Έτσι «ψεκάζουν» τους Έλληνες…

2701_psekazounCover_originalΌσοι αφελείς εξακολουθούν να κοιτάζουν τον ουρανό για να δουν από που τους ψεκάζουν, καλύτερα να γυρίσουν το κεφάλι τους ίσια μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων, στις οθόνες των υπολογιστών, στους ραδιοφωνικούς δέκτες και στις εφημερίδες του συστήματος. Το δηλητήριο δεν εισέρχεται στον οργανισμό από τη μύτη, αλλά από τα μάτια και τα αυτιά. 

Όσοι απορούν για ποιο λόγο έχουν αδρανοποιηθεί οι Έλληνες στον καναπέ τους, παρά την ολοφάνερη εξαθλίωση των ίδιων και του ξεπουλήματος της πατρίδας, θα πρέπει επειγόντως να ανοίξουν ένα βιβλίο προπαγάνδας και να ανατρέξουν στο κεφάλαιο για τον «πόλεμο νεύρων».

Εκεί θα μάθουν ότι το νευροψυχικό σύστημα του ανθρώπου έχει δύο πόλους, έναν θετικό και έναν αρνητικό. Ο θετικός πόλος κυριαρχείται από θετικά συναισθήματα (αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, χαρά, διάθεση για δράση, ικανοποίηση κ.λ.π.). Ο αρνητικός πόλος κυριαρχείται από αρνητικά συναισθήματα (απελπισία, απαισιοδοξία, λύπη, κατάπτωση, απογοήτευση κ.λ.π.). Σε ένα φυσιολογικό άτομο, μεταξύ αυτών των δύο πόλων, υπάρχει σχετική ισορροπία, οπότε το άτομο βρίσκεται σε νευροψυχική ισορροπία. Αν όμως φορτίσουμε υπερβολικά τον έναν από τους δύο πόλους ή ακόμα χειρότερα, φορτίζουμε συνεχώς και εναλλάξ τους δύο πόλους (πόλεμος νεύρων), τότε έχουμε σπάσιμο της νευροψυχικής ισορροπίας και το άτομο καταρρέει. Αυτή η κατάρρευση συνεπάγεται αναστολή των φυσιολογικών ανακλαστικών του ατόμου και το άτομο περιέρχεται σε αδιαφορία και σε αδυναμία αντίστασης. Το άτομο κουράζεται, εξαντλείται και αποδέχεται χωρίς μάχη την ήττα του. Αποζητά δε τη λύτρωση, από τη διαταραχή που έχει υποστεί, είτε στην αυτοκτονία, είτε στην παράδοση άνευ όρων στον «δαμαστή» του.

Ο πόλεμος νεύρων είναι η πιο αποτελεσματική τεχνική της προπαγάνδας ενός καθεστώτος ή ενός επιτιθέμενου εχθρού για την εξουδετέρωση ενός ολόκληρου λαού. Αυτό ακριβώς είναι το «ψέκασμα» που κάνουν αυτή τη στιγμή στους Έλληνες. Οι συνεχείς εναλλαγές μεταξύ τρόμου και εφησυχασμού έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα των Ελλήνων και έχουν μετατρέψει το ψυχονευρωτικό τους σύστημα σε ένα συνεχές εκκρεμές, μεταξύ των δύο πόλων, μέχρι την πλήρη καθυπόταξη.

010613172552_2885Σε αυτό εδώ το πειραματικό εργαστήρι της παγκοσμιοποίησης, τα ζούμε όλα. Ακούμε για κούρεμα καταθέσεων που τρομάζει και πανικοβάλει το άτομο και αμέσως μετά ακούμε καθησυχαστικές δηλώσεις που ηρεμούν το άτομο. Το ίδιο συμβαίνει με τους πλειστηριασμούς, με το νόμισμα, με τις απολύσεις, με τους μισθούς και τις συντάξεις, με τα διάφορα email της τρόϊκας, με την απόλυτη χρεοκοπία από το ένα μέρος και τα διάφορα «τούνελ αισιοδοξίας» από το άλλο κ.ο.κ.

Με τις μεγάλες δόσεις τρόμου από το ένα μέρος και με τις δήθεν διαψεύσεις και τις καθησυχαστικές δηλώσεις από το άλλο, έχουν καταφέρει να σπάσουν το ψυχονευρωτικό σύστημα των Ελλήνων και να τους αδρανοποιήσουν. Και όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν το σύστημα δεν είχε στα χέρια του τα ΜΜΕ. Το ίδιο συμβαίνει και με το κατευθυνόμενο (και όχι το ελεύθερο) διαδίκτυο, όπου ρίχνεται από το καθεστώς μια δήθεν τρομακτική «είδηση» η οποία αφελέστατα πολλαπλασιάζεται από άσχετους με την επικοινωνία πολίτες, διευκολύνοντας την προπαγάνδα του καθεστώτος.

Στην προπαγάνδα του σπασίματος των νεύρων, που ακυρώνει τα άτομα, θα πρέπει να προστεθεί επιπλέον η τεχνική του «διαίρει και βασίλευε», με την οποία το καθεστώς στρέφει έντεχνα τη μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Θα πρέπει ακόμα να προστεθεί η προδοσία της κοινωνίας από το κομματικό συνδικαλιστικό και φοιτητικό κίνημα, τα μόνα δηλαδή κινήματα που θα μπορούσαν να συνεφέρουν από το λήθαργο τους Έλληνες και να τους οδηγήσουν στο δρόμο του αγώνα. Θα πρέπει τέλος να προστεθεί η απροκάλυπτη αντισυνταγματική διακυβέρνηση της χώρας και η βιαιότητα της αντιμετώπισης τυχόν διαδηλωτών από τα ΜΑΤ, οι διώξεις των εισαγγελέων  κ.λ.π.

Τι λέτε λοιπόν τώρα; Με ποιο τρόπο «ψεκάζουν» τους Έλληνες;;;

Πέτρος  Χασάπης

 

 

41 σκέψεις σχετικά με το “Έτσι «ψεκάζουν» τους Έλληνες…

  1. Ο πόλεμος νεύρων είναι ένα ψυχολογικό όπλο των εξουσιαστών ανά τους αιώνες.
   Κρύο-ζέστη και σκωτσέζικο ντους…έτσι σε αδρανοποιεί.

   Μου αρέσει!

   1. Μποῦρδες!

    Δὲν πιστεύω σέ ψεκασμοὺς καὶ παρόμοια παραμύθια.

    Οἱ γραμμές στὸν οὐρανὸ δὲν γνωρίζω τὶ σκοπὸ ἔχουν,καὶ δὲν πιστεύω σὲ ὅσα ἀκούω.

    Γνωρίζω πολλοὺς ποὺ κάθε ἄλλο παρὰ ψεκασμένοι εἶναι καὶ ποὺ εὐχαρίστως, γεμάτοι ὀργὴ καθώς εἶναι θὰ ἄφηναν τὸν καναπὲ ἀκατοίκητο.
    ἈΛΛΑ,
    χρειάζεται νὰ βρεθῆ ὁ ἡγέτης,ὁ μπροστάρης ποὺ θὰ ἑνώση καὶ θὰ ἐμπνεύση τοὺς Ἕλληνες,καὶ τότε θὰ δοῦν οἱ πολιτικοὶ πράγματα καὶ δὲν θὰ πιστεύουν στὰ μάτια τους.

    Δὲν ἐννοῶ κατ᾿ἀνὰγκην νὰ προκληθῆ αἱματοχυσία,ἀλλά περιμένω ἕναν πατριώτη σκληρό στὶς ἀποφάσεις του καὶ στὴν ἐφαρμογή τοῦ Δικαίου.

    Χωρίς κάποιον τέτοιου εἴδους ἡγέτη, πού μπορεῖ νὰ ἐμφανισθῆ ἀθόρυβα καὶ ἀπὸ τὸ πουθενὰ,δλδ νὰ ἐμφανισθῆ ὁ Ἀπρόβλεπτος,κάτι σὰν τὸν Πούτιν(ποιός νὰ τὸ περίμενε),δὲν σωζόμαστε ἀλλὰ κινδυνεύουμε μὲ καθολικὴ ὑποδούλωσι.

    Τέλος πάντων,λές καί τώρα εἴμαστε ἐλευθεροι!

    Μου αρέσει!

 1. Ο «θετικος πολος» ειναι το «Συμπαθητικο νευρικο συστημα» (*)και ο «αρνητικος πολος» ειναι το «παρασυμπαθητικο νευρικο συστημα»(**).Το ενα (*) δημιουργει ετοιμοτητα για δραση/επιθετικη αμυνα/επιβιωση σε ενα αφιλοξενο περιβαλλον,ενω το αλλο (**)χαλαρωνει την επιθετικη ετοιμοτητα για αμυνα/η επιβιωση ητε ειναι εξασφαλισμενη πλεον, ητε αγνοειται, μεσω υποταγης στον περιβαλλοντικο κινδυνο λογω κοπωσης.Τα δυο αυτα συστηματα ειναι υπαρκτα σε ολα τα ζωντανα και φυσικα και στον ανθρωπο,υπαρκτα και σε νευρικες ινες και νευρικα γαγγλια αλλα και σε συγκεκριμμενα εγκεφαλικα κεντρα και εχουνε σχεση με την (ακουσια=μη συνειδητη) λειτουργια ολων των κινητικων λειτουργιων σπλαχνων και ορμονων.Σε αυτες τις (μη συνειδητες απο το ατομο) λειτουργιες στηριζονται οι μεθοδοι ελεγχου των μαζων (και οχι στις νοητικες λειτουργιες που ειναι συνειδητες)και η μεθοδοι στηριζονται στην οργανικη εξαντληση των νευρομεταβιβαστων τους απο την συνεχη εναλλαγη ερεθισματων αντιθετου πολικοτητας.Αυτο ισχυει απο την ανακριτικη …παλαια μεθοδο ανακρισης του «καλου και κακου μπατσου» (που ο ενας κτυπαει και ο αλλος σε στηριζει με τσιγαρο και καφε ) μεχρι τις πολυπλοκες και γενικευμενες μεθοδους καθυποταξης ολοκληρων λαων.

  Μου αρέσει!

  1. Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
   Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet» ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.ερίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ
   h–p://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

   Μου αρέσει!

 2. Μ’…άρέσεις Χασάπη…
  Μ’ «ἀρέσεις»…

  Είσαι καλός στό νά…σαλαγᾶς τίς…κουέλες ἐδῶ μέσα…
  Ἀλλά…
  Ἀλλά, ὅπως θἄχεις…προσέξει, τό μπλόγκ τῆς…χαζο – Μαλάμως είναι «ναρκοθετημένο»…
  Ἀπό…πιό…περπατημένα ἀπό σένα…»παιδιά»…
  Καί πιό…ἐκπαιδευμένα…
  ,,,Γκέ – γκέ ἤ νά τό…ψιλοκόψω;

  Ἄσε τό λοιπόν τήν…Ταραχή, νά τήν…κάνουνε κεῖνοι πούναι μαθημένοι στίς…»ξώβεργες»…μαστρο – χαλαστή μου…
  Ἄμε τώρα νά…σβαρνίσεις τίς…
  …Γιαλαδο – σβουνιές».

  Μου αρέσει!

  1. Αν έχεις την εντύπωση ότι με τους χρησμούς σου προσφέρεις κάτι είσαι γελασμένος, εκτός κι αν ανήκεις σ αυτούς τους επιδειξιομανείς ξερόλες που πουλάνε φτηνό πνεύμα για να μας εντυπωσιάσετε. » Μ αυτό το λόγο μόνο το τόπο πιάνεις» θα σου λεγε ο Ψαραντώνης.

   Μου αρέσει!

 3. sciroccoloutroΠριν από 1 μήνα

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝ.
  ΥΓ
  Τελευταια πολλα «το σχολιον σας ειναι σε αναμονη» εμφανιζονται.Λες?Εγω δεν λεω τιποτα.

  Μου αρέσει!

  1. Βρηκα τρυπα στην αναρτηση σου χωρις λογοκρισια.Για να δοκιμασω
   ——————–
   Stergdoc είπε

   Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση
   Δεκεμβρίου 12, 2013 στις 7:44 μμ
   Ο “θετικος πολος” ειναι το “Συμπαθητικο νευρικο συστημα” (*)και ο “αρνητικος πολος” ειναι το “παρασυμπαθητικο νευρικο συστημα”(**).Το ενα (*) δημιουργει ετοιμοτητα για δραση/επιθετικη αμυνα/επιβιωση σε ενα αφιλοξενο περιβαλλον,ενω το αλλο (**)χαλαρωνει την επιθετικη ετοιμοτητα για αμυνα/η επιβιωση ητε ειναι εξασφαλισμενη πλεον, ητε αγνοειται, μεσω υποταγης στον περιβαλλοντικο κινδυνο λογω κοπωσης.Τα δυο αυτα συστηματα ειναι υπαρκτα σε ολα τα ζωντανα και φυσικα και στον ανθρωπο,υπαρκτα και σε νευρικες ινες και νευρικα γαγγλια αλλα και σε συγκεκριμμενα εγκεφαλικα κεντρα και εχουνε σχεση με την (ακουσια=μη συνειδητη) λειτουργια ολων των κινητικων λειτουργιων σπλαχνων και ορμονων.Σε αυτες τις (μη συνειδητες απο το ατομο) λειτουργιες στηριζονται οι μεθοδοι ελεγχου των μαζων (και οχι στις νοητικες λειτουργιες που ειναι συνειδητες)και η μεθοδοι στηριζονται στην οργανικη εξαντληση των νευρομεταβιβαστων τους απο την συνεχη εναλλαγη ερεθισματων αντιθετου πολικοτητας.Αυτο ισχυει απο την ανακριτικη …παλαια μεθοδο ανακρισης του “καλου και κακου μπατσου” (που ο ενας κτυπαει και ο αλλος σε στηριζει με τσιγαρο και καφε ) μεχρι τις πολυπλοκες και γενικευμενες μεθοδους καθυποταξης ολοκληρων λαων.
   ———————————-
   περιμενε παραπανω αρκετη ωρα στο …σκοτος.Για να δω…..

   Μου αρέσει!

   1. Θελω να ξερω,Στεργακι,που τους παρατησες,τους συντροφους σου,μονους και ερημους,αναμεσα σε κινδυνους του εχθρικου περιβαλλοντος απο αλλου ειδους μικροβια,προκαλουντα σπασμους νευρικων γελιων,αναμεμειγμενων με διαταραχες στα νεφρα,επιδρουσης της επιθετικης ορμονης και το ριχνεις στα συγγραματα ιατρικης,αφηνοντας ανολοκληρωτο το δοκιμιο σου,μαζευοντας πουρναρια αντι της ετοιμασιας για την επικειμενη,λογοτεχνικη καταξιωση σου.
    Θα διαμαρτυρεσαι,υστερα,αν ο ξενιστης που θα σε κοψει απο φιλο του,ετσι,οπως βαδιζεις με ρυθμο χελωνας,σε κουτσομπολεψει στη γειτονια των ερημιτων,καθισταμενου γνωστου του γεγονοτος και στα πρωτοξαδερφα σου,τα παρασιτα.

    Μου αρέσει!

  2. Θα σε πειραξε η ατμοσφαιρα της Ανδρομεδας,Εξωγηινουηλ,που προκαλει διαθεσεις αυτοκαταστροφικες,για να ομολογεις την αγαπη σου στο «χασαποσφαξιμο».Αμα βαρεθηκες τη ζωη σου και θελεις να ξαπλωσεις στο τραπεζι του σφαγειου,το ‘χεις,το δικαιωμα στην ευθανασια,αλλα,πραξε το,μονος σου,μην ενοχλεις τον αρθρογραφο,τον ομοιδεατη σου καιτοι,ετσι,οπως «ζηλευει» τις απολαβες του πρεσβευτη στα διαπλανητικα εθνη,ευχαριστως,θα εκπληρωνε το αιτημα σου.

   Μου αρέσει!

   1. ολυμπιτσα για προσεξε τα παρακατω=
    Ο ανθρωπος αυτος (ανδρεαδης) εχει σοβαρο προβλημα.Δεν σας λεει τιποτα η πληρης ασυναρτησια του.δεν τον παραπεμπετε σε κανενα δικο σας ψυχιατρο να κανετε και κανενα ψυχικο?ΡΕΖΙΛΙ κανει το ιστολογιο σας περι του τι μαζευετε εδω μεσα.Δεν ειναι ετσι τα αλλα ιστολογια που προστατευουν τον ιστο-χωρο τους με καθε μεσο.Εσεις δηλαδη ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ειστε?????Τον βλεπετε οτι ειναι αρρωστος ο ανθρωπος.Εσεις θα τον πληρωσετε?

    Μου αρέσει!

   2. Εκτος και αν ολυμπιτσα χρησημοποιεις αυτον τον γλοιωδη παλαβο για να απαξιωνεις σχολιαστες σαν εμενα,τον Μιχαηλ ,τον Δικερως,τον Πικκο,σχολιαστες που και τους αρμεγεις αλλα και τους επιθυμεις …»στον παγκο τους» και εμμεσα και πονηρα στα «χαμηλα».Και ενω επιθυμεις τα σχολια τους ,ταυτοχρονα ΦΟΒΑΣΑΙ την παρουσια τους?Και προσπαθεις να τους ελεγξεις με τον δικο σου γελοιο τροπο?Λοιπον περιμενω μια απαντηση Ολυμπια για να φυγω μονος μου απο εδω μεσα,διαφορετικα spam στον παλαβο.ΠΕΡΙΜΕΝΩ.Αρκετα εχουν παρει πολλοι εδω μεσα απο εμενα.Η μη αντιδραση σου σημαινει ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΣΟΥ.Αει στο διαολο μαλακες.Κολο-ελληνισκοι!Αξιοι για την μοιρα και την κακοτυχια σας ειστε .ΓΙΔΙΑ.

    Μου αρέσει!

   3. ¨Ονομα Υποχρεωτικό «Just A Friend» είπε

    Δεκεμβρίου 12, 2013 στις 10:50 μμ
    @stergdoc
    Sometimes you make the right decision,
    sometimes you make the decision right.

    (never make decisions when στην έχει δώσει . .) 😀
    =================
    Ο.Κ. φιλε ,εχεις δικαιο.Το προβλημα δεν ειναι αν ενας προβληματικος και παλαβος συστηματικα καταστρεφει ενα ιστολογιο μεσα απο το οποιο επιθυμεις να προσφερεις κατι στους συνανθρωπους σου.Αυτο αντιμετωπιζεται πανευκολα.Το προβλημα ειναι η ανοχη των υπευθυνων του ιστολογιου απεναντι στον συστηματικο καταστροφεα του.Για να μη φτασω στο αλλο σημειο οτι ισως καποιος χαμηλης ηθικης και προβληματικος τυπος να πληρωνεται για καποιο σκοπο απο καποιον ΜΕΣΑ απο το ιστολογιο για δικους του σκοπους.Με τον τροπο αυτον αναγκασαν στο παρελθον αξιολογους σχολιαστες να κλεισουν την πορτα φτυνοντας πισω.Και το κυριοτερο ειναι οτι σε αναγκαζουν στην μεγαλυτερη φθορα που ειναι οτι ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ.Μονο οτι αναγκαζεσαι καποια στιγμη να απαντησεις σε ενα γλοιωδες υποκειμενο ,αυτοματα αναιρεις ολα τα σχολια σου.Και η βρισια που θα αναγκαστεις να ρειξεις στο γλοιωδες υποκειμενο ειναι δικη σου χασουρα διοτι ο ιδιος δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να χασει διοτι (επιλεχθηκε ?) ειναι ηδη ολοκληρωτικα χαμενος.

    Μου αρέσει!

 4. Εγω , επαψα να πληρωνω… Εσεις?????? Ακομα τους πληρωνετε????Για να μην σας βαλουν Φυλακη?Ετσι κ αλλιως μια φυλακη για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Αντισταθητε στις προσταγες,τα διαταγματα ΞΕΣΗΚΟΘΗΤΕ…..ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ…Μην ειστε πλεων ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ…ΡΑΓΙΑΔΕΣ θα σας πουνε..

  Μου αρέσει!

 5. Κυριε Μαρκο,απλως,οπως κουρευα το Στεργακι που αντι της ευγνωμοσυνης του,μου ξερναει χολη,πηρα,λιγο,παραπανω την «κορυφη» και ετσι πηραν και τα μυαλα του αερα,μην τον συμμεριζεσαι,γιατι,πιοτερο,του ανεβαζεις τον πυρετο της υστεριας του,παρα τον ηρεμεις.Του αρεσει,βλεπεις,να φαντασιωνεται «νταβατζηλικια»,κυριευσαντος τουτου,του ελαττωματος ολο το «ειναι» του,παιδιοθεν,οποτε ασε τον να παρουσιαζεται,ως ο κλειδοκρατορας του «Ολυμποπαραδεισου»,δικην Αγιου Πετρου.

  Μου αρέσει!

  1. Υπάρχει κάποια ορατή ρωγμή στον χαρακτήρα σου . .
   Σίγουρα οταν ήσουν μικρός δεν θα σε παίζαν τα άλλα τα άλλα παιδάκια.

   Μου αρέσει!

   1. Εσυ,παντως,θα ‘σουν αλαλος και ξαφνικα,τωρα,προ ολιγου,βρηκες τη μιλια σου,εστω,ψευδιζοντας,για να βγαζεις τα απωθημενα της παιδικης ηλικιας σου,επαναλαμβανοντας,δις,την ιδια λεξη,κοντα-κοντα,μαλιστα,ξεπερνωντας και τον πλεον,ακραιο νεωτεριστη στο ζητημα της γλωσσης,εκτος κι αν το εσωτερικο τρεμουλο σε συντροφευει και στην πληκτρολογηση,υποθεση κανουμε,μη το δενεις κομπο,ολα τα περιμενουμε απο σενα.

    Μου αρέσει!

 6. Ενα το φαρμακο δια πασαν νοσον….

  ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  ΚΡΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ….

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΟΝΟΣ!

  ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΤΕ,……

  Μου αρέσει!

  1. Οσο για την προπαγάνδα, ακόμη κι εκει που δεν χωρά ίχνος αμφιβολίας,
   οχι μόνο θα βρει χώρο να καθήσει, μέχρι και Χασάπικο θα χωρέψει..

   Μου αρέσει!

 7. ΡΕ ΧΑΣΑΠΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ Σ’ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

  Μου αρέσει!

 8. Η μεγαλύτερη απόδειξη ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ, είναι νά ζής σ’ ένα περιβάλλον ΜΑΖΙ μέ άλλους 10 μύρια ανθρώπους, …….

  καί νά ισχυρίζεσαι ότι… οι ΑΛΛΟΙ είναι ψεκασμένοι, ενώ ΕΣΥ, ο εκλεκτός, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

  Ρέ Αρθρογράφε – Ποταμέ, οι έλληνες ξέρουν πάρα πολύ καλά τό γιατί ΔΕΝ κουνιώνται.

  Εάν αυτό ΔΕΝ βολεύει τήν αφεντιά σου, άντε καί ….ψεκάσου ,
  πού θά μέ πής εμένα ψεκασμένο, ενώ ΕΣΥ ο Μεγαλοπρεπής, τήν γλύτωσες.
  Θρασύτατε.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.