Μια ακόμη αφορμή για μαζική άρνηση της διατεταγμένης ενημέρωσης των φερέφωνων της Διαπλοκής

Γράφει ο Μαγια

Η απαξίωση της εναλλακτικής πρότασης και κατά συνέπεια της ελπίδας, η εμπέδωση κλίματος φόβου και η καλλιέργεια ψυχολογίας ραγιαδισμού στην Ελληνική κοινωνία, συνιστούν, το ολέθριο «επίτευγμα» της καθεστωτικής προπαγάνδας.

Aλαλάζοντα κύμβαλα, παραληρούντα παπαγαλάκια στους ραδιοτηλεοπτικούς υπονόμους της Διαπλοκής, τσιράκια της κυβέρνησης των ανδρεικέλων της Μέρκελ και του Σόιμπλε, ελεεινά υποκείμενα, γερμανοτσολιάδες-τρομοκράτες της κοινής γνώμης, συνωστίζονται στον «άμβωνα» της γκεμπελικής προπαγάνδας των τζουτζέδων της Τρόικας.

Εχουν αναλάβει το «βαρύ φορτίο» να εμφανίσουν και να προβάλλουν τη μνημονιακή αθλιότητα και βαρβαρότητα σαν «πρόοδο» και μονόδρομο.
Ωστόσο, σε μια κοινωνία θεμελιωμένη πάνω στην αθλιότητα, τα πιο άθλια προϊόντα είναι οι λακέδες της αθλιότητας: Το καταγέλαστο τσίρκο των «ηρώων» και των «σταρ» των ΜΜΕ.

Το τραγικό γι’ αυτόν τον «θίασο» της απάτης και του δωσιλογισμού είναι ότι τα μέλη του προσλαμβάνουν την κομπάζουσα ημιμάθειά τους για ευφυΐα και το θράσος της δουλικής υμνολογίας του καθεστώτος ως «ανεξάρτητη» και «γενναία» άποψη!

Πρέπει να είμαστε κιοτήδες, προσκυνημένοι, δούλοι πιστοί στο ντοβλέτι, να ξεπουλάμε την αξιοπρέπειά μας, την εθνική μας υπόσταση, τις αξίες μας και όλα τα υπάρχοντά μας… Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του όνειδους της καθεστωτικής δημοσιογραφίας.

Εχει υπογραμμισθεί, δεόντως, πολλάκις: «Χρειάζεται προστυχιά και ηλιθιότητα ασυνήθιστη να …διακονεί κάποιος τη δημοσιογραφική πορνεία. Να ηδονίζεται με τον λεκτικό του κανιβαλισμό, τις διαστροφικές και διατεταγμένες επιθέσεις του εναντίον παντός προσώπου, που εκφράζει την άλλη, την διαφορετική άποψη».

ΥΓ. Μια ακόμη αφορμή για μαζική άρνηση της «ενημέρωσης» των κιτρινοκάναλων ήταν η εκπομπή του Εισαγγελάτου, με την παραπλανητική πρόσκληση στη Λ. Κατσέλη…

5 σκέψεις σχετικά με το “Μια ακόμη αφορμή για μαζική άρνηση της διατεταγμένης ενημέρωσης των φερέφωνων της Διαπλοκής

  1. TA XEIΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.

    Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.