Πως είναι δυνατόν ο Άρειος Πάγος να ανέχεται ακόμα την οπερέτα Σημίτη;

Είναι δυνατόν κύριοι εισαγγελείς ακόμα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις να μην έχετε πράξει τα δέοντα για τον πολιτικό εγκληματία που κυκλοφορεί ακόμα ελευθερος;

Σε λίγο… Με την καλημέρα μας.

4 σκέψεις σχετικά με το “Πως είναι δυνατόν ο Άρειος Πάγος να ανέχεται ακόμα την οπερέτα Σημίτη;

 1. «Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον …εμπαιγμό (Ωωπό) » Πού ν’ ακουμπήσουμε ρε, να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια ; Να ξαναβρούμε τη ζωή μας ;;; Μόνο μια Γαλλική επανάσταση μας σώζει. Liberte egalite fraternite. Στο τέλος, τέλος, Va te faire foutre ρεεεεε.

  Μου αρέσει!

 2. Μετρημένοι άνθρωποι στα δάχτυλα του ενός χεριού ελέγχουν τα πάντα …Από τη στελέχωση της Βουλής μέχρι τη στελέχωση των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Στα ίδια γραφεία και στις ίδιες καρέκλες κάθονται και περιμένουν τόσο αυτοί, οι οποίοι θέλουν να «εκλεγούν» Βουλευτές, όσο κι αυτοί, οι οποίοι θέλουν να «προαχθούν» ως Δικαστές.

  ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ… (ο Χαράλαμπος Αθανασίου πρώην πρόεδρος των Δικαστών) στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στις 11/12/2011 ότι «οι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια, οπότε αυτό που απονέμουν δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εντολές των πολιτικών»

  Αν στο μέλλον κάποια «καθαρή» δικαστική εξουσία αναζητήσει «Εγκληματική Οργάνωση» στην Ελλάδα, γνωρίζουμε πού πρέπει να την αναζητήσει.
  Μέλη αυτής της Οργάνωσης είναι οι κομματάρχες που μας κυβερνούν, οι τραπεζίτες που μας κλέβουν, οι εκδότες που μας «δουλεύουν» και οι δικαστές που τους νομιμοποιούν.

  Απλά, όπως όλες οι συμμορίες, έχουν κι αυτοί τους Πρετεντέρηδες και τους Τσιμαίους, για να παριστάνουν τους «τσιλιαδόρους».

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.