Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: «ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»!! Όταν το είπε ο Καμμένος, ήταν συνωμοσιολόγος ε, καθάρματα;

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Πάνος Καμμένος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ για το Αγγλικό δίκαιο!

Τότε τον συκοφάντησαν τα καθάρματα της διαπλοκής, λέγοντας τον «συνωμοσιολόγο»!

Σήμερα που όλα έχουν υπογραφεί, ο Στουρνάρας αποκαλύπτει ότι «εάν δεν πληρώσουμε, θα μας κατάσχουν τα πλοία»! Για να ΕΚΒΙΑΣΕΙ την υποταγή στους τοκογλύφους που οι ίδιοι εξασφάλισαν με τις προδοτικές τους υπογραφές!

Καιρός πια να ξυπνήσουμε σαν λαός. Καιρός πια να καταλάβουμε τον ρόλο των συκοφαντών, των εκβιαστών και των αγράμματων της πολιτικής και της δημοσιογραφίας που εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό λαό. Απαξιώνουν και συκοφαντούν συνειδητά τις

ελεύθερες πατριωτικές φωνές για να ολοκληρώσουν το ολέθριο έργο τους.

Δείτε με προσοχή το βίντεο ….Τι ακριβώς δηλώνει ο Στουρνάρας και τι δήλωνε ο Πάνος Καμμένος όταν έπεσαν να τον κατασπαράξουν τα κοράκια των ΜΜ»Ε» και των πολιτικών εκβιαστών.

97 σκέψεις σχετικά με το “Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: «ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»!! Όταν το είπε ο Καμμένος, ήταν συνωμοσιολόγος ε, καθάρματα;

    1. Ψεύδονται ΟΛΟΙ. Γιατί όμως.

      Διότι στόχος είναι να προετοιμαστεί το κλίμα για την δέσμευση των κοιτασμάτων πετρελαίου (θαλασσίων τετραγώνων) από τους δήθεν δανειστές, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΚΥΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

      ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

      Επομένως αντί για δ΄σεμευση πλοίων, θα προταθεί δέσμευση θαλασίων τετραγώνων.

      Εδώ η αντιπολίτευση παίρνει το ρόλο του λαγού για να πειθαναγκάσει στην εικονική πραγματικότητα τύπου Ιμίων.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

      Μου αρέσει!

      1. Στο συρτάρι υπάρχει και άλλο έτοιμο σχέδιο κατατρομοκράτησης των Ελλήνων σε επίπεδο Ιμίων.

        Αν αποτύχει το παραπάνω θέατρο, θα περάσουν στο δεύτερο σενάριο.

        Οι ΠΑΡΟΥΣΕΣ πολιτικές πλευρές των χωρών ΕΛΛΑΔΑΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ είναι συννενοημένες ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ για οποιεσδήποτε ελεγχόμενες εκρήξεις.

        ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα πραγματα ΚΑΙ τελειωσει το παρον σαπιο μεταπολιτευτικο συστημα, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

        ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

        Μου αρέσει!

      2. Το έχω γράψει και το διαλλαλώ. Το πολιτικό κενό που θα δημιουργηθει στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

        Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΣΑΠΙΣΕ, ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

        ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΤΡΙΔΑ.

        ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

        ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ….ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

        Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΆΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

        Μου αρέσει!

      3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…… ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…….ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

        Μου αρέσει!

      4. ΦΙλε ΜΑΝΟ
        Ο Καζακης αν και παρα πολυ καλος στα οικονομικα και πολυ συμπαθης σε εμενα που ειμαι Αν.Ελλ αλλα δεν κανει για πολιτικος. ΤΟ απεδειξε με την καθοδο του στις εκλογες με τον Παπαπθεμελη. Προτιμησε τον Παπαθεμελη απο τους ΑΝΕΛ. Φυσικα εφαγε τα μουτρα του. Ουτε 1 % δεν πηρε. Στις εκλογες του Μαιου αν κατεβαινε με Καμμενο το σχημα θα επερνε πανω απο 15% και η ιστορια θα ηταν αλλη τωρα. Η ΝΔ θα ειχε τεραστιο προβλημα γιατι δεν θα ηξερε ποιον να επιλεξει για διπολο. ΤΟ Συριζα η τους ΑΝΕΛ. Χαθηκε μια τεραστια ευκαιρια και σε αυτο εχει τεραστια ευθυνη ο Καζακης γιατι φερθηκε σαν κολλημενος ΚΚΕ,ς αν και το ΚΚΕ το σιχαινεται πια!!!

        Μου αρέσει!

    1. Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ανοίγεις τα μάτια, κοίτα να πείσεις το Μουρούτη και το Λαζαρίδη που ενσαρκώνουν το σαβουάρ-βιβρ της πολιτικής,να μην είναι τόσο τζέντλεμεν και να δώσουν τη δέουσα δημοσιότητα στο θέμα. Χαιρετίσματα στους απανταχού ιμιτασιόν Παπαχρήστους

      Μου αρέσει!

    1. @ tzam & Δημητρης

      Γινονται κατασχεσεις και σε πολεμικο υλικο;; Τι πρωτοφανεις καταστασεις ειναι αυτες;;

      Δηλαδη εαν μια κυβερνηση δεν εχει να πληρωσει θα πανε να της παρουν τα οπλα;;

      Και εαν ειναι πολιτης που χρωστα και δεν εχει να πληρωσει, θα παρουν ως ανταλαγμα 2 φουσκωτα απ’τις δυναμεις, ΟΥΚ;;

      Πρεπει να δειτε και οι δυο σας γιατρο, επειγοντως!!

      Μου αρέσει!

    2. Eksothen όταν παίζεις πόκερ (επειδή είσαι και βλάκας και αστοιχείωτος και ξερόλας) θα σου πω εγώ από τώρα ποιος είναι το κορόιδο: εσύ!

      Μου αρέσει!

  1. Και πριν από τον Καμμένο το είχα δημοσιεύσει εγώ .

    από δημοσιευμά μου στις 12-2-2012 με τίτλο «ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ»

    Αν περάσει το Αγγλικό δίκαιο , στην αρχή θα κατασχέσουν όλες τις καταθέσεις των Ελλήνων , ακόμα και των Ελλήνων του εξωτερικού που ζούνε εκτός Ελλάδας , αλλά έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα από τις τράπεζες του εξωτερικού .. Εδώ τα παπαγαλάκια , θα λένε πως καλά τους έκανα γιατί ήταν τα λαμόγια τάχα μου που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω ..

    Μετά θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις καταθέσεων στο εσωτερικό , όλων όσων έχουν Ελληνική ταυτότητα , ακόμα και των Αλβανών μεταναστών ..

    Αφού τελειώσουν με τις καταθέσεις , θα έρθουν οργανωμένες εταιρίες που θα έχουν αγοράσει χρέος από του πιστωτές και θα κατάσχει ολόκληρες γειτονιές χωρίς να πληρώνει τίποτα , θα πετά τους κατοίκους στον δρόμο και μετά θα νοικιάζει τα σπίτια τους σε όσους έχουν να πληρώσουν νοίκι ..

    και τότε θα τα έχουμε δει όλα …??

    Όχι δεν θα τα έχουμε δει όλα , όταν θα πουλάμε τα όργανά μας στις εταιρίες που θα ακολουθήσουν μετά για να διασφαλίσουμε τροφή όπως στην Ινδία ‘ίσως έχουμε δει ένα μόνο μικρό κομάτι του τι μας περιμένει …

    Κανείς δεν θα γλυτώσει , ιδιαίτερα οι πλούσιοι , με αυτούς θα κάνουν μεγάλο πάρτι από το πλιάτσικο στην περιουσία τους οι δανειστές …

    Και από την στιγμή που το Αγγλικό δίκαιο τους επιτρέπει να τα κάνουν όλα αυτά , δεν θα τα κάνουν γιατί είναι καλά παιδιά και δεν κάνουν τέτοια πράγματα , τότε μπορείτε να κοιμηθείτε απόψε γαλήνια και τον ύπνο του δικαίου ….. Η εμμονή τους σε αυτό δείχνει και τις προθέσεις τους ….

    …. Ο υποδιοικητής διμοιρίας Χάκενχολτ (Hackenholt) προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει την μηχανή σε λειτουργία. Αλλά αυτή δεν ξεκινά. Εμφανίζεται ο λοχαγός Βιρτ (Wirth). Αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεται φοβισμένος επειδή είμαι ενώπιον μιας καταστροφής. Ναι, τα βλέπω όλα και περιμένω. Το χρονόμετρό μου τα φανερώνει όλα, 50 λεπτά της ώρας, 70 λεπτά και η ντηζελομηχανή δεν ξεκινά. Οι άνθρωποι περιμένουν μέσα στους θαλάμους αερίων. Μάταια. Ακούγονταν που θρηνούσαν, «όπως στην συναγωγή», είπε ο καθηγητής Πφάνεστιλ (Pfannenstiel), με τα μάτια του κολλημένα σε ένα παραθυράκι στην ξύλινη πόρτα. Έξαλλος, ο λοχαγός Βιρτ μαστιγώνει τον Ουκρανό βοηθό του Χάκενχολτ δώδεκα, δεκατρείς φορές, στο πρόσωπο. Μετά από 2 ώρες και 49 λεπτά – το χρονόμετρο τα κατέγραφε όλα – η ντηζελομηχανή ξεκίνησε. Μέχρι εκείνη την στιγμή, οι άνθρωποι που ήσαν κλεισμένοι μέσα σε εκείνους τους τέσσερις συνωστισμένους θαλάμους ήσαν ακόμη ζωντανοί, τέσσερις φορές επί 750 πρόσωπα σε τέσσερις φορές επί 45 κυβικά μέτρα. Ακόμη 25 λεπτά κύλησαν. Πολλοί ήσαν ήδη πεθαμένοι, αυτό μπορούσε να φανεί από το μικρό παράθυρο γιατί μια εσωτερική ηλεκτρική λάμπα φώτιζε τον θάλαμο για μερικές στιγμές. Μετά από 28 λεπτά, μόνο ελάχιστοι ήσαν ακόμη ζωντανοί. Τελικά, μετά από 32 λεπτά, όλοι είχαν πεθάνει… Οι οδοντίατροι τους απέσπασαν με σφυροκοπήματα τα χρυσά δόντια, τις γέφυρες και τις κορώνες. Ανάμεσά τους στεκόταν ο λοχαγός Βιρτ. Ήταν στο στοιχείο του, και δείχνοντάς μου ένα μεγάλο δοχείο γεμάτο με δόντια, είπε: «Δες και μόνος σου το βάρος αυτού του χρυσαφιού! Είναι μόνο τα χθεσινά και τα προχθεσινά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι βρίσκουμε κάθε μέρα – δολάρια, διαμάντια, χρυσάφι. Θα τα δεις και μόνος σου!»[2] ….

    Και φυσικά υπήρχαν πάντα εκείνοι που του καθησύχαζαν μέχρι να μπουν μέσα ……. Αλλά και αυτοί συνήθως το ίδιο τέλος είχαν ……

    ================

    Και την ίδια μέρα λίγες ώρες αργότερα σε απάντηση στο ίδιο άρθρο απαντούσα :

    ———————-

    Μπένι «Δεν υπάρχει κίνδυνος για την Ακρόπολη…»

    Τι εννοείς Βαγγέλη , πως δεν μπορούν να την γκρεμίσουν και να κτίσουν ξενοδοχείο ή να φέρουν φορτηγά και να την φορτώσουν για να την πάνε αλλού ..?? Έλα ρε Βαγγέλη … Σοβαρά …?? Να κατασχέσουν τις εισπράξεις από τα έσοδα των επισκεπτών , όμως μπορούν ..?? Πονηρούλη Βαγγελάκη από τέτοια ξέρεις πολλά …. Άσε την Ακρόπολη και την Δήλο γιαπί αυτά δεν μετακομίζουν , απλά αλλάζουν κυριαρχικό στάτους ….

    Οι καταθέσεις τω Ελλήνων πολιτών κινδυνεύουν Βαγγελάκη από κατάσχεση σε περίπτωση που βάση Αγγλικού δικαίου – δεν το λέει Αγγλικό , το λέει Βρετανικό και έχει σίγουρα τους λόγους του , αλλά ως Αγγλικό έχει επικρατήσει Βαγγέλη – τις διεκδικήσουν οι πιστωτές και η Ελλάδα έχει αποδεχθεί το Αγγλικό δίκαιο που εσύ πιέζεις τους Βουλευτές να ψηφίσουν ….??

    Και για να εξηγούμαι , μετά τις εκλογές αν υπάρχει μια λαϊκή κυβέρνηση μπορεί να ανατρέψει το Αγγλικό δίκαιο , ανατρέποντας τις υπογραφές τους και φυλακίζοντας τους ενόχους , προσφεύγοντας στο Διεθνές δίκαιο που είναι ισχυρότερο , υποστηρίζοντας πως υπήρξε συνταγματική εκτροπή από αυτούς τους κυρίους , με όλες τις γνωστές συνέπειες για αυτούς , αλλά τα λεφτά που έχετε στις τράπεζες εξωτερικού και εσωτερικού θα έχουν κάνει φτερά , θα έχουν προλάβει να τις κατασχέσουν οι δανειστές και μετά άντε βρες τους να τα πάρεις πίσω ….

    Και αυτό δεν είναι καθόλου πλάκα , ρωτήστε επιτακτικά να σας πούνε αν μπορούν οι δανειστές να σας κατασχέσουν τα λεφτά ακόμα και αν δεν χρωστάτε βάση του αγγλικού δικαίου …. Ακόμα και εσύ που μένεις στην Αμερική και έχεις Ελληνική ταυτότητα θα τα χάσεις , ρώτα να μάθεις ……

    Ετοιμάζουν το κόλπο γκρόσο … Τους εμπιστεύεσαι …??

    Μου αρέσει!

  2. Τα καράβια του Αλαφούζου κτλ δεν ανήκουν στο Ελληνικό δημόσιο, πόσο μάλλον αν δεν έχουν Ελληνική σημαία, από το πολεμικό ναυτικό, αεροπορία κτλ θα κατασχουν

    Μου αρέσει!

  3. Νικολάκη διάβασε εδώ από το defencenet.gr
    Με κατάσχεση θα κινδυνεύουν τα πολεμικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων αν βρεθούν στο εξωτερικό και η χώρα δεν έχει μπορέσει να φανεί φερέγγυα στην τήρηση των όρων του Μνημονίου ΙΙ! Αυτό που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η χώρα όδευε προς την λαιμητόμο υπογραφής του Μνημονίου ΙΙ υπό τους όρου του αγγλικού δικαίου, ίσχυσε στην περίπτωση του εκπαιδευτικού σκάφους του Ναυτικού της Αργεντινής το πανέμορφο Libertad (ανάλογο του παλαιού εκπαιδευτικού του ΠΝ, «Άρης»)!
    Το πλοίο κατασχέθηκε στο λιμάνι Accra της Γκάνας, σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης ύστερα από αίτημα της επενδυτικής εταιρίας NML Capital, θυγατρικής του hedge fund Elliot Capital με έδρα τη Νέα Υόρκη που ήταν πιστωτής της Αργεντινής. Στις ΗΠΑ δεν μπορούσε να εκτελεστεί η απόφαση λόγω απαγόρευσης εκτέλεσης αποφάσεων σε βάρος κρατών και έτσι η επενδυτική εταιρεία εκτέλεσε την απόφαση στην … Γκάνα!

    Πηγή:http://www.defencenet.gr

    http://www.defencenet.gr/defence/item/a%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-fund-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82

    Μου αρέσει!

    1. Το defencenet ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ

      ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ.

      ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ

      http://www.et.gr/idocs-nph/search/dllTxtDoc.html?args=5C7QrtC22wFYAFdDx4L2G3dtvSoClrL82yh7yZjcHfvGPdEKB-9ApO-YfIgfrTN_OYbt19F4WHQv-snlvFcqirQNK_x_ymQSzU0k7GrQzSkjQGMPFdiswOuopPp5hj3n9GPQ9WCEp0R9MtLDnfFJVa6et1J9FpxIXaZ0Q563O6dbqUhjXjVWhx9M8nMKL43C

      ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

      Μου αρέσει!

    2. Σύντομα θα ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος για την αοζ και πρέπει να καλυφθεί-δεσμευτεί- η θαλάσσια περιοχή του καστελλόριζου….

      Συγχαρητήρια που πουλάτε το χώμα που ποτίστηκε με το αίμα των προγόνων μας.

      Μου αρέσει!

  4. … αυτή η πουτανοκαραμέλα απο τι ειναι φτιαγμενει..και δεν λιώνει…αβάρετος στο μάσημα…αυτός… και οι όμοιοί του… όσο άφορα τα του τόξου τα έργα πλην σαλιάρισμα ….πράξεις…..περιμένετε να δω…. αν έρχομαι….

    Μου αρέσει!

    1. Ακριβως, ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

      Και το ωραιο ειναι πως ετσι δεν θιγουν τα ουσιωδες για τον Ελληνα και το Εθνος θεματα.
      Αναλωνονται σε αντιπολιτευση εντυπωσεων.

      Για το χρημα, τον πακτωλο χρηματων που απολαμβανουν απο τους φορους μας οι βολευτες γιατι μεχρι σημερα ΔΕΝ εχει ξεστομισει κανεις πλην της χρυσης αυγης τιποτα;;

      Προσποιητες και τιποτα αλλο.

      Μου αρέσει!

      1. να σου κοστολογήσω κάθε βουλευτή με 10000 τον μήνα, που παίρνουν πιο λίγα.
        πόσα τους πληρώνουμε και τους 300 κάθε χρόνο;
        36000000
        Πόσα θα εξοικονομήσουμε αν μειωθεί ο μισθός τους; 20; 25 εκατομμύρια;
        Πόσα χρήματα έχει πάρει το μέγαρο μουσικής συνολικά με εγγυητή το δημόσιο;
        245 εκατομμύρια
        Πόσα του χαρίσαν το 2011 όταν το κατήγγειλε ο Καμμένος; 95 εκατομμύρια

        ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 20-25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
        την στιγμή που οι κατεγγελίες του Καμμένου αφορούν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, το λές αντιπολίτευση εντυπώσεων, ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ;

        Μου αρέσει!

      2. Δεν ξερω εσυ ποσο ζυγιζεις ρεε;;

        Αναφερθηκα για το χρηματικο του θεματος;; Η για την υποκρισια να παιρνουν τοσα λεφτα οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Ελληνικου Λαου ενω απο τον Ελληνα ζηταν και αιμα;;

        Και σε αυτο το ηθικο και οχι χρηματικο θεμα, που κατηγγειλε η χρυση αυγη, ο καμμενος τοσα χρονια βολευτης (αληθεια, ποσα χρονια ειπαμε πως το παιζει βολευτης;;), τα τσεπωνει χωρις να πει τιποτα ενω νομοθετουσε για νεους φορους προς τον Ελληνα.

        Εσυ τωρα φιλαρακο ποσο ζυγιζεις ειπαμε;;

        Μου αρέσει!

  5. Ρε Πανο ασε το δικονομικα και τι γινεται με τα χρηματα.
    Κοιτα τι θα κανεις με το τζαμι στην Αθηνα βρε. Ασε τις υπεκφυγες σε ουσιωδες θεματα.

    Επιασες αυτο για περι Αγγλικο νομο δικαιου στο χρεη/δανεια και δηθεν πραττεις αντιπολιτευση στην κυβερνηση σε ενα δεδομενο και τετελεσμενο θεμα.
    Λες και εαν καποιος βρεθει και σου πει πως δικιο εχεις θα αλλαξει κατι, ή η κυβερνηση του σαμαρα θα σκεφτει πως δεν γινετε με καταλαβαν και θα κανω πισω.
    Ποιον δουλευεις βρε μπακαλη, Πανο;; Σιγουρα αυτους που ακολουθουν τους Αν.Ελλ.

    Εδω σε θελω:
    Θα ψηφισουν τον νομο των Ιουδαιων, αποκαλουμενο ‘αντιρατσιστικο’ ν/σ στην Βουλη οι Αν.Ελλ;;

    Υποστηριζει το κομμα Αν.Ελλ το τζαμι στην Αθηνα;;

    Αυτα ειναι θεματα στα οποια ζητα αμεση απαντηση ο Ελληνας.

    «Οι Τούρκοι μετατρέπουν τη Μονή Στουδίου σε τζαμί

    Eντάξει το καταλάβαμε το έργο, η Τουρκία θέλει να εξαφανίσει οτιδήποτε ελληνικό από τα εδάφη που κάποτε ανήκαν στον Ελληνισμό. Επί του πρακτέου προσπαθεί να επιτύχει ένα νέο 1922. Αυτή τη φορά θέλει να εξαφανίσει ακόμα και τα «ίχνη»

    Επιχείρηση μετατροπής βυζαντινών ναών και μονών σε τεμένη, υλοποιεί η τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα με την συζήτηση που άνοιξαν οι Τούρκοι για την χρήση του ναού της Αγιά Σοφιάς, η τουρκική κυβέρνηση έχει ήδη μετατρέψει σε τεμένη ακόμη δύο εκκλησίες στη Νίκαια και την Τραπεζούντα οι οποίες επίσης ονομάζονταν «Αγία Σοφία».

    Τώρα οι Τούρκοι μετατρέπουν σε τέμενος τη Μονή Στουδίου, ένα από τα σημαντικότερα βυζαντινά μοναστήρια, αφού προηγουμένως την ανακαινίσουν. Η μετατροπή της Μονής Στουδίου σε τζαμί προγραμματίζεται μετά τις εργασίες αποκατάστασης οι οποίες θα ολοκληρωθούν το 2014.

    Σύμφωνα με τη wikipedia η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Στουδίου, γνωστή απλά ως Μονή Στουδίου (ή των «ακοιμήτων μοναχών»), ήταν σπουδαίο μοναστήρι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη Βαπτιστή, χτισμένο στον Ξηρόλοφο, τον έβδομο λόφο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας σημαντική συμβολή στη θρησκευτική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της πόλης.

    Στους αιώνες που λειτούργησε απέκτησε μεγάλη φήμη, αναδείχθηκε στην πολυπληθέστερη Μονή της Πόλης και αποτέλεσε πνευματικό κέντρο της Αυτοκρατορίας…../….»

    Πανο οι δικες σου δηλωσεις αναγνωρισης και συμπαραστασης στις γενοκτονιες των Ελληνων της Ιωνιας και του Ποντου που ειναι γιατι ΔΕΝ μπορω να τις βρω;;

    Μου αρέσει!

    1. αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο Καμμένος είναι ότι με την παρουσία του στην σημερινή Βουλή ακυρώνει όλους τους αγώνες του για να φύγουν οι δοσίλογοι,αφού τους νομιμοποιεί με την παραμονή του…..

      Μου αρέσει!

      1. Εμενα μου αρεσουν μερικα αλλα στελεχη μεσα στους Αν.Ελλ. Εαν αυτων η φωνη γινει πιο δεδομενη, αφου εχουν περισσοτερη Εθνικη αντιληψη και προσανατολισμο απο τον Καμμενο, τοτε πιστευω πως θα εχουν καλυτερη αντιμετωπιση απο τον Ελληνα ψηφοφορο.

        Εδω εχει βαλει τον Μαρια τον κομουνιστη να κανει κουμαντο στην γραμμη του κομματος. Αυτο για εμενα τα λεει ολα.

        Οπως ειπε και καποιος, μας ερχεται ο γαμος Σ.Αν.Ελ(ΣΑΝΕΛ).

        Μου αρέσει!

    2. Αυτα ειναι τα θεματα στα οποια ζητα αμεση απαντηση ο Ελληνας;;;;;

      4000 έχουν αυτοκτονήσει διαμαρτυρόμενοι για το τζαμί;
      τα παιδιά λυποθυμούν στα σχολεία για το τζαμί;
      οι άνεργοι που δεν έχουν να φάνε νοιάζονται για το αν θα περάσει αντιρατσιστικός νόμος και θα φιμωθούν οι ρατσιστές χρυσαυγουλίστας;
      το οτι ξεπουλάμε όσο όσο δεν τον νοιάζει τον έλληνα; αλλά τον νοιάζει το τζαμί;

      και μετά μιλάς για δήθεν αντιπολίτευση απο τον Καμμένο;

      η ουσία είναι μια, θέλετε να σφαχτείτε με κάποιον, και αφού δεν σας βγαίνει ο εμφύλιος, θα το ρίξετε στους αλλοδαπούς, γουστάρετε πόλεμο ρε παιδί μου, υπάρχουν όλα τα σημάδια, απο τα συνθήματα σας μέχρι την δομή του κόμματος, να φύγετε, να πάτε στην σύρια να πολεμήσετε απίστους να ξεβρωμίσει ο τόπος.

      Μου αρέσει!

      1. Προτιμουμε να σφαξουμε τους ανθελληνες μαζι και τα ζωυφια που μαζεψανε απο τους βοθρους της υπολοιπης υφηλιου.

        Φιλε ‘ουγκ’, αφου δεν εισαι σε θεση να αφουγκραζεσαι και πολυ περισσοτερο να νιωθεις τι αναζητει ο Ελληνικος Λαος και το Εθνος, δεν σου φταινε αυτοι που ακολουθουν αλλη πορεια για την διασωση του Εθνους.
        Ξερεις ποσο νοιαζεται ενας Εθνικιστης για το κρατος και τον μηχανισμο του;; Οσο το ενδιαφερον που εχει καποιος στην γατα που την κρατα για να τους τρωϊ τα ποντικια.

        Το μονο πραγμα για το οποιο νοιαζομαστε, το ΜΟΝΟ, ειναι το Ελληνικο Εθνος. Και κανενα Εθνος δεν σωθηκε με δικονομικες πραξεις και αθροιστικη/’εφευρητικη’ λογιστικη.

        Ο Ελληνας ειναι διατεθειμενος να ζησει με ελια και παξιμαδι αρκει να ειναι ανεξαρτητο το Ελληνικο Εθνος να ειναι Ελευθερος πανω απο ολα.

        Προφανως εισαι απο αυτους που δινεις δυσαναλογη σημασια στην τσεπη σου.

        Να σε ρωτησω, σε ποια τσεπη βαζεις τα χρηματα σου στην αριστερη ή στην δεξια;;

        Μου αρέσει!

      2. προς ΠΑΝΑΡΑ,

        Αυτα τα χρηματα δεν φαινονται, να’σαι σιγουρος πως τρωνε πολλοι απο τετοια χρηματικα ποσα, φιλε.

        Εγω σου λεω πως ενα σημαντικο ποσο απο αυτα βρισκουν τον δρομο τους και σε ταμεια που και αυτα δεν φαινονται, πολιτικων κομματων. Πολυ χοντρο το παιχνιδι της δημ(ι)οκρατιας ΤΟΥΣ.

        Τι ειπε η αλλη καριολα η παπαρηγα, απο το βημα της Βουλης;; Μην τυχων σκεφτει το κρατος και στηλει το ΣΔΟΕ στον Περσσο. Κρατη εν κρατος.
        Για αυτο μυρμηγκιαζει η σουφρα τους οταν ακουνε χρυση αυγη.

        Μου αρέσει!

      3. Ναι, μισό να σε τραβήξω έξω απο την φαντασία σου για λίγο και επιστρέφεις στον κόσμο σου όποτε θέλεις….

        Το τι θέλεις εσυ και οι «συναγωνιστές» σου δεν έχει καμία σχέση με το τι θέλει ο ελληνικός λαός σαν σύνολο.
        Δεν μιλάς εκ μέρους όλων των ελλήνων, οπότε μην γράφεις σαν να είσαι εκπρόσωπος τους, φασιστάκο, θα δούμε στις κάλπες τι θέλει ο ελληνικός λαός.

        Όταν μιλάμε για επιβίωση του έθνους, η τροφή και το νερό είναι η πρώτη προτεραιότητα, έχω περάσει βδομάδες ολόκληρες μόνο με ελιές και παξιμάδι, και δεν λιποθύμισα, σε πληροφορώ πως δεν υπάρχουν ούτε ελιές ούτε παξιμάδι για πάρα πολλούς.
        Γι αυτό άσε τα σάπια για δυσανάλογες σημασίες στο χρήμα γιατί δεν γνωρίζω κανέναν στον κύκλο μου που να το έχει τόσο χεσμένο όσο το έχω εγώ, και δεν θα σου εξηγήσω το γιατί, αλλά πλούσιος δεν είμαι, ίσα ίσα, ρούχα εχω να ψωνίσω πάνω απο 3 χρόνια.

        Εγω και εσύ μπορεί να ζούσαμε με ελιές και παξιμάδι για χρόνια, διάολε, και σε σπηλιά θα μπορούσα να ζήσω και να τρώω φυτά επιτόπου απο το χώμα, αλλά μη μου λες πως οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό «για το έθνος» γιατί ακούγεσαι σαν ελληνόφωνος που ζεί στο εξωτερικό.

        Ο Νεοέλληνας, δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, αν νομίζεις πως καίγεται καρφί στην πλειοψηφία των ελλήνων για το αν θα χτιστεί τζαμί η όχι (υπάρχουν ήδη 30) η αν θα μπορούν να ξεσπάνε σε ρατσιστικό παραλλήρημα τα χρυσαύγουλα με κυρώσεις η χωρίς….τότε σε πληροφορώ πως το αν «κολλάει» το youtube είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα (βλέπε free wi-fi, ο σαμαρας πιάνει τον παλμο) για αυτούς…έτσι για να ξεφύγουμε απο την απαραίτητη για επιβίωση τροφή,

        μπορεί να θέλωμεν την Ελλάδα και ας τρώγωμεν πέτρες (και ας μην δηλώνω εθνικιστής), αλλά η πλειοψηφία θέλει δυτικό τρόπο ζωής με όλες τις ανέσεις, σου αρέσει δεν σου αρέσει, έτσι είναι, το έχουν αποδείξει άλλωστε με την παθητικότητα τους.
        Αν προσπαθήσετε να επιβάλλετε με την βία τα θέλω σας εγω θα είμαι απέναντι σας….. κι ας θέλουμε τα ίδια πράγματα.

        Μου αρέσει!

      4. @ Ούγκανο Τέταρτης Διάστασης

        Μου αρεσει το σχολιο σου και συμφωνω σε αρκετα που εγραψες.

        Διαφωνω ομως στην τελευταια παραγραφο σου, δλδ, στην τοποθετηση σου παρολολο που συμφωνουμε στην αναλυση της αιτιας/ευθυνης του νεοΕλληνα.
        Διαφωνω ομως, πως ο Ελληνας θελει ‘δυτικο’ τροπο ζωης.
        Εαν αυτο ποτε το ειχε αναλυση να δει τι εστι, δλδ, ο ‘δυτικος’ τροπος ζωης παιζεται.

        Απλα επεσε με τα μουτρα στην καταναλωση και την ληθη καταναλωτικου ονειρου το οποιο αποδεχτηκε μεσα στην συνειδηση και υποσυνειδητο του. Και αυτη ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια το σφαλμα που πληρωνει σημερα ο νεο Ελληνας και η Ελλαδα συναμα.

        Κατα την γνωμη μου σημερα, οι κοινωνια με τις εξαιρεσεις βεβαιως, εχει χωρις να φαινεται κυριολεκτικα σπασει πολλα δεδομενα που δεν ηταν στο κατω κατω ποτε δικα της μεσα στην ονειροπαρμενη εικονα της πλαστης ζωης που αποδεχτηκε.

        Θα σου θεσω σε μεταφορικη εικονα πως βλεπω τα πραγματα σημερα για την Ελληνικη κοινωνια.

        Ειμαστε αντιμετωποι με εναν παρομοιο Γορδιο Δεσμο οπως τοτε, τον οποιο πρεπει να λυσουμε.
        Και οσο παιρναει με απραξια ο καιρος, τοσο πιο πολυ αυξανεται η πιθανοτητα να ζητησει η Ελληνικη κοινωνια την λυσει αυτου του Γορδιου Δεσμου να ειναι παρομοια με εκεινει την πρωταρχικη, αυτη του Μεγα Στρατηλατη.

        Κανενας αλλος πολιτικος φορεας εκτος της χρυσης αυγης δεν προσφερεται να παρει τις δυσκολες αποφασεις να λυσει τον Γορδιο Δεσμο της Ελληνικης κοινωνιας. Ο Ελληνας αυτο βλεπει, και εκει οδευει.

        Μου αρέσει!

  6. Πανο εδω εχεις δικιο αλλα δεν καταλαβαινω το μισος σου για την ΧΑ.,Το μισος σου ειναι εφαμιλο με του Δενδια , του Σαμαρα του Παπαδημουλη.Μηπως γιατι εχεις το ιδιο αφεντικο με αυτους που θελουν να παραμεινουν πασει θυσια στο ευρω και την ΕΕ.?Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση η εισαι οργανο των εβραιων η εισαι θυμα τους λογω μειωμενης αντιληψης.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν είναι που η Χ.Α προσβάλει την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη και τον ελληνισμό με τις θέσεις και τις πράξεις της, είναι που ο Καμμένος είναι η χαζός η όργανο των εβραίων.
      Την περίπτωση να είσαι εσύ ο χαζός δεν την εξετάζουμε καθόλου, να πας να ψηφίσεις χρυσή αυγή δεν σε εμποδίζει κανένας, αλλά ΑΝΕΛ να μην ψηφίσεις γιατί θα μαγαρίσεις το κόμμα.

      Μου αρέσει!

      1. Ναι ναι,
        και προστασία σε γιαγιά στελέχους να βγάλει λεφτά απο το ΑΤΜ με υπερπροβολή απο θέμο αναστασιαδη….μες στον εθελοντισμό είστε!

        έλα τώρα που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για ποιές θέσεις+πράξεις μιλάω, κάποιοι την γνωρίζαμε την ΧΑ πολύ πριν θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς….
        μετά το μακρινάρι που έγραψα στον εξωθεν δεν εχω όρεξη να σου γράφω και εσένα…
        οκ εγω που γνωρίζω την χ.α εδω και 10 χρόνια είμαι ηλίθιος, και εσείς ανακαλύψατε το φως το αληθινο, τέλος, νίκησες.

        Μου αρέσει!

      2. Ποια προστασια σε ποια γιγια βρε παραπλανημενε;
        Διαβασε εδω:

        h**p://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikis-eximerosis/arthra/782-stimeno-reportaz-iper-xa

        Μου αρέσει!

      3. @ Ούγκανο Τέταρτης Διάστασης

        Δηλαδή τώρα είσαι άπιοτος;

        Που να πιείτε και τους μπάφους δηλαδή.

        Ζήτω ο Ελληνικός Εθνικισμός ρε. Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        Τέσπα, μια αφιέρωση με ειλικρινή αγάπη και ευχές να απαλλαγείτε από τη θολούρα σας:

        Μου αρέσει!

    2. Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω να τον ψηφίζω πλέον. Για τη δική μου αισθητική είναι το πρώτο «παράπτωμα» που τον βλέπω να κάνει στα 2 χρόνια που τον παρακολουθώ.

      Μου αρέσει!

    3. Φίλε, ο Καμμένος μια ζωή στο προδοτικό και κλεπτοκρατικο κόμμα της ΝΔ ήταν,ανήκει σ΄αυτούς που κατέστραψαν το Έθνος και τώρα θέλει να μας σώσει δημοκρατικά με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

      Μου αρέσει!

      1. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

        @ Μέτων

        Ο κύριος Καμμένος, προδότης δεν είναι τουλάχιστον. Αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί. Απλά δεν κάνει για ηγέτης. Ο ηγέτης, έστω και χωρίς διπλώματα και υψηλού επιπέδου μόρφωση, γνωρίζει να επιλέγει τα κατάλληλα άτομα για τις κατάλληλες θέσεις για τα κατάλληλα χρονικά διαστήματα που απαιτούνται σε συγκεκριμένες χρονικές συγκυρίες. Επίσης, ο ηγέτης γνωρίζει το χρόνο που θα πρέπει να κάνει τα ανοίγματά του, σε ποια κατεύθυνση και πότε επιβάλλεται να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να το κάνει με ντελικάτο τρόπο, ως φυσικό επακόλουθο. Υπάρχουν αξιοπρεπέστατες λύσεις στα πάντα.

        Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι ενώ είχε αξιολογότατα στελέχη, αξιοποίησε τον κατάπτυστο μαρκόπουλο. Για τον οποίο έμαθα ότι κατά την περίοδο ασκήσεως του επαγγέλματός του ήταν κίλερ για τους πελάτες του. Σκοπίμως λέω πελάτες επειδή δεν τους έβλεπε ως ασθενείς του. Και για να ξεκαθαρίσω, λέγοντας κίλερ δεν εννοώ ότι τους έστελνε στον άλλο κόσμο αλλά πυροβολούσε ψυχρά στις τιμές και χωρίς απόδειξη. Να ένας στόχος για έλεγχο από το ΣΔΟΕ ο οποίος τελευταία δείχνει να παρουσιάζει έργο.

        Ένα άλλο παράδειγμα, είναι πως άφησε τον κύριο Δημήτριο Αντωνίου εντελώς ανεκμετάλλευτο. Μια τέτοια τεράστια δύναμη την άφησε και χάθηκε.

        Προς τιμήν του κυρίου Αντωνίου, βάζω την εμπνευστικότατη ομιλία του στο Σύνταγμα το 2011 όπου ήμουν Παρούσα:

        Μου αρέσει!

      2. Ναι ο ΜΙχαλολιακος και Κασι ειναι ηγετες δηλ. Μας δουλευεις καλη μου μανια? Μαλλον μας δουλευεις οταν υποστηριζεις τους τελευτους των τελευταιων.
        Α ο Αντωνιου ειναι παντελως φευγα και μαλακοπερσονα. Ουτε και ο ιδιος δεν ξερει τι θελει.

        Μου αρέσει!

  7. ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

    ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΣΑ ΛΕΣ….

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ» ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»…..

    Μου αρέσει!

  8. Εχει το κρατος….δικα του πλοια;;;
    απο ποτε;;;;;
    Εννοεις των καλων μας…εφοπλιστων στο παναμα …νιγηρια….αγγλια;;;
    μα εχουν οι εφοπλιστες…πατριδα ;;; απο ποτε;;;;
    Τωρα….αν εννοεις…τα πολεμικα μας…..
    κοματι…δυσκολο ….αν οι ναυτες και καπετανιος ειναι πατριωτες……
    Εχουν ορκιστει στην πατριδα….μεχρι θανατου!!!
    δεν ορκιστηκαν στο καθε χαφιε πολιτικο εθνοπροδοτη…
    εδω που τα λεμε….αλλο υπογραφες και χαρτια…..
    αλλο οι σφαιρες!
    ειδομεν…..

    Μου αρέσει!

    1. Ελα,χρονια καλα και ευλογημενα,οπως θα ‘λεγε και η σχολιαστρια Αννα,σου ευχομαι και συντομα να κληθεις απο τον λαο,κατ’ οικονομια του Θειου Θεληματος,να προσφερεις,εκ νεου,τις υπηρεσιες σου στο εθνος,χειμαζομενο και συκοφαντουμενο απο τους εχθρους μας.

      Μου αρέσει!

  9. Kαι πλοία μπορούν να σου κατασχέσουν και αεροπλάνα και εσενα βεβαια και το σπιτι σου.
    Καλά ξυπνητούρια.
    Να μην έχετε ουδεμία αμφιβολία για αυτό.
    Έχουν γίνει τέτοιες κατασχέσεις στην Αργεντινή και όχι μόνο.
    Εκπαιδευτικό πλοίο του πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής είχε κατασχεθεί στην Γκάνα.
    Σκάφος και πλήρωμα παρέμειναν επί 2 μήνες Γκάνα για να τους φάνε οι Μαου μαου όπως θα φάνε και εσάς σε λίγο.
    Η Αργεντινή κέρδισε σε Αμερικανικά δικαστήρια την υπόθεση εναντίον του FUND
    των κερδοσκόπων και το πλοίο αναχώρησε .
    Στο Μπουένος Άιρες το πλοίο έτυχε μεγάλης υποδοχής. Η ίδια η πρόεδρος της Αργεντινής κατήγγειλε πάλι τους διεθνείς οικονομικούς απατεώνες και κερδοσκόπους .

    Aμερικανικό fund κατάσχεσε πολεμικό πλοίο της Αργεντινής λόγω χρέους

    http://www.defencenet.gr/defence/item/a%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-fund-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82

    Μου αρέσει!

    1. Eκ παραδρομής έγραψα ότι η Αργεντινή ειχε κέρδισει την υπόθεση του Λιμπερτα σε Αμερικανικά δικαστήρια .

      Οι διεθνείς σπεκουλαδόροι τα κοράκια η NML CAPITAL INVESTMENTS ζήτησε και έκανε κατάσχεση από τις δικαστικές αρχές της Γκάνα για χρέη της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ προς αυτήν δηλ. είχε δώσει πχ. 5 ΕΥΡΩ και ζητούσε να εισπράξει 1005 ΕΥΡΩ.
      Πήρε απόφαση κατάσχεσης από τα δικαστήρια της Γκάνα.
      O διεθνής τύπος είχε γράψει αρκετά για την υπόθεση.
      Eπισης στόχευαν για κατάσχεση και το προεδρικό αεροπλάνο της Αργεντινής
      στο εξωτερικό.

      ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ.

      Πολλά ταξίδια είχαν αναβληθεί με το προεδρικό αεροπλάνο.
      Ας δούμε τι είχε γράψει το Forbes .

      http://www.forbes.com/sites/afontevecchia/2012/10/05/the-real-story-behind-the-argentine-vessel-in-ghana-and-how-hedge-funds-tried-to-seize-the-presidential-plane/

      Η Αργεντινή προσέφυγε στο διεθνές δικαστήριο για το δίκαιο της θαλάσσης και εκεί κέρδισε την υπόθεση της κρατήσεως πλοίου του πολεμικού της Ναυτικού.

      http://www.itlos.org/index.php?id=222&L=0%255CoOpensinternallinkincurrentwindow

      Να σημειωθεί ότι τα μέλη του πληρώματος δεν επέτρεψαν σε κανέναν να ανέβει στο εκπαιδευτικο πλοίο όταν ήταν στην Γκάνα για κατάσχεση .
      Έστρεψαν τα όπλα και πέταξαν έξω από το πλοίο τις αρχές της Γκάνα και αυτούς που τους συνόδευαν. Από εκεί και μετά ξεκίνησε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γκάνας-Αργεντινής με τα διεθνή κοράκια να καραδοκούν να αρπάξουν.

      Οπως λεει η Προεδρος της Αργεντινης στην ομιλια της ηταν μια ΟΔΥΣΕΙΑ το ταξιδι του ΛΙΜΠΕΡΤΑ στην ΓΚΑΝΑ.

      (ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ)

      Η ίδια εταιρεία η NML CAPITAL INVESTMENTS τα κοράκια δηλ. κυνηγούσαν ταυτόχρονα και άλλο πλοίο της Αργεντινής που ήταν στην Νότια Αφρική.

      Η Πρέσβης της Αργεντινής στο Ηνωμένο Βασίλειο Alicia Κάστρο είχε μιλήσει επισης για το θέμα της φρεγάτας ΛΙΜΠΕΡΤΑ σε συνέδριο στο Λονδίνο δηλώνοντας ότι «δεν είναι σωστό ότι μια ιδιωτική καπιταλιστική εταιρεία να μπορεί να επηρεάσει επικίνδυνα την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και να παρεμβαίνει στην κυριαρχία και στην αξιοπρεπεια της Αργεντινής»

      Αυτά να τα ακούνε στην Κυβέρνηση .

      Κατ εμέ σωστά είχε πει ο Καμένος ότι θα γίνουν κινήσεις κατασχέσεως δημόσιας περιουσίας και Δημόσια περιουσία είναι και τα πολεμικά μας πλοία αλλά και το προεδρικό αεροπλάνο. Ότι είναι δημόσιο στο εξωτερικό θα κατάσχεται για να πληρώνονται οι …Rich and famous investment companies.

      Η Επόμενη κυβέρνηση σίγουρα δεν θα είναι αυτή που έχουμε τώρα.
      Η Nεα κυβέρνηση θα έχει τεράστια θέματα να διαχειρισθεί.

      Γιατί το ΔΝΤ αγάπησε την Αργεντινή .

      http://www.capital.gr/News.asp?id=1838416

      Μου αρέσει!

    2. καλά 100 άτομα εδω μέσα γιατί όλοι σας μπλέκεται το πολεμικό πλοίο με το εμπορικό (ιδιωτικό δηλαδή) πλοίο που αλλαζει σημαια και εξαφανίζεται στα μαρσαλ αιλαντ ;;;;;;
      μα επιτέλους δεν μπορείτε να αντιληφτείτε οτι αυτα τα δυο «μεταξύ τους έχουν τεράστια διαφορά ;;;;;;;;;;»
      να λοιπόν γιατί μας κυβερνάμε απατεώνες … γιατί βρήκαν ανθρώπους που …. (ας το καλύτερα)
      Heil Gap

      Μου αρέσει!

  10. Η Διεθνής οικονομική μαφία μπορεί να σου κατασχέσει σίγουρα και πολεμικό αεροσκάφος η πολεμικό πλοίο αν σταθμεύσει στο εξωτερικό πχ Αγγλία Γαλλία και Γερμανία δεν το συζητάμε θα σε χώσουν κανονικά. Τόσο καλά τα κατάφεραν.

    Μου αρέσει!

  11. Ο Πανος Καμμενος στα Αμερικας, να δει εκει μελη της Γερουσιας και της Βουλης των αντιπροσωπων….Παει για διαπιστευτηρια ο Πανος να παντρευτει τον τσιπρα και θελει τις ευλογιες των Αμερικανων…τωρα βεβαια ο θειος Σαμ εχει γινει ο θειος Μπεν με την καλυβα. μαου μαου που λεμε…..

    χοχοχοχοχουχουχουχου…

    «Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται απο σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

    Ο κ. Καμμένος μετέβη στην Ουάσιγκτον, όπου θα παραμείνει μια εβδομαδα και σύμφωνα με ανώτερες πηγές του κόμματος που μίλησαν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα έχει επαφές με μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας.»

    Μου αρέσει!

  12. Ειστε οι περισσοτεροι για γελια.Οταν εχει ένα θεμα για τον Καμμενο,που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορα.εσεις τα χρυσαγουπολακια φορατε τα μαυρα γυαλια και μπλουζάκια και ξεκινατε για χρηματιστηρια,για τεμενος,για αντιρατσιστικο,για τον ηλιατορα,για την βιλα στην Ικαρια για για για.Οκ σας καταλάβαμε και μας πεισατε.Ο καμενος είναι λαμογιο,αεροψεκασμενος,χοντρος,φλαφλατας και οτι άλλο,το μισθο σας τον πηρατε και για σημερα,αυτοικανοποιηθηκατε.Μονο για την ταμπακιερα δεν μας λετε τιποτα.Δικαιωνεται για άλλη μια φορα ναι η οχι;Σας λυπάμαι χρυσαυγοπουλα νεοέλληνες,εχετε κριση,μυαλο,παιδεια,συμπεριφορα,οπως αυτους που εμπιστευεστε,Καιαδας,μιαχαλολιακος και σια.Μονο να σκούζετε και να δειχνετε δηθεν τα μπρατσα σας.Αλλα τι λεω,αν δεν ταιριαζατε,δεν θα συμπεθεριαζατε.Κουνηστε λιγο το κεφαλι μπας και ξυπνήσετε λεω εγω…Και ναι δεν θελω να ψηφισετε κανεναν Καμμενο,δεν σας αξιζει,να ψηφισετε τους παγανιστες,αρχαιολατρες,σατανιστες,ναζιστες,βασιλοφασιστες.γιατι ετσι μονο τη βρίσκετε.εις υγειαν σας λοιπον ανίδεοι…

    Μου αρέσει!

    1. και αφου ειναι (κ) ο πανοςαυτα που λες,γιατι δεν κανει κοινο μετωπο με τους «ναζιστες»,και οι δυο για την ελλαδα παλευουν,η οχι,οποιος εστειλε τον ενα στη βουλη,εστειλε και τον αλλον,και τελος οταν λες εχεις πολεμο με τους εξω κοιτας να κανεις συμμαχιες,και δεν κοιτας αν βρωμαη η αναπνοη του αλλου,το λουλουδι που στηριζης ,ειναι σαν και αυτους που καταγγελει,και αυτο θα το καταλαβης οταν γινει (δυστυχως)ο συριζα κυβερνηση.

      Μου αρέσει!

      1. Φιλε είμαι αρκετα συνειδητοποιημένος και ξερω πολύ καλα τΙ ψηφιζω με τα σημερινα δεδομενα.Εχω ψαξει όλα τα κομματα,κινηματα και κατασταλαξα ότι το μονο πατριωτικο,δημοκρατικο κινημα είναι οι ΑΝΕΛ.Αν με απογοητευσει και αυτό δεν υπαρχει σωτηρια καμια,ΤΕΛΟΣ.Και βεβαια συμφωνω μαζι σου ότι πρεπει να γινει ενιαιο μετωπο με ολους τους πατριωτες.αρκει να εχουν δημοκρατικες και όχι φασιστοβασιλοναζιστικες.Και ναι η χρυση αυγη είναι ένα τετοιο κομμα,το οποιο πιστευει στην αρχαιολατρεια και όχι στην ορθοδοξια,εχει εντονα στοιχεια ρατσισμου και μισους και τα παρακλαδια της είναι μασωνικα.Δυστυχως πολλοι συνελληνες εγκλωβιστηκαν στον δηθεν πατριωτικο της λογο,στα παραπλανητικα συσιτια,,στον δηθεν τσαμπουκα κτλ.Θεωρουν ότι αυτοι που φωναζουν και χτυπάνε θα τους λυτρωσουν από τα λαμογια που μας κυβερνάνε,Και αυτό γιατι δεν παιρνουν οι ιδιοι τη τυχη στα χερια τους,ειναι φοβισμένοι,απογοητευμενοι,βολεμενοι.Τα περιμενουν δυστυχως από λαθος σωτηρες.Οι μονοι σωτηρες ειμαστε εμεις οι ιδιοι που πρεπει να συμμετέχουμε ενεργα και το κινημα των ανελ δινει αυτό το δικαιωμα σε κάθε πολιτη να εκφραστεί,να συμμετεχει δημοκρατικα σε όλα,αλλα ταυτόχρονα τον βοηθαει να καταλαβει το μεγαλο πονο του συναθρωπων του,καθως συμμετεχεις σε πολλες κοινωνικες δρασεις,οι οποιες δεν γινονται ευρεως γνωστες.ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ.

        Μου αρέσει!

    1. Τι εγινε samini.Το σκαφος του καμμενου είναι παρανομο;ειναι σε ofshore εταιρεια;δεν φορολογηθηκε στην Ελλαδά;;Μουγκα ετσι.Για άλλη μια φορα δικαιωθηκε,αλλα εσυ τι να πεις τωρα πετας την βλακεια σου για ξενη σημαια.Ειστε οι χαζοι οι εγκάθετοι

      Μου αρέσει!

    1. Εμεις,παντως,ειμαστε «κατα των ασχετων » νεοδημοκρατων,των κυκλοφορουντων,ελευθερα,αν ειναι δυνατον,τη στιγμη που πρεπει να συλληφθουν,παραυτα,απο την αστυνομια της κοινης λογικης,της απαγορευουσης στον πασα εναν να ανασταινει τον Μεταξα,επι παραδειγματι,επειδη,ετσι,του καρφωθηκε στο μυαλοκερατο του.

      Μου αρέσει!

  13. ΑΠΑΝΤΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ …ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΛΕΙΝΈ …. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΖΑ ….ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ………….. ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ( ΓΙΑΝΝΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΝΤΟΡΟΥΛΑ ) ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ … ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ………………

    Μου αρέσει!

      1. Πως τρεχει ετσι ο ….ιπποτης!
        Λες και ειναι καβαλα σε ατι…..
        Και εθνικιστης (δυο φορες πατριωτης) και ταγματαρχης (στην υποχωρηση πρωτια) και αξιος ιπποτης (κρατουσε τριανταφυλλο πριν αρχισει η κυνηγητικη περιοδος)..
        Παμε τωρα ολο μαζι…..
        Ιπποτης του εθνικου (ωρε γελιο αυτο συγκεκριμενα) ταγματος της αξιας….του αρχιμπουνταλα Σαρλ ντε Γκωλ!
        Χαθηκε μια μαχη Σερ Υδατανθρακα…..the spaggeti war συνεχιζεται!

        Μου αρέσει!

  14. Κατασχέσεις σε μέσα που ασκούν κυριαρχικά δικαιώματα κράτους δεν γίνοντσι.Εχουμε δύο περιστατικά μόνο σε καιρούς ειρήνης τα τελευταία 200 χρόνια κι αυτά ήταν: Κατάσχεση ελληνικού σκάφους (πολεμικού) από τους άγγλους για αποζημείωση άγγλου που κατεστράφη η περιουσία του στα μέσα του 1800 (κοντά στο 1850 ήσαν – θα αναζητήσω το περιστατικό) για το οποίο λίγα χρόνια μετά υπήρε επίσημη αγγλική συγγνώμη και αποκατάσταση της βλάβης και το περιστατικό με εκπαιδευτικό (άοπλο) σκάφος της Αργεντινής που η εκτέλεση ΔΕΝ προχώρησε ακριβώς λόγω αυτού του σκεπτικού. Αν όμως, μιλάμε για κάποιο κρατικό ελληνόκτητο (του δημοσίου) δεξαμενόπλοιο η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός είναι εφικτός (αλλά πάντα έχουμε να κάνουμε και με το ζύγι των δικαστών του τόπου εκτελέσεως). Εδώ, ο Πλεύρης παλέβει να εκπλειστηρίασει δεξαμενόπλοιο της Λιβυής για βεβαιωμένες οφειλές απέναντί του και δεν τον αφήνουν.(στην Ελλάδα αυτό και παρότι που ουδέποτε συμπάθησα τους κομματικούς σχηματισμούς που συμμετείχε ή τον ίδιον). Είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει λοιπόν κάτι τέτοιο. Ξεκολλάτε!

    Μου αρέσει!

    1. Υποθεση Δον Πατσιφικο(Βρετανικης υπηκοοτητος Εβραιου)Προξενου της Πορτογαλιας.

      Πασχα 1849 Αθηναι.

      h**p://chronontoulapo.wordpress.com/2013/01/09/%CE%B7-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82/

      h**p://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF

      Μου αρέσει!

  15. Tι γελοίο site…
    Σε άλλες αναρτήσεις ισχυρίζονται οι διαχειριστές πως τάχα η Αργεντινή δεν έχει πάθει τίποτα και τώρα( ανάλογα με την ανάρτηση) υιοθετεί τον κίνδυνο κατασχέσεων( που στηρίζεται στο παράδειγμα της Αργεντινής).
    Site για εντελώς ηλίθιους.

    Μου αρέσει!

      1. To ευχομαι και ας διαψευστω.

        Αλλα μην μεινετε μονο στις διατυπωσεις και δειλιασεται μπροστα στα εργα και την υπευθυνη δραση. Τα λογια εκτος απο φτωχια εχουν και κακο προηγουμενο. 40 Χρονια βλεπεις, ΜΟΝΟ λογια προδοσια και κλεψια.

        Για αυτο τον λογο εαν δεν θελουν οι Αν.Ελλ να παρουν το τριτο και μακρυτερο, θα αλλαξουν σε κυρια θεματα σταση.

        Οπως με τους λαθρομεταναστες, επιβαλλεται να τους αποκαλειτε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ………………

        Με προτασεις και ν/σ για την ανεγερση ισλαμικων τεμενων και τζαμιων θα ειστε εναντια και πολεμιοι σε τετοιες μεθοδευσης…………….

        Θα προωθειτε ενισχυση ειτε οικονομικη, ειτε σιτισμου, ειτε περιθαλψης προς Ελληνες………………

        Θα προωθησετε ν/σ στην Βουλη για μειωση των βουλευτικων απολαβων και τις συνταξεις του καθε βουλευτη….

        Αυτη ειναι η συνταγη για επαναφορα των Αν.Ελλ σε μεγαλυτερη αποδοχη, απο την Ελληνικη κοινωνια.

        Μου αρέσει!

  16. Καλά τον σαμαρά τον ψηφίσαν οι ελληνο-ποιημένοι, τούτον εδώ ποιοι λαμπροί εγκέφαλοι τον έμπασαν στη βουλή ;;;

    http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/11/blog-post_26.html

    From HEIL GAP ( or mind the GAP)

    Έλεος … Πάνο … κύριε πρώην υπουργέ της εμπορικής ναυτιλίας μας …
    Χμ, μήπως μας περνάτε για τόσο αφελείς, και μας λετε ότι οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν τα ελληνικά εμπορικά πλοια για χρέη του δημοσίου ;;;;;;; χμ, ότι μπορούν να κατάσχουν κάθε τι το ελληνικό ;;;;
    Χα, χα, χα !!!

    Και μετά κάποιοι παραπονούνται για τους έλληνες εφοπλιστές και τους οικτίρουν και από πάνω … γιατί λέει πήραν τα καράβια τους και έφυγαν στο εξωτερικό !!!

    Sorry …. μα με τέτοιον υπουργό ….

    Χμ, μπορεί τα βαπόρια να πήγαιναν αύτανδρα στον πάτο της βρώμικης θάλασσας!

    Λίγο λογική δεν θα έβλαπτε νομίζω κύριε πρώην υπουργέ της εμπορικής ναυτιλίας μας … απλούστατα δηλαδή … να κάτσετε κύριε και να σκεφτείτε ότι «τα πλοία δεν ανήκουν στην σημαία τους αλλά στον εφοπλιστή τους» … χμ, καλύτερα μάλλον θα έλεγα ότι ανήκουν στους μετόχους της πλοιοκτήτριας εταιρίας …. δηλαδή στο City και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης … σε μετόχους οι οποίοι … μπορούν κάλλιστα να είναι και … οι δανειστές μας.

    Βέβαια ο κύριος καμένος έχει πάντα δίκιο …. πρώτα είχε δίκιο όταν υπηρετούσε σε καίρια πόστα την κυβέρνηση της Ν.Δ. … μέχρις ότου αυτή έφτασε την χώρα στο χάλι που την έφτασε .

    Μετά είχε πάλι δίκιο … διότι … «διότι μετά διάβασε δέκα άρθρα από το διαδίκτυο και νόμισε ότι έγινε αντι-συστημικος» … αλλά να … και πάλι είχε δίκιο διότι δεν τον ενόχλησε κανείς μας όταν λεηλατούσε τα άρθρα μας από το διαδίκτυο … ώστε να φτιάξει εν μια νυκτί … χα, χα, χα … το καταστατικό του «ανεξαρτήτου» κόμματος του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων . Του HEIL GAP ( or mind the GAP )
    http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/heil-gap-or-mind-gap.html

    Μου αρέσει!

    1. Ελα ρε φιλε. ΣΟυ εκλεψε αρθρο ο Καμμενος? Και γιατι δεν του κανει μυνηση για πνευματικα δικαιωματα.
      ΤΟ Αγγλικο δικαιο επιτρεπει κατασχεσεις των παντων. Γιαυτο και υπαρχει γιαυτο και το εβαλαν στις δανειακες. Αλλα οκ δεν γουσταρεις Καμμενο. No Problemo. Φαει Σαμαρα/Βενιζελο στην μαπα και μοκο γιατι υπαρχει και οριο!!!

      Μου αρέσει!

  17. Ο προϋπολογισμός του 2014 όπως και οι προηγούμενοι αναδιανέμει το μειωμένο ΑΕΠ προς όφελος του παρασιτικού 1% της κοινωνίας.
    Σύμφωνα με τη μακάβρια συνταγή της τρόϊκας που ακολουθεί τυφλά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να αυξηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει ανάλογα να αυξηθούν οι αυτοκτονίες , οι άστεγοι, οι ουρές στα συσσίτια οι άνεργοι , οι ανασφάλιστοι και οι θάνατοι συνταξιούχων.

    Μου αρέσει!

  18. δεν εννοει τα εμπορικα πλοια, αυτα ειναι ιδιοκτητα.εννοει τα πολεμικα και οτιδηποτε ανηκει ακομη στο δημοσιο.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.