ΕΞΩ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ του καθεστώτος!

keraunosΣτις 23/11/2013 μέλη και φίλοι του Αντιφωνητή από την Κομοτηνή, παρενέβησαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου που οργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ στην περιοχή καταγγέλοντας τον ρόλο που παίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάνω στα μείζονα εθνικά ζητήματα της χώρας. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο που μοιράστηκε, καθώς και τα βίντεο της παρέμβασης:
Τι δουλειά έχει στην Κομοτηνή το ΕΛΙΑΜΕΠ των διαδρόμων της παρα-εξουσίας;
Πέρα από την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του ΕΣΠΑ, έχει …κι άλλο ενδιαφέρον το συνέδριο;
Όπως π.χ. στην Κύπρο, όπου έναν ολόκληρο χρόνο δούλευαν για το ΝΑΙ στο προδοτικό


ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; Είχαν παίξει ρόλο τα αμερικάνικα δολάρια που αποκάλυψε ο Μ. Ιγνατίου;
Κι αν υπήρχε μια ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ στη χώρα, ποιος θα την χρηματοδοτούσε; Μήπως η αμερικάνικη Πρεσβεία, οι δήθεν ΜΚΟ, ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, η Παγκόσμια Τράπεζα;
Γιατί καμμία θέση του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν συνάδει με τα συμφέροντα και το αίσθημα του λαού μας; Γιατί σε ΟΛΑ τα ζητήματα είναι με τους Αμερικανοβρετανούς και απέναντί μας;
Υπέρ του Σχεδίου Ανάν, υπέρ της ευρωπαϊκής ένταξης της Τουρκίας, υπέρ της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια, υπέρ της λαθρομετανάστευσης, κατά της «εθνικιστικής» ελληνικής Ιστορίας (βλ. «1821»), κατά της ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ και της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια…
Τώρα, με τη νέα γερμανική Κατοχή, συνεργάζονται και με γερμανικά ιδρύματα και υπηρεσίες (Friedrich Ebert, Konrad Adenauer, DAAD). Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή;
Οι πρόστυχες ελίτ της χώρας μας, που την έφεραν στο χείλος του γκρεμού, συνεχίζουν με θράσος να πλασάρουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους για δικά μας.
Τώρα οι ιδεολογικοί τους μπράβοι θα σώσουν και …τη Θράκη;!
ΟΧΙ στο ΕΛληνικό Ιδρυμα ΑΜΕρικανικής Πολιτικής!
ΕΞΩ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ του καθεστώτος!

6 σκέψεις σχετικά με το “ΕΞΩ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ του καθεστώτος!

 1. Ενσταση……ή λέξη ΧΡΥΣΗ..ΔΕΝ συνάδει μέ τούς προδοτικούς πολιτικούς καί τίς παραφυάδες τους πού είναι εγκληματικές οργανώσεις τύπου.. ΕΛΙΑΜΕΠ..

  Η λέξη ΧΡΥΣΗ ταιριάζει απόλυτα μέ τήν ελπίδα τού Ελληνικού λαού,γιά τήν έξοδο από τή σκλαβιά τών τοκογλύφων καί τήν εγγυάται,,τήν έξοδο..μόνον ό Λαικός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….

  Μου αρέσει!

  1. Η επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχει και συνέχεια, καθώς φαίνεται πώς η ηγεσία του κόμματος ακόμη και φυλακισμένη φοβίζει. Φύλακες των φυλακών Κορυδαλλού έκαναν νυχτερινή έφοδο στα κελιά του προέδρου του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού ψάχνοντας να βρουν κινητά τηλέφωνα. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν… άνθρακες.

   Τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του «στημένου» κατηγορητηρίου σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής τους προβληματίζει και τους απασχολεί το αν η ηγεσία του κόμματος έχει κινητά τηλέφωνα όταν προσγειώνονται ελικόπτερα στο προαύλιο των φυλακών, δραπετεύουν φυλακισμένοι, τα κελιά τους έχουν γίνει οπλοστάσια και διακινούνται ποσότητες ναρκωτικών.

   Μου αρέσει!

 2. ο ελληναρας θελει κ αυτος τις δεξαμενες σκεψεις του για να μην αισθανεται υποδεεστερος των συμμαχων του..

  Μου αρέσει!

 3. Σ’αυτή τη Χώρα, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα ΕΛΙΑΜΕΠ.

  Ρόλο παίζουν. Και μάλιστα, αδρά πληρωμένο.

  Με χρυσάφι και αίμα. Και η χορήγηση αίματος, ενίοτε βλάπτει το ήπαρ.

  Και η βλάβη αυτή, εκδηλώνεται με ίκτερο. Που ο λαός ονομάζει, »χρυσή».

  Αυτή λοιπόν η »χρυσή», σε αντίθεση με πάσα άλλη έννοια ΧΡΥΣΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ,

  ΧΡΗΖΕΙ ιατρικής φροντίδας.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

  1. νομοτελειακά θα περάσουν στο περιθώριο, λόγω και των εξελίξεων ….. περίμενα περισσότερο ράβδισμα απο την γραφίδα σου επί του θέματος ….. δίχως να επιθυμώ όξυνση …. γ’ αυτό άλλωστε στο τονίζω …. διότι εσύ δέρνεις και με το πούπουλο …..

   σέβας ……

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.