Δεν ξέρουν τί τους γίνεται!

20131208-155837.jpgΧθες ο εκπροσώπος του Όλι Ρεν έγραψε στο twitter του ότι η τρόικα θα επανέλθει στην Αθήνα τον Ιανουάριο.

Σήμερα η Κομισιόν ανασκευάζει λέγοντας ότι η τριμερής επιτροπή θα επιστρέψει αυτή την εβδομάδα για να συνεχίσει τις «διαπραγματεύσεις» με την κυβέρνηση. Όπως έχει διαμηνύσει Ευρωπαίος αξιωματούχος, για την εκταμίευση της δόσης του 1 δις απομένει μόνο ένα προαπαιτούμενο, αυτό των ΕΑΣ.

Στο αυριανό Eurogroup στις Βρυξέλλες κανείς δεν καλλιεργεί υψηλές προσδοκίες, καθώς διαρροές από την Κομισιόν εκτιμούν ότι θα είναι μια «χαλαρή» συνεδρίαση, με το σημαντικότερο κομμάτι να μεταφέρεται για το Ecofin της Τρίτης, όπου και θα συζητηθεί η τραπεζική εποπτεία.

12 σκέψεις σχετικά με το “Δεν ξέρουν τί τους γίνεται!

  1. λίγα λεπτά…. πριν τραβηχτεί το σκέπασμα… τρεχάτε ποδαράκια μου μη σας πιάσει ο κωλαρακος μου… αφηστε τα εδώ ζωντανά.. ειναι σε πληρη και βαθεια μεσάνυχτα…μην τα ταλαιπωρείτε.. αυτα ζουν τον μύθο τους ….
    ποσο ΕΊΠΑΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ο πτώση βιομηχανικής παραγωγής κυρία ΜΕΡΚΕΛ …????
    === δηλαδη με τα δικά σας νούμερα / υπολογισμους…..θυμίζετε κάτι ανάλογο με Ελληνική ΕΛΣΤΑΤ … ετσι για να ξέρουμε που πάτε……τωρα αρχίζει το τελευταιο.. το τανγκο…παρακαλω http://www.youtube.com/watch?v=bXhQNRsH3uc

    Μου αρέσει!

  2. ο αριστερος τροικανος και ο δεξιος πανω στην φωτο φαινονται με την σταση που εχουν σαν να χεστηκαν. και οι τρεις εχουν την ιδια γαμπα συκωμενη στρατιωτικο βημα πηραν

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.