ΝΑΙ!! Μαντέψτε πως λενε τον ΓΙΓΑΝΤΑ του ΣΚΑΪ που αποκάλυψε πως ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ για να υπερασπίσει την κοτσάνα του ΓΑΠ!

20131112-193656.jpg

Ο εικονιζόμενος τιτάνας των παραθύρων ήταν απόλυτα ειλικρινής. Παραδέχθηκε ότι δεν έχει φυτέψει ούτε μαϊντανό στην ζωή του. Ο μέγας προστάτης του ΓΑΠ όμως που υπεράσπισε τον κρετινισμό του με την φυτεμένη γλάστρα, έχει όνομα. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ! Δείτε το:

20131112-194122.jpg
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ!!!

22 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΙ!! Μαντέψτε πως λενε τον ΓΙΓΑΝΤΑ του ΣΚΑΪ που αποκάλυψε πως ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ για να υπερασπίσει την κοτσάνα του ΓΑΠ!

  1. Το πρόβλημα με μερικούς δημοσιογράφους είναι ότι ακόμη νομίζουν ότι ο Κόσμος τους παίρνει στα σοβαρά.
   φαίνεται δεν έχουν κατανοήσει ότι δεν έχουν πλέον το μονοπώλιο στον δημόσιο λόγο – άποψη

   Μου αρέσει!

   1. Και όμως, φίλε Κτηνοτρόφε, κάποιοι – και δυστυχώς αρκετοί – θα ξαναψηφίσουνε ΝΔούλα και ΜΠατσόκ. Το αν τους λαβαίνουνε στα σοβαρά υπόψιν, δυστυχώς ουδόλως έχει σημασία.
    Σέβας, όπως λέει και ο Σπάρτακος.

    Μου αρέσει!

 1. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

  «Ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη, είπε, όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο : «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
  Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.
  Και αν τολμούσατε να ….
  την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες.
  Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο…. Είμαστε υποτελείς.
  Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στ
  παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες.
  Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

  Μου αρέσει!

 2. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

  Μου αρέσει!

 3. Παραδέχθηκε ότι δεν έχει φυτέψει ούτε μαϊντανό στην ζωή του.

  Γιατι εχεις φυτεψει εσυ?
  Βαζω στοιχημα οτι περισσοτεροι εδω μεσα ουτε τι χρωμα εχει το χωμα δεν ξερετε

  Μου αρέσει!

 4. KALA RE TOMAΡΙΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΓΑΠ; Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.