Η ΔΗΜΑΡ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζουν στα σπλάχνα τους το «πουλί» του Βουκεφάλα!

Τα αυτονόητα είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην παράσταση που δίνει εδώ και κάποιες ώρες στο τσίρκο της διαπλοκής. Είναι απόλυτα λογικό ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ένας επιβήτορας που γλεντά την μισή Αθήνα, στην ταπεινή αγκαλιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Τα αυτονόητα είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην παράσταση που δίνει εδώ και κάποιες ώρες στο τσίρκο της διαπλοκής. Είναι απόλυτα λογικό ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ένας επιβήτορας που γλεντά την μισή Αθήνα, στην ταπεινή αγκαλιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ήδη οι δυνάμεις του παρανοϊκού τόξου, ανοίγουν με λαχτάρα και πάθος την αγκαλιά τους για να υποδεχθούν τον άνθρωπο με τους

πάμπολους αυτοπροσδιορισμούς, που όμως διατηρεί την μία και μοναδική ιδιότητα: Αυτή του Τατσόπουλου.

Θα κουμπώσει άλλωστε κουτί με τους υπόλοιπους ελληνοφοβικούς μνημονιοπαράφρονες, δημιουργήματα στο φυτώριο του Φαλήρου. Ξέρετε, αυτό της «σοβαρότητας».

10 σκέψεις σχετικά με το “Η ΔΗΜΑΡ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζουν στα σπλάχνα τους το «πουλί» του Βουκεφάλα!

  1. Ειναι γνωστο και παραδεχτο ιστορικα πως, ο Βουκεφαλας, Πετρο Τατσοπουλο ονομαζε το πουλι του . Δεν πρεπει να το αποκρυπτουμε απο τους νεοελληνες. Πρεπει να το διδαξουμε στα σχολεια, να μπει στα σχολικα βιβλια.

    Μου αρέσει!

    1. Θα το επιτρεψει η Ρεπουση `η θ’αμφισβητησει το τι οργανο ειχε ο βουκεφαλας αναμεσα απο τα σκελια του; Το λεω γιατι με τον Τατσοπουλο ολα παιζονται.

      Μου αρέσει!

  2. ..ΔΗΛΔΗ ρε εσείς ποιο ειναι το θέμα δλδ σας πειραξε επειδή ο ανθρωπος δεν θέλει συνεργασια με τους ΑΝΕΛΛ αλλά θέλει με το ΠΑΣΟΚ.??? άλλο πάλι και τούτο…. τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε άτομα…δλδ αν δεν γουστάρει ο τυπος κάποιους για παρέα… και αυτό σας πειράζει…ρε δημοκράτες…καλά εκεί στο τόξο έχετε παρανοήσει…..

    Μου αρέσει!

  3. Αν δεν υπηρχε μεγκα και δολ, θα μας ήτανε παντελώς άγνωστος…Κλασσική περίπτωση διανοούμενου που γεννήθηκε στα συγκεκριμένα εργαστήρια μαζί με ένα τσούρμο τέτοιων τύπων που η μόνη τους ιδέα είναι να μη πρεσβεύουν καμία ιδέα και μας επιβλήθηκαν ως «πνευματικοί άνθρωποι» του τόπου. Είναι οι άνθρωποι που ανοίξανε στον εγκέφαλο των αστών τον δρόμο για να περάσουν τα μνημόνια. Πρεσβεύουν το »ολα πουλιούνται και όλα αγοράζονται» όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τις ίδιες τους τις πράξεις. Είναι ανίκανοι να παράξουν πολιτική και έρχονται πάντα να την κρίσιμη στιγμή να σηκώσουν σκόνη, για να κρύβονται τα αφεντικά. Η άκρα δεξιά που προκαλεί απέχθεια αλλά δεν θα είχαν κανέναν πρόβλημα οι «μάζες» να δουλεύουν για 300 ευρώ τον μήνα στις δουλειές των αχόρταγων αφεντικών τους. Αυτήν την σκλαβιά την στιλβώνουν καθημερινά και την παρουσιάζουν ως σωτηρία της πατρίδας. Αν το σύστημα που τους δημιούργησε εξαφανιστεί ή τους αφήσει ξαφνικά ξεκρέμαστους (σύνηθης τακτική) θα μείνουν για λίγο στη μνήμη μας σαν ανέκδοτα και θα σβήσουν για πάντα. Στο μεταξύ έχουν αυτογελοιοποιηθεί τόσο πολύ έτσι ώστε να προκαλούν θλίψη και λύπηση για να μη προκαλούν φθόνο. Από καθαρό ένστικτο αυτοσυντήρησησης δηλαδή. Μας είναι χρήσιμοι, σε περίπτωση που ξυπνήσουμε και ακολουθήσουμε ένα πιο δημιουργικό μοντέλο ζωής, ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ( «πέτρος βουκεφάλας κατάντησες!»)

    Μου αρέσει!

  4. Γιατί ρε που το κακό να δουλεύουμε (εμείς οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) για 18 ευρώ την ημέρα ???
    Που το κακό ρε?????
    Γραφεία εύρεσης εργασίας Χρυσών Αυγών ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Παλιοκομμούνια, ΕΜΜΑ ΤΗΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΗ

    Μου αρέσει!

  5. Πολιτική σίγουρα δεν παράγει,η ψ….η του Β…..α.
    Μήπως παράγει λογοτεχνία;
    Ρητορικό το ερώτημα

    Ο Τατσόπουλος είναι εμβληματική περίπτωση μιας αριστεράς που έχει ενσωματωθεί στον οικονομικό νεοφιλελευθερισμό και η μόνη διαφορά της με τη δεξιά είναι στο επίπεδο των δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων,λεσβιών,μεταναστών και ζώων .
    Βγάζει φλύκταινες μπροστά στον νεκρό 20χρονο ,που τόλμησε να ταξιδέψει τζάμπα με το αστικό λεωφορείο και νοιωθει απέραντη αηδία μπροστά στη ….μιζέρια των αυτοκτονούντων,των σιτιζόμενων στα κοινωνικά παντοπωλεία,των άστεγων,των διαμαρτυρόμενων απεργών και διαδηλωτών.Δακρύζει με το θάνατο Φύσσα ,μόνο κα μόνο γιατί τον «έφαγαν» λαικοί ,φτωχοί και αμόρφωτοι χρυσαυγίτες.Μένει ασυγκίνητος μπροστά στις δολοφονίες των εθνικών και υπερεθνικών πολιτικών και οικονομικών ελίτ,ίσως γιατί αυτοί συντηρούν ,ακόμα,άτομα του είδους του.

    Μου αρέσει!

  6. Αυτο το αθυροστο σιχαμα , ο μισανθρωπος κοπλεξαρας και κοινος αληταρας του πεζοδρομιου που υποβιβαζει ακομα και την εννοια του πεζοδρομιου με τη χειριστη συμπεριφορα του ειναι βουλευτης του ελληνικου κοινοβουλιου το οποιο μετατρεπει καθε φορα που ανοιγει το βοθρο του σε ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ……αληθεια δεν μας ειπε ο ιδιος ποσα κομπλεξακια και ψυχωτισμο εχει βγαλει και συνεχιζει να ξερναει κυριολεκτικως απο μεσα του κρυμμενος πισω απο την ιδιοτητα και την ασυλια του, καμαρωστε τον τον αχρηστο τιποτενιο πουθενα και ελπιζω να αισθανονται περηφανοι για το κατορθωμα τους ολοι οσοι τον ψηφισαν…..ΕΜΕΤΟΣ!!!!

    Μου αρέσει!

  7. Ανάρμοστη συμπεριφορα από ένα βουλευτή.

    Εγραφα κάποτε οτι μόνο με χρηματικό πρόστιμο θα βάλουν μυαλό.Εκεί που πονάνε.

    Δεν ειναι δημοκρατικές διαδικασίες αυτές(μου απαντούσαν)

    Αυτά μας μάραναν.

    Φάτε τους στην μάπα τώρα..

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.