«Μαχαιριά» Πολύδωρα σε Στουρνάρα. Τον ψήφισες όμως προχθές Βύρωνα…

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣΦορολογία ακινήτων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε και στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ (10.11.13) ότι «όλες οι προηγμένες χώρες και ακόμα περισσότερο οι αγγλοσαξωνικές που είναι “η Μέκκα του καπιταλισμού”, στηρίζονται σε τέτοιους φόρους». Δηλαδή, στον φόρο ακίνητης περιουσίας και στους ομοίους του. Χαρακτήρισε δε τον φόρο ακίνητης περιουσίας ως τον «πιο δίκαιο».

Επειδή μια τέτοια τοποθέτηση, πέραν του ότι είναι παντελώς ανακριβής και αβάσιμη, κρύβει και μια ιδεολογική στάση Λενινιστικού τύπου (όπως φαίνεται στο διάταγμα «περί γης» ή «περί απαλλοτρίωσης γαιών» του Συνεδρίου των Σοβιέτ στο Σμόλνι της Πετρούπολης της 8ης Νοεμβρίου 1917), πράγμα απαράδεκτο υπό συνθήκες δημοκρατίας και ελεύθερης οικονομίας, έστω και υπό κρίσιν.

Επειδή, ταυτόχρονα, μια τέτοια θέση ισοδυναμεί προς τιμωρία των δύσμοιρων «νοικοκυραίων» δημιουργών-πολιτών, των «μερμηγκιών», κατ’ αντίθεση προς τους «τέττιγγες» της διασκέδασης, της σπατάλης και κραιπάλης.

Επειδή ακόμη, σε μια τέτοια προσέγγιση ενυπάρχει και μια ανήθικη σκέψη, εντελώς συκοφαντική για την μεσαία τάξη εν τω συνόλω της, ότι δηλαδή αυτό που έχτισαν ή αυτό που απέκτησαν από κληρονομιά ή γονική παροχή οι εν λόγω ιδιοκτήτες είναι προϊόν φοροκλοπής ή φοροδιαφυγής ή άλλης παράνομης και αθέμιτης συμπεριφοράς. Ενώ, τουναντίον, εκείνοι απέκτησαν πληρώνοντας τους φόρους μεταβιβάσεως (δωρεάς, κληρονομίας, αγοραπωλησίας) και έχτισαν προσφέροντας δουλειά σε μαστόρους και εργάτες, πληρώνοντας ΦΠΑ και εισφορές ΙΚΑ, και δίνοντας μ’ έναν λόγο παλμό και ώθηση στην εθνική οικονομία. Ως γνωστόν, η οικοδομή υπήρξε πάντα ένας βασικός μοχλός κίνησης και ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, δεδομένου ότι σ’ αυτόν στηρίζονται και από αυτόν ζουν περίπου 150 συναφή επαγγέλματα.

Επειδή, τέλος, η άποψη αυτή περί της «δικαίας» φορολόγησης των ακινήτων είναι, σύμφωνα με την έρευνα που έχω κάνει, μάλλον τραγικά εσφαλμένη και ιστορικά απορριμμένη ήδη από τη Γαλλική Επανάσταση του 1789, η διακήρυξη της οποίας φώτιζε την προάσπιση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας (proprieté) ισότιμα με τις αρχές της ελευθερίας (liberté), ισότητας (egalité) και αδελφότητας (fraternité).

Για πάντα τα ανωτέρω ερωτάται ο Υπουργός Οικονομικών:

1)      Θα μπορούσε να ενημερώσει επακριβώς τη Βουλή σε ποιές χώρες της ΕΕ ή της Ευρωζώνης ή του ομοιοπαθούς Νότου (δηλαδή, ποιά χώρα «αντιγράφουμε»;), επιβάλλεται φόρος ακίνητης περιουσίας με μόνο κριτήριο την «απλή κατοχή-κυριότητα», την μηδέν εισόδημα αποφέρουσα; Σημειώνεται πλεοναστικά πως άλλο φορολογία εισοδήματος εξ ακινήτων και άλλο φορολογία ακίνητης (και ανεκμετάλλευτης, και μόνον «κατεχομένης») περιουσίας.

2)      Γνωρίζει ο Υπουργός, καθώς οι σχετικές φήμες και πληροφορίες οργιάζουν, εάν έχει ατύπως τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο έχουν εντοπισθεί πολλά «κρυμμένα» δισεκατομμύρια € από ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, τα οποία επιδιώκεται από την βαρειά φορολογία ακινήτων να κατασχεθούν (ως ένα είδος αφανούς και εκβιαστικού «κουρέματος») προ της τελικής «δήμευσης» των περιουσιών λόγω οφειλών φόρου προς το Δημόσιο; Τί από τα διαθρυλούμενα είναι αληθές;

3)      Τί ποσά προβλέπει το Υπουργείο Οικονομικών να εισπράξει με το επικαιροποιημένο «χαράτσι»:

α) Από αστικά ακίνητα;

β) Από αγροτικά ακίνητα;

γ) Από καλλιεργήσιμες γαίες;

δ) Από ακαλλιέργητα χωράφια;

Έχει γίνει καμμία σχετική μελέτη; Και αν ναι, παράκληση να κατατεθεί ως έγγραφο στη Βουλή.

 

4)      Και πώς δεν επισπεύδεται η είσπραξη των φορολογικών και «ποινικών» εσόδων από πηγές όπως η λίστα Lagard και άλλες λίστες εξαγωγέων συναλλάγματος ή από τις διαβόητες offshore; Γιατί εκεί υπάρχει τόση προκλητική βραδύτητα, αδράνεια, ακινησία και αβελτηρία των διωκτικών αρχών και των αρμοδίων υπηρεσιών, κατ’ αντιδιαστολήν προς την εύκολη και ταχύτατη εφόρμηση των φοροεισπρακτόρων εναντίον των ιδιοκτητών; Γιατί δεν αντιπροτείνονται αυτά τα δυνητικά εκ των λιστών έσοδα κατά συμψηφισμό ή ως ισοδύναμα προς την τρόϊκα; Για παράδειγμα, ένας μόνον «καταθέτης» στη λίστα Lagard έχει καταθέσει 500 εκ. €. Όλα τα προσδοκώμενα έσοδα (έστω και άνευ μελέτης υπολογιζόμενα) από τα «χωράφια» ανέρχονται σε 300 εκ. €!

 

5)      Έχει υπολογισθεί πόσοι εκ των ιδιοκτητών αστικών ακινήτων τυγχάνουν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτες ακαλλιέργητων χωραφιών, καθώς και ακατοίκητων (ούτε καν παραθεριστικών) σπιτιών, των καλουμένων «πατρικών», τα οποία διατηρούν δαπανώντας ουχί ευκαταφρόνητα ποσά ως έξοδα συντηρήσεως, μόνον για συναισθηματικούς και παραδοσιακούς λόγους; Υπάρχουν ή χωρούν τέτοιες σκέψεις και τέτοια κριτήρια στους λογιστικούς υπολογισμούς των «φορομπηχτών» της τρόϊκας και του Υπουργείου σας; Δεν πρόκειται, για όσους γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα για κάποιους άλλους και διαφορετικούς φορολογούμενους, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ήδη για την εφαρμογή του τεχνάσματος, δηλαδή του πονηρού ισχυρισμού, ότι το ίδιο φορολογικό βάρος μοιράζεται σε περισσοτέρους, άρα και ελαφρύνεται. Όχι κύριοι, στους ίδιους φορολογούμενους προστίθεται σαν σε υποζύγια περισσότερο φορολογικό βάρος! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Η οποία (δηλαδή, οι θιγόμενοι κάτοικοι των πόλεων να πολεμούν τους επίσης πληττομένους κατοίκους της επαρχίας, τους γεωργοκτηνοτρόφους, και αντιστρόφως) δεν επιτρέπει καμμιά συζήτηση περί «κοινωνικού αυτοματισμού», όπως επιχειρείται από διάφορους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς προς αποπροσανατολισμό!

 

6)      Απασχολεί το Υπουργείο και την Κυβέρνηση ευρύτερα η πιθανότητα, αν όχι η βεβαιότητα, ότι σε λίγα χρόνια οι πολίτες θα έχουν χάσει τις όποιες αποταμιεύσεις τους και τις ιδιοκτησίες τους, καταβάλλοντας τους δυσβάσταχτους φόρους (υποτελείας πλέον), και θα έχουν μεταταγεί έτσι στην τάξη των ακτημόνων και αστέγων, των περιπλανωμένων και ανεστίων (όχι πλέον πολιτών αλλά δουλοπαροίκων); Ποιό το όφελος οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό τότε;

7)      Με το να «πάρει» τις περιουσίες των πτωχών ή νεοπτώχων πλέον πολιτών του το κράτος γίνεται δυνατότερο, πλουσιότερο, ευδαιμονέστερο; Ή μήπως αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να προωθηθεί ένα είδος «ανάπτυξης» μέσω των distress funds (κεφαλαίων απελπισίας), που θα «επενδύουν», αρπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων ως γνήσια «vultures» («αρπακτικά»), όπως ακριβώς και με κυνισμό αυτοαποκαλούνται στη σύγχρονη τραπεζική ορολογία;

             Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Ερωτών Βουλευτής                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                    Βύρων Γ. Πολύδωρας

                                                                                                         ΝΔ – Β΄ Αθηνών

25 σκέψεις σχετικά με το “«Μαχαιριά» Πολύδωρα σε Στουρνάρα. Τον ψήφισες όμως προχθές Βύρωνα…

 1. Η προταση του συριζα ηταν πανεξυπνη , τους εχει κατεδαφησει πληρως
  Ο γκαβουλιακας αφου αναλωθηκε σε μια ανευ προηγουμενου μπουρδολογια βαζωντας και λιγο απο ερτ μεσα , εχασε εναν ακομα βουλευτη (τζαγκρη) και οι ψηφοφοριες δεν εχουν αρχισει ακομα

  Μου αρέσει!

 2. Ωχ ρε βυρωνα παλι τα ιδια??? λεγε ναι αλλα μην μας ζαλιζεις το ερωτα με οτι μαλ..ες σου καταβαινουν στο κεφαλι. Βολεψες το σοι σου ενταξει αλλα ασε τα παχια λογια γιατι κατι θυμομαστε και εμεις.

  Μου αρέσει!

 3. ολύμπιε η Χιώτες πάνε προς Τουρκία μεριά……..(με αεροπλάνο) ή μου φαίνετε για ψάξε το λίγο
  σε λίγο θα ψωνίζουν με τη λίρα !!!!!!
  βρωμάει συνομοσπονδία ανεξάρτητων κρατιδίων ανατολικού αιγαίου !!!!!!!
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας

  Μου αρέσει!

  1. Fasistas

   τὴν συνομοσπονδία τὴν ἔχουν ἀποφασίσει καὶ πιθανὸν ὑπογράψει ἐδῶ καὶ καιρὸ,ὃλοι(μέχρι καὶ Πλαστῆρας καὶ Παπαδόπουλος)καὶ γίνονται ὅλα αὐτὰ γιὰ νὰ ἐξαθλιωθῆς καὶ νὰ μὴ βγάλης κίχ γιατὶ βεβαίως πρέπει ἐπάνω νὰ εἶναι τὸ Ἰσλάμ ποὺ σὲ μετατρέπει σὲ βλάκα,καὶ ἀπὸ κάτω ἡ Ἑλλάδα μὲ τὸ ἐλεύθερο πνεῦμα της.

   Θυμᾶσαι τὶ ἔλεγε ὁ ἀείμνηστος Σαρρῆς;
   Στὸν γάμο αὐτὸν τὸν Ἑλληνοτουρκικὸ,ἡ Ἑλλάδα θὰ εἶναι ἡ νύφη ποὺ θὰ τὶς τρώη ἀπὸ τὸν Τοῦρκο γαμπρὸ.

   Ἀλλὰ δὲν βρίσκεται κανεὶς νὰ ἐμπνεύση τὸν λαὸ γιὰ νὰ δὼση διέξοδο στὴν ὀργή του καὶ τότε θὰ δοῦνε ποῦ στὸ διάολο θὰ βρεθοῦν ὅλοι αὐτοὶ ποὺ ἀποτελοῦν τὴν ἄρχουσα τάξι(Πολιτικοὶ,Πρόεδρος,Ἔκκλησία,Στρατὸς,Δικαστικὴ ἐξουσία,Ἀκαδημαϊκοὶ).

   Ἄρχοντες,ποὺ ἀντὶ νὰ ὁδηγοῦν τὸν Ἕλληνα ἐκεῖ ποὺ τοῦ ἀξίζει,βρωμᾶνε καὶ ζέχνουν,μειοδοσία.

   Καὶ οἱ συμπατριῶτες μας;
   Χωρισμένοι σὲ κόμματα καὶ εἶναι εἴτε χωσμένοι στοὺς καναπέδες εἴτε στὶς πλατεῖες γιὰ φραπεδιὰ·ἀλλά ὁ Ἐρντογκὰν δουλεύει….

   Ἄστα πατριώτη·δὲν ὑπάρχει σωτηρία,
   καὶ ἄν θὰ μπορέσουμε,μόνος ὁ καθένας νὰ παραμείνη Ἕλληνας καὶ νὰ φάη καὶ κανέναν Τοῦρκο,ἔτσι γιὰ προσωπικὴ ἱκανοποίησι.

   Μου αρέσει!

 4. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 1ον ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ 2ον ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!!
  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 2.000 ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 8.000 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 10.000!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ!!!!
  ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

  Μου αρέσει!

 5. Συμφωνώ με τα λόγια Πολύδωρα, αλλά οι πράξεις είναι ανακόλουθες.
  Επίσης…
  Επειδή ο νεποτισμός και οι ελίτ κατέχουν την πολιτική εν είδη βιοπορισμού, και μάλιστα δημοσία δαπάνη, ισοβίως και «κληρονομικώ δικαίω», θα πρέπει να τους απαντήσει κανείς όπως αυτοί σκέφτονται.
  Με απλά μαθηματικά, μηχανοποιημένα, μπας και υπάρχει κανένας από δαύτους ανθρώπινος.

  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένοι περίπου άνεργοι…
  Αφαιρέστε υποαπασχολούμενους, αφαιρέστε αυτοαπασχολούμενους, ελευθερους επαγγελματίες που ζουν για να πληρώνουν τους αγύρτες της κομματοκρατίας, αφήστε τους αυτούς.

  Ερώτηση κρίσεως.

  Αυτούς τους ανέργους ποιος τους διατηρεί εν ζωή;
  Μήπως το …κράτος;
  Που επίδομα ανεργίας δίνει στο …1/5 των εγγεγραμμένων ανέργων;
  Ποιος τους παρέχει στέγη;
  Μήπως …οι «καπιτάλες» αστοί των οποίων τα σπίτια και κανέναν αγρό θέλετε να δημεύσετε;
  Μήπως οι συνταξιούχοι γονείς ή …παππούδες;

  Αλλά ας υποθέσουμε ότι τα βρίσκετε με την ιεραρχία και μοιράζετε …συσσίτια και εξασφαλίζετε μια κοινή στέγη.
  Σε όλους μαζί, τουρλού-τουρλού…

  Ξαναρωτάω…
  Ο νέος/η νέα παραγωγικής ηλικίας, 25-30-35 ετών, πολλοί-ές με πτυχία, πως θα αναπτυχθούν ως άνθρωποι;
  Με τα συσσίτια;;;
  Για πόσο ακόμα;;
  Βλέπω σε συνοικίες της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, στα Πατήσια, οικογένειες μεταναστών με μαγαζιά, με επιχειρήσεις, με νέες ιδιοκτησίες, να γεννάνε, να σφίζουν από ζωή και τα ελληνόπουλα πρόωρα γηρασμένα, μαραζομένα, ξένα στον τόπο τους…
  Είναι σωστό αυτό;

  Και μην πεταχτεί κανένας κουτοπόνηρος και μιλήσει για ρατσισμό, διότι αυτά που λέω είναι υπαρκτά, αληθινά, τα βλέπως ιδίοις όμμασι.

  Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος, ΓΑΠ στο ίδιο μοτίβο κινούνται σε αυτά τα θέματα.

  Αν δεν αναλάβουν ΕΛΛΗΝΕΣ όπως υπήρξαν ο Καποδίστριας, ο στρατηγός Πλαστήρας, που να αγαπάνε την πατρίδα τους, σύντομα δεν θα υπάρχει κανείς παρά μόνο 3 τάξεις:

  1. Οι νέοι υπήκοοι
  2. Οι κομματάρχες ως υπάλληλοι των ελίτ με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ
  3. Οι ελίτ (τράπεζες, κρατικοδίαιτοι «επιχειρηματίες» κλπ)

  Μου αρέσει!

 6. Ξεύρεις την χώραν που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα;
  που κοκκινίζ’ η σταφυλή και θάλλει η ελαία;
  ― Ω! δεν την αγνοεί κανείς· είναι η γη η ελληνίς!
  Άγγελος Βλάχος

  Μου αρέσει!

 7. Ο ΒΥΡΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ!!!! ΕΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΒΥΡΩΝΑ ΔΦΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!!! ΒΥΡΩΝ Η ΩΡΑ ΖΥΓΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!! ΞΞΞΞΥΥΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!

  Μου αρέσει!

 8. ολυμπία
  παράτα μας με τον στρατηγό…καλά θα κάνεις να μην ανεβάζεις άρθρα του διότι υποτιμάς τη νοημοσύνη των αναγνωστών σου…

  Μου αρέσει!

 9. Πολυδωρα αν ειναι να μας τα ζαλιζεις με τα κατεβατα σου και στο τελος να ψηφιζεις αυτα που κατηγορεις, αει στον δ….. και ακομη παραπερα.
  Εχουμε γεμισει ψωνια, δεν χρειαζομαστε αλλα.

  Μου αρέσει!

 10. Εἶναι προτιμώτερο νά ἀσχοληθοῦμε μέ τήν οὐσία τοῦ πράγματος ἤτοι στήν Ἀγγλία ΔΕΝ ὑπάρχει φόρος ἀκίνητης περιουσίας. Ὑπάρχει ἕνας δημοτικός φόρος πού καλύπτει τά ἔξοδα τῶν δήμων διά τά ἔργα πού προσφέρουν. Ἐπί Θάτσερ ὁ φόρος αὐτός ἦταν τό 1/4 τοῦ φόρου πού ἔβαλαν μόλις ἀνέβηκαν στήν ἐξουσία οἱ Labours. Τώρα τί ἔργο προσφέρουν οἱ δήμοι καλλίτερα νά μήν τά λέμε. Οὔτε στό ὄνειρό μας δέν τό ἔχουμε δεῖ.
  Γιατί βρέ ἀλῆτες φόρος ἀκίνητης περιουσίας; Δέν ἐφορολογούμην ὅταν ἔπερνα μισθό καί ἔκανα οἰκονομίες διά νά ἀγοράσω τό σπίτι; Δέν πλήρωσα φόρους διά νά τό ἀγοράσω; κ.τ.λ.
  Ἀλλά βρήκαμε νά φορολογήσουμε αὐτό πού πονᾶ κάθε ἄνθρωπο, τί θά κάνη θά πληρώση γιά νά μήν χάση κόπους μιᾶς ζωῆς. Ντροπή σας!

  Μου αρέσει!

 11. τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

  δεν θα πληρωνουμε για τα κλεμμενα σας ,ουτε για να σας συντηρουμε,Πολυδωρα.

  φορολογια στα ηδη φορολογημενα,για να κανετε παρτυ εσεις και οι κοπροι σας,(η κορουλα σου στην βουλη,τι κανει;καλα;),δεν θα περασει.

  οποιος τον ψηφισει,γινετε ΕΧΘΡΟΣ προσωπικα,καθενος απο εμας.

  Μου αρέσει!

  1. Τρόμπας ο Πολύδωρας δε λέω.Και πολλά τα λόγια του.
   Ούτε ‘γω όμως πληρώνω τα δικά σου τα κλεμμένα.Και τα λόγια σου σαν και τα δικά του.Πολλά και βαρετά.Γι’αυτο άσε μας κοπέλα μου.

   Μου αρέσει!

 12. Θεωρώ σαν σίγουρο,
  ότι ο Β.Πολύδωρας πάσχει από το σύνδρομο της διπολικότητος !

  Άλλη εξήγηση δεν χωρεί,
  αφού από τον έναν του εγκεφαλικό πόλο στηρίζει τον Στουρνάρα,
  και από τον άλλον τον καθαιρεί !

  Μου αρέσει!

 13. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ…..

  ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!!!

  ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!!!
  ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ !!!!!

  ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!!

  * ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ……!!!!!!!
  * ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΑ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ……!!!!!!

  * ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…….!!!!!!

  * ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ : ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η
  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……!!!!!!
  ΕΣΕΙΣ κ ΠΟΛΥΔΩΡΑ??????????

  Μου αρέσει!

 14. -‘Οταν το παίζεις σκληρός Βύρωνα ,πρέπει να έχεις το θάρρος να γυρίζεις και το μαχαίρι στην πληγή!…Αλλιώς απλά …αβρότητες!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.