ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γερμανικο Επενδυτικό Ταμείο – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ με λεφτα Ελλαδας

20131120-215404.jpg

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Ρε Γερμανοφιλε Χ’δακη….


τι μας πουλας αγορακι μου;


ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ… ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΡΕ Χατζηδακη ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ?

Που είναι το Μνημονιο Συνεννοησης με την Ιδιωτικη Γερμανικη Τραπεζα KFw (που μας

δανειζει… αντι της κεντρικης τραπεζας Γερμανιας) ΡΕ Χατζηδακη?

– Ποσα λεφτα θα βαλει, σε τι μορφη!, και ποτε ο καθένας απ τους συμμετέχοντες ρε Χατζηδάκη??

http://www.mindev.gov.gr/?p=11596

ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΡΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ…

ΗΛΠΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ?

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ?

Α.

Η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο δεν θα ξεπερνά το [50%] του συνολικού καταβεβλημένου κεφαλαίου

Β.
Επιτρέπεται η μεταβίβαση των μετοχών κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου σε οποιοδήποτε πρόσωπο και η ολική ή μερική παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου ως μετόχου του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου από τα δικαιώματα προτίμησης κατά τη συμμετοχή στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου του με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. = ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ?
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΌΧΩΝ?

Γ.

Δράσεις του Ταμείου
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΝ NA ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΑ i+ii ΕΝΩ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ iii !!

1. Για την επίτευξη του σκοπού του, το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα δύναται:

(i) να χρηματοδοτεί ΜΜΕ με ίδια κεφάλαια, δάνεια, εγγυήσεις και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα,

(ii) να χρηματοδοτεί έργα υποδομής με ίδια κεφάλαια, δάνεια, εγγυήσεις και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα,

(iii) να συμμετέχει σε κεφάλαια επενδυτικών συμμετοχών και επενδυτικού κινδύνου= ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΘΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ??

Δ.
Συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Ταμείο
1. Η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο δεν θα ξεπερνά το [50%] του συνολικού καταβεβλημένου κεφαλαίου αυτού, ποσοστό το οποίο θα υπολογίζεται συνολικά για όλα τα υποκεφάλαια κατά το χρόνο κάλυψης του συνόλου των συμμετοχών. Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να επενδύσει στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο το ποσό των τριακοσίων πενήντα εκατομμυρίων (€350.000.000) Ευρώ)….και θα προέλθει από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ή/και το ΕΣΠΑ (2014-2020)= ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?? θα παρουν τσαμπα το χρημα ΜΑΣ οι Γερμανοι να Χεντζαρουν ανενοχλητοι ?

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΠΡΟΣΕΞΕ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ!

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Η ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ?

ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ?

ΤΕΡΜΑ ΤΟ «ΟΛΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ» !

ΠΠ

PORTA PORTA

21 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γερμανικο Επενδυτικό Ταμείο – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ με λεφτα Ελλαδας

 1. Οποτε τωρα τι?
  Με λιγα λογια μας δανειζουν καατοπιν περνουμε τα δανεικα τα συμπλιρονουμε με επιδοτησεις τα βαζουμε σε ταμειο το οποιο διαχειριζονται αυτοι που υποτιθεται δανειζουν διπλασιαζοντας σχεδον τα λεφτα τους με κλοπη επιδοτησεων. Α ξεχασα πληρωνουμε κα μμε για πλυση εγκεφαλου.
  Εν ολιγης καταντησαν την ελλαδα περασμα ξεπλιματος.μαυρων και απο πανω πληρωνουμε χωρις να ξεχναμε και τα βαλιτσακια του χατζιδ συν του κυκλου για προμηθειες

  Μου αρέσει!

 2. Τι Χ΄δάκης Τι Μητσοτάκης Τι Θεοδωράκης και το λουρί της Μάνας !!!

  όταν έτρωγε τις σφαλιάρες στο Σύνταγμα ο το ολυμπία έψαχνε τον Δράστη που μάτωσε την Δημοκρατία !

  κ εσυ ρε ΠΠ τι ρωτάς εάν σε έχουν ή μας έχουν για τελείως Μαλάκες ?? πρώτη φορά θα κάνουν Hetz..Sort…η Speca ???

  εεεεε??? απλά σε έχουν Τελείως – Τελειωμένο , το Μαλάκας είναι πλέον προνόμιο κ αμείβεται με τον νέο κινέζικο μνημονιακό μισθό !!!

  ΠΠ το γουάν κόβει την στήριξη στην διατραπεζική ισοτιμία και οι κινέζοι θα μπορούν να επενδύουν εκτός Κίνας ! κορυφαίο το γεγονός…ο Δράκος..θα αμολύσει τα χελωνάκια…του να αγοράσουν τα πάντα….!

  ο οβραίος πάει να πάρει μόνο την προμήθεια …..αλλά με το άδειο καβούκι… της χελώνας τον βλέπω να ξεμένει…

  και τέλος ο Χιχιχιδάκης απαλάσεται λόγω Βλακείας , η ΝΔ του Κ.Κ. τον ανέδειξε… ΣΩΣΤΑ?

  .

  Μου αρέσει!

  1. το τσεκαρισμα ….

   Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση
   Νοεμβρίου 21, 2013 στις 12:29 πμ

   μπορεί και να εκτιμηθεί…το Κόψιμο θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ παντού…

   ΤΕΡΜΑ ΤΟ “ΟΛΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ” !

   ΠΠ

   PORTA PORTA

   ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ…. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ…!

   Μου αρέσει!

 3. Εγώ πάλι διαβάζω αυτό

  . «Για την επίτευξη του σκοπού του, το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα δύναται:

  (i) να χρηματοδοτεί ΜΜΕ με ίδια κεφάλαια, δάνεια, εγγυήσεις και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα, »

  ΜΜΕ ??

  Ποιά ΜΜΕ εννοεί ότι θα χρηματοδοτήσει ?????????

  μήπως διαβάζω κάτι λάθος ?

  Μου αρέσει!

  1. Μικρό Μεσαίες Επιχειρήσεις

   Το τυρί στη Φάκα για να φάνε τα λεφτά οι αετονυχηδες των τραπεζών μέσω Λουξεμβούργου.

   ΠΠ

   Μου αρέσει!

 4. Ο ορισμός του αναίσθητου Έλληνα πολιτικού.Αυτός ο βλάκας, έφαγε τόσο ξύλο που τον μάτωσαν κυριολεκτικά, και στα παλιά του τα παπούτσια. Πάλι υπουργός είναι και πάλι λαμογιές κάνει.

  Μου αρέσει!

  1. Είναι πολλά τά λεφτά…γιά τό λόγο αυτό ασκεί επιμελώς τό ανθυγιεινό άμα δέ καί άκρως επικίνδυνο επάγγελμα τού κοτσαμπάση δανειστων,όπως οι πρόγονοί του,επί τουρκοκρατίας…..ελέω ΝΔΣΟΚ….

   Μου αρέσει!

 5. €350.000.000 Ευρώ….και θα προέλθει από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

  Κατά τ’ άλλα, …»μειώνεται στο 5% η εθνική συμμετοχή στο ΕΣΠΑ!»

  Ο διάολος ρεφάρει.

  Μου αρέσει!

 6. Εμείς απλά θα γράφουμε …. για να περνάει και η ώρα μιας και είμαστε τόσοι άνεργοι μεταξύ μας (ένας στους 2 περίπου) και αυτοί θα κάνουν τις δουλειές τους απρόσκοπτα και θα οικονομάν σε βάρος μας εξευτελίζοντας μας, μετά από κοροϊδία.

  Τελικά,
  είμαστε το καλύτερο κοινό Ίσως να το έχουν γράψει κάπου σε καμία σύμβαση από αυτές τις πονηρές.

  Μου αρέσει!

 7. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η νέα αυτή σύμβαση, που φυσικά δεν θα είναι υπέρ ημών εφόσον συγκαλύπτεται. Αλλά, μήπως είναι η μοναδική περίπτωση; Όλο το ξεπούλημα της Ελλάδας, έτσι επιχειρείται. Όμως, το ίδιο ερώτημα αιωρείται και εδώ: «εμείς τι κάνουμε»;;;;;;

  Μου αρέσει!

  1. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ……..
   Άρθρο ………
   Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο
   1. Το Ελληνικό Δημόσιο δύναται να συστήσει Επενδυτικό και Αναπτυξιακό Ταμείο (fund) με την επωνυμία «Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο» (Institution for Growth in Greece) και έδρα το Λουξεμβούργο, το οποίο θα διέπεται από τους νόμους του Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
   2. Το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα επενδύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά με σκοπό τη διοχέτευση πόρων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και τη χρηματοδότηση έργων υποδομής. Το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα έχει ως στόχο την εξασφάλιση κέρδους για της επενδυτές του, υποστηρίζοντας συγχρόνως την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας.

   Άρθρο ……….
   Δράσεις του Ταμείου
   1. Για την επίτευξη του σκοπού του, το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα δύναται: (i) να χρηματοδοτεί ΜΜΕ με ίδια κεφάλαια, δάνεια, εγγυήσεις και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα, (ii) να χρηματοδοτεί έργα υποδομής με ίδια κεφάλαια, δάνεια, εγγυήσεις και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα, (iii) να συμμετέχει σε κεφάλαια επενδυτικών συμμετοχών και επενδυτικού κινδύνου.
   2. Η οικονομική στήριξη με τη μορφή επιχειρηματικών δανείων θα παρέχεται πάντοτε με τη μεσολάβηση Ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία θα λειτουργούν ως ενδιάμεσοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, προκειμένου να επιτευχθεί η χρηματοδότηση. Οι επενδύσεις και οι χρηματοδοτήσεις θα γίνονται με όρους αγοράς.

   Άρθρο ………
   Δομή του Ταμείου – Μετοχές
   1. Στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα συμμετέχουν ως επενδυτές το Ελληνικό Δημόσιο, διεθνείς χρηματοδοτικοί οργανισμοί και ιδιώτες επενδυτές.
   2. Το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο δύναται να συσταθεί ως επιχειρηματικό κεφάλαιο τύπου «ομπρέλας» (umbrella fund), διαιρούμενο σε διαφορετικά υποκεφάλαια για κάθε δραστηριότητά του με διακριτή δομή, διοίκηση, διάρκεια και ξεχωριστό σύνολο στοιχείων ενεργητικού. Οι επενδυτές θα δύνανται να επενδύουν σε οποιοδήποτε υποκεφάλαιο.
   3. Το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο θα μπορεί να εκδίδει για κάθε υποκεφάλαιο διαφορετικές κατηγορίες μετοχών, οι οποίες θα διαφοροποιούνται σε σχέση με το προφίλ κινδύνου που συνδέεται με κάθε κατηγορία. Τα χαρακτηριστικά οποιασδήποτε κατηγορίας μετοχών θα καθορίζονται ελεύθερα και θα περιγράφονται αναλυτικά στο καταστατικό του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, αλλά δεν μπορεί να συνίστανται σε οποιαδήποτε ειδική μεταχείριση κάποιου μετόχου κατά παρέκκλιση των αρχής της ισότητας των μετόχων στην ίδια κατηγορία μετοχών. Μετοχές αυξημένου κινδύνου καλύπτονται κατά πρώτον από το Ελληνικό Δημόσιο, μη αποκλειομένου άλλου επενδυτή.

   Άρθρο ………
   Συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Ταμείο
   1. Η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο δεν θα ξεπερνά το [50%] του συνολικού καταβεβλημένου κεφαλαίου αυτού, ποσοστό το οποίο θα υπολογίζεται συνολικά για όλα τα υποκεφάλαια κατά το χρόνο κάλυψης του συνόλου των συμμετοχών. Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να επενδύσει στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο το ποσό των τριακοσίων πενήντα εκατομμυρίων (€350.000.000) Ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί τμηματικά σε χρονικό διάστημα τριών ετών από τη δημοσίευση του παρόντος και θα προέλθει από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ή/και το ΕΣΠΑ (2014-2020), με ένταξη της σχετικής δαπάνης στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς.
   2. Ο τρόπος, ο χρόνος, οι ειδικότερες προϋποθέσεις χρηματοδότησης του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου από το Ελληνικό Δημόσιο καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Με όμοια απόφαση καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι και οι διαδικασίες συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στο Επενδυτικό και Αναπτυξιακό Ταμείο.
   3. Επιτρέπεται η μεταβίβαση των μετοχών κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου σε οποιοδήποτε πρόσωπο και η ολική ή μερική παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου ως μετόχου του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου από τα δικαιώματα προτίμησης κατά τη συμμετοχή στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου του με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

   Άρθρο ……….
   Διοίκηση του Ταμείου
   1. Η διαχείριση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου θα ανατεθεί κατόπιν σχετικής διαδικασίας επιλογής, η οποία θα διεξαχθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, σε ξεχωριστό διαχειριστή για κάθε υποκεφάλαιο, εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ο οποίος θα πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται για τους διαχειριστές οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων σύμφωνα με την Οδηγία 2011/61/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2011 (ΕΕ L 174/1.7.2011), όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2013/14/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 2013 (ΕΕ L 145/31.5.2013).
   2. Η διοίκηση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου θα εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης προς εξασφάλιση της διαφάνειας των διαδικασιών, της δίκαιης μεταχείρισης των επενδυτών και της επιτυχούς διεκπεραίωσης των εργασιών του Ταμείου. Κανένας επενδυτής δεν μπορεί να τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης, εκτός εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις που θα προβλέπονται στα καταστατικά έγγραφα του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου. Το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει ειδικό δικαίωμα αρνησικυρίας συγκεκριμένων αποφάσεων του Ταμείου που αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένη επένδυση ή χρηματοδότηση, η οποία έχει αποδεδειγμένα επίπτωση σε θέματα εθνικής ασφάλειας.
   3. Η σύνθεση και η λειτουργία των συλλογικών οργάνων διοίκησης του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου καθώς και τα καθήκοντα αυτών θα καθορίζονται στο καταστατικό του Ταμείου, στο οποίο θα περιγράφεται και η ευθύνη των προσώπων που ασκούν τη διοίκηση έναντι των επενδυτών. Η εκπροσώπηση του Ελληνικού Δημοσίου στα συλλογικά όργανα διοίκησης του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου θα γίνεται από τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ή ειδικά εξουσιοδοτημένα πρόσωπα κατόπιν έκδοσης κοινής απόφασης.
   4. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εγκρίνονται το καταστατικό και τα λοιπά ιδρυτικά έγγραφα που σχετίζονται με τα σύσταση και λειτουργία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου καθώς και κάθε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών. Τα καταστατικά και συστατικά έγγραφα του Ταμείου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: α) τη διάρκεια και το ύψος του κεφαλαίου αυτού, β) το σκοπό του κάθε υποκεφαλαίου, γ) τις κατηγορίες των μετοχών, τη διαδικασία αύξησης του κεφαλαίου και τους όρους συμμετοχής νέων μετόχων, δ) τους όρους άσκησης της διαχείρισης, την εξουσία του διαχειριστή και τους περιορισμούς της εξουσίας αυτής, στ) την αμοιβή του διαχειριστή, ζ) τον τρόπο διανομής των κερδών και του προϊόντος της ρευστοποίησης των επενδύσεων, η) τη διαδικασία τροποποίησης και του καταστατικού, τους λόγους καταγγελίας της σύμβασης, θ) τη διαδικασία ελέγχου και αντικατάστασης του διαχειριστή, ι) τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, ια) τα δικαιώματα των μετόχων συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος αρνησικυρίας του Ελληνικού Δημοσίου και τον τρόπο άσκησής τους ιβ) τη σύσταση επενδυτικών και εποπτικών επιτροπών και τον τρόπο λειτουργίας αυτών και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο προβλέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία.

   Μου αρέσει!

 8. Ο Μάϊος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ
  στις εκλογές ετούτες, άδικα, αίμα θα χυθεί
  αδέλφια θα σφαχθούνε, το κλίμα είναι τραχύ
  μακάρι να ΄ναι ψέμα, από ψυχής η ευχή.

  Αδέλφια αφ΄ ότου πάψαμε να είμαστε ενωμένοι
  αυτή η μοίρα δυστυχώς όλους εμάς προσμένει
  λυπάμαι αλλά μ΄ αυτό, το βέβαιο πεπρωμένο
  είναι για μάς, τους άμυαλους, το μέλλον μας στρωμένο.
  …Χ®Ιϟ†☺ϟ….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.