Η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΤΕΕ! Μεγάλη μάχη με τη ΝΔ

Εκλογές για το Τεχνικό Επιμελητήριο διεξάγονται από το πρωί σε όλη τη χώρα, με τη μάχη να είναι ιδιαίτερα σκληρή ανάμεσα στη
Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ.
Η γαλάζια ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία κατεβαίνει ενωμένη μετά από 13 χρόνια διεκδικώντας σοβαρά την πρωτιά μετά από 25 χρόνια.
Επικεφαλής είναι ο 35αρης Γιώργος Στασινος, ο οποίος κατάφερε να κινητοποιήσει ΟΝΝΕΔιτες και ΔΑΠιτες προηγούμενων γενεών.
Στη Συγγρού ευελπιστούν σε μια μεγάλη νίκη και για το λόγο αυτό έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους μηχανικούς να στηρίξουν την προσπάθεια.
Στην αντίπερα όχθη η Ριζοσπαστική Κίνηση Μηχανικών που πρόσκειται στην Κουμουνδουρου, αποτελεί το αντίπαλο δέος εκτοπίζοντας τους άλλοτε κραταιούς πράσινους συνδικαλιστές και κατεβάζοντας την αδερφή του Αλέξη Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο της.
Τα αποτελέσματα πάντως αναμένονται αργά το βράδυ.

22 σκέψεις σχετικά με το “Η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΤΕΕ! Μεγάλη μάχη με τη ΝΔ

 1. Ναι, θα μας σωσουν οι ΝΔούλοι.

  Ψηφίστε τους, αλλά μετά από την απομάκρυνση, ουδεμία ευθύνη φέρουν για τα μνημονια που υπογράφουν, τις κατασχέσεις που κάνουν και τα χαράτσια που βάζουν..

  Δεν υπάρχει σωτηρία. Τα πρόβατα καταστρέφουν την χώρα.

  Ούτε οι αριστεροί θα μας σωσουν. Ατνί να τους ρίξουν σε όλους ένα χέρι ξύλο, ρίχνουν ψήφους. Σωθηκαμε.

  Μου αρέσει!

  1. Ο αδελφός του Αλέκου Αλαβάνου ήταν ο προ-προηγούμενος πρόεδρος του ΤΕΕ!
   Οι οικογένειες Αλαβάνου και Τσίπρα γνωρίζονται παλαιόθεν με κοινό σύνδεσμο τον συντοπίτη των Αλαβάνων αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.
   Ο Παύλος Τσίπρας καίτοι κομμουνιστής και επιχειρηματίας είχε καλές σχέσεις με την Εκκλησία.

   Μου αρέσει!

   1. @Νk Η οικογένεια Αλαβάνου υπήρξε μια ορθόδοξος και πατριωτική οικογένεια στην Τήνο, η οποία εδεινοπάθησε κατά την Ενετοκρατία.
    Ο παππούς του είχε επιφορτισθή με την επιμέλεια των αναθημάτων της Παναγίας της Τήνου.
    Ο πατέρας του εχρημάτισε κατ΄επανάληψιν βουλευτής Κυκλάδων προ της μεταπολιτεύσεως και κατόπιν.
    Ο μεγάλος του αδελφός Κωνσταντίνος επίσης εξελέγη με την Ένωση Κέντρου το 1974 και 1977 στην Β΄Αθηνών.

    Μου αρέσει!

   2. Η ορθοδοξος πατριωτική οικογένεια Μέτωνά μου εκφυλισθηκε και παρίκμασε οικτρά, αν κρίνουμε από τον τελευταίο της γόνο τον Αλέκο, που με όλό αυτό το χρήμα, το μόνο που έχει κάνει είναι να υπονομεύει την Ελλάδα από άλλη γωνία.
    Την σκυτάλη πήρε ο γόνος της έτερης παλαιάς οικογενείας που παλαιόθεν είχε αγαθότατες σχέσεις με την εξουσία.
    Κι άλλοι ήταν κουμουνιστές Μέτωνα αλλά δεν τους ανέθεταν δημόσια έργα. Ούτε είχαν την ευκαιρία να χαιριεντίζονται με την εκκλησία. Που αν δεν κάνω λάθος του έδινε κι όλα τα έργα στις ιεραποστολές στην Αφρική!
    Αυτός εκτός του ότι ήταν ανηψιός της συζύγου του Πατακού τι άλλο ήταν κι είχε εύνοια που ούτε στον γαμπρό του δεν τολμούσε να δείξει ο Στυλιανός, ολόκληρος δικτάτορας! Λόγο δεν θα δινε πουθενά.
    Γιατί λοιπόν για αυτόν τον χλιδοκομμουνιστάκο πήραν τα δημόσια έργα από την ΜΟΜΑ (που έκανε πραγματικό έργο) για να του τα δώσουν;

    Κομμουνιστής ο μπαμπαΤσίπρας, κομμουνιστής ο μπαμπαΣτούρνος κομμουνιστής ο μπαμπαΣημίτης …

    Μου αρέσει!

   3. «Και να αδερφέ μου
    που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα
    δε χρειάζονται περισσότερα.»

    Όταν λοιπόν μάθουμε όλοι «να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά» και να «καταλαβαινόμαστε», όπως οι Μέτων, Σοφία & Nk, παραπάνω, αντί να βριζόμαστε και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά, για το πόσο καλός αριστερός ή κακός δεξιός είναι ο καθένας από εμάς, τότε:
    ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!

    Μου αρέσει!

   4. Θα μας πούνε πόσο νοικιάζουν το κτίριο του ΤΕΕ?
    Θα μας πούνε σε ποιον ανήκει το κτίριο του ΤΕΕ που νοικιάζουν?

    Γιατί κάποιοι γνώστες του θέματος είπαν ότι ανήκει στο ΚΚΕ!!!!!!!!!
    Και η μετακόμιση στο σημερινό κτίριο έγινε τον καιρό που ήταν πρόεδρος ο Αλαβάνος.

    Μούγκα από την ΔΚΜ. Τα έχουν κάνει πλακάκια όλοι μαζί εκεί στο ΤΕΕ και τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων μηχανικών.
    Ψηφίστε τους.

    Αλλά ξέχασα. Θα μας σώσουν!!! Όλοι μαζί.

    Μου αρέσει!

 2. XAXAXXAXAXAXA

  Η υποστήριξη του κυβερνητικού έργου είναι προσοδοφόρα

  Οι επιθέσεις που δέχονται οι Έλληνες μηχανικοί καθημερινά, επιβάλουν να βρισκόμαστε σε συνεχή θέση μάχης. Η συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και η συλλογική αντίδραση, είναι το βασικό όπλο.

  Αποτελεί κοινό τόπο όλων των μηχανικών, ότι αυτοί οι αγώνες είχαν σαν αποτέλεσμα την αναστολή της αύξησης των δυσβάστακτων ασφαλιστικών μας εισφορών.

  1. Γαμβρίλης Ιωάννης Πρόεδρος ΤΣΜΕΔΕ, Αντιπρόεδρος ΕΤΑΑ, Πρόεδρος ATTICA BANK, υποψήφιος για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με τη ΔΗΣΥΜ (ΠΑΣΚ,ΔΗΜΑΡ κτλ)

  2. Στασινός Γεώργιος, Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, Πρόεδρος της κυβερνητικής Δ.Κ.Μ, Έμμισθος Σύμβουλος του κ. Καλαφάτη και του πρώην αντιπροέδρου του ΤΕΕ – νυν Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΚΑ – Αλεξιάδη, υποψήφιος για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με τη ΔΚΜ).

  3. Βασιλείου Θεόδωρος, Εκπρόσωπος Εργοληπτικών Οργανώσεων, υποψήφιος για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με τη ΔΗΣΥΜ (ΠΑΣΚ,ΔΗΜΑΡ κτλ).

  Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών και της κυβερνητικής Δ.Κ.Μ. κ. Γιώργος Στασινός, όχι μόνο τις ψήφισε, αλλά στη συνέχεια έφυγε σαν λαγός από το Δ.Σ. του ΕΤΑΑ.

  Μετά την παροχή των «υπηρεσιών» του στο ΕΤΑΑ, ανταμείφθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της ΔΚΜ, με 2 απευθείας αναθέσεις από το ΥΠΕΚΑ υπογεγραμμένες από τους κυρίους Καλαφάτη (αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ) και Αλεξιάδη(πρώην αντιπροέδρου του ΤΕΕ και νυν Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΚΑ).

  Το θράσος και η υποκρισία των κυβερνητικών συνδικαλιστών έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ακόμη και αυτό των μνημονιακών κυβερνήσεων.

  Ας είναι είναι σίγουρος ο κ.Στασινός και η ομάδα της ΔΚΜ ότι όλα τους τα κατορθώματά και όλες οι έμμισθες υπηρεσίες τους, θα γίνουν γνωστές σε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς μέχρι την ημέρα των εκλογών στο ΤΕΕ.

  h..p://rizoengineers.wordpress.com/category/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC/

  Μου αρέσει!

  1. Καλά λαμόγια είναι και του λόγου τους, αλλά κι η οικογενειοκρατία όμως… η famiglia Cipra πιάνει τα πόστα.
   Όπου κι αν γυρίσεις τους θιασώτες του συστήματος βρίσκεις και μάλιστα τα γ@μημένα κωλοσογά τους, νδλερες (γιουσουφάκια βρακολάστιχα, κόρες γιους ανηψιούς εγγονούς θείους) και αδελφές τσιπρολέρες.
   Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μην ανήκει σε κομματοσυμμορία να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των πολιτικών μηχανικών.
   Αυτοί δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των μηχανικών, αλλά τα συμφέροντα που πρακτορεύει η κομματοσυμμορία για να τα επιβάλλουν στην τάξη των μηχανικών.

   «Η συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και η συλλογική αντίδραση, είναι το βασικό όπλο.»
   Πόσο ζώα πρέπει να θεωρείς τα ζώα για να τους λες τέτοιες παπαριές;
   Ποιες αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα κάνουν ρε Μίσα μου οι μαλάκες που τα λένε αυτά; Η οικοδομή έχει πεθάνει κι οι πολιτικοί μηχανικοί ψωμολυσσάνε, έχουν καταστραφεί. Ποιες ακριβώς ειναι οι αγωνιστικές κινητοποίησεις που προτείνουν οι απατεώνες του τσίπριζα; Και τι αποτέλεσμα θα έχουν;
   Ποια συλλογική αντίδραση; Να μην πληρώνουν το «ΤΕΒΕ» τους;

   Η οικοδομή πέθανε εξ αιτίας του μνημονίου της δανειακής κι η τσιπρουλέν επαναλαμβάνει τις γνωστές άνευ περιεχομένου παπάρες.
   Ούτε λόγος για την δανειακή… με «αγωνιστικές κινητοποιήσεις» που δεν λέει κάν ποιες θα είναι, θα βρουν δουλειά την ώρα που αφανίζονται τα πάντα με τα μέτρα του μνημονίου;

   ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

   ΥΓ
   Για τις νδλέρες λέρες λέρες δεν χρειάζεται να πω κάτι νομίζω.

   Μου αρέσει!

   1. το θέμα με τα ακίνητα δεν έχει σκάσει ακόμη, αλλά θα σκάσει οσονούπω …. δεν θα έχει την ένταση της αντίστοιχης στις ΗΠΑ, διότι εδώ οι κατασκευές δεν είναι ο χαρτοπόλεμος και γυψοσανίδες των κατοικιών των ΗΠΑ, οπότε έχουν άλλη αντικειμενική (ουσιαστική) αξία …..

    περνώντας ο χρόνος βλέπω όλο και ποιο φορτισμένα τα σχόλιά σου …. το απολαμβάνω …..

    Μου αρέσει!

   2. τώρα σκέφτομαι ότι αυτή η κατασκευαστική νοοτροπία, η μονιμότητα στη μέθοδο κατασκευής κατοικιών εδώ, σε αντιδιαστολή με την αντίστοιχη εφήμερη των Αμερικανών, απλά περιγράφει την προσήλωση των Ελλήνων στην γη τους …. περιγράφει ακριβώς το συναισθηματικό δέσιμο με την γη των προγόνων …. μια πολύ συντηρητική έκφραση των Ελλήνων …. αυτός ο έμφυτος συντηρητισμός των Ελλήνων είναι που βάλετε σήμερα …..

    Μου αρέσει!

 3. Nα γ@μ@σ@ τα πτυχία σας βρε καραγκιόζιδες που ακόμα και σήμερα τσακώνεστε για να πάτε να ψηφίσετε αυτούς που μας έχουν …άντε να μην το πώ τώρα. Βρέ ου να μου χαθήτε είστε και μορφωμένοι (!!!) άνθρωποι…

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΥΠΗΚΟΟΥΣ) ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ.

  Μου αρέσει!

  1. Καταγγέλω οτι το γραφείο της ΧΑ της γειτονιάς μου απέρριψε την εγγραφή μου ως μέλους γιατι ο εγγονός του περιπτερά,ανέφερε οτι ο παππούς μου
   διάβαζε Τα Νεα

   Μου αρέσει!

 5. Καταθέτω σήμερα ένσταση κατά του κύρους των εκλογών του ΤΕΕ… καθότι ουδεμία ενημέρωση επιστολή ή email ή σε περιοδικό έλαβα για τις εκλογές που έκαναν μεταξύ τους, αυτοί που διέλυσαν το ΤΕΕ τα τελευταία έτη

  Μου αρέσει!

 6. ολοι οι γνωστοι …γοννοι…νονοι….και απογονοι….
  θα σε κυβερνουν…..ελληνακο……
  βλεπεις…..υπαρχει κριση….και αφραγκια στην οικοδομη……
  μορφωμενο…..χιλιαδες…μηχανικοι…….
  τρεξτε….ανικανοι να τους ψηφιζετε……
  και μετα περιμενετε να σας υπερασπισουν…..να σας σωσουν…..να πανε εναντια στο κομμα…στον αδελφο τους……
  κακομοιροι ραγιαδες…..νεοελληνες ΑΧΡΗΣΤΟΙ….ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!
  ΠAΓKAΛE….MHΠΩΣ EIXEΣ EN MEPEI…ΔIKIO;;;;;
  βλεπω οτι οι ραγιαδες…..προσπαθουν να σε ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ….
  και ανστα χωνωγια την προσβολη……
  ειναι γιατι επρεπε ονομαστικα να εξαιρεσεις
  εμενα προσωπικα και αρκετους μου φιλους….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.