Τί κομματοκρατία είν’ αυτή, ενωμένη, δυνατή !!!

goldenwcΌθων Ιακωβίδης

Ο Τομπούλογλου (Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγλαία Κυριακού που πιάστηκε με τα λεφτά στο χέρι) περιέγραψε γλαφυρότατα τη σημερινή (και παντοτεινή) κατάσταση της κομματοκρατίας: «Δεν είμαι εγώ μαλάκας να κονομάνε ΟΛΟΙ από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μια αυτή την εποχή», είπε το παληκάρι.

Των λόγων του το αληθές, έρχονται να σφραγίσουν οι φορολογικές δηλώσεις της Αριστεροδέξιας πολιτικής Ολιγαρχίας, όπου φιγουράρουν (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) όλα τα μούτρα του κοινοβουλίου, με καταθέσεις και σπίτια εκατοντάδων εκατομμυρίων !!!

Για να μη μιλήσουμε για τον Λιάπη, που από κοτζάμ Υπουργός Συγκοινωνιών (με ύποπτες συναναστροφές και βόλτες στις Ελβετικές Άλπεις με Χριστοφοράκο/Ziemens)και συγγραφέας του φιλοσοφικού πονήματος «Για Ένα Νέο Ήθος», πλαστογραφεί τις πινακίδες του αυτοκινήτου του !!!, να μη μιλήσουμε για τις μίζες δεκάδων εκατομμυρίων του (υποδιευθυντή του Γραφείου εξοπλισμών) Καντά που δείχνουν το μέγεθος της μίζας των ανωτέρων του, να μη μιλήσουμε για τα τέρατα που έχει ξεβράσει η Τσοχατζοπουλιάδα, ενώ τυπώνεται η συνέχειά της, Παπαντωνιάδα και άλλα και άλλα, πολύ πιό μεγάλα….

Και ο (σοφός;;;) λαός, επιμένει: – Ναί, αυτούς θέλω να με κυβερνάνε !!!

Αυτά, με κάνουν να σκέπτομαι: Μήπως είναι η ώρα να ξεκινήσει ένα μεγάλο ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ;;;; Ακούω γνώμες…..

Διότι, με τά τσιτάτα της Δεξιάς και της Αριστεράς, χάθηκε εντελώς κάθε ίχνος λογικής από την πορεία της κοινωνίας. Και, κοινωνία που πορεύεται χωρίς λογική, πορεύεται με βεβαιότητα προς την τέλεια καταστροφή της…

6 σκέψεις σχετικά με το “Τί κομματοκρατία είν’ αυτή, ενωμένη, δυνατή !!!

 1. Δεν είναι υπέροχο, κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει και κάποιος επαΐων και να κάνει διαπιστώσεις περί της λογικής του λαού;
  Κάθε σοβαρός πολιτικός, πολιτιακός παράγων, τέλος πάντων οποιοσδήποτε έχει σχέση με το δημόσιο, πρέπει να κάνει μαύρο στο ξύλο κάθε επίδοξο μίζα-provider (αφού πρώτα έχει απαρνηθεί μετά βδελυγμίας τα προσφερόμενα σακ-βουαγιάζ).
  Γιατί πρέπει ο πολίτης να αισθάνεται ένοχος που ο κάθε κάντας, αλ-κάντας, και κάθε παπατέτοιος τα παίρνει; Γιατί πρέπει οι Έλληνες να είναι χαμηλά στη «τροφική» αλυσίδα των πολιτισμένων ευρω-πέων και αγγλο-σεξόνων; Και εφόσον είναι κοινή διαπίστωση ότι είμαστε έρμαια ξένων κέντρων, γιατί φταίει ο λαός; Επειδή ψήφισε αυτούς που του τάξανε μια καλύτερη ζωή;
  Και όχι οποιοσδήποτε λαός! Ένας λαός που σ΄ένα αιώνα είχε: 2 παγκοσμίους πολέμους, έναν εμφύλιο, μια πρωτοφανή (μικρασιατική) καταστροφή, εδαφικές συρρικνώσεις (Κύπρος), δικτατορίες, διεφθαρμένους μονάρχες… Και on-top, γειτνίαση με τούρκους, αλβανούς, σκοπιανούς (όλους αγαπημένους της υπερδύναμης)…
  Η κοινή λογική, λέει ότι -ίσως- έπρεπε να μην υπάρχουμε! Για μένα αρθογράφε δεν φτάνει η κοινή λογική!
  Μιά επαναστατική λογική νομίζω ότι θα ταίριαζε περισσότερο…

  Μου αρέσει!

 2. «Μήπως είναι η ώρα να ξεκινήσει ένα μεγάλο ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ;;;; Ακούω γνώμες…..»

  Δεν χρειάζεται να ξεκινήση τίποτε, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει.
  Το βρώμικο σύστημα το έχει αντιληφθή και γι’ αυτό το διώκει.

  Μου αρέσει!

 3. Πέρα από αυτό τό θλιβερό κυναιδο μιζαροσκουπίδι τό οποίο κάποια αλλα μιζαροσκουπίδια τό εξέλεξαν ως πρόεδρο τού ΔΣ τού νοσοκομείου , κανείς δέν αναφέρει τίς διαδικασίες γιά τήν εκταμίευση από τό ΕΣΠΑ ποσού ….200,000 ευρώ γιά διαφήμηση ….προλήψεως τής …….παχυσαρκίας.. !!!!!! Ποιά λαμόγια εκαναν αυτήν τήν αρπαχτή οταν οι Ελληνες πεθαίνουν στά ράντζα τών νοσοκομείων , οταν δέν εχουν περίθαλψη , οταν καίγονταί από τά μαγκάλια μέ κομμένο τό ρεύμα από τά τραμπούκια τής ΔΕΗ , οταν τρώνε από τά σκουπίδια καί εχουμε 4,000 αυτοκτονίες !!

  ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ πέρα από τή θλιβερή παράσταση τής λούγκρας μέ τίς χειροπέδες !

  Γιατί φωνάζετε ! «Ενα δωράκι 500,000.00 Δραχμών εκανε στόν εαυτό του » Τάδε εφη ο αρχιερέας τής διαφθοράς , ο πρώτος διδάξας τήν μίζα , τήν αρπαχτή , τήν λαμογιά τήν κοπροσκυλιά καί τήν εθνική προδοσία γιά τό τσιράκι του τό μαυράκη τής ΔΕΗ !

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.