Η ιστορική ανατροπή πρέπει να ξεκινήσει από την κορυφή.

header3Ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται την ίδια στιγμή που οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι αυξάνουν τα πλούτη τους.

Πολιτικό προσωπικό και καθεστωτικά ΜΜΕ, μαζί με στρατευμένους καθηγητές, προπαγανδίζουν καθημερινά, κάνοντας πλύση στους εγκεφάλους αφελών πολιτών, ότι τα μνημόνια επιβάλλουν για το καλό μας διαρθρωτικές αλλαγές, ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να ξεπεράσουμε την κρίση. Πως όμως εννοούν

τις διαρθρωτικές αλλαγές και ποιος καρπώνεται το αποτέλεσμα αυτών των «αλλαγών»;

Εννοούν πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις χωρίς όρια, απάνθρωπους πλειστηριασμούς και αρπαγή περιουσιών μέσω «εγκληματικής» φορολογίας, διάλυση των ελευθέρων επαγγελματιών, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πλήρη διάλυση της μεσαίας τάξης και του κοινωνικού ιστού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της αναγνωρισμένης διεθνώς  Wealth-X, αλλά και σύμφωνα με στοιχεία της ελβετικής τράπεζας UBS, στα χρόνια της κρίσης αυξήθηκαν οι Έλληνες πολυεκατομμυριούχοι. Από 455 το 2012, έγιναν 505 μέσα στο 2013!!! Και η περιουσία τους αυξήθηκε μέσα στο 2013 κατά 20%, από 50 δισεκατομμύρια ευρώ που ήταν το 2012 σε 60 δισεκατομμύρια ευρώ το 2013!!! Ταυτόχρονα λίγοι Έλληνες έχουν περί τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ καταθέσεις στο εξωτερικό, περιμένοντας προφανώς να αγοράσουν τις περιουσίες μας, όταν αυτές θα ευτελιστούν και θα υπερχρεωθούν. Η αναδιάρθρωση λοιπόν που επιβάλλει το εντολοδόχο πολιτικό προσωπικό, κοροϊδεύοντας το λαό, οδηγεί σε μεταφορά του πλούτου από όλους εμάς προς εκείνους τους λίγους Έλληνες, οι οποίοι ταυτόχρονα ελέγχουν και το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα.

Σύμφωνα με την πολιτική επιστήμη, το πολιτικό σύστημα αλλάζει ως αποτέλεσμα αλλαγών πρώτα μέσα στην κοινωνία. Όμως, από το 1821 μέχρι σήμερα, όπως λέει και ο Ελύτης, ένα ξενόφερτο πολιτικό σύστημα, «καπάκωσε» την ελληνική κοινωνία και δεν άφησε ποτέ να δημιουργηθεί στη χώρα, ένα πολίτευμα κομμένο στα μέτρα των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό το ξενόφερτο πολιτικό σύστημα, κατάφερε με διάφορα τεχνάσματα και θεσμούς να αυτονομηθεί από την ελληνική κοινωνία. Επί 200 χρόνια τώρα δημιουργεί κάποιους Έλληνες από τους πιο πλούσιους στον κόσμο και μια χώρα με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, την ίδια στιγμή που ο λαός έμεινε και μένει πολιτικά ραγιάς – πολιτικός πελάτης και οικονομικά εξαθλιωμένος. Ταυτόχρονα το ίδιο αυτό πολιτικό σύστημα οδήγησε τη χώρα σε τέσσερις μεγάλες πτωχεύσεις και σε πολλές άλλες μικρότερες..

Αυτή τη στιγμή, την ώρα της τελευταίας μεγάλης πτώχευσης της Ελλάδας, αυτό το ίδιο πολιτικό σύστημα, παραμένει εντελώς απείραχτο στη θέση του και εξακολουθεί να εξαθλιώνει το λαό, αυξάνοντας τα πλούτη των ίδιων ανθρώπων που το ελέγχουν. Ακόμα και τώρα, που πτώχευσε η Ελλάδα, ακόμα και τώρα, οι εκμεταλλευτές της δεν αφήνουν την κοινωνία ελεύθερη να διαμορφώσει τα νέα σημεία πολιτικής ισορροπίας της, που θα σήμαινε ένα άλλο πολιτικό σύστημα. Γι’ αυτό μια μόνο είναι η λύση και πρέπει επιτέλους αυτό να το αντιληφθούμε όλοι.

Οι όποιες διαρθρωτικές αλλαγές θα πρέπει να ξεκινήσουν πρώτα από πάνω, από την κορυφή. Από την αλλαγή του ίδιου του πολιτικού συστήματος, ώστε να περάσει ο έλεγχός του στην κοινωνία. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Αν δεν γίνει αυτό, η ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να αφεθεί από τους εκμεταλλευτές της να ανασάνει. Θα παραμείνει ραγιάδικη, οικονομικά εξαρτημένη και έρμαιο εμφυλιοπολεμικών προπαγανδών, όπως αυτή περί «των δύο άκρων». Ίσως δε και εμφύλιας σύγκρουσης ή ακόμα και εθνικής καταστροφής.

Πως θα γίνει αυτό; Μόνο με έναν ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Με ένα συνταγματικό δημοψήφισμα στο οποίο ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει αν θέλει ή όχι την ιστορική ανατροπή. Δηλαδή, αν θέλει να συνεχίσει με το ίδιο πολιτικό σύστημα ή θέλει να φτιάξει ο ίδιος ο λαός το δικό του, στα δικά του μέτρα. Αυτό πρέπει να γίνει το παλλαϊκό πρόταγμα ανατροπής. Και θα επιβληθεί μόνο αν προηγηθεί μια επανάσταση συνείδησης μέσα σε κάθε πολίτη, που θα αναγκάσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα να καταρρεύσει.

Πέτρος  Χασάπης

 

 

21 σκέψεις σχετικά με το “Η ιστορική ανατροπή πρέπει να ξεκινήσει από την κορυφή.

  1. Μα πως είναι δυνατόν, την ώρα που εξαθλιώνεται ο λαός κάποιοι να πλουτίζουν και μάλιστα με τόσα πολλά δισεκατομμύρια;

    Μου αρέσει!

  2. Αυτό είναι το μόνο σωστό. Αν δεν ανατραπεί αυτό το πολιτικό σύστημα δεν πρόκειται να ελευθερωθεί η ελληνική κοινωνία.

    Μου αρέσει!

    1. Αυτό όμως πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους και επιπλέον να βρεθεί και κάποιος ή κάποιοι που θα τραβήξουν το λαό μπροστά.

      Μου αρέσει!

      1. «μας εμπιστευεται ;»

        πωω μάστορα με έφτιαξες τώρα!
        μας εμπιστεύεται όσο θα εμπιστευόταν ένα νήπιο να του κρατάει την σκάλα ενω αλλάζει καμμένη λάμπα

        Μου αρέσει!

  3. Πετρος Χασαπης ,! μας βαζεις τωρα στα δυσκολα.!
    Μετα απο τοσους πολιτικους τις καρπαζιας και αρπαγης.!
    Ο ελληνας δεν εχει εμπιστοσυνη ουτε στην σκια του.
    Και αν ο Μεσσιας (που με λαχταρα περιμενουν οι εβραιοι) κανει την εμφανηση του θα τον στολισουν (ελληνες) με χυδαια κοσμητικα.!!!

    Μου αρέσει!

  4. Με άλλα λόγια γυρνάμε γύρω από την ουρά μας και κανένας μας δεν μεταφράζει αυτό το σχέδιο σε πράξεις έστω σε χειροπιαστές ενέργειες.

    Μου αρέσει!

  5. Βρε παιδια δεν εννοουμε ΕΝΑΝ ανθρωπο, αλλα ολοκληρη οργανωση. Το πως θα ειναι, τι πρεπει να πιστευουν, νομιζω οτι μπορουμε να πουμε 15 κουβεντες απο τωρα. Το πιστευω.

    Μου αρέσει!

  6. Λέει σ’ ένα μύθο του ο Αίσωπος που μαζί με τον Όμηρο υπήρξαν οι εθνικοί παιδαγωγοί των ελεύθερων Ελλήνων:
    Ήταν κάποτε λέει ένας κυνηγός λεόντων που είχε βγει για κυνήγι. Στο δρόμο του βρίσκει ένα υλοτόμο: Τι κυνηγάς, ίχνη λέοντος ζητώ. ¨Και τον ίδιο τον λέοντα σοί δείξω¨ είπε ο υλοτόμος. Και τότε ο κυνηγός μας ¨ωχριάσας και κρούων τους οδόντας,¨ απάντησε έντρομος: Ίχνη μόνον ζητώ, ου τον λέοντα!
    Έτσι κάνουμε κι εμείς. Βαυκαλιζόμαστε, εθελοτυφλούμε κύριοι. Και είμαστε τελείως αποπροσανατολισμένοι!
    Η εθνική μας τύφλα -παιδεία φταίει και καμιά Ευρώπη. ίσα -ίσα η Ευρώπη, και η Δύση γενικότερα, αποτελεί την πολιτισμική, επιστημονική και πολιτική πρωτοπορία εδώ και αιώνες και μάλιστα με την δική μας σχεδόν κραυγαλέα απουσία. Αν εμείς μιμούμεθα τα ελαττώματά της Δύσης κι όχι τις αρετές της είναι αποκλειστικά δικό μας πρόβλημα.
    Γιατί προκόβουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδος, έχουμε αναρωτηθεί;
    Η επαφή μας με τον δικό μας αρχαίο πολιτισμό είναι τυπολατρικός, ειδωλολατρικός. Ποιος διδάσκεται σήμερα στα ελληνικά σχολεία μεταξύ των άλλων για διάκριση των τριών πολιτικών εξουσιών, κυρίως της δικαστικής εξουσίας, το βασικό συστατικό του κοινοβουλευτισμού; Ή ότι επί αθηναϊκής δημοκρατίας δεν υπήρχαν πολιτικά ή θρησκευτικά κόμματα όπως τα σημερινά, ήταν εκτός νόμου ως ολιγαρχικά και ως απειλή για την….δημοκρατία; Κι ακόμα ότι τα κρατικά και πολιτικά αξιώματα, οι αρχαίοι βουλευτές εκλέγονταν με κλήρωση μεταξύ ισοτίμων πολιτών και για ένα μόνο χρόνο και μετά έδιναν λόγο για τα οικονομικά τους, για να μην υπάρχει αυτή η σημερινή διαπλεκόμενη κοινοβουλευτική πελατειακή σαπίλα;
    Η.οποία σαπίλα δεν οφείλεται στην κακιά Δύση αλλά στην δική μας βυζαντινοθεοκρατική μεσαιωνική παράδοση και κοσμοθεώρηση, με την εξουσιαστική συνωμοσία των ιερέων και των πολιτικών εις βάρος του λαού. Με τους οποίο, πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα διαπλέκονται και οι Έλληνες μαχαραγιάδες, αδίστακτοι όσο και δεισιδαίμονες εφοπλιστές, ¨τυπομιντιάρχες¨και κρατικοδίαιτοι βιομήχανοι, όλοι τους, μη εξαιρουμένης και της εκκλησιαστικής και μοναστηριακής κολοσσιαίας περιουσίας, απολαμβάνοντες εξοργιστικών προνομίων, δωροδοκιών και προκλητικής φορολογική ασυλίας.
    Το ότι έχουμε προστάτες της, ελεύθερης και εθνικής υποτίθεται, ελληνικής παιδείας μεσαιωνικά και δεδηλωμένα ανθελληνικά πρότυπα τύπου τριών Ιεραρχών αυτό τα λέει όλα.Και κυρίως το ποιος έχει το πάνω χέρι στο κρυπτοθεοκρατικό εθνικό μόρφωμα που θέλει να λέγεται στα λόγια, αλλά δυσφημίζει στην πράξη, το ιερό όνομα Ελλάς. Κι επομένως και την κύρια ευθύνη για το σημερινό ρωμαίικο κατάντημα, ένα προπύργιο του μεσαιωνικού σκοταδισμού.και πολιτικής βαρβαρότητας.

    Μου αρέσει!

    1. Πως θα διδαχθεί η διάκριση των εξουσιών στα σχολεία, αφού διάκριση εξουσιών δεν υπάρχει;;;
      Τι να διδάξουν δηλαδή; το ισχύον σύστημα; καλύτερα να λείπει.
      Μήπως περιμένεις να διδάξουν οι εντεταλμένοι δάσκαλοι από το σύστημα, ένα άλλο σύστημα;

      Μου αρέσει!

    2. Kαταφερες,βρε,ερημε,αν μου επιτρεπεις,να αντιστρεψεις τη ροη της ιστοριας,οταν ειναι γνωστη η απεχθεια,στα ορια της εχθροτητος,ολων των κυβερνωντων αυτο τον τοπο,εναντι της αληθινης,ρωμεηκης παραδοσης μας,της συκοφαντηθεισης απο τον εσμο των δηθεν φυλαττοντων τις Θερμοπυλες ενος Ελληνισμου στη χιλιοχρονη συνεχεια του,με συνεπεια να οφειλεται το καταντημα της χωρας στη διακυβερνηση των ομοφρονων σου,των ενεργουντων εναντιον της εκκλησιας μας με σκεπτικο που δεν εχει ερεισματα στην ιδιομορφια της κοινωνικης εξελιξης μας,ηδη ξεπερασμενο απο την προιουσα καταρρευση του αρεστου,σε σενα,μοντελου αναπτυξης,μη ληφθεισης υπ’ οψιν σου,επισης,της ανθρωπινης αδυναμιας,λειτουργουντων των πνευματικων νομων επι παντος φαινομενου,στο ξεδιαλεγμα του σιταριου απο τα ζιζανια,ανευ της προσφυγης μας στη βοηθεια του Πληρωσαντος,καθε κτισμα,με Την Θεια Χαρη Του,ωστε,συγκεντρωθεισης ολης της σοφιας της γης,παλι,θα υιοθετουσαμε,αναποτρεπτως,τα «στραβα» της Δυσης,εφοσον διακατεχομαστε απο την ενδοκοσμικη νοοτροπια,αφιεμενου του Χριστου,παραμερα,μη τυχον και κατηγορηθουμε για αναχρονιστικες αποψεις.
      Αλλο ειναι να προσαπτεις συναλλαγες καποιων ιεραρχων με την εκαστοτε εξουσια και διαφορετικος ο αφορισμος του τυπου»εξουσιαστικη συνωμοσια»,απο τη στιγμη που,ισα-ισα,η εκκλησια στεναζει υπο τον ζυγο του κρατικου δυναστη,συμφωνα με τις εκτιμησεις του μακαριστου Καντιωτη,υποχρεωθεισα,εξακριβωθεντος τουτου του γεγονοτος και ιστορικως,σε ακρα οικονομια των κοινωνικων πραγματων προς οφελος του ποιμνιου της,ητοι,των απλων ανθρωπων κι ας «ποναει» για την αναδειξη αντιχριστων αρχοντων,εξαιτιας,ακριβως,της συνηθειας μας να ψηφιζουμε με βαση τον φιλοτομαρισμο μας.
      Σε «τσουζει»,επαληθευθεντων των ενστασεων μου για τη σταση των αρχαιολατρων απεναντι στον «ρωμεηκο» πολιτισμο,που οι τρεις Ιεραρχες καταφερθηκαν εναντιον των ειδωλολατρων,χωρις να υπολογισουν την ευθιξια των «υπερπατριωτων» επιγονων τους,λες και δεν πρεπει η ορθοδοξη πιστη να οριοθετει την εκκλησιολογια της,αν ειναι δυνατον.

      Μου αρέσει!

    3. καλε μου κυριε τα περι » δεδηλωμενων ανθελληνικων προτυπων τυπου Τριων Ιεραρχων» να πας να τα πεις στην προμαμη σου που δεν πηγε σχολειο. Εμεις πηγαμε, και παραπηγαμε. Μιχαηλ «πετας» σημερα.

      Μου αρέσει!

  7. Ένα καταπληκτικό άρθρο, αλλά καθόλου σχεδόν σχόλια.
    Πως μπορούμε να κάνουμε επανάσταση συνείδησης, αφού υπάρχει αδιαφορία.
    Λογικά εδώ τώρα θα έπρεπε να είχαν γίνει 200 σχόλια και να εκφράζουν σοβαρές απόψεις,
    π.χ. μια ιδέα είναι η συλλογή υπογραφών για διενέργεια του δημοψηφίσματος που αναφέρει το άρθρο, όπως έκαναν οι Αιγύπτιοι νέοι κ.λ.π.

    Μου αρέσει!

  8. ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ. ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟ, ΜΕΤΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥ ΡΙΟ, 800.000.000 Ε, ΕΝΩ ΗΤΑΝ 600 ΕΚ Η ΣΥΜΒΑΣΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ ΧΕΛΩΝΑ ΚΛΠ ΕΡΓΑ. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ OFF SHORE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ; ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ. ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ 9 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ.

    Μου αρέσει!

  9. Όπως υπάρχουν 505 πολυεκατομμυιούχοι, έτσι υπάρχουν και 505 αιθερωβάμωνες στην ελληνική επικράτεια και κάτι ανάλογο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με μικρές αποκλίσεις σε δύση και ανατολή. Κι όσο γι αυτούς που παραπονιούνται γιατί τόσα λίγα σχόλια σε ένα τόσο «σοβαρό» άρθρο, είναι γιατί αυτή την ώρα ο «λαός» τρέφει την πείνα του με εθνική «ομοψυχία» στο γήπεδο.

    Κάποτε πίστευα κι εγώ ότι δεν μπορεί, κάποτε θα ξυπνήσει ο λαός, κάποτε θα αρχίσει να σκέφτεται μόνος του. Μετά από πολλές δεκαετίες ψεύτικων και μάταιων προσδοκιών, κατάλαβα. Δεν έχουν όλοι intel εξαπύρηνους στον κεφάλι τους, τουναντίον, celeron με μικρή ram ίσα ίσα για να διακινούν τα data των MME.

    Ποιά θα είναι η κατάληξη; Δεν γνωρίζω. Προσπαθώ να επιβιώσω για σήμερα. Ευτυχώς παρόλες τις νουθεσίες κοινωνικές θρησκευτικές πολιτικές κ.α. κάτι μου έλεγε όλες αυτές τις δεκαετίες, στο πίσω μέρος του μυαλού βαθιά και σιγανά, να μην δημιουργήσω υποχρεώσεις αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι κάνω. Τώρα δεν μου το λέει, δεν χρειάζεται… Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το κατά πόσο μακριά είμαστε από την επόμενη Ατλαντίδα.

    Μου αρέσει!

  10. Απεργία διαρκείας!!!! Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μπει μπροστά, γιατί δεν εμπιστευόμαστε κι εμείς κανέναν!!! Μπορούμε όμως να κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας, να μην παμε στην δουλειά μας, να μην στείλουμε τα παιδια μας σχολείο, να μην κινηθεί τίποτα για μέρες!!! να μην κινηθεί ούτε ένα ευρω για βδομάδες!!! Στους δρόμους να κυκλοφορούν μόνο ασθενοφόρα και τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας, για περιπτώσεις ανάγκης!!!!!
    Μπορούμε να το οργανώσουμε!!!! Το έχω ξαναγράψει, μέσω διαδικτύου συμφωνούμε σε αφίσες, τις τυπώνουμε μόνοι μας και τις αναρτούμε στην πόλη μας, στο χωριό μας, ειδοποιώντας τον κόσμο και ενημερώνοντάς τον τι πρέπει να κάνει!!!!!
    Τουλάχιστον ας κάνουμε κάτι!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ για απεργία διαρκείας, αν και δεν νομίζω ότι θα βρεις άλλον.
      Αλλά με ποιο σκοπό, ποιο αίτημα;
      Να φύγει ο Αντώνης για να έρθει ο Αλέξης μήπως;

      Μου αρέσει!

    2. και θα ερθουν 20 ατομα. Ιδεες.20 βασικες ιδεες.Θελω τουτο,θελω το αλλο.Επιτελους ας τα ονομασουμε. Ολοι αγαπαμε την πατριδα μας, αλλα εχουμε εντελως διαφορετικη εικονα ο καθενας τι ειδους βοηθεια χρειαζετα. Επισης δεν ειμαστε συνεπεις στην πραξη με τις θεωριες μας.Βασικο αυτο.Ομονοια λεμε, καταλαβαινουμε ποσο σημαντικη ειναι, και βριζομαστε.Τι ειδους εμπιστοσυνη θα χτιστει ετσι? ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ολα θα γινουν.Εως τοτε θα μας ξεπουπουλιαζουν με ανεση, αυτοι θα καλοπερνανε, και μεις θα πεθαινουμε απο την πεινα.Τι καλα!

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.