Οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι ένα σαμποτάζ στην Γερμανική ευρώπη!

Την επόμενη θα διαπραγματευτούμε με άλλους όρους!

Στην πλευρά του μνημονίου  βλέπουμε  ότι διασπώνται συνεχώς μέχρι μοριοποίησης  με τελευταία διάσπαση  αυτή των “58 του κ. Μπίστη”.

Βλέπουμε την αγωνία της Ντόρας, κάποιους ΔΗΜΑΡιωτες που

ψάχνουν μια θέση στην κυβέρνησή, βλέπουμε τον Άδωνη αλλά και με τα  γκελ που κάνει ο κ. Λοβερδος στο χώρο του χιλιαστικού μνημονιακού ευρωπαϊσμού, που καθοδηγείται πολιτικά από το Βερολίνο.

Την ίδια στιγμη στο αντιμόνιο λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Σε αυτές με μεγαλη ωριμότητα πλέον και μιλούν για την ευρωπη, αντιλαμβανόμενοι ότι  πρωτίστως πρέπει να υπερβούμε τον κυρίαρχό μέσο εκφοβισμού της κοινωνίας μας που είναι το Grexit! Με αυτές τις συναντήσεις δημιουργείται βάθος και προοπτική στον αντιμνημονιακό χώρο!

Στις 25.11.2013,  -πληροφορούμαστε- και ώρα 19.00, το Πράττω και η Αριστερή Προοπτική συνδιοργανώνουν στο “Πόλις”, πάνω από τη Στοά Βιβλίου, Πεσματζόγλου, ανάμεσα σε Πανεπιστημίου και Σταδίου, εκδήλωση με Θέμα την πορεία της ΕΕ και την Ελλάδα, ομιλητές, κατά αλφαβητική σειρά: Ν.Μαριάς (ΑΝΕΛ), Π.Μηλιαράκης (Πράττω), Στέφανος Μπαγιώργος (Αριστερή Πρωτοβουλία), Δημήτρης Παπαδημούλης (Σύριζα).

Η  διαίρεση των αντιμνημονιακών σε ευρωπαϊστές και ευρωσκεπτικιστές είναι παρούσα όπως και παρούσα είναι η διαίρεση των αντιμνημονιακών μεταξύ  δεξιάς και αριστεράς, άλλα αυτή την ώρα προέχει η  εθνική ενότητα!

Ενότητα,  ώστε ευρωεκλογές στην Ελλάδα  να γίνουν ο Γοργοπόταμος της  ευρωζώνης. Αλώστε μια πάνδημη ψήφος αποδοκιμασίας σε αυτές, είναι εντελώς δωρεάν. Θα κόψει τον βήχα στους ευρωγραφειοκράτες και την επόμενη  μέρα θα διαπραγματευτούμε με άλλους όρους!

Πάντως αν αποτύχουν οι ευρωπαιστες αντιμνημονιακοί υπάρχει ήδη ετοιμη εναλακτική στους ευρωσκεπτικιστές.  Κανείς αναλυτής πια δεν πιστεύει ότι υπάρχει καποια μικρή πιθανότητα να επιστρέψουν οι μνημονιακοί εφόσον καταρρεύσει το κλίμα φόβου και ηττηθούν! Η κατάρρευση και η  ήττα στις ευρωεκλογές θα σημάνει και την ολοκληρωτική  διάλυση του μνημονιακής σέχτας πανευρωπαικά.

http://papaioannou-giannis.net/2013/11/16/endiaferouses-synantiseis-sto-antimnimonio/

16 σκέψεις σχετικά με το “Οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι ένα σαμποτάζ στην Γερμανική ευρώπη!

  1. Η λυση θα ερθει απο τα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,με μπροσταρη το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Γαλλιας.
    Αυτο φοβουνται και εχουν ξεκινησει κυμα εκφοβισμου σε ολη την Ευρωπη.
    Ηδη στην Γαλλια κατηγορειται παλι ο πρωην προεδρος και πατερας της ΛΕΠΕΝ.

    Μου αρέσει!

    1. colonel grec είπε
      Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση
      Νοεμβρίου 16, 2013 στις 3:29 μμ
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ……οπου βλεπει λεξουλες που κανουν ΤΣΙΖΖ….σε βαζει σε αναμονη ….και φυσικα μιλαω για το γουρντ πρεσ……πλακα εχει το εχω διαπιστωσει και αλλου.

      Μου αρέσει!

      1. Το επομενο που θα σου ερθει,ειναι το εξης:
        «ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ….»COPYRAIT» TO ΠΡΟΓΡΑΜΑ σου κλειδωνεται στον υπολογιστη σου.
        ΕΧΕΙ τα ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ ΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ..
        ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΗΜΟ 100 ΕΒΡΟ, και να μην ξαναπατησεις πουθενα εκει που ενοχλεις το σαπιο συστημα…
        Χρειαζεται να γνωριζεις αρκετα απο υπολογιστες για να απαλαγεις απο αυτο…
        Υπαρχουν ειδη εταιριες να σε απαλαξουν απο αυτο το οποιο ονομαζουν «ΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»
        Οι τιμες κυμαινονται απο 15 -25 ευρω.
        Τα «antivirus»ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…

        Μου αρέσει!

  2. «Στις 25.11.2013, -πληροφορούμαστε- και ώρα 19.00, το Πράττω και η Αριστερή Προοπτική συνδιοργανώνουν στο “Πόλις”, πάνω από τη Στοά Βιβλίου, Πεσματζόγλου, ανάμεσα σε Πανεπιστημίου και Σταδίου, εκδήλωση με Θέμα την πορεία της ΕΕ και την Ελλάδα, ομιλητές, κατά αλφαβητική σειρά: Ν.Μαριάς (ΑΝΕΛ), Π.Μηλιαράκης (Πράττω), Στέφανος Μπαγιώργος (Αριστερή Πρωτοβουλία), Δημήτρης Παπαδημούλης (Σύριζα).»…

    Οὔουουστ…
    Γαμῶ τόν…ἀντίχριστό σας…
    …βρωμμοπρακτόρια.

    Λιγδιάρικα ξεπουλημένα ΣΥΝΤΡΌΦΙΑ…Χ.ρυσῶν Α.ΑΑρουραίων καί λοιπῶν…
    …»εθνοσωτήρων».

    Στά τσακίδια βρυκόλακες…
    …»Πλουτάρχου & Μαραθωνοδρόμων».

    Μου αρέσει!

    1. Παππού, αρκετά έβρισες συριζαίους-χρυσαυγίτες-ανεξάρτητους κι είπες ότι δεν είναι λύση.
      Πιάσε να εκθειάζεις και λίγο λίγο πασόκ-νδ-δημάρ τώρα.
      Έμεινες πίσω από το σκέτζουαλ και δε θα προκάνεις να πεις τη λύση.

      Μου αρέσει!

  3. 26,6% εδωσε ο Μακης Τριανταφυλοπουλος,στην δημοσκοπηση της Ζουγκλα.

    δεν ειναι μονομανια…
    τελικα,κανουνε ντου απο παντου.

    κι οταν λεμε παντου,εννοουμε σε καθε Χωριο σε καθε Πολις…σε καθε γειτονεια…
    δεν ειναι μονομανια…

    Μου αρέσει!

  4. ελληναρες πιστευετε ακομη για την χωρα μας οτι ειναι ελευθερη να κανει εστω και ευρωεκλογες? μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας και στα σπιτια μας…το πιστευετε ακομη?

    Μου αρέσει!

  5. Η τραπεζόδουλη Ε.Ε. ¨ξύνει την μούρη της στην γκλίτσα του τσοπάνη¨ ζητώντας αφορμή για να το διαλύσει το μαγαζί. Ήδη υπέστη το πολιτοκοοικονομικό Βατερλώ της. Αντί να ¨ευρωπαϊσει¨την Κίνα-Ινδία έγινε η ίδια Κίνα-Ινδία καθώς υφίσταται ραγδαία αυτοπτωχοποίηση. Για να μην αντιδράσουν δε οι εφησυχασμένοι λαοί της το Σύστημα κινητοποίησε την 5η φάλαγγα της λαθρομετανάστευσης με κυριότερο πράκτορα και συνήγορο της τελευταίας την εκφυλισμένη, αδερφίστικη αναρχοκομμουνοαριστερά. των ΜΑΤ-ΚΝΑΤ.
    Αλλά δεν φαίνεται να έχουν υπολογίσει σωστά και τα εθνικά ανακλαστικά της λευκής φυλής. Όχι κύριοι του Ερέβους! Η λευκή φυλή δεν θα αυτοκτονήσει. Δεν θα γενοκτονηθεί μέσα στην ίδια της την πατρίδα από τους κιτρινομογγόλους. Ο πολιτισμός, η ελευθερία και η ελπίδα θα νικήσουν τελικά και οριστικά.
    Η ώρα της μεγάλης Κάθαρσης πλησιάζει. Και θα είναι σαρωτική και ανελέητη τόσο προς τους εκτός, όσο και προς τους κάθε λογής πολιτικοθρησκευτικούς δούρειους ίππους εντός. Και η Ελλάς (έστω και ως εθνική καρικατούρα όπως η σημερινή) ως ψυχή του πλανητικού πολιτισμού και ως η πιο προικισμένη γεωγραφικά χώρα θα είναι και πάλι ο προπομπός, ο ιστορικός καταλύτης των επερχόμενων καταιγιστικών κοσμογονικών εξελίξεων. .

    Μου αρέσει!

  6. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑΣ Η ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΣΑΝΥΚΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΙΞΕΛΩΝ ΘΑ ΔΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.