ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

https://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/cd7a8-pic-0-norm.jpgΤον σεβασμό μας στον πανάξιο αντίπαλο του Ελληνισμού, Γιώργο Παπανδρέου και την συμμορία του. Νικήσατε.

George Soros, John Paulson και Daniel Loeb οι νέοι μέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς (δηλαδή της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος).

Τι έλεγε η μαμά Μαργαρίτα; «Παιδί μου, να τον έχεις από κοντά τον Σόρος…»

Όσο για σένα Μιχάλη, βαλίτσες παραδίδουμε πολλές. Ψυχή, μόνο μία.

Συγκέντρωσε 1,5 δισ. ευρώ πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου μεταξύ των ελληνικών τραπεζών, καθώς εκτός από αρκετούς μεγάλους Ελληνες επιχειρηματίες συμμετείχαν και κάποια από τα ισχυρότερα επενδυτικά σχήματα του κόσμου

― Του Αλέξανδρου Κασιμάτη

Ισχυρά ονόματα της διεθνούς επενδυτικής σκηνής, όπως οι Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Ντάνιελ Λομπ του Third Point, Τζέιμς Ντίναν του York Capital και το επενδυτικό fund του Αμπού Ντάμπι, το Capital, έδωσαν το «παρών» στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς. Η τράπεζα συγκέντρωσε περίπου 1,5 δισ. ευρώ πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.

Από το 1,5 δισ. ευρώ, περίπου το 1,1 προήλθε από το εξωτερικό, γεγονός που αποτελεί έμπρακτη ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μιχάλη Σάλλα και την υπόλοιπη διοίκηση της τράπεζας, αλλά και στο τραπεζικό σύστημα γενικότερα και τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Στην αύξηση κεφαλαίου συμμετείχαν και αρκετοί μεγάλοι Ελληνες επιχειρηματίες, όπως και ιδιώτες, αλλά το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ήταν εντυπωσιακό ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.  Οι ξένοι επενδυτές βρίσκουν πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορία ανάπτυξης της Πειραιώς διότι τους προκαλεί να πάρουν το στοίχημα να ακολουθήσουν στα επόμενα βήματα το success story της τράπεζας. Αλλωστε δεν είναι και λίγο μια τράπεζα που πριν από 21 χρόνια ήταν ζημιογόνος, είχε μόλις 200 εργαζομένους και κατατασσόταν 24η στην ελληνική τραπεζική αγορά, με ενεργητικό που αντιστοιχούσε σε μόλις 25 εκατ. ευρώ, σήμερα να έχει γίνει η μεγαλύτερη της χώρας. Μια τελείως διαφορετική τράπεζα, που διαθέτει ενεργητικό 104 δισ. ευρώ, παρουσία σε εννέα χώρες, 24.000 εργαζομένους και περίπου 1.700 καταστήματα. Η διοίκηση της Πειραιώς κέρδισε την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών γιατί απέδειξε έμπρακτα ότι αποδίδει στις αρνητικές συγκυρίες και τις δύσκολες καταστάσεις.  Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τώρα τα μεγέθη της σχεδόν διπλασιάστηκαν. Από μια τράπεζα με 55 δισ. ευρώ ενεργητικό σε έναν μόλις χρόνο, με αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις, δημιουργήθηκε μια τράπεζα με 104 δισ. ευρώ.

Στην αύξηση της Πειραιώς συμμετείχαν τα funds του Τζορτζ Σόρος και αυτό έχει τη σημασία του, καθώς ο διεθνής επενδυτής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει τα ιδιωτικά κεφάλαια που διαχειριζόταν και πλέον ασχολείται μόνον με επενδύσεις των προσωπικών του κεφαλαίων. Ο διάσημος επενδυτής που γεννήθηκε στη Βουδαπέστη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον έμαθε όλη η υφήλιος όταν στοιχημάτισε εναντίον της αγγλικής λίρας κερδίζοντας 1 δισ. δολάρια. Και ο Σόρος δεν έχει χάσει ακόμη το άγγιγμα του Μίδα. Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία του, η Soros Fund Management, κέρδισε πρόσφατα 1 δισ. δολάρια ποντάροντας στην υποτίμηση του γεν. Από τότε που πήρε το στοίχημα ο Σόρος, το ιαπωνικό νόμισμα υποτιμήθηκε 17% έναντι του δολαρίου.

Προκαλούν δέος

Ενας άλλος διάσημος επενδυτής που συμμετείχε στην αύξηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι ο Νεοϋορκέζος Τζον Πόλσον, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας hedge fund, ο οποίος αναγνωρίστηκε στο στερέωμα των γκουρού των επενδύσεων όταν το 2007 σόρταρε (πούλαγε δηλαδή χωρίς να κατέχει) ενυπόθηκα στεγαστικά στις ΗΠΑ. Τα λεγόμενα subprimes έσκασαν το 2008 παρασύροντας τη Lehman Brothers και πυροδοτώντας τη διεθνή χρηματοοικονομική κρίση. Ο Πόλσον κέρδισε το στοίχημα και έβγαλε 3,7 δισ. δολάρια. Το 2010 έγινε ο hedge fund manager που έβγαλε τα περισσότερα κέρδη σε μια χρονιά στην ιστορία του κλάδου: το ρεκόρ του, κάτι λιγότερο από 5 δισ. δολάρια, παραμένει ακόμη το κορυφαίο. Τα δύο τελευταία χρόνια πήρε θέση στο στοίχημα του χρυσού, αυτή τη φορά όμως οι αποδόσεις των funds του απογοήτευσαν. Ωστόσο το όνομά του και οι επενδυτικές του επιλογές εξακολουθούν να προκαλούν δέος στη Wall Street.

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Πειραιώς με τη συμμετοχή του στην αύξηση κεφαλαίου έδωσε και ο Τζέιμς Ντίναν, ιδρυτής του York Capital. Ο Ντίναν, απόφοιτος του Χάρβαρντ και παλιά καραβάνα στον κόσμο των επενδύσεων, έχει αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητές του. Το πιο εντυπωσιακό comeback το έκανε αφού έχασε όλα του τα χρήματα τη «Μαύρη Δευτέρα» που βύθισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 1987. Το 1991 ίδρυσε τη York Capital, που σήμερα διαχειρίζεται 14 δισ. δολάρια. Για τον Ντάνιελ Λομπ, ιδρυτή του hedge fund Third Point, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Γνωστός και πολυσυζητημένος στην Ελλάδα, καθώς κέρδισε 500 εκατ. από τα ελληνικά ομόλογα, ενδιαφέρθηκε για τον ΟΠΑΠ, ενώ τελευταία έκανε μια επένδυση στην Kavala Oil.

Βαριά ονόματα

Παρούσα και η «Rolls Royce των επενδύσεων»

«Παρόν» στην αύξηση και ένα άλλο βαρύ επενδυτικό όνομα, η θεωρούμενη «Rolls Royce των επενδύσεων». Ο λόγος για την Capital World Investor, θυγατρική του Capital Group, που είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στον κόσμο. Η Capital -πρόκειται για μακροπρόθεσμο επενδυτή- είχε εγκαταλείψει το ελληνικό χρηματιστήριο όταν εκδηλώθηκε η κρίση χρέους. Ανάλογης βαρύτητας και το κρατικό fund του Αμπού Ντάμπι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κρατικό fund, με κεφάλαια που υπολογίζονται μεταξύ 400 και 875 δισ. δολαρίων. Επενδύει στις ΗΠΑ και δευτερευόντως στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, στην κρίση του 2008 είχε διασώσει τη Citibank με μια «ένεση» 7,5 δισ. δολαρίων, ενώ μεταξύ των συμμετοχών του είναι και ποσοστό στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.

Πληροφορίες από το

newmoney.gr

Διαβάστε επίσης: Soros – Chechnya: Ο ευγενής χορηγός των σφαγέων, τώρα και στην Ελλάδα. Πως εκβίασε τον Πούτιν μέσω ΔΝΤ το 2000, τι θα κάνει στην Ελλάδα.

106 σκέψεις σχετικά με το “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

  1. το κακό είναι ότι οι Νεοταξίτες δεν πεθαίνουν φτάνουν και 100 ετών
    μάλλον έχουν βρει το μυστικό της αθανασίας

    αυτοί που έχουν διαβάσει τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών , δεν τρομάζουν με αυτές τις ειδήσεις

    Μου αρέσει!

    1. Για τους νεοταξιτες εχεις δικιο αλλα εδω μας δουλευουν και τα εγχωρια λαμογια!
      Η Ελληνικη γη λεει παει στο Σορος!

      Η αξια της αγροτικης γης στην Ελλαδα ειναι γυρω στα 200-250 δισεκατομμυρια ευρω.
      Τα δανεια των αγροτων στην Αγροτικη τραπεζα ειναι 2,4 δισεκατομμυρια ευρω.Δηλαδη στην τραπεζα ειναι υποθηκευμενη το 1% της συνολικης αγροτικης γης.Δηλαδη ενα μηδαμινο ποσοστο!

      Και μας λενε οτι η Ελληνικη γη ανηκει στην τραπεζα και στον Σορος!!!

      Μου αρέσει!

      1. όχι άλλο κάρβουνο

        άρα η Ολυμπία παίζει τον ίδιο ρόλο που παίζει το MEGA

        μήπως ανήκει και η Ολυμπία στον Μπόμπολα;;;;

        Μου αρέσει!

      2. Αν δεν ξερεις γιατι μιλας . Οταν ενας αγροτης εχει παρει ενα δανειο εχει υποθηκευσει ολη τη γη του και οχι ενα συγκεκριμενο χωραφι .
        Δηλαδη το 100% του κληρου του 2,4 Χ 100 = 240

        Μου αρέσει!

      3. Κάτι στην συζήτηση δεν μου φαίνεται να πηγαίνει καλά

        ER
        Όταν παίρνεις δάνειο σου ζητάνε σαν υποθήκη κάτι διπλασιας περίπου αξίας.
        Ο λόγος είναι ότι στους πλειστηριασμούς η τιμή εκκίνησης είναι περίπου στο μισό
        Άρα μπορείς να βάλεις και μεμονωμένο χωράφι (αν έχεις) και αν καλύπτει το ζητούμενο ποσό.

        Το προβλημα εγώ βλέπω να είναι άλλο
        με την φορολόγηση πλέον της αγροτικής γής που μάλλον προσεχώς θα γίνει υπερφορολόγηση, ακαλλιέργητα χωράφια ή με πολύ χαμηλές αποδοσεις καθίστανται ΑΣΥΜΦΟΡΑ
        άρα πολλοί θα φροντίσουν να τα ξεφορτωθούν
        και εάν τα πουλήσουν σε ιδιώτη και σε μια λογική τιμή, τότε μπορείς να πείς ότι είναι εν τέλει ωφέλιμο με όρους μακροοικονομίας, διότι αυτός τα αγοράζει προφανώς για να τα εκμεταλλευτεί καλύτερα και αποδοτικά πλέον
        Ο κίνδυνος όμως είναι (και μεγαλύτερη πιθανότητα) πολλοί να θέλουν να ξεφορτωθούν-πουλήσουν και ελάχιστοι να θέλουν ή να μπορούν να αγοράσουν
        οπότε τι γίνεται;
        Πέφτουν οι τιμές, χάνει την αξία της η γή
        και από την στιγμή που ξεκινάει τέτοια διαδικασία επιταχύνεται διαρκώς από το βάρος των φόρων
        άρα γρηγορότατα ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ!
        Και τότε εμφανίζονται οι σπεκουλαδόροι-«επενδυτές» και αγοράζουν μαζικά τεράστιες εκτάσεις και για ένα κομμάτι ψωμί!

        Από εκεί είναι κατά την γνώμη μου ο μεγαλύτερος κίνδυνος να χαθεί η γη μας από τα ελληνικά χέρια
        παρά από τους πλειστηριασμούς της -σε μικρό ποσοστό ούτως ή άλλως- υποθηκευμένης γής που δεν σημαίνει ότι θα πάει και για πλειστηριασμό στο σύνολό της (τα περισσότερα δάνεια θα αποπληρωθούν εφ’ όσον καλλιεργείται αποδοτικά και θα αρθούν τα ενυπόθηκα βάρη)

        Μου αρέσει!

      4. Είναι καιρός να ξυπνήσουμε απ’τα όνειρα κάποιων άλλων και να πραγματοποιήσουμε τα δικά μας…Στην περιγραφή του βιντεο οι Έλληνες (;) πολιτικοί και δημοσιογράφοι «παρελαύνουν» μαζί με Ροκφέλερ, Ροτσιλντ, Σόρος, Κισινγκερ κλπ που αποφασίζουν για τις ζωές και τα όνειρα εκατομμυρίων…

        Μου αρέσει!

    2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! Για να αγοράζουν ΕΛ ληνικές τράπεζες τον καιρό της «καταστροφής», της «κατρακύλας», του «χαμού», των «ΔΝΤ» κτλ κάτι σημαίνει: Ή για πολύ μ@αλ@κες έχουν περάσει συλλήβδην τους ΕΛ ληνες (το απίθανο σενάριο) ή κάτι άλλο σοβαρότερο συμβαίνει, δηλαδή, γιά κάποιον ανεξήγητο- ακόμη- λόγο για εμάς, μάς τρέμουν !!! (Το σοβαρό σενάριο ή η πραγματικότητα). Το θέμα είναι, τι φοβούνται από εμάς ή εξ αιτίας ημών;
      Για σκέψου, τι από τα δύο τρέχει;

      Μου αρέσει!

    3. Από πότε μια τράπεζα στην Ελλάδα θεωρείται Ελληνική Γή;

      Aπό τότε που ο κόσμος αποταμιεύει τα χρήματα του σε εκείνη.

      Κι αν ο κόσμος θελήσει να τα πάρει μπορεί,πριν τα πάρει ο Σόρος.

      Και να τα βάλει σε άλλου Σόρου τράπεζα.

      Καλά μιλάμε χαμός….

      Πετρέλαιο δεν έχω,λεφτά πολλά δε παίρνω,Κυριακές δουλεύω,τα τέλη πληρώνω χωρίς δώρα να παίρνω…….

      Μου κλέψανε τη χώρα οι βουλευτές όλων των κομμάτων,και βάζουν φόρους σε μένα γιατί εγώ φταίω,μου είπαν στις ειδήσεις και παπαγάλισαν…

      Κι επειδή φταίω ως πολίτης πληρώνω εγώ τα κλεμμένα των βουλευτών και τα δοσμένα μας σε ξένα χέρια,χωρίς να φυλακίζονται και να δημεύονται οι περιουσίες τους,διότι εκείνοι…εισχώρισαν παντού σε οποιοδήποτε τομέα του δημοσίου και ειδικότερα σε ανώτατες θέσεις.

      Και μένω έκπληκτος απ την απέραντη απάθεια.
      Από πότε ρε Έλληνα έγινες σκλάβος;
      Ως πότε θα σε χρησιμοποιούν για να θησαυρίζουν;
      Ναρκωμένος είσαι ή ελεύθερος;

      Μου αρέσει!

  2. εχω την βεβαιοτητα οτι οι αγροτες ουδολως ενδιαφερονται για το ποιος εχει τα δανεια τους κ τις υποθηκες τους αλλιως θα εκαναν κατι αντ αυτου τη τελευταια φορα που πηγα επαρχια τους βρηκα στο γνωστο καφενε να πινουν τα φρεσκα τσιπουρα να εχουν τους γνωστους πακιστανους στα κτηματα να υπεραμεινονται της γνωστης χρυσης αυγης πως σαν αλλη χουντα θα ερθει να τους σβησει τα δανεια κ να περιμενουν να περασει η επανασταση να τη κερασουν τσιπουρα!!!!

    απο την επαρχια μη περιμενει κανενας τιποτα απολυτως οι αγροτες ζουν στην εξαψη της τσιπουροκατανιξης μόνιμως …

    οσο για το γιωργο κ το σωρο αποδικνυουν ποσο πιο εξυπνοι ειναι απο εμας… αυτο το πραγμα το γαπ κ το πληρωνουμε κ μας εθαψε κ μας δουλευει κ μας χλευαζει κ κερδοσκοπει κ αποδικνυει καθε μερα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Κ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!

    Μου αρέσει!

    1. ++1000 για αυτό που είπες για τους αγρότες. Και μάλιστα το ξέρουν η λαμογιοκυβέρνηση και για αυτό δεν τους αγγίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα ακίνητα. Θα την πληρώσουν όσοι έχουν αστικά ακίνητα. Γιατί αν έβαζαν να πλήρώσουν και οι αγρότες, τότε μπορεί να ξεσηκώνονταν. Αλλά οχι, τοσους ψήφους πηρε η νδουλα απο αυτους.

      Μου αρέσει!

    2. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ…ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ……ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

      ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 230 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

      Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Μου αρέσει!

      1. φιλτατε τα ειπαμε εχτες μπορει τυπικα να ανηκουν στο κρατος αλλα ουσιαστικα ανηκουν στο ΤΧΣ οπερ στην γερμανικη κεντρικη τραπεζα ή ευρωπαΪκη οπως θες βαφτισε την …..αν νομιζεις οτι ο διπλανος σου ειναι ισλανδος ξανακοιτα τον απο τη γαστουνι ειναι ή απο το περιστερι!

        Μου αρέσει!

      2. έλα ρε ξύπνιε!
        Έτσι σας δασκαλεύουν στην χρυσή αυγή;

        ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στο κράτος….6% έχει το δημόσιο το υπόλοιπο 94% δεν γνωρίζει κανείς ποιοί το έχουν…θα μπορούσε να την ελέγχει και ο Σόρος με 10 διαφορετικές εταιρίες μετόχους με 4% η καθε μια

        olympia.gr/2011/07/18/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

        τι κάνει η ΤτΕ;
        σύμφωνα με το καταστατικό της, η ΤτΕ:

        i) χαράσσει και ασκεί νομισματική και πιστωτική πολιτική,

        ii) κατέχει και διαχειρίζεται τα συναλλαγματικά διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου και του χρυσού,

        iii) ασκεί έλεγχο στις τράπεζες,

        iv) έχει το αποκλειστικό προνόμιο έκδοσης χαρτονομισμάτων (αυτά για την επιστροφή στην δραχμή)

        v) ενεργεί ως Ταμίας και Εντολοδόχος του ελληνικού δημοσίου.

        τι είναι η ΤτΕ;
        Πρόκειται για μία Ανώνυμη Εταιρία, η οποία βρίσκεται έξω από τον έλεγχο του ελληνικού κράτους.
        Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από τη μια μεριά δηλαδή ασκεί νομισματική πολιτική και ελέγχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και από την άλλη έχει εμπορική λειτουργία και επιδιώκει το κέρδος. Επιπλέον λόγω του αδιαφανούς καθεστώτος της, δεν μπορεί να ελεγχθεί όπως ελέγχονται οι εμπορικές εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο. Πρόκειται περί ιδιαιτερότητας σε διεθνές επίπεδο.

        παρακαλώ να εκτυπώσεις το σχόλιο και να το μοιράσεις στους συναγωνιστές σου, καλημέρα.

        Μου αρέσει!

      3. @ Το Πραγματικό Ξυπνητήρι

        Να υποθέσω ότι είσαι του «δημοκρατικού τόξου»;
        Αν ένας συριζαίος κάνει το Σταυρό του, θα κατηγορήσεις όλους τους συριζαίους για Χριστιανούς;
        Είσαι και εσύ υπέρμαχος της συλλογικής ευθύνης;
        Δε θα μπορεί να εκφράσει κανείς μας την ατομική του άποψη επειδή κινδυνεύει να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή συλλήβδην;

        ———————————————–

        «6% έχει το δημόσιο το υπόλοιπο 94% δεν γνωρίζει κανείς ποιοί το έχουν»

        Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση το Ελληνικό δημόσιο κατέχει το 8,93%.
        Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου όπως προέκυψε κατόπιν της λύσης της Δημόσιας Επιχείρησης Κινητών Αξιών (Δ.Ε.Κ.Α.) Α.Ε. και της αυτοδίκαιης περιέλευσης της κυριότητας του συνόλου της κινητής περιουσίας της (άρθρο 50, παρ. 9 του ν. 3943/2011, ΦΕΚ Α/ 66/31.3.2011), στο Ελληνικό Δημόσιο.
        Το υπόλοιπο 91,07% γνωρίζει ποιοι το έχουν το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (ΚΑΑ) και μια Εθνική Κυβέρνηση, όταν αναλάβει, μπορεί να γνωστοποιήσει τα πάντα.

        ———————————————–

        Άλλο πράγμα το HFSF (Hellenic Financial Stability Fund) ή Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και άλλο το ESM (European Stability Mecanism) ή Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.

        ———————————————–

        Το ΤΧΣ κατέχει άνω του 80% των μετοχών των συστημικών τραπεζών. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2014 θα ξέρουμε πως θα έχουν διαμορφωθεί τα ποσοστά εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη άσκηση των warrants.

        ———————————————–

        Ας είσαι πιο προσεκτικός αν θέλεις στο θέμα της συλλογικής ευθύνης.

        Μου αρέσει!

      4. είμαι του δημοκρατικού τόξου οχι του «δημοκρατικού τόξου»
        δεν το ήξερα πως μπορώ να κατηγορήσω κάποιον επειδή έκανε τον σταυρό του, είναι κακό;
        Περί συλλογικής ευθύνης, οχι σε κομματικό επίπεδο -επειδή σκότωσε ένας βλάκας δεν έχει ευθύνη το κόμμα φυσικά-, αλλά σε εθνικό είμαι υπέρμαχος ναι, οι πολιτικοί που έχουμε μας αξίζουν απόλυτα.
        για το σχόλιο περι χ.α, πολλοί ψηφοφόροι της -ειδικά στο ολυμπια- έχουν την εντύπωση πως είναι οι μόνοι που ξυπνήσανε -αν και πολλοί υπνοβατούν η δεν βλέπουν μπροστά τους απο τα νεύρα- και πως όλοι οι άλλοι βλέπουν το τρίτο όνειρο, κρίνω απο το δείγμα ψηφοφόρων που βλέπω….

        ευχαριστω για τις ανανεωμένες πληροφορίες αλλά δεν αλλάζουν το γεγονός πως το δημόσιο δεν θα μπορεί να έχει ποτέ πλήρη έλεγχο της ΤτΕ (άρα στα οικονομικά του και τις τράπεζες που έχει ποσοστά), ούτε με μια εθνική κυβέρνηση, εκτός και αν το διαλύσουν το μαγαζί που λέγεται ΤτΕ

        Μου αρέσει!

      5. είμαι του δημοκρατικού τόξου οχι του “δημοκρατικού τόξου”

        Είσαι για τα μπάζα.

        Στο πρώτο σου σχόλιο παραπονιέσαι για αδιαφάνεια:
        «ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στο κράτος….6% έχει το δημόσιο το υπόλοιπο 94% δεν γνωρίζει κανείς ποιοί το έχουν…θα μπορούσε να την ελέγχει και ο Σόρος με 10 διαφορετικές εταιρίες μετόχους με 4% η καθε μια»

        Και στο δεύτερο παραπονιέσαι ότι αν ελεγχθεί από μια Εθνική Κυβέρνηση, θα το διαλύσουν το μαγαζί που λέγεται τράπεζα της «Ελλάδος».

        Διάλεξε τι θες επιτέλους για την τράπεζα της «Ελλάδος». Διαφάνεια και έλεγχο ή αδιαφάνεια και ανεξέλεγκτη, για να μην το διαλύσουν το μαγαζί όπως λες;

        Μου αρέσει!

      6. βρε νούμερο, δεν παραπονιέμαι μήπως την διαλύσουν, λέω πως ο μόνος τρόπος να έλθουν τα οικονομικά του δημοσίου υπο τον πλήρη έλεγχο του δημοσίου είναι με το να την διαλύσουν, αφού σύμφωνα με το καταστατικό το δημόσιο δεν μπορεί να έχει πάνω απο το 1/3 (άρα για ποιόν «έλεγχο» μιλάς;)

        Μου αρέσει!

  3. Ἄχ…
    Πουτάνα…»ΑΑΑνακύκλωση»…
    ΑΑΑλλη μία…δικαίωση τῶν εθνο-χουντο-προοδευτικῶν ξεκω καί τῆς Γιαλαδο-πλέμπας πού γλύφει τό…γλυφιτζουράκι…
    …τους.
    Συριζο-Χρυσαύγουλων λέγω καί λοιπῶν χαφιεδο-ρουφιανομάγαζων…εεεὑρέσως «ἐργασίας» τῆς Ἑπτακομματικῆς φωιλιᾶς φιδιῶν, τρωκτικῶν καί παντός καιροῦ «ξεπιτσιασμένων…κουρκουτάδων»…

    Ἄς…θυμηθοῦμε, κι’ ἄς ἀποτίσουμε τόν δέοντα φόρο τιμῆς σ’ ὅσους δουλεύουν καί δέν τούς…
    …δουλεύουν:
    ………………………………………………………………………………………….
    h..p://olympia.gr/2013/02/12/soros-fund-zavos-papandreo/

    h..p://olympia.gr/2013/02/12/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%82/

    Μιχαήλ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2013 στις 12:11 μμ
    Ἄμεση σχέση – σύνδεση μέ τήν παραδίπλα ἀνάρτηση τοῦ ΑΑΑξιου φίλου καί ΑΑΑγωνιστή ΑΝΤΙ300…

    Ἐπαναλαμβάνω καί ἐδῶ:

    Μιχαήλ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2013 στις 12:06 μμ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Ἐξαιρετικό…
    Ἀλλά ποιός νά κάτσει νά μελετήσει…
    Εὐκολότερος ὁ χλευασμός τῶν ΑΑΑδιάβαστων ΑΑΑγελαδιῶν σέ ὅποιον ἐπιχειρεῖ νά τά ξεστραβώσει.

    Παρατηρήσεις:

    1. Ἡ ING Clarion ἔχει ἄς ποῦμε “πουληθεῖ”…
    Ούσιαστικά πρόκειται περί…ἀλλ@ξοκωλιᾶς μεταξύ κατεργαρέων τῆς ΙΔΙΑΣ γνωστῆς ΦΑΡΑΣ καί ἀπρόσκοπτη συνέχιση συνεργασίας:

    ING completes divestment of Clarion Partners
    h..p://www.ing.com/Our-Company/Press-room/Press-release-archive/ING-completes-divestment-of-Clarion-Partners-1.htm

    Μέγα θέμα τά παραπάνω φυντάνια…
    Γιάαα νά δοῦμε ΠΩΣ σκέφτονται in the mid – long term;

    GLOBAL REITS CREATE NEW OPPORTUNITIES FOR DIVERSIFICATION
    h..p://www.ingfunds.com/idc/groups/public/documents/value_add_marketing/fundspace_bsot-clarion4.pdf

    Δέν είναι τυχαία ἡ συμμετοχή τῶν ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ πού ἀναφέρονται στό ἄρθρο τοῦ φίλου μας ΚΑΙ στό προαναφερόμενο εὐαγές.

    Ἔχουνε στήσει “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” στήν Ἑλλάδα…

    2. “Αληθεύει ότι έχει ….ξηλωθεί η Νομική Υπηρεσία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου; (ΚΕΔ)
    Μήπως ο κ. Ταμβακάκης, περιλαμβάνεται στη short list των υποψηφίων διαδόχων του κ.
    Παπακωνσταντίνου;
    Κάθε απάντηση δεκτή!”

    Κεφαλαιώδους σημασίας ἐρώτηση…

    Ἀπάντηση:
    Ὅταν ὁ Μιχαήλ μιλούσε περί στοχευμένης…ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ τοῦ Παπακωνσταντίνου μέ τήν…μετακίνησή του στό ΥΠΕΚΑ τά Γελάδια πετούσαν ἀετό…

    ΚΕΔ, ἔ;
    Ἀπό ΠΟΤΕ μιλάει ὁ Μιχαήλ γιά τό πλιάτσικο Ρόδου – Καστελλόριζου τῆς συμμορίας Μαχαιρίδη – Παπακωνσταντίνου and friends;

    Τυχαία ἡ παραπάνω…ἐπισήμανση – ἐρώτηση τοῦ ΑΑΑξιου φίλου ΑΝΤΙ300;

    3. Ὁ Κεμάλ Ντερβίς…
    Τό κολλητάρι Ντόρας καί ἁπανταχοῦ…πονεμένων φεντεραλιστῶν…
    Ὁ…ἐξέχων σύμβουλο – ταγός τοῦ TESEV…

    Ἀκοῦς…Νταβρῆ;
    Ἀκοῦς…Παπασπύρου;

    Ἀκοῦς…Κλαμμένε;
    Καλά ἐσύ ΤΙ νά ἀκούσεις…
    …Ἐσύ ἀκοῦς Ο,ΤΙ σοῦ λέει ἡ Ντόρα.

    Υ.Γ. Θά γίνει σύνδεση καί μέ τήν…παραδίπλα ἀνάρτηση περί “Πλιάτσικου κλπ”…

    Απάντηση
    …………………………………………………………………………………………………………………..

    Κι’ ἅϊντε νά δοῦμε ποιά…ἀγκαλιά ἤ ποιά κρυψώνα θά βρεθεῖ νά «καθαρίσει» τό…βρώμικο
    …»χνῶτο» μας:

    (Παράλειψις:
    Λεφτά…ὑπῆρχαν…
    Ὅ,τι «πήρατε», πήρατε…
    Τά «ὑπόλοιπα» τἄφαγ’ ἡ…
    …»ΑΑΑνακύκλωση»).

    Μου αρέσει!

    1. Ἄ…
      Καί ἐπειδή…ΑΑΑνησυχεῖτε, μήηην ἔχετε ἔννοια…
      Τά πάντα ἔχουν…
      …»προβλεφθεῖ»:

      «Growing economies around the world are seeing unprecedented investments in construction to support their commercial ambitions and increased urbanization. REITs and REIT-like investments are helping them to find the money for that growth.»

      In…other…words:
      «Cattle» on…growth…
      …Cattle on…» growth».

      Τήν…βαμβακόπιττά σας μέσα…
      μΑΑΑλακιασμένα…
      …μπρρρτ!

      Μου αρέσει!

      1. Growth…»potential», ὅπως λένε καί στό…χωριό μου…

        «Real estate has long been one of the world’s most reliable stores and creators of wealth. A recent study by Dimensional Fund Advisors (“DFA”) found that non-U.S. REIT returns over the last 15 years were almost 14% per annum.1 These are healthy returns for any market. Of course, past performance is no guarantee of future results.»

        14%;
        μόνο;
        ἐδῶ πάμε γιά…1014% σέ λέω…
        τί…ἄλλο θέτε…
        μέ χρυσά…δικράνια θά σᾶς μπουκώνουν βρέ…
        …ΑΑΑχάριστα.

        «Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ»…
        Αχαααχαχαχαααχ…
        ΠΟΥ νά ξέραν τά…Α-Γελάδια, ὅτι ὅταν μιλούσανε γιά…»growing economies» μιλούσαν γιά τό…
        …γΑΑΑμημένο τό…λειβΑΑΑδι τους.

        Μου αρέσει!

      2. Είπεν ο Κύριος την παραβολήν ταύτην· ανθρώπου τινός πλουσίου ευφόρησεν ή χώρα· Και διελογίζετο εν εαυτώ λέγων τι ποιήσω, ότι ουκ έχω πού συνάξω τους καρπούς μου; και είπε· τούτο ποιήσω· καθελώ μου τάς αποθήκας και μείζονας οικοδομήσω, και συνάξω εκεί πάντα τα γεννήματά μου και τα αγαθά μου, Και ερώ τη ψυχή μου· ψυχή, έχεις πολλά αγαθά κείμενα εις έτη πολλά· αναπαύου, φάγε, πίε, ευφραίνου. Είπε δε αυτώ ό Θεός· άφρον, ταύτη τη νυκτί την ψυχήν σου απαιτούσιν από σου· α δ’· ητοίμασας τίνι έσται; ούτως ό θησαυρίζων εαυτώ, και μη εις Θεόν πλουτών. Ταύτα λέγων εφώνει· ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω».

        Μου αρέσει!

      3. Ξεμεινατε απο συνεργεια,εκει,πανω,Μιχαηλ,για να ακουγεται το «μπρτ..» και να μην χολοσκας που χανει λαδια η δορυφορομηχανη σου, σε ευθεια αναλογια,θα μου πεις,με την ενταση των θορυβων,προερχομενων απο το τριξιμο των εγκεφαλικων αγγειων σου,εν καιρω κρισης,χωρις την ευχερεια των αλλοτινων,κυβερνητικων κονδυλιων,διατιθεμενων για την αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων,εν οψει,μαλιστα,της κοινωνικης καταρρευσης,συμπαρασυρουσας και εσας τους πρεσβευτες μας στις αποικιες του συμπαντος.
        Εσυ να δουμε,πως θα κατεβεις απο πανω,οταν συμβει το απευκταιο,δεδομενης της ελλειψης πορων μας για την αγορα σκαλας,ωστε εμεις θα ταιζομαστε,τουλαχιστον,εστω και με δικρανια,οταν την ιδια στιγμη θα ζητιανευεις λιγο φαγακι στους Κρονιους συμπολιτες σου,επι ζημια της αξιοπρεπειας σου.
        Αυτα που παραθετεις και το λεω για να μην αποσπαται η προσοχη σου απο το διπλωματικο καθηκον σου,τα ‘ χουμε επιχρυσωσει σε ειδικα πλαισια,δικην Μωσαικων πλακων,κατανοουντες την αναγκη να πορευομαστε με βαση τις παρακαταθηκες του ξενιτεμενου επιμορφωτη μας.

        Μου αρέσει!

  4. Τελειώσαμε, αν είναι και ο Πολσον μαζί με τον Σορος. Τελειώσαμε. Αν έχετε προσέξει ήδη, έχουν φύγει οι πινακίδες της Αγροτικής απο τις τράπεζες και τώρα αυτές εχουν το σημα της Πειραιώς. Τελειώσαμε με τους προδότες. ΕΙναι ολοι γ.τ.π

    Μου αρέσει!

    1. Φίλτατε,ΔΕΝ τελειώσαμε…πίσω έχει ή αχλάδα τήν ουρά…τέτοιου είδους πεσιμιστικά σχόλια, σκοπό καί ΜΟΝΟΝ έχουν τή διασπορά φόβου….ότι δηλαδή δέν μπορούμε πλέον νά κάνουμε τίποτα….ΟΜΩΣ μπορούμε καί
      θά κάνουμε τά πάντα…!!!!!

      Μου αρέσει!

      1. Πούουουντο – πούουουντο τό…Γελαδάαακι…
        Δέεες το -δέεες το, ΠΩΣ…μασουλᾶ.

        Ρί τί τραβάμε καί μεῖς οἱ…
        …»στιχουργοί» 🙂

        ΑΑΑφιερωμένο:

        (Θπύροοο…
        Ὄχι στό…»μπαλκόνι»…εθνο-Γιαλάααδι μουουου…
        Θά…πουντιάσειειεις…
        …»μουουου»!)

        Μου αρέσει!

      2. Το να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο νεκροταφείο δεν έχει σημασία για μένα.
        Steve Jobs, 1955-2011, Αμερικανός επιχειρηματίας (συνιδρυτής της Apple)

        Μου αρέσει!

  5. Στο χέρι μας είναι αυτήν την εβραιοτράπεζα,

    να την χρεωκοπήσωμε,

    τουλάχιστον στη χώρα μας,

    Αυτό μπορεί να γίνει,

    με το να αποσύρωμε και την τελευταία δεκάρα

    που μπορεί να έχωμε σαν κατάθεση σ αυτήν την τράπεζα!

    Μου αρέσει!

    1. Μήπως έχει κανείς την εντύπωση οτι υπάρχει «καθαρή» και «τίμια» τράπεζα;;;Μήπως δεν έχετε καταλάβει οτι γίνεται «μάχη» για το ποιός θα προλάβει πρώτος να αρπάξει τα σπίτια;Σπίτια που βρίσκονται στο καλύτερο
      οικόπεδο της Ευρώπης;
      Μάλλον οχι!!
      ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ……….

      Μου αρέσει!

      1. H «επανασταση» θελει και Βοσκο αλλιως το Κοπαδι οι Λυκοι θα το ριξουν στο γκρεμο.

        Ολοι οι υποψηφιοι Βοσκοι ειναι Λυκοι με φερετζε και καποιοι λιγοι ειναι δειλα Τσοπανακια.

        Τελικα το Κοπαδι περιμενει αταιστο, ισως αμα πεινασει μετατραπει σε αγριεμενη Αγελη…

        Μου αρέσει!

    2. Δεν νοιάζονται για τις καταθέσεις σου. Τις έχουν χεσμένες! Έχουν τό000000000000000000000000000000σα φράγκα που δεν τους καίγεται καρφάκι αν θα αφήσεις τις πενταροδεκάρες σου. ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ !
      Θέλουν ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

    3. Βαράτσιιιι Ρεεε!
      …. ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ! Θέλουν ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..

      Όσο γι αυτήν «μολών λαβέ»…..☺
      Τα «κάκαλαμ» (*) θα πάρουνε ! [(*) Ποντιακά θα πεί= @ρχίδι@ μου].
      Αχ το φχαριστήθηκα !

      Μου αρέσει!

  6. Mετα την κατοχη ψηφιστηκε ενας νομος με τον οποιο αυτοι που εχασαν τις περιουσιες τους απο τοκογλυφους τις ανακτουσαν αυτοδικαιως.
    Ερωτημα
    Υπαρχει ενα κομμα που να μπορει να το επαναλαβει η΄εστω να το εχει βαλει στο προγραμμα του??
    ενα κομμα υπαρχει??

    οταν το δω αυτο το κομμα να ξερετε οτι αξιζει να παρει την ψηφο σας , ολα τα αλλα για τα μπαζα τεκνα .

    Μου αρέσει!

    1. Ετσι για να παρετε μια γευση του τι δουλεμα πεφτει απο ………………αντιμνημονιακους………….(εδω ριχνεις το γελιο της αρκουδας)

      Μου αρέσει!

  7. «Όσο για σένα Μιχάλη, βαλίτσες παραδίδουμε πολλές. Ψυχή, μόνο μία.»

    Φανταζομαι απευθυνεστε στον Μ.Σαλα.
    Μονο που ειναι ο frontman οπως πολυ καλα ξερετε.Απο πισω μεγαλο επενδυτης και «εγκεφαλος»της στρατηγικης της τραπεζας ειναι η οικογενεια Βαρδινογιαννη.Η οικογενεια που πλουτιζει σε βαρος του λαου και με μια δωρεα καυσιμων σε αρματα/αεροσκαφη στην παρελαση,παιρνει τον τιτλο του πατριωτη και εθνικου ευεργετη τοσο απο τα ελεγχομενα απο τον ιδιο ΜΜΕ οσο και απο πολλα ηλεκτρονικα μεσα και απο τους περισσοτερους σχολιαστες.Ρε ολυμπια γιατι δεν λες ακριβως τι συμβαινει με την οικογενεια και ασχολεισαι με τους αχυρενιους;;;;

    Μου αρέσει!

  8. Τα χρήματα μπορεί να αγοράζουν κρεβάτι, αλλά όχι ύπνο. Βιβλία, αλλά όχι μόρφωση. Ωραία ρούχα, αλλά όχι φινέτσα. Διασκέδαση, αλλά όχι ευτυχία. Ανθρώπους, αλλά όχι ανθρωπιά.
    Ανώνυμος

    Μου αρέσει!

    1. Κανάλια αγοράζει;
      Εφημερίδες;
      Εισαγγελείς;
      Αστυνόμους;
      Εφοριακούς;
      Τελωνειακούς;
      Δασκάλους;
      Συνηδήσεις αγοράζει άραγε;
      Αν ναι τότε όλα είναι χαμένα…
      Εκτός και άν…

      Μου αρέσει!

  9. Παρεμπιπτόντως που είναι ένα αρθράκι για την αντιδημοκρατική δίωξη των βουλευτών της Χ.Αυγής με διώξεις στα σπίτια τους σήμερα; Η Χρυσαυγιάδα συνεχίζεται…

    Μου αρέσει!

    1. Καλούμε όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και σήμερα έδωσε εντολή για παράνομη έφοδο στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
      Οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων περνούν ακόμα έναν εθνοκτόνο μνημονιακό προϋπολογισμό και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
      Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν σταματά ούτε με πολιτικές διώξεις ούτε με σφαίρες. Η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ, η Ελλάδα θα νικήσει!
      Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα Πέμπτη 05/12/2013 στις 7 μ.μ.

      Μου αρέσει!

    2. Απάντηση σε Paok

      ΑΛΉΘΕΙΑ,ποιός ΑΡΧΙΡΟΎΦΙΑΝΟΣ-ΧΑΦΙΕΔΟΛΑΚΈΣ,
      τής ΣΑΤΑΝΙΚΉΣ εβραιοϋπερδικτατορίας του μαμμωνά,
      που «καταδίκασε» (κατά την ΕΛΕΕΙΝΉ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ της) τις μελλοντικές γενεές,
      τού εξαφανιζομένου -ανεπιστρεπτί,ανθρωπίνως- ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΈΘΝΟΥΣ,
      από τον «μικρότερο»,έως τον «μεγαλύτερο»,θα τολμούσε να -αναφέρει έστω-
      την ΥΨΊΣΤΗΝ ΎΒΡΙΝ,που διαπράττει -επ΄εσχάτων τών ημερών-
      το σιχαμμερό ταλμουδικό ιερατείο,με τά εντός της ΠΑΤΡΊΔΟΣ,ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΤΟΥ;;;

      OYΔΕΊΣ,ΑΓΑΠΗΤΈ.

      ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΌΤΕΣ ΛΥΡΆΤΕΣ,ΚΑΘΙΣΜΈΝΕΣ ΚΑΤΑΓΉΣ
      ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΩΣ ΜΥΕΛΟΎ ΤΏΝ ΟΣΤΏΝ.

      ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ.ΟΙ ΕΞΟΜΏΤΕΣ.
      ΤΑ ΡΕΖΊΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΦΥΛΉΣ.
      ΟΙ ΕΠΊΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΊ ΚΑΊ ΛΟΙΠΟΊ ΚΡΑΤΙΚΟΊ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΊ.
      ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΈΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΊΔΩΝ.
      ΑΣ΄ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΏΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΈ.ΤΟ «ΜΠΆΜ» ΔΕΝ ΑΡΓΕΊ.

      ΘΑΡΣΕΊΝ ΧΡΕΊ,ΠΑΊΔΕΣ ΕΛΛΉΝΩΝ.

      ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΌΣ ΓΥΡΊΖΕΙ,ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΉΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΌ.

      ΆΣΕ ΤΑ ΔΙΑΌΛΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΜΠΗΔΙΟΎΝΤΑΙ.

      ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΈΣ ΓΆΡ ΕΓΓΎΣ.

      Μου αρέσει!

      1. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ,ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ,ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Τ-4.ΑΙΜΑ , ΤΙΜΗ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΖΗΤΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.

        Μου αρέσει!

      2. ARIS
        ΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ?ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,Η Ο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ» ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΤ@ΠΡΩ ΤΟΥ,Η ΤΕΛΕΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ .

        Μου αρέσει!

      3. ARIS είπε
        Δεκεμβρίου 5, 2013 στις 9:55 μμ
        XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ είπε
        Δεκεμβρίου 6, 2013 στις 2:21 πμ

        ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ARIS
        ΚΑΙ
        ΕΝΑΣ Ο ΠΑΠARIS

        ΥΓ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

        Μου αρέσει!

      4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΚΑΤΙΛΑ

        Μου αρέσει!

  10. Τι έλεγε η μαμά Μαργαρίτα; “Παιδί μου, να τον έχεις από κοντά τον Σόρος…”

    Λιγοι ομως δυστυχως εχουμε κατανοησει και Χωνεψει

    οτι εχουμε Πολεμο!

    Οχι οποιοδηποτε πολεμο οπως γνωριζουμε..

    Ιδιωτυπο…μεχρι εξαφανισεως μας.

    Δεκα οικογενεις πολιτικες ..
    και δεκα οικογενειες Νεων τζακιων τους…

    το καταφεραν να μαςυποδουλωσουν.

    Κριμα..οι λιγοι να μην εχουμε δυνατοτητα να …Ενωθουμε.!

    Μετα το 1821..

    καθε ..100 χρονια ειμαστε παντα σκλαβωμενοι…σε μια Οικογενεια ..

    υποστηριζομενη απο ενα εθνος διασπορας….

    Κατι σαν ….ταμιας τους…

    Η τελευταια μας σκλαβια…ηταν το 2006!

    Επρεπε δια παντος τροπου…να ξαναμπουμε στο λουκι του μεγισυτανα ..για αλλα 100 χρονια…

    Δεν ..σταθηκε Μαγκας ο Κωστακης…

    αυτος ηταν στα ηνια….

    παριστανε τον πρωθυπουργο…αλλα ανευ προσοντων για Πολεμους …τετοιας Φυσης!

    Μικρος…και χοντρος…και..οικογενειαρχης …και τρομαγμενος…

    Νομιζε λογω ονοματος ..και θητειας…..

    οτι μπορουσε να ελιχθει!

    Του εκαναν πλακα…τσιμπησε …φοβηθηκε…

    χασαμε!

    Εβαλαν το διαδοχο του…που οπως βλεπουμε…

    θυσιασαμε την Ελλαδα κλαι τους Απογονους μας ,,,τους ριξαμε στη σκλαβια

    αλλα 100 χρονια!

    Αν…υπαρχουμε ….επειδη τα Αφεντικα …εγινα ΑΠΛΗΣΤΑ …

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

    Μου αρέσει!

  11. Ξεχάσατε να πείτε ότι ο τύπος (ΓΑΠ), παίρνει -εδώ και μερικά χρόνια- ψυχοφάρμακα!!! Ζάναξ !!! Κρίσεις πανικού!!! Το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι γουστάρει ακόμα. Όλοι το ήξεραν, αλλά το κρύβουν όπως μπορούν.
    Άλλωστε με λίγη προσοχή…φαίνεται, μάτι βγάζει!!!

    Μου αρέσει!

  12. Μάμμυ-μάμμυ γιού γκοτ ράιτ αμπάουτ μίστερ σόρος- .Οφκόρς γκιόργκος,τα καγκουρό αργουν να καταλάβουν τί τους συμβαίνει όταν τους λες ότι τους αγαπάς ειλικρινά και τους οδηγείς στον χασάπη.

    Μου αρέσει!

  13. Και οι τρείς «νέοι» μέτοχοι, George Soros, John Paulson και Daniel Loeb έχουν την ίδια καταγωγή με τον τοκογλύφο Σάιλοκ στον Εμπορο της Βενετίας….. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;;;;; http://antipliroforisi.blogspot.com/2013/12/blog-post_422.html

    …δεν αναφέρουμε την καταγωγή… ψηφίστηκε ο αντιρατσιστικός….

    (Τι θα κάνουν άραγε; θα καταδικάσουν και τον Σαίξπηρ για αντισημιτισμό; Θα απαγορεύσουν τη σκηνή με τη «μία λίβρα σάρκας»;;;;)

    Εσύ….κόβε σχόλια ….. δίνε τα «σέβη σου» ….. στη συμμορία τους… και μη σε νοιάζει τίποτα. Κανείς δεν θα σε πειράξει, δεν σου κόψουν τίποτα!

    Τη μία λίβρα σάρκας (και περισσότερες) θα την κόψουν από μάς….

    Μου αρέσει!

  14. «ΣΙΧΑΜΑ!

    Οπου σταθω,
    όπου βρεθω,
    οπου σε βλεπω,
    φτυνω!
    Και σε και τον μεθυστακα
    και τους Ζαβους σου φιλους!

    Καταρα ναχεις, να σε βρει,
    κακοχρονο να εχεις!
    Σορό να σε μαζεψουνε,
    σε βοθρο να σε βρουνε….
    και «Σόρο» να ουρλιαζουνε,
    «στο χωμα να σε δουμε!»

    Κι οποιος δεχτει τα «δωρα» σου,
    καταραμενο φιδι,
    την καταφρονια μας θα δει
    και σα και σενα Αρκιδι,
    χώρο δεν θαχει να κρυφτει,
    τρυπα για να τρυπωσει,
    Κι ουτε νερο να μη βρεθει
    ΚΑΝΕΝΑΣ να σας δωσει!

    Οχια διμουτσουνη εσυ
    και οι φιλοι σου, ποντικια!
    Ας ειναι η ΚΑΤΑΡΑ μας
    η φακα πού χει για τυρι,
    του Σορου τα …αρχιΓίδια!»

    Μου αρέσει!

    1. Βρε Δικερουλη,το ‘κανες παλι το θαυμα σου,επιλεγοντας ψευδωνυμο που μαρτυρει το γενος σου,καθοτι,μπορει να εισαι επιρρεπης στις γκαφες,μα ειχες-δεν ειχες,εβγαλες τα σωψυχα σου,την υποσυνειδητη επιθυμια σου να τοποθετησεις τη μορφη του «Ιανου»,εμφανιζομενη,ως μισος ανθρωπος-μισο τετραποδο με τα εξαρτηματα (οπλες κ.λπ),υποχωρουντος,ωστοσο,συνεχως του πρωτου συστατικου εις οφελος του ζωικου στοιχειου,κυριαρχουντος,πανω σου,ολοενα και περισσοτερο προιοντος του χρονου.

      Μου αρέσει!

  15. ¨Eιναι καλλιτερα οι ¨μεγαλοι¨των αγορων να πονταρουν ρισκαροντας τα λεφτα τους στην οικονομια σου,παρα να σορταρουν εναντιον της.

    Δικερως¨

    Θυμηθειτε τι ελεγαν οι ιδιοι ανθρωποι πριν απο μολις εναν χρονο.
    Θυμηθειτε που πονταραν.
    Θυμηθειτε ποσα εχασαν ¨επενδυοντας¨στην διαλυση της Ελλαδος.
    Δέστε ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,τι κανουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τωρα,υποκλινομενοι στην ΕΝΑΡΓΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.

    Για οσους,δε,φοβουνται,υπενθυμιζω πως την πλειοψηφια των μετοχών της Τραπεζας Πειραιως,την κατεχει το Ελληνικο Δημοσιο.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    Εαν χασετε εσεις,ΧΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    Πολλες χωρες θα ηθελαν τετοιες direct foreign investments – at home.
    Ειναι ενδειξη εμπιστοσυνης για την πορεια της Χωρας.
    ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    Ετσι γινεται στις φυσιολογικες οικονομιες ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΡΑΤΙΚΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λοιπον ΤΕΛΟΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ Α-Λ-Λ-Α-Ξ-Ε.

    ΥΓ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙς ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ;
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ…

    Μου αρέσει!

    1. Νά βάλω καί σῶς στά λουκάνικα…»Φραγκφούρτης» ἤηη…
      …θά τά…»φτυχήσεις»…ΑΑΑμάσητα.

      «Γατόνι» μου ἐσύ…
      …φεντεραλιστικό μου…γατάκι.

      Meow.

      Μου αρέσει!

  16. 1000 φορες καλυτερα στον σωρος παρα στους μαγγες νεοέλληνες συνταξιούχους των 45 χρονων των σκληρα εργαζωμενων στο δημοσιοπου τα ξυναν ολη μερα και απαιτουσαν ανθυγειηνο ενσημο και προωρη συνταξη γιατι ηταν από τα κεκτημένα.. εχουμε το καλυτερο οικοπεδο στο κοσμο από ολες τις αποψεις και καναμε το ακατορθοτο να υποθηκεύσουμε το μελον των παιδιων μας για να ταιζουμε 45αρηδες συνταξιούχους κηφηναραδες ενστολους τραπεζικους ΔΕΚΟ εκπαιδευτηκους Στρατηγους και παει λεγοντας ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΣΟΡΟς ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑΗΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ( ενας ελευθερος επαγγελματιας ) που δουλευω από τα16χρ .εως τα 67 και αμα

    Μου αρέσει!

    1. Πενηντα χρονια στο αφορολογητο οριο …..τι πληρωσες στο κρατος? Πενηντα
      χρονια εβλεπες υπαλληλους ιδ. τομεα και τους εφτυνες…….εσυ ο λεφτας τους εγραφες ολους στα α@@@@@@@ σου και λαδωνες τους παντες για να γλυτωσεις τα μαυρα. Σημερα που εσενα το καρχαριακη σε κανει μια χαψια η πολυεθνικη φαλαινα εισαι τοσο σκοτεινος και εχεις τοσο μισος που αντι να πολεμας θελεις παρεα στον επαγγελματικο σου θανατο.

      Μου αρέσει!

  17. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! Για να αγοράζουν ΕΛ ληνικές τράπεζες τον καιρό της “καταστροφής”, της “κατρακύλας”, του “χαμού”, των “ΔΝΤ” κτλ κάτι σημαίνει: Ή για πολύ μ@αλ@κες έχουν περάσει συλλήβδην τους ΕΛ ληνες (το απίθανο σενάριο) ή κάτι άλλο σοβαρότερο συμβαίνει, δηλαδή, γιά κάποιον ανεξήγητο- ακόμη- λόγο για εμάς, μάς τρέμουν !!! (Το σοβαρό σενάριο ή η πραγματικότητα). Το θέμα είναι, τι φοβούνται από εμάς ή εξ αιτίας ημών;
    Για σκέψου, τι από τα δύο τρέχει;

    Μου αρέσει!

    1. Προς ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΛΙΠΟΣ

      Κοψ’τα μπριζολίδια και τα τηγανητά αδελφε.
      Θολωνουν το μυαλο.

      Δεν σκεφτηκες οτι το κανουν ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;
      Δεν σκεφτηκες οτι πλεον πονταρουν ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
      Δεν σκεφτηκες ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;

      Μου αρέσει!

    2. Τί νά ξυπνήσ…ετε βρέ στουρναρο-Γέλαδο…
      Πού μοῦ τό…ξαναποστάρεις, λές καί θά τό ἐμπεδώ…σετε;
      Δέκα χρόνια μιλάμε καί…EBU καί δύο ἐδῶ μέσα…
      Ποῦ…ἔβοσκες;
      Δέν σοὔπα νά μήν…ξεμακραίνεις ἀπ’ τό…γαμημένο τό…
      …λειβάδι;

      Μου αρέσει!

      1. Oπου και να πηγαινεις,παντως,Μιχαλομελισταλαχτε,σε συνοδευει η Χαρις του Θεου,φωτιζουσα,ιδιαζοντως,τον οιστρο των επιλογων σου στο θεμα των μουσικων κομματιων,ως αντιδωρων,γεμοντων «πνευματικοβιταμινων» μετα το κυριως γευμα με την τροφη,προορισμενη για ευρισκομενα,εν συνεχη πτηση,ανω της σφαιρας μας,μυαλα και ειναι αποριας αξια η καταδεκτικοτητα του χαρακτηρα σου στις συνομιλιες με σχολιαστες,αποβλεπουσες,οχι,ασφαλως,στην καλλιεργεια του ναρκισσισμου σου,απομακρυνθεισης της «εγωλατριας» απο σενα,εκ κοιλιας μητρος,μα στη φιλανθρωπια σου εναντι ημων των αμορφωτων.
        Αφηνω,δε,στην ακρη τον τσακωμο σου με τη φραση»καβαλημενο καλαμι»,ισχυουσα για ολους μας,πλην της περιπτωσης σου,οπως διαπιστωνεται απο τα σχολια σου που μαρτυρουν ανθρωπο-μαγνητη των Αγιοπνευματικων ενεργειων,κρινοντα,μαλιστα,το προτυπο της σεμνοτητας,τα του οικου της εκκλησιας.

        Μου αρέσει!

      2. Δῶσε μου τώρα καί δυό – τρεῖς…σοβαρές παραπομπές γιἀ EBU από τήν πρό…
        …2000 ἐποχή.

        Γράψε…
        Αὔριο τά βλέπω…
        …Ἔλα…night.

        Μου αρέσει!

  18. Σιγα τους μεγαλους παιχτες. Οι ιδιοι ανεβαζουν κατι και οι ιδιοι το κατεβαζουν. Απλα περιμενουν τα κορόιδα να τα παρασυρουν οι οικονομικοι παπαγαλοι και μετα να τα ξεπουπουλιασουν.

    Μου αρέσει!

  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ….

    Εδώ αετοί κι αετοί δεν μπόρεσαν να «βάλουν» χέρι στη ΕΛ λάδα.
    Οι μπούφοι ή τα ψοφίμια θα το καταφέρουν επειδή νομίζουν ότι ο μαμωνάς τους φθούρισε ;
    Άρε π0Υτσ@ που σας χρειάζεται !

    Μου αρέσει!

  20. Οχι μονο την γη , οχι μονο τα λεφτα , οχι μονο τα σπιτια
    αλλα αν δεν μας διωξουν απο την Ελλαδα και να μας
    κανουν οτι τους ειχαν κανει οι Ρωμαιοι δηλαδη να μας διασπειρουν
    σε ολο τον κοσμο
    -αν δεν μπορουν να μας εξοντωσουν και φυσικα-
    θα μας κανουν.
    Αυτοι ειναι οι εχθροι μας σαν οικονομικη , πολιτικη αλλα και θρησκευτικη δυναμη με τους οποιους πρεπει να
    αντιπαλεψουμε διοτι οποιος δεν ξερει ποιος τον χτυπα ειναι σαν εναν με δεμενα τα ματια που ψαχνει στα τυφλα
    να βρει ποιος τον καρπαζωνει.
    Βαδισαν αργα και μεθοδικα απο την εποχη του ημιαιμου εβραιου του Α.Παπανδρεου
    μεχρι τον σημερινο αλλα ημιαιμο Σαμαρα βασει σχεδιου και με σταθερο σκοπο.
    Δεν εκρυψαν ποτε οτι θεωρουσαν , ειδικα την θεσσαλονικη, σαν δευτερη Ιερουσαλημ ,
    αυτο τον τοπο και εβρισκαν οτι θα ηταν το απαγγειο τους αν κατι πηγαινε στραβα στην
    Παλαιστινη αλλα ταυτοχρονα θεωρουσαν οτι η Ελλαδα θα τους εδινε το στρατηγικο βαθος
    και τις πρωτες υλες που εχει αυτος ο τοπος.
    που τους λειπει και που δυσκολα θα δημιουργουσαν επεκτεινομενοι προς τον ευφρατη
    , ειδικα μετα την ανοδου ερντογαν που διεκδικει τον ιδιο χωρο και τις ιδιες πλουτοπαραγωγικες
    πηγες δηλαδη τα μονα νερα της μεσης ανατολης τιγρη και ευφρατη ταυτοχρονα με τις πηγες πετρελαιου
    που υφιστανται στην περιοχη.
    Το να τα βαζουμε με εναν ντηλερ του διεθνους κεφαλαιου οπως ο Σωρρος η΄ο Πολσον ειναι σαν να
    δεχομαστε οτι την fed την εκανε ο Μοργκαν και οχι το αφεντικο και χρηματοδοτης του Ροτσιλντ.
    Η αναμιξη τους στην περιπτωση της κυπρου ,απο την αρχη του προβληματος εμπεδωθηκε απ[ο
    τον πολλλαπλως εκβιαζομενο -για θεματα ηθικης και πολιτικως (λογω δοσιλογισμου κατα την κατοχη)
    απο πολλους θεωρουμενο ως εθναρχη Κ.Κ αραμανλη και τελικως βρηκε με το προσεκτικα σχεδιασμενο
    πραξικοπημα Ιωαννιδη με την συνεργεια παντα του (εθναρχη)-συμφωνια Παρισιου φεβρουαριος 1974(γραφω φεβρουαριος)
    που απεβλεπε στην οριστικη διχοτομηση που οδηγησε στην σημερινη πλεον ενοπλη συμφωνια αλλα και παρουσια
    εβραικης βασης στην Κυπρο.
    Ελληνες πρεπει να κατανοησετε οτι αυτοι ειναι οι εχθροι μας και ουτε τα χρηματα ουτε τα σπιτια σας ειναι
    κατι που ουσιαστικα τους ενδιαφερει αλλα η Ελληνικη γη εν ολιγοις η ιδια η Ελλαδα , ολοκληρη και οταν λεω ολοκληρη
    κυριολεκτω.
    Δεν ειμαι ουτε χρυσαυγιτης , ουτε υπηρξα ποτε αλλα ουτε και τους θεωρω αξιους απο παρα πολλες πλευρες να επωμισθουν
    τον ρολο που πολλοι μεσα στην απελπισια τους θα ηθελαν να τους αποδωσουν και τους θεωρω απλα ανεπαρκεστατους
    για αυτο που ευαγγελιζονται οτι θελουν να κανουν .και ουτε φυσικα υπαρχει καποιος αλλος που θα σας υποδειξω να ψηφισετε
    γιατι ουτε ειστε μικροι ουτε σας λειπει το μυαλο.
    Κατα την αποψη μου μονο εξωκοινοβουλευτικοι ανδρες μπορουν να παρουν την εξουσια με καποια προοπτικη επιτυχιας
    διοτι οποιαδηποτε -και κυριολεκτω-κοινοβουλευτικη παρουσια εχει αλωθει απο τους δια της διαφθορας κυβερνοντες τοκογλυφους
    και για τον λογο οτι καμμια παρουσια δεν θα γινει αποδεκτη ουτε απο τους κεντρωους , αριστερους η΄δεξιους ψηφοφορους
    με αποτελεσμα τον συνεχιζομενο κατακερματισμο της Ελληνικης κοινωνιας ,πραμα που ειναι και το ζητουμενο απο τους εχθρους
    της Ελλαδος.

    Εχω μονο μια παρακληση να κανω σε ολους εσας που ειστε αδερφια μου.
    Μην βαζετε ποτε τα κομματικα πανω απο την Ελλαδα γιατι δεν ειναι πια ενας ποδοσφαιρικος αγωνας της Κυριακης που θα
    χαρουμε να νικησει η ομαδα μας αλλα ενας αγωνας επιβιωσης του εθνους .

    Μου αρέσει!

    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗΣ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ,
      ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΟΛΥΜΠΙΑ.

      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΝΩΤΙΚΕ,ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ.

      ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ,
      ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.