«EΙΔΑ ΤΟΝ JΟSEPΗ RATZINGER NA ΔOΛOΦONEI ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.. » Απίστευτη κατάθεση γυναίκας κατά του Πάπα και του ιδρυτή της Bildeberg…

ITCCSΟι καταγγελίες είναι εξωφρενικές και εμπλέκουν τον τ. πάπα και τον ιδρυτή της bildeberg πρίγκηπα Bernhard σε πράξεις που ξεπερνούν την πιο νοσηρή φαντασία.

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία που ενισχύει αν όχι επιβεβαιώνει την εμπλοκή του Ratzinger σε μια τελετουργική θυσία ενός παιδιού στην Ολλανδία τον Αύγουστο του 1987 ήρθε στο φως.
«Eίδα τον Joseph Ratzinger να δολοφονεί ένα μικρό κορίτσι μέσα στον Πύργο Francais το

φθινόπωρο του 1987,εξιστορεί ο μάρτυρας ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο λατρευτικό τελετουργικό και τη δολοφονία παιδιών».
«Ήταν φριχτό και φοβερό και αυτό δεν συνέβη μια και μόνο φορά.Ο Ratzinger συμμετείχε συχνά.Αυτός,ο Ολλανδός Καθολικός Καρδινάλιος Alfrink και ο ιδρυτής της Bilderberg o Πρίγκηπας Bernhard συμπεριλαμβάνονταν στα πιο εξέχοντα πρόσωπα των συμμετεχόντων».
josef-ratzinger-pope-benedicT-EMERITUS  Αυτός ο νέος όσο και καθοριστικός μάρτυρας επιβεβαιώνει τις ειδεχθείς πράξεις που κατέθεσε η oλλανδέζα Toos Nijenhuis.Αυτή η μάρτυρας δημοσιοποίησε στις 8 Μαίου 2013 ότι είδε με τα ίδια της τα μάτια παρόμοια εγκλήματα να διαπράτονται από τους Ratzinger, Alfrink και Bernhard.
Ακριβώς μετά την ιστορική παραίτησή του στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ο Joseph Ratzinger κρίθηκε υπόδικος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στις 25 Φεβρουαρίου 2013 από το Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου ITCCS που εδρεύει στις Βρυξέλλες.Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης εισβάρος του.Από τότε ο φυγόδικος Πάπας γαι να αποφύγει τις συνέπειες έχει καταφύγει στην Cité του Βατικανού μετά την ενθρόνηση του νυν Πάπα Φραγκίσκου.
ΤηνΔευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 το Διεθνές Δικαστήριο δημοσιεύει στην επίσημη σελίδα του όλες τις πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση που ουσιαστικά εκτός των άλλων εκλογικεύει την αναπάντεχη απόφαση ενός πάπα να παραιτηθεί.Απόφαση που δεν έχει προηγούμενο εδώ και 6 αιώνες.
Παράλληλα ιταλοί πολιτικοί δέχθηκαν να συνεργαστούν με το ΙΤCCS σε μια δικονομική διαδικασία του Εθιμικού Δικαίου εναντίον της παποσύνης για την υπόθαλψη ενός καταζητούμενου από την δικαιοσύνη:του παραιτηθέντα Πάπα Βενέδικτου,Joseph Ratzinger.
Η αποκάλυψη αυτού του καθοριστικού στοιχείου της τελευταίας μαρτυρίας καθιστά προφανή την συνενοχή του Βατικανού στην δολοφονία παιδιών επιταχύνοντας κατ΄αυτόν τρόπο την συμφωνία μιας ομάδας ιταλών πολιτικών να συνεργαστούν με το ITCCS για να ενάγουν σε δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου την παποσύνη που εκπροσωπείται από τον Πάπα Φραγκίσκο (Jorge Bergolio) για υπόθαλψη του Πάπα Βενέδικτου που ενέχεται σε εγκλήματα πολέμου.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε αφού οι πολιτικοί διαπραγματεύθηκαν τις προσεγγίσεις με το  ITCCS και τους αντιπροσώπους του από τις 22 Σεπτεμβρίου.
« Προσανατολιζόμαστε ν΄ αναθεωρήσουμε και γιατί όχι να ακυρώσουμε την Συνθήκη του Λατερανού της χώρας μας με το Βατικανό του οποίου οι δράσεις προσφέρουν ένα καταφύγιο στους παιδεραστές κάτι που πιστοποιεί ασφαλώς τον ορισμό της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο » ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου των πολιτικών.
Κατά την διάρκεια της εβδομάδας της 7ης Οκτωβρίου και καθώς τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως το Βατικανό ανταπαντώντας εξαπέλυσε μια σειρά επιθέσεων εναντίον των γκρουπ ΙΤCCS στην Ευρώπη που ασχολούνται με τους φακέλους και τα ντοκουμέντα που τεκμηριώνουν ότι η εκκλησία εμπλέκεται σε θανατηφόρα τελετουργικά.
Τα σαμποτάζ αυτά οργανώθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν εναντίον των οργανώσεων του ITCCS που δραστηριοποιούνται στην Ολλανδία και την Ιρλανδία κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας και στις 14 Οκτωβρίου το πρωταρχικό  site web των  ITCCS κατασράφηκε από τους ίδιους σαμποτέρ.
Πολιτικές πηγές στη Ρώμη αποκάλυψαν ότι αυτές οι επιθέσεις χρημοδοτήθηκαν και συντονίστηκαν δια του Γραφείου του Βατικανού,του πρακτορείου κατασκοπείας γνωστού ως η « Αγία Συμμαχία »  ή η Οντότητα και το θυγατρικό γραφείο τους των « Ειδεχθών Επεμβάσεων » το Solidalitium Pianum που εγκαθιδρύθηκε στη Ρώμη το 1913.Αυτοί κινητοποίησαν ακόμη τους πράκτορες του Αποστολικού Ντούτσιου (Εκπροσώπου του Βατικανού) της Ολλανδίας ,τον Αρχιεπίσκοπο André Dupuy που είχε άμεση επαφή με τους σαμποτέρ και  τον Αρχιεπίσκοπο του Δουβλίνου Diarmuid Martin που έδωσε χρήματα κάτω από το τραπέζι για να διακοπεί η εργασία του ITCCS στην Ιρλανδία.
Το κύμα αντιδράσεων ανέβηκε επικίνδυνα για την Εκκλησία και είναι πλέον « αδύνατο οι ρασοφόροι δολοφόνοι παιδιών να κρύβονται πίσω από την Συνθήκη του Λατερανού.Σε αυτούς τους θανάσιμους σπασμούς η ιεραρχία της Εκκλησίας χρησιμοποιεί μεθόδους ψεύδους και παραπληροφόρησης για να αποστρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από την δική της εγκληματική ενοχή . »αναφέρει η ανακοίνωση του Διεθνούς Δικατηρίου.
Εις απάντησην αυτών των τελευταίων ειδήσεων και στην επανεργοποίηση των επιθέσων κατά της δουλειά της η Γενική Διεύθυνση τo ITCCS στις Βρυξέλλες έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στα ΜΜΕ καθώς και στα παρατήματά της που εδρεύουν σε 26 χώρες:
1.Το δίκτυό μας θα οργανώσει μια παγκόσμια συνέντευξη τύπου στη Ρώμη με την συμμετοχή ιταλών πολιτικών όπου θ ΄ανακοινωθεί μια καινούργια φάση στην καμπάνια μας πληροφόρησης προκειμένου να καθαιρέσει την  υπεραιωνόβια εξουσία του Βατικανού.Αυτή η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει το λανσάρισμα μιας νέας δικονομικής διαδικασίας σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο εναντίον του νυν πάπα Φραγκίσκου και των ανθρώπων του για συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για θανατηφόρα τελετουργικά λατρευτικού τύπου.
2.Προς διαφύλαξη αυτών των προσπαθειών το αρχικό μας site web επανατέθηκε σε λειτουργία προστατευμένο με σύγχρονες ενισχυμένες προδιαγραφές ασφαλείας…..
Ο Jorge Bergolio (ψευδώνυμο του πάπα Φραγκίσκου) και οι άλλοι επίσημοι του Βατικανού θα αποτελέσουν το αντικείμενο προανακριτικής  έρευνας για αποτρόπαιες παραβάσεις ως ενεχόμενοι σε διακίνηση βασανισμό και δολοφονία παιδιών.Αποτρέπουμε κάθε άτομο να υποστηρίξει τον Bergolio και τους πράκτορές του με την ποινή της κορυφαίας καταδίκης για συμμετοχή σε αποδεδειγμένη εκληματική συνωμοσία επενεργούμενη από την Curie και το  Γραφείο Ρώμης του Ποντίφηκα.
Αυτό το δελτίο τύπου εκδόθηκε στις 28.10.13 από την Γενική Διεύθυνση του Διεθνούς Δικαστηρίου κατά Εγκλημάτων της Εκκλησίας και του Κράτους στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο.
Η υπόθεση αρχικά προέκυψε από την  μαρτυρία μιας γυναίκας που επέζησε από ένα  υψηλόβαθμο σκοτεινό κύκλο που εμπεριείχε την ανθρωποθυσία,τα βασανιστήρια και την διακίνηση ανηλίκων και που δημοσιοποιήθηκε τον Μάιο του 2013 σε συνέντευξη τύπου.
Η ολλανδικής καταγωγής Τοοs Nijenhuis μια 54χρονη φυσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην κινησιοθεραπεία και μητέρα σήμερα 5 παιδιών βασανίσθηκε,βιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο στην ηλικία των 4 μόλις ετών από ανθρώπους παντοδύναμους κοινωνικά,πλούσιους  μεταξύ των οποίων επίσημοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας και Κυβερνήσεων.
Η μάρτυρας κατηγορίας διατείνεται ότι αυτά τα εγκλήματα διαπράτονται ως και σήμερα και εμπεριέχουν ανθρωποθυσίες παιδιών στην ολλανδική ύπαιθρο.
Ανάμεσα στους κατονομαζόμενους δράστες αυτών των εγκλημάτων που κακοποίησαν την ανήλικη τότε Τoos φιγουράρουν ο πρίγκηπας Βernhard της Ολλανδίας που ήταν ο παπούς του Αlexandre που πρόσφατα στέφθηκε βασιλιάς της χώρας αυτής και ένας από τους ιδρυτές της Λέσχης Bilderberg,ο καθολικός καρδινάλιος της Ουτρέχτης Bernard Alfrink καθώς και μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Αυτές οι δράσεις διαδραματίστηκαν στην Ολλανδία στην Σκωτία και σε μια στρατιωτική περιοχή στην Μελβούρνη όπου η μάρτυρας υποβλήθηκε στην κακοποίηση και έγινε επίσης αυτόπτης μάρτυρας των βασανιστηρίων και των θανάτων άλλων παιδιών.Στη συνέχεια των φοβερών της αποκαλύψεων μια ομάδα Ολλανδών σχηματίστηκε τον Μάιο στο Zwolle για να διερευνήσει και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους φυσικούς αυτουργούς αυτών των τελετουργικών ανθρωποθυσιών.(fawkes newsblogspot.fr 12.05.13)
To Διεθνές Δικαστήριο κατά εγκλημάτων της Εκκλησίας και του Κράτους ιδρύθηκε το Μάιο του 2010 στο Δουβλίνο από τους επιζήσαντες της εκκλησιαστικής και κρατικής τρομοκρατίας.Ήταν μια πρωτοβουλία του Καναδού νομπελίστα Kevin Annett και μελών από τις ομάδες των ιρλανδών θυμάτων.Ιδρυτική αρχή του ήταν να ενώσει διασωθέντες γενοκτονιών και παιδικών κακοποιήσεων από όλα τα μέρη του κόσμου και να υψώσει ένα πολιτικό πνευματικό και νόμιμο κίνημα που θα αποσταθεροποιούσε το Βατικανό και άλλες εκκλησίες ή κυβερνήσεις υπεύθυνες για εγκλήματα κατά της παιδικής ηλικίας και κατά της ανθρωπότητας.Η Οργάνωση δρα από μυστική τοποθεσία στις Βρυξέλλες  ενώ υπάρχουν τοπικά γραφεία σε Νέα Υόρκη,Βανκούβερ,Δουβλίνο,Λονδίνο και Παρίσι.

πηγή ΙΤCCS.οrg

28 σκέψεις σχετικά με το “«EΙΔΑ ΤΟΝ JΟSEPΗ RATZINGER NA ΔOΛOΦONEI ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.. » Απίστευτη κατάθεση γυναίκας κατά του Πάπα και του ιδρυτή της Bildeberg…

  1. Ναι αυτοί είναι εγκληματίες , αλλά ο στόχος δεν είναι αυτοί , ο στόχος είναι η πίστη σου .. Αυτοί έχουν ασυλία .. η πίστη σου όμως έχει ρίζες μέσα σου , αν χαθούν αυτές οι ρίζες , τότε θα χαθείς και εσύ ..

    Καλό Μήνα ..

    Μου αρέσει!

    1. και πως κατοχυρωνεται οτι η πιστη στο συγγεκριμενο δογμα ειναι η σωστη ; Μηπως ειμαστε και εμεις θυματα μιας πολυ καλα οργανωμενης σκευωριας που επικρατησε με διαφορες μεθοδους ακομα και με τρομοκρατια ;

      Μου αρέσει!

    1. Και μην ξεχνάμε μεγαλομέτοχος σε εργοστάσια πολεμικού υλικού και ενεργή συμμετοχή σε ανεβοκατεβάσματα κυβερνήσεων ειδικά στην Λατινική Αμερική.

      Μου αρέσει!

  2. Καλό Μήνα,

    Τι άλλα υπάρχουν και δεν τα γνωρίζουμε ακόμη;

    Με αυτούς θέλουμε συλείτουργα;

    Γι’ αυτό ο Πατροκοσμάς είπε: «Τον Πάπα να καταράστε. Αυτός θα είναι η αιτία του κακού.»

    Μου αρέσει!

    1. ΨΑΞΕ , ΕΡΕΥΝΗΣΕ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

      ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ .

      Μου αρέσει!

      1. Αναζητηστε…..
        Θα σας δοθει….
        Η αληθεια….θα σας ελευθερωσει….
        Οι τυφλοι θα δουν…οι κουφοι θα ακουσουν…
        Τοτε θα χωριστει η ηρα απο το σταρι….
        Και επιμενω…ας με πειτε γραφικο….
        «Ουαι υμιν, γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται…..διοτι κινειτε γην και ουρανον για ενα προσυλητο»
        Προσυλητο…σε τι;

        Μου αρέσει!

      2. Στην ιουδαϊκή θρησκεία, προφανώς.

        Δεν χρειάζονται συνωμοσιολογικές θεωρίες για να ερμηνεύσουμε την Αγία Γραφή.

        Επίσης, αν όντως ο Πάπας ενέχεται σε τέτοια εγκλήματα, αυτά δεν τα έκανε στο όνομα του Χριστιανισμού. Άλλον λατρεύει όποιος κάνει ανθρωποθυσίες, όχι τον Χριστό!

        Μου αρέσει!

    2. Συμφωνώ με τον Σταύρο. Υπάρχει ένα αντι-Χριστιανικό ρεύμα σήμερα στην Δυτική Ευρώπη το οποίο δεν σέβεται την ίδια την πραγματικότητα. Χρειάζεται πολύ παραπάνω από την κατάθεση μίας άγνωστης για να αρχίζουμε να πιστεύουμε αυτού του είδους τις παρανοϊκές φαντασιώσεις που εμφανίζονται ώς «καταθέσεις»…

      Μου αρέσει!

    3. Κι εγω εχω πολλες αμφιβολιες…

      Μια μονη μαρτυρια φτανει ?
      Που ειναι τα αποδεικτικα στοιχεια ?

      Και απο την αλλη πως θα δεχτει ο κοσμος τον αντιχριστο αν προηγουμενως δεν εχουν τσακισει τις υπολοιπες θρησκειες ?

      Μου αρέσει!

      1. Και γω θα είχα αμφιβολίες αν δεν είχε γίνει αυτή η περίεργη παραίτηση του πάπα.
        Και κάτι άλλο, να βάλω μια ιστοριούλα στα μυαλά σας, μια φανταστική (μάλλον) ιστοριούλα.
        Πες οτι είσαι η κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο, όχι 100% κυρίαρχη, αλλά κοντεύεις να τελειώσεις το έργο σου.
        Και έχεις απέναντι σου (πάντα τους είχες) τους χριστιανούς γιατί είναι διαφορετικού δόγματος, θρησκείας, πες το όπως θες.
        Μπορείς όμως με τις οργανώσεις που ελέγχεις και τους πολιτικούς, δημοσιογράφους, διανοούμενους που τους τραβάς απο την μύτη να ανεβάζεις και να κατεβάζεις κυβερνήσεις.
        Δεν θα μπορούσες να ανέβαζες στον θρόνο του πάπα έναν κάφρο σαν αυτόν που βαρύνεται με τα παραπάνω εγκλήματα με σκοπό να το αποκαλύψεις μετά και να διαλύσεις και το δόγμα που εκπροσωπεί;
        Αυτός όντας κάφρος, αριβίστας, δολοφόνος, βιαστής και ότι άλλο του καταμαρτυρούν, δεν υπήρχε η περίπτωση να πει όχι στο ενδεχόμενο να γίνει πάπας, σου λέει, σιγά, του συστήματος είμαι, με ανταμείβει το σύστημα για το πόσο πιστό σκουλήκι ήμουν.
        Και να το έτοιμο το μενού.
        Μία Ευρώπη που βλέπει πια τους χριστιανούς με αποτροπιασμό αφού η πρώην κεφαλή τους (στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία) είναι τόσο βρώμικη.
        Εν μέσω ραγδαίας μαζικής εποίκισης απο λαθροεισερχόμενους αλλόθρησκους φανατικούς.
        Είπα… φανταστική ιστοριούλα θα γράψω.

        Μου αρέσει!

  3. Ολα στο ονομα του Κυριου γινονται απο κατι αρρωστημενα μυαλα σαν κι’αυτα.Οι περισοτεροι απο αυτους ειναι σατανιστες,αμα προσεξεις καλα τα προσωπα τους θα καταλαβεις.Σημερα τα προσωπα μεταμορφωνονται διχνουν τι ειναι ο καθενας μας.Μην το γελας καθολου ολα ειναι στο φως πλεον.Πιστευω στο ΘΕΟ οπως υπαρχει μεσα μου και οχι οπως τον επικαλουνται αυτοι οι αρρωστοι οι οποιοι θα ειναι οι πρωτοι που θα κριθουν και θα τους παρει ο διαολος.Μας θελουν προβατα [πρωτα αυτοι που διδασκουν την πιστη μας στο θεο] στη σφαγη.Εδω ειναι η κολαση εδω και ο παραδεισος….

    Μου αρέσει!

  4. Ειναι ασυλληπτα απο τον κοινο νου ολα αυτα.

    Δεν ξερω αν αληθευουν ή οχι…

    Ωστοσο διερωτωμαι μηπως ολα αυτα εχουν σχεση με την ισοπεδωση των θρησκειων και την διευκολυνση του ερχομου και αποδοχη του αντιχριστου…

    Θυμηθητε τον πατριαρχη ιεροσολυμων Ειρηναιο που ειναι στην φυλακη εδω και χρονια
    χωρις να εχει γινει ακομα το δικαστηριο…
    Γιατι ?

    Υπαρχουν πολλα ερωτηματικα και ας μην δεχομαστε τα παντα ως αληθεια απο την αρχη.

    Ο χρονος θα δειξει.

    Μου αρέσει!

    1. Ο λόγος που δεχόμαστε τα πιό κουφά πράγματα ως καταθέσεις έχει να κάνει με τη έλλειψη παιδείας, ιδιαίτερα όσον αφορά μία κριτική προσέγγιση — προ δύο ετών είχαμε ένα ψυχικά διαταραγμένο κύριο να μας λέει ότι είχε δισεκατομμύρια σε τράπεζα του Καναδά με τα οποία θα έσωζε την οικονομία μας, και άλλ «ηχηρά παρόμοια». Εάν η παιδεία του κόσμου μας ήταν λίγο πιό σοβαρή αυτού του είδους δηλώσεις, καταθέσεις κτλ., θα δικαιολογούσαν μόνο συζητήσεις ψυχιατρικού περιεχομένου . . .

      Μου αρέσει!

  5. Αρχισε κιόλας το πανηγύρι;

    Αντε με το καλό και στα τραπεζικά του Βατικανού καθώς και στα …επενδυτικά τους. Αργήσαμε κάτι αιώνες.

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΥΓ. Ο φανατισμός ΔΕΝ είναι ωφέλιμος. Ο σκεπτικισμός είναι. Οφείλουμε να εξετάζουμε τα πάντα. Η κριτική εξέταση είναι ελληνική αρετή. Πανάρχαιη. Οποιος λοιπόν επιθυμεί μπορεί να αρχίσει από το ίδιο το ITCCS ( http://itccs.org/ ). Επίσης νομίζω πρέπει να υπάρχουν στο youtube ή που αλλού τα ντοκυμαντέρ με κυρίους και κυρίες από την Ιρλανδία, τώρα μεσήλικες, που διηγούνται σημεία και τέρατα, (και βιασμούς) που υπέστησαν στα καθολικά ορφανοτροφεία και ιδρύματα. Είχα δει και μια κινηματογραφική ταινία [με πρωταγωνιστή εκείνον τον ινδιάνο που έπαιζε και στο «Κώδικας Ναβάχο» μαζί με τον Νικολας Κέητζ], ταινία σχετική με αντίστοιχα σχολεία για ιθαγενείς ινδιάνους στον Καναδά. Φρίκη. [Ασχετο: παρόμοια έκαμναν και κάτι ναζιστές αυστραλοί που υποτίθεται ήταν επικεφαλής κρατικών οργανισμών για τον προστασία των αυστραλιανών ιθαγενών, των aborigin μέχρι σχεδόν πρόσφατα. Στειρώσεις, κλπ, αλλά δεν θυμάμαι να υπήρχε σχέση με την εκκλησία, νομίζω πως όχι.]

    Δεν πλήττεται η πίστη κανενός εδώ. Εκτός κι αν η πίστη είναι συνυφασμένη με βιασμούς και βασανισμούς. Που ΔΕΝ είναι. Η εγκληματική λατρεία της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΗΣ εξουσίας πάνω στην ζωή ανθρώπων του λαού, όπου γης, και ειδικά στους γηγενείς, είναι που πλήττεται.

    Εχουν ήδη βγει στην επιφάνεια διάφορα περίεργα για τον τωρινό πάπα και τα ιδρύματα για παιδιά στην νότια αμερική καθώς και την σχέση του με την χούντα της αργεντινής. Οφείλουμε να είμαστε όμως προσεκτικοί και καχύποπτοι, καθώς ο τωρινός πάπας έχει αλλάξει πολυ το βιολί και μόλις πρόσφατα κατηγορούσε τράπεζες και αγορές για την πανανθρώπινη εξαθλίωση.

    Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.

    ΥΓ2. Το τάγμα των Ιησουϊτών, με αρχηγό τον Ιγνάτιο Λογιόλα, ήταν ένα από τα τρία μέτρα της λεγόμενης αντιμεταρρύθμισης που πήρε η παπική εξουσία για να αντιμετωπίσει την ευρωπαϊκή Αναγέννηση που οδήγησε στην πτώση των δεσποτικών/απολυταρχικών καθεστώτων (φεουδαρχία) της ευρώπης και την είσοδο σε μια άγουρη ακόμα ανθρωποκεντρική εποχή, αυτήν που ζούμε σήμερα. [Τα άλλα δύο μέτρα ήταν η Ιερά Εξέταση και ο Κατάλογος Απαγορευμένων Βιβλίων (Indices Librorum Prohibitorum) που εκδιδόταν μέχρι πρόσφτα]. Οι Ιησουίτες ανέλαβαν την βασική σχολική εκπαίδευση (επιπέδου δημοτικού) στην ευρώπη και αλλου. Πίστευαν πως ο ανθρώπινος χαρακτήρας «κλειδώνει» στα 7 χρόνια, κι έτσι έπρεπε να πιάνουν νωρίς δουλειά… Οι γνώσεις αυτές προέρχονται από το ότι συγκράτησα από το σχολικό μας βιβλίο της ιστορίας καθώς με το θέμα δεν καταπιάστηκα ποτέ μετά. Αυτό για το οποίο όμως έχω σιγουρευτεί είναι το εξής: Δεν ξέρω τι σχέση έχει το τάγμα των Ιησουϊτών με την Ιερά Εξέταση, αν προμήθευσε δηλαδή ιεροεξεταστές κλπ κλπ. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως η Αναγέννηση έγινε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Την εποχή εκείνη η δύση και ο «δυτικός πολιτισμός» ΔΕΝ είχε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ για κάτι τέτοιο όπως η Αναγέννηση. Στην βαραβαρότητα του μεσαίωνα και της φεουδαρχίας ζούσαν. Κι αυτό που έκαιγαν στις φωτιές τους οι ιεροεξεταστές και τρομοκρατούσαν ΔΕΝ ήταν ο Τζιορντάνο Μπρούνο ή ο Γαλιλαίος. Αλλά το ελληνικό πνεύμα της επιστήμης και της έρευνας που για άλλη μια φορά τους ξεγλύστρισε, διαδόθηκε στην δύση (με τους λόγιους που έφευγαν από το Βυζάντιο, πχ Χρυσολωράς κλπ) και τους χάλασε το ωραίο και δεσποτικό/απολυταρχικό τους μαγαζί. Δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ γι’ αυτό. Μα ΠΟΤΕ! Γι’ αυτό βλέπουμε ακόμα τους παπικούς να έχουν στενές σχέσεις με την τοτινή αριστοκρατία της γης (βασιλιάδες, πρίγκηπες, δούκες και λοιπούς φεουδάρχες, οι οποίοι μετέχουν φυσικά και στην διοίκηση του τωρινού καπιταλισμού), η οποία αριστοκρατία της γης δεν έφυγε ποτέ πραγματικά από την πολιτική και οικονομική εξουσία. (Και μην ακούσω τα συνήθη εθνικοσοσιαλιστικά για εβραίους, εβραίους, εβραίους… Ο ολοκληρωτισμός και η απολυταρχία ΔΕΝ έχουν εθνικότητα. Ούτε η αγριότητα και η βαρβαρότητα της άκρατης επιθυμίας για απόλυτη εξουσία. Ο Δαρείος, ο Τσέγκινς Χαν, οι Φαραώ, ο Χίτλερ, ο Βοναπάρτης, οι αυτοκράτορες των Ινκας, Μάγιας κλπ, ΔΕΝ μου φαίνονται για εβραίοι. Βέβαια δεν αγόρασα ακόμα και …εβραιόμετρο!)

    Μου αρέσει!

      1. (..) Διονύσιος Βούτος είπε
        Φεβρουαρίου 11, 2013 στις 4:02 μμ

        Πάνο , αν όντως παραιτηθεί , αυτό σημαίνει πως τον έφαγε η τριμερή επιτροπή .. Τον τελείωσε στεγνά ο Ρότσιλντ με τον Ροκφέλερ , γιατί έβαλε απέναντι από τον εκλεχτό τους τον Μόντι , τον Μπερλουσκόνι και τον ενίσχυσε … Ακόμα και αν δεν το έκανε εξεπίτηδες , τα προεκλογικά γκάλοπ για τον εκλεχτό της τριμερής είναι για κλάματα .. Η πτώση Μόντι , θα είναι καταστροφική για τα παγκόσμια σχέδια της τριμερής ..

        Η τριμερή δεν συγχωρεί τέτοια λάθη και όπως είναι λογικό τον καθάρισαν στεγνά , φυσικά μαζί τους είναι και οι Ιησουίτες , οπότε είναι πολύ πιθανόν να να είναι από τις τάξεις τους ο επόμενος Πάπας .. Αλλά μπορεί να είναι και κάποιος μεγαλοσχήμονας της μαύρης αριστοκρατίας όπως μέλος της ήταν και αυτός ο Πάπας .. Και ίσως για αυτό να αποχωρεί τώρα , γιατί θέλει να ελέγξει με την επιρροή του την εκλογή του νέου Πάπα , ώστε να είναι αυτός που θέλουν …(..)

        htt*p://olympia.gr/2013/02/11/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84/

        (..) οπότε είναι πολύ πιθανόν να να είναι από τις τάξεις τους ο επόμενος Πάπας(..)

        ===========================

        Διονύσιος Βούτος είπε
        Μαρτίου 11, 2013 στις 10:12 μμ

        Ιησουίτης θα εκλεγεί και θα είναι και λευκός .. Ο μαύρος Πάπας δεν είναι μαύρος στην όψη …

        ht*p://olympia.gr/2013/03/11/%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B1/(..)

        Μου αρέσει!

    1. Ο ιδρυτής των Ιλλουμινάτι στην βαυαρία ήταν ο Άνταμ Βάισχαουπτ ήταν Ιησουίτης , το ίδιο τάγμα με τον σημερινό πάπα και το κωδικό του όνομα ήταν Σπάρτακος …

      ==========
      Ο Βάισχαουπτ είχε οργανώσει τους Ιλλουμινάτους βασισμένους σε πρότυπα των Ιησουϊτών και του Τεκτονισμού. Η μυστικότητα έπαιζε πρωτεύοντα ρόλο στη δομή και την οργάνωση τους, ενώ οι ίδιοι διέδιδαν θεωρίες αντιφατικές και διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους σχετικά με τους σκοπούς και τη δράση τους ώστε να στρατολογούν έτσι όσο το δυνατόν περισσότερα ισχυρά μέλη. Στους προσήλυτους κρατούνταν μυστικοί οι στόχοι της οργάνωσης, στους οποίους μυούνταν σταδιακά, με τρόπο ώστε κάθε φορά να καταρρίπτεται η προηγούμενη διδασκαλία που τους είχε παρουσιαστεί ως αληθινή. Η δομή του τάγματος ήταν τέτοια, ώστε εκτός από τον εσωτερικό κύκλο, ο καθένας από τους υπόλοιπους αδελφούς να γνωρίζει μόνο δυο από τους αδελφούς που ανήκαν στην ίδια με αυτόν βαθμίδα μύησης, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα στεγανότατο σύστημα ασφαλείας. Κάθε τέτοια τριάδα αδελφών βρισκόταν σε επαφή και καθοδηγούταν από έναν αδελφό ανώτερης τάξης, ο οποίος ηγούταν μερικών ακόμη κατώτερων τριάδων και ούτω καθεξής.

      Τα ανώτερα στελέχη είχαν υιοθετήσει κωδικά ψευδώνυμα, όπως Σπάρτακος, Κάτων, Φίλων, Άρns,Διομήδης, Σύλλας, κ.λπ. Κωδικά ονόματα είχαν καθιερωθεί και για τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν οι στοές τους. Έτσι, η ίδια η οργάνωση αποκαλούταν Αθηναϊκή Ακαδημία, το Μόναχο ήταν η Αθήνα, η Βαυαρία ήταν η Αχαΐα, το Ίνγκολστατ ήταν η Έφεσος, η Αυστρία ήταν η Αίγυπτος, κ.λ.π.

      Την ίδια περίπου εποχή, ο Βάισχαουπτ και ο Φον Κνίγκε αποφάσισαν να μεταφέρουν το αρχηγείο των Πεφωτισμένων στη Φραγκφούρτη, που εκτός από φρούριο του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, είχε μετατραπεί και σε σημαντικό κέντρο επαναστατικής δραστηριότητας και πολιτικών ζυμώσεων, αλλά και σε πόλο έλξης των σημαντικότερων μυστικών εταιριών που δραστηριοποιούνταν την εποχή εκείνη. Πολλοί Ιλλουμινάτοι μάλιστα άρχισαν να συμμετέχουν τότε στις συνεδριάσεις τns Μεγάλης Στοάς τns Φραγκφούρτns, η οποία, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, μετατράπηκε σταδιακά σε δορυφορικό τάγμα των Πεφωτισμένων.(..)

      ht*://orthodox-world.pblogs.gr/2008/09/ti-einai-oi-illoyminatoi-pefwtismenoi-kai-h-shesh-toys-me-thn-ne.html

      =================

      Το κωδικό όνομα της Φραγκφούρτης ήταν Greece ..

      ==================

      « Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη» με αυτή την φράση ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο το οποίο αποτελεί την βίβλο των απανταχού κομμουνιστών . Φυσικά αναφέρεται στο φάντασμα του κομμουνισμού που σαν στοιχειό ήρθε να σπείρει την διαφθορά και τον τρόμο σε αυτήν.

      Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά διότι για να γεννηθεί αυτό το θηρίο έπρεπε να προηγηθούν κάποια αλλά γεγονότα . Χρόνια λοιπόν πριν την πρώτη έκδοση του το 1773 ο Mayer Amschel Rothschild συγκεντρώνει στην Φρανκφούρτη δώδεκα από τους πλέον σημαίνοντες ανθρώπους τις εποχής με σκοπό να τους πείσει να συνενώσουν τον πλούτο τους πίσω από μια οργάνωση που μέσω αυτής θα κυβερνούν τον κόσμο. Τους ενημερώνει επίσης ότι έχει βρει τον ιδανικό υποψήφιο για αυτό το τον σκοπό τον Adam Weishaupt. Έτσι λοιπόν την 1 Μαΐου του 1776 ο Adam Weishaupt φτιάχνει μια μυστική οργάνωση που ονομάζεται Τάγμα των Illuminati. Οι στόχοι του είναι οι εξής:

      1) Κατάργηση όλων των απεσταλμένων των κυβερνησεών
      2) Η κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας
      3) Κατάργηση των φόρων κληρονομιάς
      4) Κατάργηση του πατριωτισμού
      5) Κατάργηση της οικογένειας
      6) Κατάργηση της θρησκείας
      7) Δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

      Έτσι λοιπόν οι πεφωτισμένοι της ομάδας του Weishaupt ( Schapper, Bauer και Moll ) τον Ιανουάριο του 1847 κάλεσαν τον Μαρξ (Μωυσής Μαροδοχαίον Marx Levy) και τον Ένγκελς να συνεργαστούν με την Λίγκα των Δικαίων και κατ’ εντολή τους να συντάξουν το κομμουνιστικό μανιφέστο. Ο ίδιος αρχίζει να μιλάει όχι μόνο οικονομικές και πολιτικές αλλαγές, απευθύνει έκκληση για ηθικές και πνευματικές αλλαγές. Πιστεύει ότι η οικογένεια θα πρέπει να καταργηθεί, και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν από μια κεντρική αρχή και όχι μέσα από την οικογένεια. Εκφράζει τη στάση του στο Θεό, λέγοντας: «… Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια σε όλες τις επικρατούσες ιδέες την θρησκεία, το κράτος, τη χώρα, τον πατριωτισμό, την ιδέα του Θεού που είναι μια διεστραμμένη ιδέα του πολιτισμού και πρέπει να καταστραφεί» Το καλοκαίρι του ιδίου έτους η ομάδα αυτή μετονομάστηκε σε Λίγκα των Κομμουνιστών και ανέθεσε επίσημα στον Μαρξ και τον Ένγκελς να συντάξουν τον μανιφέστο.

      Ουσιαστικά αυτό που έκανε ο Μαρξ ήταν η επαναφορά μέσω αυτού των θέσεων των ILLUMINATI όπως τις είχαν ορίσει 70 χρόνια πριν. Γι αυτό και η πρώτη έκδοση του ήταν χωρίς ονόματα συγγραφέων και μόνο αργότερα όταν ο Μαρξ και ο Ένγκελς έγιναν γνωστοί τους αποδόθηκε η πατρότητα.(..)

      ht*p://www.fornews.gr/index.php/2012-05-11-23-26-40/21508-o-illuminati

      (..) Για το τέλος αφήσαμε τον αρχιπράκτορα και μασόνο Αλεξάντερ Παρβους καθώς αυτός ήταν ο ηθικός αυτουργός της «επανάστασης.»

      Ηταν αυτος που έφερε σε επαφή τον Λένιν με το γερμανικό Γενικό Επιτελείο, διαδραμάτισε επίσης ,πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κίνημα των Νεότουρκων, και στην εμφάνιση του «εργατικού κινήματος στα Βαλκάνια. Το 1909 μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μετά το πραξικόπημα των Νεότουρκων και σχεδόν αμέσως ανέλαβε την τροφοδοσία του Τούρκικου στρατού με όπλα και τρόφιμα ως αντιπρόσωπος τόσο της αγγλικής Βίκερς, όσο και της γερμανικής Κρούπ (και οι δυο εβραϊκών συμφερόντων) . Μόλις αυτός έφτασε την Κων/πολη έγινε χορηγός τόσο του κομμουνιστή Ρακόφσκι που υποστήριξε την εθνικιστική εξέγερση του Ιλιντεν , που εόρταζαν οι εθνοπροδοτες κομμουνιστές στα βουνά του Γράμμου όπου και συνέτριβαν, όσο και της «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια , μετέπειτα ηγέτη του ΚΚΕ, που ιδρύθηκε το 1919.(..)

      Μου αρέσει!

  6. Πολύ βολικές καταγγελίες για την ολοκλήρωση της αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης, μια χαρά άλλοθι για τους διωγμούς και τις σφαγές των χριστιανών.

    Μου αρέσει!

  7. Πόσο έγκυρο μπορεί να είναι ένα κείμενο που αναφέρεται στο Jorge Bergolio με την επεξήγηση ότι είναι «ψευδώνυμο του πάπα Φραγκίσκου»; Ο συντάκτης, κατά τη γνώμη μου, διακατέχεται από έντονα αρνητικά αισθήματα απέναντι στην καθολική εκκλησία και την παποσύνη. Δικαίωμά του. Προσωπικά, δεν μπορώ να ξέρω τι από τα παραπάνω που γράφονται είναι αλήθεια ή δεν είναι. Ωστόσο φοβάμαι, ως πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός, ότι το κείμενο κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην Εκκλησία (γενικά: στην Εκκλησία) απ’ όσο κακό κάνει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και την παποσύνη.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.