(Βιντεο) Στουρνάρας: «Έχω διαβάσει Μαρξ και Λένιν!». Εσένα σίγουρα σε είχε διαβάσει ο Τοπάλ Οσμάν τεράστιε διανοητή…

Με «μαύρο» χιούμορ απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, από το βήμα της Βουλής, στην Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα αναγνώσματα που έχει κάνει ο ίδιος, αναφερόμενος στους μεγάλους παγκόσμιους διανοητές όλων των εποχών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στουρνάρας, υπογράμμισε ότι η ιδεολογία του έχει διαμορφωθεί από τον Αριστοτέλη, τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Κέυνς, τον Φρίντμαν και αρκετούς ακόμα, προκαλώντας βέβαια τα γέλια στην αριστερή πτέρυγα του κοινοβουλίου, αλλά χαμογελώντας και ο ίδιος.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών, διάβαζε μέσα από το κείμενό του όσους διανοητές έχει ο ίδιος διαβάσει κατά το παρελθόν ή διαβάζει ακόμα και σήμερα. Προφανώς, δεν θυμόταν καλά τα ονόματα…

Δείτε το video:

http://periodista.gr/xfiles/item/8380.htm

11 σκέψεις σχετικά με το “(Βιντεο) Στουρνάρας: «Έχω διαβάσει Μαρξ και Λένιν!». Εσένα σίγουρα σε είχε διαβάσει ο Τοπάλ Οσμάν τεράστιε διανοητή…

  1. Το τί και πού σπούδασε την ώρα που διαμορφώνει τις Τύχες μας (και των παιδιών και εγγονιών μας) είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασήμαντο!
   Το τι μας κάνει ο κ, Στουρνάρας και τα άλλα στελέχη της Συγκυβέρνησης υπό τα διαταγάς των κκ Σαμαρά βενιζέλου, υπό τα διαταγάς της τρόικα να μας απασχολεί…

   Μου αρέσει!

 1. 22/12/13
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ… ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΡΑΨΑΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!

  Στο δήμο και τους πολίτες στρέφονται αστυνομικοί, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα θέρμανσης που υπάρχει στο αστυνομικό τμήμα Ραψάνης Λάρισας.

  Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών του νομού, ζητάει από τους πολίτες να βοηθήσουν το εν λόγω τμήμα, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων και στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο με πολύ παλαιά υποδομή. Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου είχε εφοδιαστεί με ένα τόνο πετρέλαιο, ωστόσο με τις συνθήκες που επικρατούν, καταναλώθηκε μέσα σε πέντε εβδομάδες.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση

  «Λίγες ημέρες πριν την έλευση του Νέου Έτους 2014, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι, για μια ακόμα φορά, να καταγγείλουμε την έλλειψη αυτονόητων αγαθών.

  Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλουμε την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στο Α.Τ. Ραψάνης , καθώς και την αδυναμία της Υπηρεσίας να επιλύσει το πρόβλημα, προφασιζόμενη κλείσιμο του οικονομικού έτους.

  Το εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται σε υψόμετρο 600 περίπου μέτρων και εφοδιάσθηκε μέσα Νοεμβρίου με ένα (1) τόνο πετρέλαιο. Στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο με πολύ παλαιά υποδομή (πόρτες, παράθυρα κτλ). Είναι φυσιολογικό λοιπόν εντός πέντε (5) εβδομάδων περίπου, το πετρέλαιο να έχει τελειώσει.

  Το αφύσικο θα ήταν να αφήσουμε τους συναδέλφους στη μοίρα τους, καθήμενοι στο ζεστό γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Κάνουμε λοιπόν έκκληση στο τοπικό δήμο ή σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη έχει τη διάθεση, να βοηθήσει ώστε να υπάρξει θέρμανση στο Α.Τ. Ραψάνης, αντιλαμβανόμενοι βέβαια πλήρως πως η ζητιανιά έχει και αυτή τα όρια της.

  Δε πρόκειται να αφήσουμε τους συναδέλφους χρονιάρες μέρες να ξεπαγιάζουν, ακόμα και αν χρειαστεί να συμβάλλουμε από το υστέρημα μας.

  Επειδή όμως σε λίγο καιρό τα ίδια προβλήματα θα υπάρχουν και σε άλλες Υπηρεσίες , ενημερώνουμε εγκαίρως και προς πάσα κατεύθυνση ότι η επόμενη διαμαρτυρία μας θα είναι δυναμική, παρουσία της Ομοσπονδίας μας».

  Μου αρέσει!

 2. σταματηστε να μιλατε για Στουρναρα.
  η Ν.Δ.,τα ψηφιζει ολα αυτα.
  η Ν.Δ.,τον εχει υπουργο οικονομικων.

  η Ν.Δ. ειναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  Μου αρέσει!

   1. η ταινια λεγεται,
    «Η Πορνη».

    «Ἀκοῦστε λοιπὸν κι αὐτό. Τὸ «δεξιὸ» κόμμα τῆς ΝΔ, εἶναι γιὰ μένα τὸ πιὸ ἀποκρουστικό. Δὲν ὑπάρχουν πιὸ πολιτιστικὰ καὶ πολιτικά, δειλοὶ ἄνθρωποι. Θαυμάζουν καὶ ὑποστηρίζουν ὅ,τι τοὺς φτύνει καὶ ταλαιπωροῦν καὶ περιθωριοποιοῦν, ὅ,τι τοὺς βοηθάει ἢ τοὺς βλέπει μὲ ἀγάπη. Ἔχουν τὸ σύνδρομο, τῆς πόρνης. Θέλουν δυστυχῶς, τὸν νταβατζή τους. Καὶ τὸν βρῆκαν ἐπιτέλους, στὸ πρόσωπο τοῦ Βενιζέλου, τῆς Γεννηματὰ καὶ τῶν ὑπολοίπων «μαυρισμένων» προσφάτως ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες, πολιτικῶν.
    Εὔχομαι σὲ ὅλους τους, καλὲς εἰσπράξεις, καλὴ διαπλοκή, καλὰ ψέματα πρὸς ὅλους τους Ἕλληνες καὶ καλὲς καὶ βαθύτατες ὑποκλίσεις, πρὸς τοὺς ξένους.»

    Μου αρέσει!

 3. Όλα γνωστά. Εισβολή, Κατοχή. Βάρβαροι μισάνθρωποι κάθε είδους, σε σύμπραξη με τους εδώ Έλληνες Σωτήρες, υπάνθρωπους υπαλληλίσκους της δεκάρας.
  Εμείς περνάμε αυτό το φριχτό βασανιστήριο. Θάρθει όμως η ώρα τους. Μην αμφιβάλλετε. Η ιστορία γράφει την κάθε μέρα. Οι φυλακές που χτίζουνε θα τους χωρέσουν όλους?
  Γύρω τους έχτισαν και κάθε μέρα χτίζουν, ένα θεόρατο τείχος ΜΙΣΟΥΣ. Πως θα το ξεπεράσουν? Πόσα ελικόπτερα πια.

  Μου αρέσει!

 4. κΑΊ ΒΈΒΑΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ….
  αΦΟΎ ΈΧΕΤΕ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ-ΜΕΛΕΤΗ )ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ..ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.