσικά» διάβαζες στα γυμνασιακά σου χρόνια..Τι φταίμε όμως εμείς οι υπόλοιποι με την ακατάσχετη μανία να τον παίζεις..διαβάζοντας τα προαναφερόμενα;Άντε λοιπόν γέροντα πολυπράγμονα πσ.λ.παίκτη , συνέχισε το …ξέφερενο παιχνίδι της παλάμης σου μέχρι να τυφλωθείς!Και μου θές κακομοίρη να μιλήσεις και για πολιτική!Λιγδιάρη εφευρέτη της μ@λ@κί@ς!
        Και επαναλαμβάνω κάτι που γνωρίζουν όλοι εδώ ,ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, συσχολιαστές πλήν εσού
        πανυμ@λ@κ@:Δεν ανήκω στο χώρο της Νουδουλέρας !Φαίνεται όμως ότι τα όσα τους σέρνω ενοχλούν εσένα προβοκάτορα του μπορντέλου της Συγγρού!
        ΥΓ;Ζητώ συγγνώμη από το »Ολυμπία» και τους ευπρεπείς σχολιαστές , οπουδήποτε ανήκοντες πολιτικά, για την δριμύτητα της γλώσσας μου αλλά προκλήθηκα χυδαία!…..

        Μου αρέσει!

      2. Ω τορνευτέ και έκπαγλε του ΚοινουΝου κώλε!
        Γονυπετείς προσπίπτωμεν προ σου όλοι και όλαι.
        Στων αρωμάτων τας πνοάς, στους βροντερούς σου κρότους,
        την όσφρησιν και ακοήν έχομεν, ναι, ατρώτους!

        ΥΓ
        Το ποιηματακι ανεβασα γιατι τον ελυπηθην,
        τον ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ τον καψερο
        που ο ΚοινοΝους εναντιον του,
        υβρεις διολου εφισθη.

        Μου αρέσει!

      3. Φιλε,
        εαν ο ποιητικος οιστρος ηταν ευρά,θα ειχα υπερακοντισει και τον Ωναση.
        Επειδη δεν ειναι,οταν παω να ρυθμισω Εφορια ή ΤΕΒΕ,κανεις δεν εκτιμα την ομοιοκαταληξια,ουδολως δε το χιουμορ μου.
        Παρ’ολα αυτα νικαω ακομα.

        Μου αρέσει!

    3. Η ταχύτητα της αντίδρασης σου στο πράγματι υβριστικό σχόλιο μου, και ενώ ήδη είχε » κατέβει » από την πρώτη σελίδα αποδεικνύει περίτρανα ότι εσύ -και πολλοί άλλοι στο συγκεκριμένο σάιτ- είσαι προβοκάτορας του αισχίστου είδους. Αλλιώς δε θα τσιμπούσες τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα, έτσι δεν είναι; Κάποιος άνθρωπος ή μηχανισμός, πιθανόν μέσα στο ίδιο το σάιτ( που ξεκίνησε σαν αντιμνημονιακό και έχει καταντήσει μαντρί ψηφοφόρων της Δεξιάς ) σε ειδοποίησε για να εξαπολύσεις τον οχετό που κρύβεις στην ψυχή σου και που καμώνεσαι ότι » δεν είναι του επιπέδου σου «. Μα, αυτό ακριβώς είναι το επίπεδο σου αγαπητέ. Ένα ρεμάλι που παριστάνει τον ευγενή…

      Μου αρέσει!

      1. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
        Η περίπτωση σου δύστυχε ,μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ψυχιατρικής έρευνας!Τώρα στις εμμονές σου προστέθηκε και το delirium tremens της συνωμοσιολογίας!Εξακολούθησε με τις ασυναρτησίες σου!Γελάμε πολύ!…

        Μου αρέσει!

      2. Η ταχύτητα φωτός με την οποία απαντάς σε κάθε σχόλιο μου, αλλά και το γεγονός ότι μου επιτίθενται και άλλοι, όπως το φιλαράκι σου @Ένας φίλος από τα παλιά, έχουν δυστυχώς για σένα μια και μοναδική εξήγηση, την οποία ανεπιτυχώς προσπαθείς να βαφτίσεις συνωμοσιολογία, πασπαλίζοντας τη φυσικά με μπόλικες ύβρεις: ελεεινή προβοκάτσια των χαλκείων της Συγγρού. Αλήθεια, ποια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει για το ότι ο λεβέντης με το ψευδώνυμο Ένας φίλος από τα παλιά, πρόλαβε να διαβάσει τις αναρτήσεις του σάιτ στην πρώτη σελίδα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά της ώρας, πρόλαβε να διαβάσει τα σχόλια των αναγνωστών μέσα στον ίδιο χρόνο, πρόλαβε να φτάσει στη δεύτερη σελίδα και να διαβάσει το σχόλιο μου, πρόλαβε να θιχτεί για λογαριασμό σου λες και γνωρίζει από χρόνια το ποιόν σου και το ποιόν μου , φτάνοντας στο σημείο να σε υπερασπίζεται ως αδερφικός φίλος συνθέτοντας μάλλιστα και …απαράμιλλες ωδές; Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια, τότε τι είναι;

        Μου αρέσει!

      3. @ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
        Ενταξει ρε φιλε,μην τρελαινεσαι κιολας.
        Σιγα μην επεσε πανω σου και η CIA δηλαδη.Ελεος.
        Ο οποιοσδηποτε παρακολουθει τα σχολια,μπορει να ανταποκριθει πολυ γρηγοροτερα απ’οτι νομιζεις
        Εγω απαντησα στο σχολιο σου,πανω απο μιση ωρα αργοτερα.
        Μη φανταζεσαι πραματα,χαλαρωσε.

        Μου αρέσει!

  3. Παιδιά πραγματικά οι ΝΔτες με τη χθεσινή εμφάνισή τους προκαλούν την κοινωνία…
    Τον Τσίπρα τον λυπάμαι ως κακομαθημένο αριστεριστή…όμως τον Σαμαρά
    τον σιχάθηκα ακόμη περισσότερο όπως και όλους τους ΝΔτες…τι να
    πρωτοπεί κανείς…μόνο ειρωνικά σχόλια και γέλια είχαμε από πλευράς ΝΔ…
    Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει παντελώς και δεν υπάρχει κανείς
    εκτός τις αναρχοκομμουνίστριες στα Πανεπιστήμια να τους σφαλιαρίσει…
    όσο μεγαλώνουν οι δεξιοί χρησιμοποιούν μπράβους και αστυνομία…γιατί είναι
    δειλοί και βρυκόλακες…αλλά να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους…ο κάθε καμμένος μεσήλικας και
    το νέο κομματόσκυλο….
    Ένα σίχαμα η όλη φάση. Και ο αρχηγός της ΧΑ στη φυλακή!!!
    Γιατί; Τι έκανε «κύριοι»;;; Να χαίρεστε τη «Δημοκρατία» σας…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!

    Μου αρέσει!

    1. τα βολεμενα κομμοσκυλα σιγουρα. απο τους ηλικιωμενους εχουν απομεινει ψιγματα. στην παραμικρη συζητηση μαζι τους ειναι φανερο.

      Μου αρέσει!

  4. Ολοι μέσα στη βουλή γελούσαν και οι μεν και οι δε και οι άλλοι.
    Βολευτές ζείτε στον κόσμο σας εκεί μέσα , πανηγυρίζετε – γιουχάρετε ανάλογα ποιός είναι στο βήμα όπως οι οπαδοί .
    Αν ήταν γεμάτο το στομάχι του λαού θα σας ακολουθούσε, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια…τώρα είναι άδειο ρε κακομοιριασμένα , με τι θα του το γεμίσετε για να συνεχίσετε να υπάρχεται ;

    Μου αρέσει!

  5. Μπραβο κε Ευριπιδη. Πολυ το ευχαριστηθηκα το αρθρο σας και πολυ λυπηθηκα την Ελλαδα και τους Ελληνες βλεποντας εχθες την πολιτικη κοπρια της βουλης.

    Μου αρέσει!

  6. το σόου ήταν στημένο και ο τσίπρας πιάστηκε αδιάβαστος
    απο την στιγμή που μίλησε για την μικρή συγκέντρωση που είχε ο κόσμος απέξω ξεκίνησε το τσίρκο, ομολογώ πως 1-2 φορές τα έχωσε ορθώς στον τσίπρα παρόλο την φρασεολογία πεζοδρομίου, για τις υπόλοιπες, απορούσα αν έβλεπα την βουλή των ελλήνων, η sitcom με laugh track να παίζει απο πίσω, λες και ήταν ΚΡΥΑ εκπομπή με κοινό και πατούσε κάποιος το κουμπάκι για να χειροκροτήσουν και να γελάσουν σε ατάκες που ούτε αστείες ήταν ούτε άξιες χειροκροτήματος, άβουλα πλάσματα στην βουλή των Ελλήνων.

    Ο Βαγγέλης δεν γέλασε ούτε χειροκρότησε, είναι εκείνη η πείρα που έλεγε στον Αλέξη.
    και κάτι άλλο για τους βουλευτές της ΝΔ….που διατυμπανίζουν (πολλοί απο αυτούς) πως αναλάβαν ευθύνες που δεν είναι δικές τους….τι να πεις για τα άτομα που συμμετείχαν στην καταστροφή, που συνεχίζουν να μας καταστρέφουν ολοκληρωτικά… και νομίζουν πως μας κάνουν και χάρη;; αυτη η κυβέρνηση έχει την οριακή στήριξη της βουλής, και μηδενική στήριξη απο τον λαο.

    Σύντομα θα απαλλαγείτε απο τις ευθύνες που δεν αναγνωρίζετε κύριοι, μπορεί οχι το 14, αλλά μέχρι το 2016 δεν θα αντέξει το τσίρκο σας

    Μου αρέσει!

  7. Λυπάμαι κ.Μπίλλη, αλλά από σας δεν περίμενα να εκπλήσσεσθε

    με τα χθεσινά διαμοιφθέντα, εντός ΒΟΥΛΗΣ. Περιμένατε δηλαδή

    κάτι άλλο; Ιδιαίτερα όταν η κακοστημένη παράσταση, ήταν κι απ’τους δυό

    σκηνοθετημένη; Ο κ.Σαμαράς κι ο κ.Τσίπρας -και οι λοιποί δευτεραγωνιστές

    του θιάσου-, δεν ήταν οι ΙΔΙΟΙ που λίγες μόνον μέρες πρίν, ανέβασαν

    την παράσταση »Η Δημοκρατία μας, είναι επιλεκτική»;;;;;

    Την street comedy της πασιονάριας της φτωχικής Εκάλης, δεν την είδατε;

    Η όπερα μπούφα των κοτσιδάκηδων, δεν σας συγκίνησε;

    Όσο γιά τον πρωθυπουργό, ΕΔΩ έρχεται να επαληθευθεί η ρήση

    που λέει ότι στους στραβούς, ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

    Κατήγαγε, μιάν εύκολη νίκη. Πολύ εύκολη.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

    1. Έλα μου ντε, σωστά τα λές και πάλι, κατά την εμήν γνώμην.
      Μια χαρά σκηνοθεσία. Οι σιωπές εκεί που κανονικά θα έπρεπε να γίνει της μουρλής είναι άλλο ένα ενδεικτικό της σκηνοθεσίας.
      Αλλά γιατί την λέτε πασιονάρια αυτήν; Το πάθος είναι άλλο πράγμα και η παράνοια είναι κάτι διαφορετικό
      Η γυναίκα έχει αγγίξει την παράνοια.
      Το σωστό θα ήταν η τρελλή της Εκάλης.

      Μου αρέσει!

  8. Τι νίκησε ;
    Γιατι απ´ οτι γνωρίζω , όλοι ειναι μια συμμορία που διαλύσαν την Πατριδα και ´ νομό θέτουν ¨ για μουσουλμάνους , τους νέους ΜΑΛΑΚΕΣ τους .
    Οσο για το θέατρο , ΜΑΛΑΚΕΣ όσοι τους παρακολούθησαν και δις ΜΑΛΑΚΕΣ όσοι τους σχολιάζουν .
    Το σκυλοβουλιο νίκησε και οι ΜΑΛΑΚΕΣ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία να απαλλαγούν απο τους δολοφόνους του Εθνους .

    Μου αρέσει!

    1. Βλέπω μια σύγχηση στα γραπτά σου Dimitri (ο Vladimir καλά;)
      μαλάκες είναι αυτοί που δεν παρακολουθούν και δεν σχολιάζουν, τόσα χρόνια οι Έλληνες γράφανε στα παπάρια τους την πολιτική και τώρα έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

      Το είπε και ο Πλάτων Dimitri…..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ!

      Μου αρέσει!

      1. Τι θα μπορούσαν οι εφιάλτες να μου πουν ;
        Ασχολούμαι με τα κοινα απο 15 χρόνων , στην κνε .
        Εκτοτε σιχαθηκα τα κόμματα και τους παρακολουθουσα να δώ ποσο θα μπορούν να κοροϊδεύουν τους προβατοποιημενους .
        Όχι κύριε….δεν έχουν απόλυτος τίποτα να μου πουν .
        Ειναι προσκύνημενοι , ανθελληνες , αθεοι , απατριδες , προδότες , Ελληνοφωνοι , διεστραμενοι , αλαζονες , κλέφτες , φονιάδες και δεν τους ψηφίσα ποτε .
        Δεν έχω αυτιά για δαύτους .
        Εσείς που ασχοληστε δήθεν , ελπίζω να καταλάβατε τι κακο κάνατε στην Πατριδα .
        Και μιας και μιλήσεις για Πλατωνα , ο Δάσκαλος του μου άνοιξε τα ματιά πιτσιρικάς σχετικά , και κατάλαβα οτι το αγγλοσαξωνικο κ(Υ) νοβουλευτικο
        Μπουρδελο , ΔΕΝ εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την Δήμο-κρατια .
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ να μου πουν .
        Όσοι ακόμη τους παρακολουθούν ειναι προβατοποιημενοι .
        Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ
        ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ .
        Και όπως πιστεύω θα γνωρίζεις και ο σαμαρας και ο χοντρος και ο τσιπρας ειναι Ελληνοφωνοι ΜΟΝΟΝ .

        Μου αρέσει!

      2. συμφωνώ περί δημοκρατίας αλλά πάει αλλού η συζήτηση…
        με το να κοιτάς απο την άλλη….σαν τον σαμαρά, δεν λύνεις τίποτα.
        δεν είναι τι έχουν να σου πούν αυτοί, αλλά τι θα πείς εσυ στον διπλανό σου, δεν έχουν όλες οι επιλογές το ίδιο αποτέλεσμα!
        πως κάναμε κακό στην πατρίδα εμείς που ασχολούμαστε; κάνει κακό κάποιος όταν ξέρει να σου πει τι παίζει για όλα τα κόμματα; κακό έκαναν οι 4 στους 10 που δεν ψήφισαν..
        επειδή δεν ψήφισαν αυτοί και εσυ έχουμε ακόμα δικομματισμό, δεν μπορεί να περιμένεις απο την μια κυβέρνηση στην άλλη να αγιάσει το πολιτικό σύστημα, σιγά σιγά θα ανεβάσουμε την μπάρα…
        και η μπάρα δεν θα ανέβει ποτέ αν δεν εξαφανιστούν απο την βουλη αυτοί που κυβερνούσαν εδω και 40 χρόνια….χωρίς να έχουν πραγματική πλειοψηφία λόγω της τεράστιας αποχής που έχουμε σε κάθε εκλογές!

        Ξέρεις πως με την αποχή σου στηρίζεις το πρώτο κόμμα θέλεις δεν θέλεις.

        Μου αρέσει!

      1. ……………………,,-~*~,,
        …………………../:.:.:.:.:.|
        ………………….|;.;.;.;.;./
        ………………….|.;.;.;.;.|
        …………._,,,,,_.).;.;.;.;.|
        ………,,-«:.:.:.:.»~-,;.;.;.|
        ……..(_,,,,—,,_:.:.);.;.;..»,,
        ……,-«:.:.:.:.:.»»-,,/;.;.;.;.;.»,
        …..(:.__,,,,,,,,,___);.;.;.;.;.;|
        …../»»:.:.:.:.:.:.:¯»»\;.;.;.;.;.,»
        ….\»,__,,,,,,,,,,,__/;;;;;;;;;/\
        …..\.::.:.:.:.:.:.:.;.);;;;;;;;;/:\
        …….\,,,,,—~~~~;;;;;;;;,»::::\
        ……….»»»~~–,,,,,,,,,,-«::::::::::\
        ……………….\::::::::::::::::::::::\

        Μου αρέσει!

  9. Κακοπαιγμενη και στημενη θεατρικη παρασταση με τους πρωταγωνιστες γυμνους . Οσο για το ηθος , το υφος και η πεζοδρομιακη τους συμπεριφορα , ειναι αναλογη του ελληνικου λαου που δημιουργησε σκοπιμως η Παιδεια του Ανδρεα Παπανδρεου και των κληρονομων του. Το μονο συναισθημα που μας εμεινε απο αυτην ειναι «αηδια».

    Μου αρέσει!

  10. Μετα τα χθεσινα καρακιοζιλικια σαμαρα τσιπρα , η Χρυση Αυγη ενισχυθηκε περαιτερω
    Ο ψυριζας δεν γεμιζει ουτε ταξι στις συγκεντρωσεις που κανει , τον ψηφιζει ο ανοητος κοσμος νομιζωντας οτι θα το γλυτωσει , την τυχη της πασοκονουδου θα εχει

    Μου αρέσει!

  11. τα καταφερε ο σαμ..τελικα στην ελλαδα δεν ισχυει το ᾽᾽ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ᾽᾽
    και οι βουλευτες οι περηφανοι βουλευτες της ΧΑ που ηταν εκεινη την ωρα ?τι περιμενε ο μεσος ψηφοφορος τους να κανουν εκεινη την στιγμη δεν περιμενε να κανουν αυτο που ειχαν πει?να ριξουν σφαλιαρες??Ο κ᾽᾽ σπαω τους παγκους των μικροπωλητων ᾽᾽Μπαρμπαρουσης? o k.᾽᾽φτυνω τις καμερες᾽᾽Κασιδιαρης ή ή ή….βουβοι
    οταν ειπε στον Συριζα οτι ερχεται η σειρα τους γιατι ειναι τρομοκρατες που θελουν την ανατροπη της ᾽᾽νομιμοτητας᾽᾽τι εκανε ο τσιπρας??μετα απο λιγες φωνες επειδη δεν του εδωσε ο βαγγελας τον λογο καθησε κ φωναξε 2 φορες(!!σικ) ᾽᾽ναι ναι ᾽᾽κ μετα εσκασε σε γελακια..θα νομιζε οτι ειναι ακομα στο 15 μελες…Το θεμα ειναι ΘΕΜΑ επιβιωσης κ αυτοι ακομα παιζουν θεατρο..μου λεγανε χτες σε συζητηση ..᾽´πρεπει να μειωθει επιτελους το σπαταλο κρατος᾽᾽τους εχουν πεισει..ξερουν πολυ καλα τι κανουν αυτοι παιζουν το παιχνιδι του παραλογου κ ο λαος τσιμπαει γιατι οπως ειχε πει κ ο Σαμ ᾽Ὀ λαος᾽᾽ ψοφαει᾽᾽για συμβολισμους (απο τα πρακτικα των διαβουλευσεων των κομματικων αρχηγων με παπαδημο..)..᾽᾽να μειωθουν οι μισθοι κ οι συνταξεις επειδη το κρατος πεφτει εξω᾽᾽οταν τους ρωτας αν μπορει να ζησει με 360 ευρω τοτε σου λεει οχι..αρα τα μετρα ειναι για καποιους ᾽᾽αλλους᾽᾽..
    τρελα κ απογοητευση

    Μου αρέσει!

    1. 10/11/13
      ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ…
      5:44 μ.μ. ΣΤΟΧΟΣ Δεν εχει σχολια

      Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατήγγειλε για ακόμη μια φορά από του βήματος της Βουλής την παράνομη, άκυρη και αντισυνταγματική διαδικασία, κατά την οποία διεξάγεται η πρόταση μομφής κατά της συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά.

      Στην ψηφοφορία θα λείπουν εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, οι οποίοι παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

      Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέγνωσε και κατέθεσε στα πρακτικά την επιστολή των τριών προφυλακισμένων βουλευτών, με την οποία τάσσονται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.
      Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

      Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η πολιτική έχει ήδη οδηγήσει τον λαό μας σε εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.
      Επίσης, καταγγέλλουμε αυτούς που φρόντισαν να μας αφαιρέσουν κατ’ ουσίαν τα πολιτικά μας δικαιώματα με μία πρωτοφανή για το κράτος δικαίου, που υποτίθεται ότι έχουμε, μεθόδευση.

      Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
      Γεν. Γραμμ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
      Βουλευτής Α’ Αθηνών
      Χρ. Η. Παππάς
      Βουλευτής Επικρατείας
      Ιωάν. Λαγός
      Βουλευτής Β’ Πειραιώς

      Μου αρέσει!

  12. ευχομαι να ερθει γρηγορα η ωρα να απαλαγουμε απο ολους αυτους τους εκτελεστες-προδοτες της πατριδας.απο τον σαμαρα τον βρωμοψευτομαγκα,το κουτσαβακι της κακιας ωρας,που βραζει απο μισος εναντιον του ελληνικου λαου.που τριζει τα δοντια με αλλαζονεια και εγωισμο στα εδρανα της βουλης.απο τον υπερεγωιστη και υπεραλλαζονα βενιζελο που προσπαθει κι αυτος να τραβηξει τα βλεμματα πανω του.που εχει το υφος 1000 καρδιναλιων ενω στην πραγματικοτητα ουτε πυρετος ουτε ιωση ασχολειτε μαζι του.ξεχασμενος τελευταιος στην ουρα παρακαλει κλαιγοντας να ασχοληθει ο λαος με αυτο το αθλιο υποκειμενο.απο τον ανιδεο,απειρο,φτωχο σε οραμα και κατευθυνομενο τσιπρα που φοβαται να κυβερνησει και καλα κανει ο αχρηστος και αθεος μεχρι τον ευκαιριακο κουβελη που κολαει οπου φυσα ο ανεμος δεξια η αριστερα.ευχομαι να ριχτουν ολοι στην πυρα και οι σταχτες στη θαλασσα.

    Μου αρέσει!

  13. Defencenet: Οι επιστολές Αλεξάντερ Ντούγκιν – Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
    Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 – 12:36 24

    Defencenet: Οι επιστολές Αλεξάντερ Ντούγκιν – Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος διατηρεί εδώ και μήνες κύκλο επαφών με μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες. Μια εκ των κορυφαίων είναι και ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και συμβούλους του Βλαντιμίρ Πούτιν σε θέματα γεωπολιτικής.

    Σχετικά με την αλληλογραφία μεταξύ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Αλεξάντερ Ντούγκιν έγραψε σχετικά το defencenet: «Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.

    Στην επιστολή του ο Α.Ντούγκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα. Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων «ριζοσπαστών πολιτικών» που η ρωσική πλευρα εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν.Μιχαλολιάκο.

    Ο καθηγητής Ντούγκιν, γεννημένος το 1962 είναι ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και θεωρητικούς της ιστορίας των ιδεών της Ρωσίας. Διδάσκει στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας ενώ είναι ο σύγχρονος εμπνευστής και ηγέτης του κινήματος του «Ευρασιατισμού», δηλαδή της άποψης ότι η Ρωσία δεν ανήκει ούτε στην Δύση ούτε στην Ανατολή, αλλά είναι μία καθαρά Ευρασιατική χώρα, η οποία θα πρέπει μέσω της «Χερσαίας Ισχύος» (Land Power) να αντιταχθεί στις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές» όπως τις αποκαλεί και να ελέγξει τον τεράστιο χώρο της Ευρασίας μέσω της «εκπαραθύρωσης» των Αγγλοσαξονικών δυνάμεων από την περιοχή.

    Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της ένωσης των λαών της Ευρασίας, υπό τη σκέπη της Μόσχας. Πάνω στην θεωρία αυτή στηρίχθηκε η δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης από τον Β.Πούτιν. Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταχθεί καθαρά υπέρ μιας συμμαχίας της Ελλάδας με την Ρωσία και απομάκρυνσης από τις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές», καθώς θεωρεί ότι για την Ρωσία η Ελλάδα ως «ναυτική δύναμη» είναι πιο πολύτιμη για την Ρωσία, δεδομένου του προσανατολισμού της Ρωσίας ως «Χερσαίας Δύναμης».

    Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, η θεωρία του «Ευρασιατισμού» από μόνη της αποτελεί ένα τεράστιο ακαδημαϊκό – και όχι μόνο – ζήτημα, το οποίο άπτεται θεμάτων ταυτότητας, κουλτούρας, θρησκείας, κοινωνιολογίας, ανθρωπολογίας, γεωπολιτικής και Ιστορίας. Ο Α. Ντούγκιν συγγραφέας και του βιβλίου NEXUS είναι ο γεωπολιτικός ακτιβιστής που έχει επηρεάσει περισσότερο τον Β. Πούτιν και βρίσκεται κοντά του περισσότερο από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάζεται άμεσα από τις συμβουλές που δίνει στον Ρώσο πρόεδρο.

    Η επιστολή που έστειλε στο Ν. Μιχαλολιάκο, μόνο τυχαία κίνηση δεν είναι…»

    από τήν σελίδα τής Χρυσής Αυγής

    Μου αρέσει!

      1. Καλά κυρά Βασιλική, εκεί στην Αμερική που ζεις, το ξέρουν ότι είσαι με τους Ρώσους και άρα εχθρός της πατρίδας σας;

        Μου αρέσει!

      2. Θέλω να πω δηλαδή, πως κάθε καλός πατριώτης Αμερικανός, οφείλει να είναι με αυτόν που στηρίζει η κυβέρνησή του, στην προκειμένη Σύριζα με ολίγον από Σαμαρά.
        Αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί από τρομοκράτης και να στείλουν τις σπέσιαλς φορς, μέχρι να εκληφθεί κατά λάθος ως ελάφι και να υποστεί ατύχημα στο δάσος.

        Μου αρέσει!

      3. Είπα κι εγώ..
        Α ώστε για αυτό πολέμησε στο πλευρό Γερμανών, Κορεατών, Βιετναμέζων και στη 9/11 με τον Οσάμα;
        Μα τι είναι αυτά που λες Βασιλική, δεν ξέρεις ότι παρακολουθούν το τέλι;
        Τουλάχιστον να αποφεύγεις τους περιπάτους στο δάσος.

        Μου αρέσει!

  14. Ηρεμα….
    Ο Τσιπρας εκανε οτι του ειπαν τα αφεντικα…..USA….αεροπλανο, προταση μομφης.
    Ολο το σοου στηθηκε για να συμμαζευτουν τα ποσοστα της ΝΔ….ρημαχτηκαν με τα γεγονοτα των δολοφονιων (εξαφανιση δημοσκοπησεων, εστω πλαστων).
    Κερδισμενος ο μονος επικινδυνος…ΧΑ
    Τωρα τα μπλε κομματοσκυλα μετα τα ξεφτιλικια του Τσιπρα, αναθαρρουν…..για λιγο!
    Χρονος το ζητουμενο…..να δουν τι θα κανουν με τον εχθρο (ΧΑ).
    Οσο για τον Τσιπρα….ειναι τοσο βολεμενοι και φανατικοι οι ψηφοφοροι του (τεκνα του πρασινου κτηνους, ΠΑΣΟΚ) που ακομα και να τον διαπομπεψουν παλι θα τον ψηφισουν…..
    Οποτε ολα καλα….το καθεστως συντηρειται (προς το παρον), η ρεζερβα (Συριζα) αθικτη για το μελλον….
    Μενει η ΧΑ….

    Μου αρέσει!

  15. Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ «ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!
    ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΤΟ (wifi) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΕ ΤΟ (wife) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΓΥΝΑΙΚΑ…!!!

    Το Τσίπρα, πού «ξετρέλανε» στη κυριολεξία όσους τον άκουσαν (περίπου 50) στη ομιλία του στο ΤΕΞΑΣ, στή γενέτειρα του καπιταλισμού, έγινε κυρίως και αντικείμενο χλευασμού και λοιδωρίας –ως ανεπίδεκτος μαθήσεως– γιά τα αγγλικά του…

    Έτσι η εφημερίδα Καθημερινή με τον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη και επειδή η «φυλή» των Τσιπροσυριζαίων στεναχωρήθηκε από τη δήλωση του Πρωθυπουργού για δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, ειρωνεύεται και λοιδωρεί τόσον τη πολιτική όσον και τα ακατανόητα αγγλικά του Τσίπρα, με το παραπάνω σκίτσο.
    ***********
    Είναι εμφανές ότι το (wifi) με το (wife), έχουν περίπου τη ίδια προφορά και ένας ημιμαθής όπως το Τσίπρα, εύκολα μπερδεύουν τις έννοιές τους…
    ***********
    Ε, το Τσίπρα, νόμισε ότι ο Σαμαράς υποσχέθηκε δωρεάν… γυναίκες στους Έλληνες…!!!

    POLITIKO SAFARI

    Μου αρέσει!

    1. το πρωτοτυπο, καποιες δεκαετιες πριν. » ακουσανε οι αστοι οτι θελουμε κοινοκτημοσυνη, και θεωρωντας τις γυναικες πραγματα, εκεινο που καταλαβαν οτι θελουμε οι γυναικες να ειναι κοινες».

      Μου αρέσει!

    2. Ο/Η μην με παιρνετε στα σοβαρα ενας λοβοτομημενος ειμαι και επιδοκιμαζω τις μαλακιες που γραφει ο καθε κακομοιρης λέει:

      ++++++++++++++

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.