Χρυσοχοϊδης: Είμαι περήφανος που χτίζω το τζαμί! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης δήλωσε στην βουλή πως είναι περήφανος επειδή χτίζει το τζαμί.

ΟΚ, ο καθένας μπορεί να είναι περήφανος για τα πεπραγμένα του σε αυτή την ζωή. Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν είναι πάντα περήφανος σχετικά με τις αναφορές του στο ισλάμ. Σήμερα το Ολυμπία φέρνει πάλι στην επιφάνεια το ιστορικό ντοκουμέντο διαστρέβλωσης των πρακτικών της βουλής, μετά από την

πρωτοφανή γκάφα του υπουργού ΠΡΟΠΟ (τότε). Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είχε υποστηρίξει πως οι ΗΠΑ έχουν …μουσουλμάνο πρόεδρο (εννοώντας τον Ομπάμα). Η βουλή έγινε τσίρκο και περιέργως απο τα πρακτικά «εξαφανισθηκε» η επίμαχη αναφορά! Έλα όμως που είχε μείνει το βίντεο…

Δείτε το:

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ:

«Κύριε Πρόεδρε, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού νομίζω ότι στην προσπάθειά του να λαϊκίσει, ορισμένες φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα και την ευπρέπεια μέσα εδώ στο Κοινοβούλιο.
Ακούστε να σας πω κάτι: Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ την πατρίδα μου έχω υπηρετήσει. Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και τίποτα άλλο. Και μην το ξαναπείτε αυτό, σας παρακαλώ, εδώ μέσα!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Κάτι άλλο θέλετε να πείτε προφανώς.
Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Εσείς λέτε ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες και δυσφημείτε τη χώρα.
(Θόρυβος στην Αίθουσα)
Τρίτον, ως γνωστόν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μουσουλμάνο Πρόεδρο. Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;»
(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: «Μουσουλμάνο; Για πείτε στον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος!»

Τώρα όμως, αν προσπαθήσετε να τα διαβάσετε (κλικ εδώ) δεν θα βρείτε την “ενοχλητική” αναφορά του υπουργού. Άλλαξαν προς το… κοσμιότερο και έχουν ως εξής:
ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Ο κύριος Χρυσοχοΐδης δήλωσε στην βουλή πως είναι περήφανος επειδή χτίζει το τζαμί. ΟΚ, ο καθένας μπορεί να είναι περήφανος για τα πεπραγμένα του σε αυτή την ζωή. Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν είναι πάντα περήφανος σχετικά με τις αναφορές του στο ισλάμ. Σήμερα το Ολυμπία φέρνει πάλι στην επιφάνεια το ιστορικό ντοκουμέντο διαστρέβλωσης των πρακτικών της βουλής, μετά από την πρωτοφανή γκάφα του υπουργού ΠΡΟΠΟ (τότε). Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είχε υποστηρίξει πως οι ΗΠΑ έχουν ...μουσουλμάνο πρόεδρο
ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη):

«Κύριε Πρόεδρε, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού νομίζω ότι στην προσπάθειά του να λαϊκίσει, ορισμένες φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα και την ευπρέπεια μέσα εδώ στο Κοινοβούλιο.
Ακούστε να σας πω κάτι: Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ την πατρίδα μου έχω υπηρετήσει. Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και τίποτα άλλο. Και μην το ξαναπείτε αυτό, σας παρακαλώ, εδώ μέσα!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Κάτι άλλο θέλετε να πείτε προφανώς.
Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Εσείς λέτε ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες και δυσφημείτε τη χώρα.
Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;
Ακούστε, λοιπόν, και κάτι ακόμη, γιατί πρέπει να σταματήσετε να λαϊκίζετε εδώ μέσα και να επιχειρείτε να παραπλανάτε τον ελληνικό λαό: Επανήλθατε ψευδώς λέγοντας ότι το 60% των φυλακισμένων και καταδικασθέντων είναι μετανάστες. Είναι ψέμα αυτό. Είναι αλλοδαποί κακοποιοί, οι οποίοι ήρθα στη χώρα για να συμμετέχουν σε ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και να εγκληματήσουν. Σιγά να μην ήρθαν μετανάστες, εργαζόμενοι φουκαράδες να δουλέψουν για ένα μεροκάματο και μετά πήρα τα καλάσνικοφ και κάνουν εδώ πράξεις οι οποίοι είναι απεχθείς και δολοφονικές.
Επίσης, όλοι αυτοί, όπως ξέρετε, δεν πρόκειται να πάρουν ιθαγένεια.
Τέλος, επειδή αναφερθήκατε στην ανάπτυξη, θέλω να πω το εξής: Ναι, ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης αυτής της χώρας, είναι έργο μιας προσπάθειας που έγινε από τον ελληνικό λαό τα τελευταία είκοσι χρόνια και στηρίχθηκε στη φτηνή εργασία και την εκμετάλλευση των μεταναστών.
Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, ξέρετε τι μας προτείνετε, κύριε Καρατζαφέρη;»

Για Ομπάμα και Ισλάμ ούτε κουβέντα. «Φάγανε» επίσης και τα λόγια του Κοραντή.

Η πλάκα είναι ότι για να “διορθώσουν” την αναφορά του κ. Χρυσοχοΐδη χρειάστηκε να σβήσουν ολόκληρη παράγραφο από τα λεγόμενα Καρατζαφέρη:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):
«Δεν θα χρειαστώ τα δέκα λεπτά του κυρίου Υπουργού.
Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε. «Ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι μουσουλμάνος».
Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος. Δεν είναι τόσο κακό που διαμαρτυρηθήκατε.
Όσον αφορά, επιτέλους, το θέμα που σας είπα ότι είστε Υπουργός Προστασίας του αριστερού πολίτη. Πήγε στα Χανιά να μιλήσει Βουλευτής Κοινοβουλευτικού Κόμματος μέσα στο δημαρχείο και απαγορεύτηκε από κάποιους της Αριστεράς και δεν κάνατε τίποτα. Ενώ, στην Πανόρμου που βρέθηκε μια αντισυγκέντρωση, τους κλείσατε όλους μέσα. Και ως προς το δεύτερο, δεν ξέρω τι κάνατε. Ως προς το πρώτο, όμως, δεν κάνατε καθόλου καλά, γιατί δίνετε δικαίωμα να πιστεύουν αντιεξουσιαστές ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το Κοινοβούλιο και το δημόσιο διάλογο. Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή».

Η λογοκριμένη εκδοχή είναι η ακόλουθη:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Δεν θα χρειαστώ τα δέκα λεπτά του κυρίου Υπουργού.
Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε.
Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος. Δεν είναι τόσο κακό που διαμαρτυρηθήκατε. Οι πολλοί Μουσουλμάνοι είναι δυσφήμιση για τη χώρα; Εσείς το ισχυριστήκατε.
Επιτέλους, όσον αφορά, το θέμα που σας είπα ότι είστε Υπουργός Προστασίας του αριστερού πολίτη. Πήγε στο Ηράκλειο να μιλήσει Βουλευτής Κοινοβουλευτικού Κόμματος μέσα στο δημαρχείο και απαγορεύτηκε από κάποιους της Αριστεράς και δεν κάνατε τίποτα. Ενώ, στην Πανόρμου που βρέθηκε μια αντισυγκέντρωση, τους κλείσατε όλους μέσα. Και ως προς το δεύτερο, δεν ξέρω τι κάνατε. Ως προς το πρώτο, όμως, δεν κάνατε καθόλου καλά, γιατί δίνετε δικαίωμα να πιστεύουν αντιεξουσιαστές ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το Κοινοβούλιο και το δημόσιο διάλογο. Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή.


Ζήσε το Matrix σου στην Ελλάδα

Με πληροφορίες από τους ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ.

75 σκέψεις σχετικά με το “Χρυσοχοϊδης: Είμαι περήφανος που χτίζω το τζαμί! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ….»ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ»!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑ «ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ» ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!…

    Μου αρέσει!

    1. τόσο ηλίθιος γίνεσαι απλα υπουργός.πιο ηλίθιος γίνεσαι πρωθυπουργός και κυβερνάς ένα λάο 10 εκατομυρίων προβάτων.

      Μου αρέσει!

    1. Καταπέλτης ο Παναγιώταρος.
      Θά κάνουν τώρα άλλη μία άρση τής ασυλίας του
      γιά προτροπή σέ βία,
      επειδή έκανε αναφορά στήν φράση τού Κολοκοτρώνη
      » φωτιά καί τσεκούρι στούς προσκυνημένους».

      Μου αρέσει!

      1. σχολιο απο σαιτ

        billaras21
        20:20 | 28-11-2013
        Jon13006

        Οχι πως με νοιαζει, αλλα οι οπαδοι του Mr Alexis που ειπε οτι η Ναομι …Καμπελ εγραψε το δογμα του σοκ, δεν δικαιουνται να ειρωνευονται καποιον για ενα σαρδαμ…

        ΕΛΑ………………….. ΜΩΡΗ ΝΑΟΜΙ

        χαχαχαχαχααχαχαχα

        Μου αρέσει!

    2. Γκάφα Τσίπρα: Μπέρδεψε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ

      Διαφημίσεις από την Google
      Τεστ νοημοσύνης

      ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ….Τεστ νοημοσύνης ΣΤΟΝ ΓΚΑΦΑτσιπρα

      Μου αρέσει!

      1. Τη συγγραφέα του δημοφιλούς βιβλίου που αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την απαρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης,

        Ναόμι Κλάιν

        με τη «γαζέλα» της πασαρέλας

        Ναόμι Κάμπελ

        φαίνεται σε βίντεο – ντοκουμέντοι ότι μπέρδεψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κροατία στα πλαίσια του 6ου Subversive Forum.

        χαχαχαχαχα………….υδατανθραξ και ο ροζ αλιεξης

        Μου αρέσει!

      2. Δημήτρης Σόλων thomas zed
        • 6 months ago

        Εχει 2-3 θηλυκες ψυχασθενεις κυριες ο Συριζα,να ερθει και η αρχιτρελη των σοου μπιζ να ΔΕΣΟΥΝΕ…

        …..ολε

        Μου αρέσει!

      3. Knight_Templar
        • 6 months ago

        «Madame Μερκελ», «Frozen war», «Ναόμι Κάμπελ»…

        Μας μπερδεύεις Αλέξη,

        για Παπανδρέου σε είχαμε,

        Σημίτης μας βγαίνεις σιγά σιγά.

        Φτιάξε και ένα έργο σε «μακέτο» και έδεσες!

        …χαχαχαχαχα

        ΟΛΕ, ΟΛΕ , ΟΛΕ

        Μου αρέσει!

    3. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Ζάγκρεμπ που συμμετείχεμε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε νέα γκάφα ολκής, μετατρέποντας τη συγγραφέα… σε μοντέλο.

      «Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ», είπε με έμφαση ο κ. Τσίπρας.

      Ο Ζίζεκ μάλιστα συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

      Η …………παραΜΟΡΦΩΜΕΝΗ αριστερα

      Μου αρέσει!

  2. Νομίζω πως άνθρωπος τουλάχιστον είναι ειλικρινής.
    Είναι περήφανος διότι κρατάει τις υποσχέσεις που δίνει στα αφεντικά του.
    Δεν ξέρω μόνο αν τα αφεντικά του είναι ίδια με κείνα που του δώσανε «προίκα» την …εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.
    Ύστερα από προίκες κάτι ξέρει. Τέσσερις(4) γάμους έκανε και όποια έδιωχνε την προίκιζε καλά, όλα κι όλα!!!

    Μου αρέσει!

  3. Ο Χρυσοχοϊδης είναι περήφανος που κτίζει τζαμί και οι σατανιστές της χα παριστάνουν τους υπέρμαχους του Χριστιανικού Δόγματος …

    Εντέλει τον Κολοκοτρώνη πως τον έλεγαν στο μικρό , Κώστα ή Θοδωρή ..?? Σας το έμαθε η Αλβανίδα φιλενάδα του Λαγού στο μάθημα «εθνικής ιδεολογικής κατάρτισης» περί «φυλετικής καθαρότητας» που σας έκανε εκεί στην χα ή δεν πρόλαβε ακόμα ..??

    Ρε δεν πάτε να πνιγείτε όλοι σας λέω εγώ με τα στημένα σόου σας ..

    Μου αρέσει!

    1. Ένα ακόμη γελοίο σενάριο με στόχο την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής διέρρευσε χθες στον Τύπο. Αφού μας είπαν εγκληματίες, σατανιστές, υπεύθυνους για… ναυάγια και άλλα τέτοια φαιδρά, έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι στελέχη μας (και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος) είναι… μασόνοι!

      Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε σε αυτές τις αθλιότητες μέσω της διαδικτυακής μας εκπομπής της Δευτέρας. Αποκάλυψε μάλιστα ότι για να είναι κανείς υποψήφιος της Χρυσής Αυγής πρέπει να υπογράψει μία υπεύθυνη δήλωση όπου δεσμεύεται πως δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος μυστικής οργάνωση.

      Καί επειδή δέν φτούρησε η «αποκάλυψη» ότι ο Κασιδιάρης είναι μασόνος,
      έγινε καί νέα «αποκάλυψη» ότι καό ο Γερμενής είναι μασόνος.

      Πότε θά καταλάβαιτε ότι η συκοφαντία καί η λάσπη δέν φέρνει τά ποθητά αποτελέσματα;

      Μου αρέσει!

      1. Ποιός ο Γερμενής μασόνος και σατανιστής ..?? Αυτό το αγιόπαιδο ..?? Αίσχος και ντροπή σε αυτούς που λένε τέτοια κακά λόγια για το παλικάρι .. Αυτό το παλικάρι που μόνο Τον Θεό έχει στο μυαλό του να το συκοφαντούν έτσι ..?? ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΟΠΗ …

        Ρε ΟΥΣΤ … παλιόγατα …

        Μου αρέσει!

      2. Διονύσιε
        τό επόμενο βήμα ποιό είναι;
        Τά μέχρι τώρα βήματα δέν έφεραν τό ποθητό αποτέλεσμα.
        Τά αμνοερίφια άφαντα,μόνο ένα μπεεεεεεεεε ακούγεται.
        Τά μοναστήρια τόν οπλισμό τόν έκαναν λαμπάδες.
        Τά υποβρύχια τελικά ήταν η βανίλια μέ νερό.
        Τά εφοπλιστικά κονδύλια ανύπαρκτα.

        Κάντε κάτι γιατί ο κόσμος σάς πήρε στό ψιλό.

        Μου αρέσει!

        1. Καλά πείτε πρώτα στην Αλβανίδα δασκάλα σας να σας λέει στο μάθημα πως τον Κολοκοτρώνη που είπε το «φωτιά και τσεκούρι » τον έλεγαν Θόδωρο και όχι Κωσταντίνο και μετά μας τα ξαναλές αυτά που θέλεις να μας πεις …

          Έχουμε και το άλλο το βλήμα που έχει ξεχάσει να πάρει τα χάπια του πάλι , να εξισώνει τον Κολοκοτρώνη με την Ναόμι .. Και δεν φτάνει που εξισώνει την Ναόμι με τον Κολοκοτρώνη αλλά νομίζει το χάπατο πως λέει και εξυπνάδα ..

          Μου αρέσει!

      3. Ωχ, τι διαβάζω παρακάτω για συνεργασία με Αλβανούς κυρία Βασιλική.. Αληθεύει;

        Οι ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου έχουν λάβει κατάθεση και από την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, που κλήθηκε -όπως και άλλοι συνάδελφοί της- από άλλα κόμματα να δώσει στοιχεία για την συμπεριφορά των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου.

        Όπως κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ «Κινούνται σε σχηματισμό διμοιρίας. Οι λόγοι τους είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα» και τόνισε ότι «βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με Αλβανούς εθνικιστές». Η βουλευτής επεσήμανε στις δικαστικές λειτουργούς ότι η Χρυσή Αυγή φέρεται να ευθύνεται για την εισβολή στο σπίτι της στις 27/01/2013 σε συνεργασία με Αλβανούς συνεργούς».

        Μου αρέσει!

      4. Ξερεις Διονυση εχω ενα ξαδερφακι που επειδη ειναι της μοδας να εκθετει κανεις χρυσαυγιτες, μας εβγαζε στο φεισμπουκ το Γερμενή μεταλλά, ταχαμω πως είναι ξεφτιλας. Έχει ξεχάσει όμως το ξαδερφάκι μου πως κυκλοφορούσε μέχρι τα 27 του, με τις μπλούζες τις μπλακ μεταλ, το μαλλί μεχρι τη μέση, και τα σκουλαρίκια ζουλου στ αυτιά… Ο Γερμενής τον πείραξε μόνο… Δεν ξέρω αν με πιάνεις…

        Μου αρέσει!

        1. Όχι δεν σε πιάνω … Γιατί ο κάθε ένας μπορεί κάνει ότι του γουστάρει , αλλά δεν μπορεί να παριστάνει κάποιος τον υπερασπιστή της πίστη μας ενώ ενώ είναι σατανιστής και βρίζει με τις χειρότερες ύβρεις τα Θεία , τα Ιερά και τα Όσια του λαού μας και της φυλής μας ..

          Το λιγότερο που μπορείς να τον πεις είναι υποκριτή για να μην πω πράκτορα του διαβόλου που σκοπό έχει να εισχωρήσει ανάμεσα μας για να αλώσει την πίστη μας από τα μέσα , όπως τόσοι και τόσοι έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν επίσης .. Οι στοίχοι των τραγουδιών του είναι ξεκάθαροι για το τι πιστεύει και το τι θέλει να πετύχει στην ζωή του ο Γερμελής και η παρέα του ..

          Δηλαδή με λίγα λόγια , δεν μας απασχολεί που χυδαΐζει με τέτοιον αχρείο τρόπο , αυτό είναι δικό του πρόβλημα και αυτός θα δώσει λόγο για τις πράξεις του όταν έρθει η ώρα , αλλά που αυτός ο αλήτης παριστάνει και τον υπερασπιστή αυτών που καταβάθος μισεί και απεχθάνεται ..

          Από ποιόν πήγε να προστατεύσει την Παναγιά , ο Γερμελής ..?? Και ποιός τον όρισε προστάτη της ..?? Ο Σατανάς που υπηρετεί ..? Ο Διάβολος θα γίνει ο προστάτης των Θείων και της Παναγιάς ..??

          Μου αρέσει!

      1. Α! Για τον πατέρα του έλεγε πως είπε το «φωτιά και τσεκούρι» ..??

        Ρε σούργελα δεν πάτε να πουλήσετε πουθενά αλλού τις μπούρδες σας … Στα λίγα χάπατα που σας έμειναν να τα πουλήσετε αυτά .. όχι σε μας ..

        Μου αρέσει!

      2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΥΡΚΕ

        νιόνιο χωρις ….νιονιό

        σχολιο απο σαιτ

        billaras21
        20:20 | 28-11-2013
        Jon13006

        Οχι πως με νοιαζει, αλλα οι οπαδοι του Mr Alexis που ειπε οτι η Ναομι …Καμπελ εγραψε το δογμα του σοκ, δεν δικαιουνται να ειρωνευονται καποιον για ενα σαρδαμ…

        ΕΛΑ………………….. ΜΩΡΗ ΝΑΟΜΙ

        χαχαχαχαχααχαχαχα

        Μου αρέσει!

      3. Διονύσιος Βούτος είπε
        Νοεμβρίου 28, 2013 στις 3:43 μμ
        Σου άρεσε η παράσταση Ιωάννη ..?
        Εντέλει τον Κολοκοτρώνη πως τον έλέγαν , Κώστα ή Θοδωρή ..??
        ……………………….

        να μην …………………..ρωτας
        να μην σε γελοιοποιουμε ρε ,,,,,,Υδατανθρακα

        Μου αρέσει!

      4. Μια που πίασαμε τα Ιστορικά θέματα τώρα ακόμα περίμενώ απο την νέα κότα nκ και την υπολοίπη συμμόρια να μας αναφέρει έστω ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ πήγη που να μιλα για «δωρικό χαιερετισμό» πιο ιστορικά ΠΑΝΑΣΕΤΟΙ από τα χρύσαυγούλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

        Μου αρέσει!

    2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΔΕΣ.

      Μου αρέσει!

    3. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε
      Νοεμβρίου 28, 2013 στις 7:03 μμ

      ΜπΑΓΚΥΣΤΑΝΩ ΑΝΤΑΙΡΦΥ
      ΠΑΜΑΙ ΚαιντρυΚΑ ΓΚΡΑφια ντοινουν αιμασ ΛΑΙφτα

      Μου αρέσει!

    1. Κοεμτζόγλου.
      Έπρεπε να το ξέρεις αγαπητέ Δημήρτη, διότι τον έχετε και γαμπρό εσείς οι Καρδιτσιώτες. Νομίζω στον δεύτερο ή τρίτο ή τέταρτο γάμο του.

      Μου αρέσει!

  4. Ανδρείκελα του κερατά , τουρκόσποροι.. Χρεοκοπήσατε τη χώρα και τώρα θα την εξισλαμίσετε… αυτό είναι το ποιον σας.. εγκληματίες..

    Μου αρέσει!

  5. Ο ΧΡΥΣΑΡΧΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑ….ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΡΑΙ,ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ…..

    Μου αρέσει!

  6. Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί……

    Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών προχθές το μεσημέρι ο δήμαρχος Σουφλίου Έβρου Ευάγγελος Πουλιλιός για συκοφαντική δυσφήμιση της εκπαιδευτικού Χαράς Νικοπούλου που υπηρετούσε το Μεγάλο Δέρειο και είναι γνωστές οι επιθέσεις που δεχόταν από οργανωμένους κύκλους κατευθυνόμενων μειονοτικών με την ανοχή του δημάρχου που περιέργως είχε στρατευθεί εναντίον της μέσα από ένα ακήρυχτο πόλεμο.

    Συνέντευξη λοιπόν πορτρέτο της κ. Νικοπούλου που της έκανε στην εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος» στο ALTER το 2010 ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας παρενέβη τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ορφέα τότε και νυν Σουφλίου κ. Πουλιλιός για να πει ότι η κ. Νικοπούλου ζει σε βίλα που της παραχώρησε ο Δήμος και επίσης ότι έχει στραφεί με αγωγές διεκδίκησης αρκετών χιλιάδων ευρώ από τους μαθητές της!

    Και οι δύο απόψεις αποδείχθηκαν παντελώς ψευδείς. Η κ. Νικοπούλου παρουσίασε φωτογραφικό υλικό ντοκουμέντο το μικρό σπιτάκι του δασκάλου που είχε κατασκευάσει χρόνια πριν το δασαρχείο όπου διέμενε όπως ήταν όταν της το παρέδωσε στην άθλια κι ελεεινή εικόνα που είχε και πως μεταμορφώθηκε χάρις στο προσωπικό της ενδιαφέρον, ενώ κονιορτοποιήθηκαν και τα περί αγωγών προς τους μαθητές της, αφού ήταν μια δασκάλα που τιμούσε το λειτούργημά της και δεν θα στρεφόταν ποτέ κατά των παιδιών που δίδασκε. Προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό ο κ. Πουλιλιός διόγκωσε τα πράγματα με αποτέλεσμα να παραποιήσει την αλήθεια κάτι που τελικά αποδείχθηκε με άνεση στο δικαστήριο της Ορεστιάδας χθες που τον καταδίκασε σε φυλάκιση 6 μηνών. Μάλιστα στην απολογία του-σύμφωνα με τα tourkikanea.gr- έκανε το ατόπημα να πει: ««Πρώτη φορά κ. πρόεδρε βρίσκομαι σε δικαστήρια δεν έχω σχέση με αυτά δεν γνώριζα ουδέποτε πάτησα το πόδι μου σε δικαστήρια», για να τον κατακεραυνώσει ο πρόεδρος της έδρας κ. Ταμακίδης: «Μα τι λέτε κύριε εγώ ο ίδιος σας έχω δικάσει τρεις φορές!»…

    Μου αρέσει!

  7. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΟΔΙ .
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΩΛΟΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΩΑΜΕΘ ΣΕ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ
    ΕΧΕΙΣ ΕΝΘΥΜΙΟΝ.

    Μου αρέσει!

  8. Μας γελουν και καταστρεφουν ξενοι καταγωγης…..παρεισακτοι στη παλια εποχη…..
    πρακτορακια…..
    και εμεις τους κοιταζουμε σαν μακακες….
    τους ακουμε σαν μακακες….
    και τους αφηνουμε……

    Μου αρέσει!

  9. Εγώ δεν είμαι καθόλου περήφανος και νοιώθω αισχύνη που κάποτε είχα ψηφίσει αυτά τα καθάρματα και το πουλημένο κόμμα τους.
    Ποτέ δεν είναι αργά. Οι μάσκες έχουν πέσει και το τοπίο καθαρίζει για το ποιος είναι δωσίλογος και ποιος όχι.

    Μου αρέσει!

  10. ! ! ! Υπέρ αποχώρησης Παπανδρέου ο Χρυσοχοΐδης
    (3 Δεκεμβρίου 2011 στο Mega) ! ! !

    Η προηγούμενη κυβέρνηση απέτυχε.
    Η διετής διακυβέρνησή μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά εθνικά
    και γίνομαι πιο συγκεκριμένος, οδήγησε σε φτώχεια, κοινωνική αποσύνθεση, σε πρωτοφανή βαθειά ύφεση. Οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση και ευθύνη έχουμε όλοι μας.

    Αυτός που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο ηγέτης της παράταξης και εμείς αναλόγως.

    Είμαστε αρκετα μεγάλοι για να μιλάμε και να υπηρετούμε την αλήθεια, όποιος δεν το κάνει θα πάει στα σκουπίδια της ιστορίας.

    Αν κάποιοι απο μάς έχουν κρυφη ατζέντα καλά θα κάνουν να την ανοίξουν ή θα την ανοίξουμε εμείς.

    Καλά θα κάνουμε να κάνουμε κάτι τώρα γιατι το Πασοκ βρίσκεται σε διάσπαση. Τώρα που γίνονται διάφορες μεθοδεύσεις (δελφίνιοι) και σκόπιμες καθυστερήσεις.

    Ακούω προτάσεις όπως «να μη πάμε σε διαδικασίες στο Λαό διότι θα ΄ρθεί λίγος κόσμος να ψηφίσει.

    Ετσι όπως τα κάναμε έτσι όπως καταντήσαμε την παράταξη πρέπει να ταπεινωθούμε.

    Φαίνεται οτι στο Πασοκ δεν έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία
    δεν βλέπουμε μπροστά μας την αλήθεια και σφυρίζουμε αδιάφορα.

    Εγώ προσωπικά έφτασα τελευταια στα όρια του πολιτικου λάθους το οποίο επεχείρησα να διορθώσω την επόμενη μέρα

    Ο ηγέτης μας έχει διαρήξει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μας με τον Λαό αλλά και με τους ξένους με αποτέλεσμα να υπάρχει παντού ζήτημα αναξιοπιστίας.

    Δημιούργησε έλλειψη εμπιστοσύνης και πρέπει να «του δίνει».

    Ο κύριος Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε οτι, «σαν παλαιό μέλος του Πασοκ έχει κι αυτός το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κινήματος».
    Επειδή λοιπόν θέλει να γίνει ο «διάδοχος του θρόνου», τώρα θυμήθηκε να τους κρεμάσει όλους. Μοιραίως όμως κρέμασε και τον εαυτό του.

    Μου αρέσει!

  11. Αν έκανε ένα καλό αυτή η ξενόδουλη τρισεπάρατος 40ετής χουντοδημοκρατία, είναι ότι έβγαλε στην πολιτική επιφάνεια όλα τα φίδια που έκρυβε στον κόρφο της η καημένη Ελλάδα τόσον καιρό και δεν μπορούσε να σηκώσει ανάστημα, να δει φως προκοπής.
    Και τώρα, κόψαι κεφάλια, γενική εκκαθάριση, φωτιά και τσεκούρι στο καρκινικό απόστημα, Χ.Α ,ΑΝΕΛ, ¨Νυν υπέρ πάντων ο αγών¨ όπως θέλετε πέστε το. Αλλά να μην πάει, προς θεού, κι αυτή η ευκαιρία -η τελευταία ίσως – για εθνική αποκατάσταση χαμένη.

    Μου αρέσει!

  12. Τέμενος
    ΟΧΙ Τέμενος, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏

    Το Τέμενος, <τέμνω,τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
    Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών.
    Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.
    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας.
    Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
    CE%BD%CE%BF%CF%82

    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,…
    άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείτε.
    ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ.
    Άς τό πούν τζαμί, ΝΑΟ η οτιδήποτε άλλο.
    Διότι είναι ΤΖΑΜΙ.
    κτήριο όπου συναθροίζονται οι πιστοί του Ισλάμ για να προσευχηθούν.

    π.χ.
    Ένα τζαμί ( / m ɒ s k / ? Αραβικά : مسجد masjid , πληθυντικός مساجد Masajid ), capi
    μερικές φορές γράφονται Mosk , είναι ένας τόπος λατρείας για τους οπαδούς του Ισλάμ .
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mosque

    Mas-, məsjid
    Masjid
    Όρισμοί masjid
    ουσιαστικό
    Αραβική λέξη για ένα τζαμί.
    «Η λέξη στα αραβικά είναι masjid, ξέρετε, που σημαίνει
    τόπος προσκυνήματος, στην πραγματικότητα."

    Al-Masjid Al Haram- ( αραβικά : المسجد الحرام , το ιερό τέμενος ή The Grand Mosque )
    το ιερό τέμενος πού λένε αυτοί δέν είναι ΤΕΜΕΝΟΣ είναι τhe Grand Mosque = τό μεγλαλο τζαμί.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Masjid_al-Haram

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    stavretta

    Μου αρέσει!

  13. ΤΖΑΜΙ : ( Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι‏ τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,)

    ΤΖΑΜΙ
    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ),
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων.
    Όποιος έχει τη δυνατότητα, έχει δηλαδή χρόνο ή δεν δουλεύει, πρέπει να πάει στο τζαμί για να προσευχηθεί: αυτό στη μουσουλμανική θρησκεία θεωρείται καλύτερο απ’ το να προσεύχεται κανείς μόνος του.
    Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    ΛΟΙΠΟΝ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ……
    Όσοι δεν έχουν χρόνο
    τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους
    ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,
    με μικρή προετοιμασία.,,,,,

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…
    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΟΥΣΤ – ΕΞΩ
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ
    stavretta

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.