Γυμνοί στη πορεία του Πολυτεχνείου

9DAD6EFB9977634DE2E591C9591D230E
Eμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί που είχαν επιφοριστεί το απόγευμα της Κυριακής με τη δημιουργία αστυνομικού φραγμού στην κάτω πλευρά της Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος.
Ξαφνικά δύο νεαροί άνδρες στάθηκαν μπροστά τους και απόλυτα ψύχραιμοι, κατέβασαν τα παντελόνια τους με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς δείχνοντας προς τον ουρανό.

Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθούν τους δύο νέους που μάλλον με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την έντονη αστυνομική παρουσία στη φετινή πορεία μνήμης για το Πολυτεχνείο.

insider.com

43 σκέψεις σχετικά με το “Γυμνοί στη πορεία του Πολυτεχνείου

      1. μπα φιλαράκο…Αν προσέξεις και στην φώτο θα δεις με τη λαγνεία ο ένας κοτάζει το παπαρι του άλλου. Αλλά σε μία γιορτή του κώλου τέτοιες «εκδηλώσεις τιμής» τους αξίζουν.

        Μου αρέσει!

      1. μπά περισσότερο δειχνουν να απολαμβάνουν την γυμνή θέα ο ένας του άλλου και ίσως και να επιθυμούν και κανα «συνωστισμό» σε κανά κρατητηριο με παρέα τίποτα αλλοδαπούς…

        Μου αρέσει!

      2. πως εκφράζονται οι κρυφές επιθυμίες μερικών αποδιδόμενες στους άλλους και κατηγορώντας τους όμως…
        η ψυχανάλυση θα σε βοηθήσει panos, αλήθεια στο λέω, δεν υπάρχει ντροπή στο 2013

        Μου αρέσει!

      3. ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ………….ΑΛΛΑ ΔΕΝ!!!!
        ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ!!!!

        Μου αρέσει!

  1. Ωραίοι!
    Άντε κι εσείς εθνικόφρονες στην 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου να τα κατεβάζετε μπας κι αρπάξετε…. κανά ψήφο 🙂 χαχαχαχααα

    Μου αρέσει!

  2. Mπα ,καμμια μκο επιδοτούμενη θα είναι.Οπως στην Ρωσσία επιδοτούν κάτι βλαμμενα γύναια για να ξεβρακώνονται σε εκκλησίες για να προσβάλλουν τον λαό δηθεν διαμαρτυρόμενα, τα γνωστά «πούσυς»,εδώ οι νεοταξίτες θα επιδοτούν την μκο «πούστυς».

    Μου αρέσει!

    1. Δεν ομιλείς σωστά, αυτή η ΜΚΟ δεν ονομάζεται «πουστης», «μπουταρια» ονομάζεται. Ή «καμινια», δεν είμαι σίγουρος.

      Μου αρέσει!

  3. «…με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς…»

    Τι λες μωρέ; Ποιό «βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς»; Ο ένας ξερογλείφετε για την τσουτσού του άλλου, δεν βλέπετε την φωτογραφία; Άντε με τις παλιοξετσίπωτες, τις κραγμένες. Αυτές για π@ύτσα ψάχνονται, σιγά μην διαμαρτύρονται.

    Μου αρέσει!

      1. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΗΜΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΩΣΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚ……..ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟ.

        Μου αρέσει!

    1. Το καλύτερο post του Σαββατοκύριακου!
      Η πληρέστερη περιγραφή με δυό λέξεις .
      Συγχαρητήρια κυρία μου!
      Συγχαρητήρια και στην Φωτεινή που συμφωνεί!

      Μου αρέσει!

  4. Τι γελοιοτης! εγερθουτου! Αχ Ελλαδιτσα μου θα δωσει σε λιγο ο Θεος κι ολοι οι γελοιοι, ολοι οι εμπαθεις, ολοι οι ψευτες θα ειναι ολοι μαζι, να μην λερωνουν ολους τους χωρους.Παντου παει και χωνεται ο διαβολος.Παντου. Απο τους δωδεκα Αποστολους ο ενας προδοσε τον Πλαστη του.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.