Γερμανική κατοχή ή επιρροή

Διαβάζω και ακούω ύβρεις κατά της Γερμανίας με τις «ακρότητες» του κυρίου Τράγκα. Και προ λίγου διάβασα ότι ο «πρόεδρος» της Δημοκρατίας κύριος Παπούλιας, αναχώρησε για την Γερμανία, για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του που… μένει εκεί. Δεν κατάλαβα, ο κ. Παπούλιας μένει μόνος στην Ελλάδα για να προεδρεύει;  Η Γερμανική οικογένεια του περιφρονεί την Ελλάδα; Ποιος είπατε διοικεί την Ελλάδα; Κύριε Τράγκα το άκουσες αυτό;

Ξενιτεμένος

6 σκέψεις σχετικά με το “Γερμανική κατοχή ή επιρροή

 1. Και που σαι προεδρα μην ξεχασης να παρεις το στυλο σου , ολο και καμια ΠΝΠ θα χρειαστη ο αντωνακης , ο πινοκιο ξερεις εσυ . ΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΩ να υπογραψεις .ΚΑΚΑ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙς ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ.

  Μου αρέσει!

  1. αντε με το καλο να ελευθερωθει η ελλαδα για να μπορεσουν κι αυτοι να μας ευχηθουν το ιδιο σε οσους απομειναμε πισω

   Μου αρέσει!

 2. Ξενιτεμένε γειά σου από Ελλάντα.
  Είναι γνωστό ότι ο Γιωργάκης ήταν Αμερικανικών Συμφερόντων. Γι’ αυτό ο δυστυχής εκπαραθυρώθηκε νύχτα και κλωτσοπατινάδα, καταντήσας περιφερόμενος από Πανεπιστημίου εις Πανεπιστήμιον, μη δυνάμενος ησυχίαν να εύρει, να ψηφίσει και κανένα μνημόνιο να μας ξανασώσει τους άσωστους, ως επανειλημμένως έπραξεν κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας του. Το ίδιο βέβαια ήταν και ο συμμαθητής Σαμαράς. Το ξανασκέφτηκε όμως (είδε το κατάντημα του ΓΑΠ και φοβήθηκε). Έτσι ο κατά συνήθεια πλέον αποστάτης, προσεχώρησε στο Γερμανικό Ράϊχ (εξ ού και το Μερκελιστής κατά Τσ. ή Μερκυλιόμενος κατά το κοινόν, ο και Κωλοτούμπας αμφιλεγόμενος). Έτσι έχομε μιαν ομάδα, πολυπληθή και συμπαγωτάτην, προσηλωμένη αποκλειστικά πλέον στα Γερμανικά Σχεδιάσματα – Κρεματόρια (Σαμαράς, Παπούλιας, Στουρνάρας και τα τσιράκια των τσιρακίων), που μετά μανίας πρωτοφανούς επιδίδονται στο Γερμανικό σωσμό μας, υποκλέπτοντας αδολιοπλοκούμενοι, το έργον των Σαμαριτών. Βέβαια, όπως ανακοινώθηκε και από τους αρμόδιους του MEGA, το μνημόνιο τελειώνει το ’14. Έτσι πλέον οι Γερμανοί είναι σε αναζήτηση νέας, πιο αναπαυτικής πολυθρόνας, μια και οι καθράπες είναι απ’ ευθείας ενσωματωμένες, στα ήδη κατά συρροήν ψηφισθέντα προδοτάρια.
  Τώρα, σχολιάζοντας το θέμα της Προεδρικής Μετοίκησης:
  Να κάτσει ο Υπογραφεύς και Δανειστής στην Ελλάδα να κάνει τι? Να επισκεφθεί στρατόπεδα και να δει φανταρέους? (κι αν χυμήξει κανένας απελπισμένος?). Υποθέτω, πως ήλιου φώς, δύσκολα πλέον βλέπουν στην Ελλάδα οι αυτόφωτοι (κοινώς καράφλες). Έχουν λοιπόν ετοιμάσει τα σπίτια τους, στις επόμενες Πατρίδες τους. Προκύπτει έτσι το αγωνιώδες για όλους ερώτημα: Θα τους αφήσουμε? Θα προλάβουν? Κι αν προλάβουν, θα βρούν πλευρό όφκαιρο και άσπρο για να κοιμηθούν?
  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
  ΚΡΗΣ
  Σημ.1: Εις πείσμα των μνημονίων, και των μνημονευόντων, ημείς συνεχίζομεν άδοντες και αυτοσαρκαζόμενοι, χαχανίζοντες ως γνήσιοι Έλληνες και χαχανιζόμενοι, καναπεδέ, χέρι χέρι, ταπί και ψύχραιμοι. Βρε μήπως ετοιμάζομε τίποτα και δεν το πήραμε χαμπάρι?
  Σημ.2: Ζητούνται Αποστάται στα γρήγορα και επειγόντως. Προκειμένου δηλ. και για εμπλουτισμό της εν Αθήναις Γερμανικής Πλειοψηφίας (Ο εμπλουτισμός των υδροφορέων αργότερα). Γίνονται δεκταί μόνον σοβαραί προτάσεις. Οι προσφορές στο υπόγειο – Ρηγίλλης γωνία (Μουρούτης & ΣΙΑ Γ.Ε.Ε. – Δηλ. Γερμανική Επώνυμη Εταιρία).
  Σημ. 3: Η γλώσσα είναι Ελληνική των Αποικιών. Όποιος δεν καταλαβαίνει να του στείλω το Μνημόνιο και θα καταλάβει.
  Σημ. 4: Αν κάποιος χασκογέλασε, δεν έχει κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.

  Μου αρέσει!

 3. Μαθαμε θα μεινει εκει, η θα γυρισει? οχι οτι δεν θα βρουν εναν χειροτερο, απλως προτιμω εναν κακο που τολμαει και το λεει, παρα το τερας που το παιζει πατριωτης.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.