Άλλες 72 απολύσεις στο μνημόνιο του ΔΟΛ; Που είναι βρε παιδιά αυτοί οι «αλληλέγγυοι»;

ΔΟΛΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΜΜΕ;

Η Blackrock και τα δάνεια των ΜΜΕ

Κλίμα ανασφάλειας επικρατεί στον ΔΟΛ καθώς ακούγονται ότι άλλοι 72 εργαζόμενοι βλέπουν την έξοδο στην Μιχαλοκοπούλου από στιγμή σε στιγμή. Αυτό που συμβαίνει στον ΔΟΛ δεν είναι παρά ένα μνημόνιο σε μικρογραφία μετά τα όσα ανακάλυψε η περίφημη Blackrock στα έγκατα των ελληνικών τραπεζών για τον δανεισμό με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των εγχώριων ΜΜΕ. Τα δάνεια

των ελληνικών ΜΜΕ βρίσκονται ήδη στα χέρια της Τρόικας η οποία χρησιμοποιεί τα «αιχμάλωτα» ΜΜΕ για να περάσει τις θέσεις της. Αν σκεφθείτε ότι θα έχουμε μνημόνια ως το 2047 μπορείτε να αντιληφθείτε την εικόνα κρανίου τόπου που θα υπάρξει και στο χώρο των ΜΜΕ. Οι σημερινοί πανίσχυροι μηντιάρχες είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν στη ψειρού εφτά νομά σ΄ένα δομά…
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

3 σκέψεις σχετικά με το “Άλλες 72 απολύσεις στο μνημόνιο του ΔΟΛ; Που είναι βρε παιδιά αυτοί οι «αλληλέγγυοι»;

 1. Άλλα 72 βαμπίρ κάναν ψόφ! Αυτό έπρεπε να χρεώνεται στα ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Με το καλό και στο ΦΟΥΝΤΟ ΤΣΑΝΝΕΛ! Αυτό που έχει ξεχάσει σε πόσους και πόσα χρωστά!

  Μου αρέσει!

 2. Η καταμαυρη τρυπα της Γιαννας
  Και τι τρυπα;
  Χωανη λεμε με μαυρο κατσαρο γρασιδι γυρω-γυρω τυπου Εκαλης

  «Eπιστροφή πολλών δισ.ευρώ – πάνω από 10 δις – από την “σκοτεινή” περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και ιδιαίτερα για την προετοιμασία τους, ζητάει η τρόικα, επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που λέγαμε πως είχαν συμβεί υπερβολικές (κατά το ευγενικότερο) υπερβάσεις.

  Το μέγεθος της σπατάλης μπορεί να παραμένει αδιευκρίνιστο, παρά το πλήθος στοιχείων που εστάλησαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο ή ενεγράφησαν σε προϋπολογισμούς και πίνακες του υπουργείου Οικονομικών και των συναρμόδιων υπουργείων, όμως η ομάδα τεχνικών συμβούλων των δανειστών κατάφερε να… αθροίσει τους αριθμούς και να καταστήσει απαιτητά τα ποσά.

  Αν και ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, είχε αποστείλει στοιχεία που ανέφεραν, ΨΕΥΔΩΣ, πως οι δαπάνες του Δημοσίου και της οργανωτικής επιτροπής ήταν τελικά μικρότερες (;;;;;) κατά 500 εκατ. ευρώ από την αρχική πρόβλεψη των 8,95 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα έδειξαν διαφορετικά πράγματα.

  Διαπιστώθηκε, επί παραδείγματι, πως:

  για τα καύσιμα των μελών της ολυμπιακής επιτροπής δόθηκαν 5 εκατ. ευρώ
  η αμοιβή του συμβούλου ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν 1,3 εκατ. ευρώ το μήνα
  το ποσό για την ανακατασκευή του ΟΑΚΑ από τα 3,9 εκατ. ευρώ εκτοξεύτηκε στα 398,9 εκατ. ευρώ (υπέρβαση κατά 12.771%)
  το Καυτανζόγλειο από 1,1 εκατ. ευρώ έφτασε να στοιχίσει 66,8 εκατ. ευρώ (υπέρβαση κατά 6.073%)

  Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και της ΕΚΤ στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς (προσέξτε ονοματάκια-καραγερμανάρδες αυτοί) ανακάλυψαν την «μαύρη τρύπα» ύψους 13 δισ. ευρώ τουλάχιστον στην αναθεώρηση του ελλείμματος (2001-2006) που πραγματοποιήθηκε πριν από επτά χρόνια και ζήτησαν την κάλυψη του ποσού… Aπό ποιον; Περνάει από τον νου σας;
  Από την διοργανώτρια αρχή, δηλαδή το δημόσιο, δηλαδή εμάς!
  Η είδηση πέρασε στα “ψιλά” και δεν αναφέρθηκε στα κατεστημένα ΜΜΕ, αφού στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από επιχειρηματικά σχήματα που εκείνη την περίοδο συμμετείχαν στην ασυδοσία των εκτροχιασμένων προϋπολογισμών.
  Καταλάβατε τώρα γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να χτυπηθεί; Γιατί πρέπει να μπουν φυλακή οι βουλευτές του κινήματος; Γιατί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ ΔΙΑστρεβλάκηδες – Στραβελάκηδες μας βομβαρδίζουν για την “εγκληματική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;” Αλλά καταλάβατε και γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει κάθε μέρα πιο πολύ στην συνείδηση όλο και περισσότερων Ελλήνων;
  Λοιπόν κύριοι. Τέλος τα ψέμματα και οι ανοησίες.
  Απαιτούμε την απελευθέρωση του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών από τις φυλακές σας που κρατούνται ΧΩΡΙΣ στοιχεία και αποδείξεις.

  Αν ξοδέψατε χρήματα για την διαμόρφωση των κελιών σας έχουμε έτοιμους πελάτες!
  Αυτούς που ξόδευαν τα εκατομμύρια σαν μαρουλόφυλλα. Αυτούς που έπαιξαν και έταξαν στον κόσμο το όνειρο της δήθεν ευημερίας, για να τον “κεράσουν” σήμερα τον εφιάλτη της φτώχειας, της ανεργίας, της έλλειψης θέρμανσης, της έλλειψης τροφής.»

  Μεγαλη η χαρη της σημερα

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.