ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ – ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;

10 σκέψεις σχετικά με το “ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ – ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;

 1. Πραγματικά πολύ έξυπνη πρόταση !

  Προτείνω επίσης να κάνουμε το ίδιο με τη Ρωσία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, αλλά και όλες τις άλλες χώρες, εταιρίες των οποίων έδωσαν μίζες !

  Τώρα που το καλοσκέφτομαι…γιατί να μην τους κυρήξουμε και τον πόλεμο ?

  Καλά μυαλά εύχομαι για το 2014 !

  KostasL

  Μου αρέσει!

 2. …. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΑ!

  … ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

  Αυτο θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ποιος θα το κάνει;;;;
  Το γνωστό ψευτο ~~ δικάστικό πουταναριό;

  Κακό χρόνο και μαύρο να έχετε πουτ@νες.

  Μου αρέσει!

  1. Tρελλή λογική λέμε!Α, και αν ένας απ το σόι φοροδιαφέυγει για παράδειγμα,να δημέυσουν όλες τις περιουσίες,μέχρι 10ης γενεάς…

   Μου αρέσει!

  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
   ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΠΑΓΑΣ Ή ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΡΗΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1822 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ.
   ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ

   Μου αρέσει!

 3. Από ποιους ? από τους υπαλλήλους του που εργάζονται στο ‘’ελληνικό’’ κοινοβούλιο? Πρώτη φορά ακούω ‘’εργαζόμενος’’ να απολύει τον εργοδότη του…. Στον Άδωνη το είπατε αυτό?

  Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό όταν περάσουμε από την ‘’αμπελοφιλοσοφία’’ του καναπέ στη δυναμική δράση

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.