Έλληνας αξιωματούχος στον Guardian: Αυτά που μας ζητά η τρόικα είναι τρελά πράγματα…

troika-mand_79898Χρόνια τώρα… Τώρα το κατάλαβε;

Για βαριά ατμόσφαιρα στις διαβουλεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα κάνει λόγο Έλληνας αξιωματούχος στον βρετανικό Guardian, λέγοντας πως οι αντιπρόσωποι των δανειστών «ζητούν τρελά πράγματα». Άλλο στέλεχος στις Βρυξέλλες που επικαλείται η εφημερίδα μιλά για κλίμα που θυμίζει τις ημέρες του 2010.

Τρίτος αξιωματούχος που επικαλείται η εφημερίδα υποστηρίζει πως η τρόικα «δεν φαίνεται να πιστεύει ή να καταλαβαίνει ότι εάν η κυβέρνηση πιεστεί πολύ, θα πέσει», λέγοντας πως «μετά από όσα έχουμε καταφέρει, αξίζουμε λίγο παραπάνω σεβασμό».

 

10 σκέψεις σχετικά με το “Έλληνας αξιωματούχος στον Guardian: Αυτά που μας ζητά η τρόικα είναι τρελά πράγματα…

 1. «»Αυτά που μας ζητά η τρόικα είναι τρελά πράγματα…»»

  Γιατί αυτά που υποτίθεται ότι ζητούσε πριν από κάθε δόση και κάθε φορά γινόντουσαν υποτίθεται σκληρές διαπραγματεύσεις για να πάψει να τα ζητά, ήταν λογικά;;;;;

  Το έργο το έχουμε ξαναδεί πλειστάκις.

  Ουστ κοπρόσκυλα.

  Μου αρέσει!

 2. Λέτε να του είπαν πως πρέπει να μειώσουν μισθούς και συντάξεις βουλευτών και λοιπών αξιωματούχων ?
  Πράγματι τρελά πράγματα …..

  Μου αρέσει!

 3. Το παλληκαρι εννοει τον σεβασμο των λυκων προς το χασαπόσκυλλο που αφου παριστανε το μαντροσκυλλο άνοιξε την πορτα το βραδυ στους λύκους οι οποιοι αφου κατσαπλιασαν το κοπαδι και το κατασφαξαν δεν βρηκαν να πουν ενα ευχαριστω στο χασαποσκυλλο-συστημικο ελληνοφωνα συνεργατη τους , το οποιο το πηραν τα δακρυα.Ελα μωρε ελληνοφωνα αξιωματούχε ,δεν το εννουσε ο τομσεν..κατα βαθος σε αγαπαει και σεβεται «την συνεργασια σας» …. του ξεφυγε κατα λαθος ..εισαι καλος συνεργατης μην κλαΙς ,ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..ΆΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΤΛ …Αλλως τε εχει μεινει λιγη δουλίτσα ακόμα για την πληρη διαλυση..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.