Αυτό είναι το σχέδιο της τρόικα για να φέρει τα νέα μέτρα!

ekthesi-troika-triti-dosi-625x469Η τρόικα δεν έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, καθώς όπως διαρρέεται έχουν μείνει ανοιχτά σημαντικά θέματα. Δυο από αυτά είναι ο ενιαίος φόρος ακινήτων και οι πλειστηριασμοί στα ακίνητα.

Ωστόσο, ένας ακόμα λόγος είναι να οδηγήσει την κυβέρνηση (κατόπιν συμφωνίας) να καταθέσει μονομερώς τον προϋπολογισμό του 2014, αλλά και το σχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Στόχος είναι να έρθει στη συνέχεια η τριμερής επιτροπή και να συντάξει συμπληρωματικό προϋπολογισμό στις αρχές του επόμενου έτους, απαλλάσσοντας την κυβέρνηση από το «άγχος» καταψήφισης των νέων μέτρων, καθώς θα «τρέχει» το εξάμηνο της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από την Ελλάδα!

Αλήθεια, πόσοι θα είναι τότε οι «αντάρτες» βουλευτές; Εδώ δεν υπήρξαν όταν τους «έπαιρνε», τότε θα το κάνουν;

 

8 σκέψεις σχετικά με το “Αυτό είναι το σχέδιο της τρόικα για να φέρει τα νέα μέτρα!

 1. ξανά τα ίδια..ρε εσείς που νομίζετε ότι απευθύνεστε …σε ΖΌΜΠΙ….είπαμε όλα τα εχουν υπογράψει..όλα … πριν ο ΝΕΝΕΚΟΣ κλπ έρθουν στην εξουσία, υπέγραψαν ότι θα υπακούν και θα εκτελούν /…τα πάντα…όλες τις παραγγελίες χωρίς άλλη συζητηση…εκτός και αν ελέω ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (θεαματικής ανόδου) ..και του καταποντισμος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ….δεν θα πάρουν άνω του 15% και οι δυο μαζί στις ερχόμενες ευρωεκλογές… το χάσιμο των μεγάλων ΔΉΜΩΝ..περνανε στα χέρια ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κλπ….αποφάσισαν ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

  Μου αρέσει!

  1. Ναι τη Χρυσή Αυγή, τα νεοπαγανιστικά νεοναζιστικά αποβράσματα φοβούνται… Για αυτό τους χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι και τους προωθούν, γιατί τους φοβούνται…

   Μπεεεεε ρε….

   Μου αρέσει!

 2. Δεν υπάρχει στο μνημόνιο η άρση προστασίας Α’ κατοικίας. Δεν υπάρχει καν θέμα πλειστηριασμών. Το θέμα αυτό το άνοιξε η συγκυβέρνηση. Το είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο δελτίο του ΣΚΑΙ. Αν αρθεί θα γίνει αυτοβούλως από τούς Σαμαρά και Βενιζέλο.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.