Με τεράστιες επιτυχίες ξεκίνησε το 2014… Λίγη τσίπα ωρέ!

Ενδεικτικά:

12 σκέψεις σχετικά με το “Με τεράστιες επιτυχίες ξεκίνησε το 2014… Λίγη τσίπα ωρέ!

 1. Μέ τίς ευλογίες τού Βαρθολομαίου πρόεδρος τής ΕΕ ο Σαμαράς.

  Στην Αθήνα θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, για να παραστεί στην επίσημη τελετή για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα.

  Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας θα μεταφέρει την ευλογία και τις ευχές της Μητέρας Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

  Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο,

  των 28 Επιτρόπων της Ένωσης σύσσωμης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας και πλήθους κρατικών και κοινοτικών αξιωματούχων. Ωστόσο, ξεχωριστό νόημα θα δώσει η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

  Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κατά την επίσημη δεξίωση στην αίθουσα του Θρόνου, αμέσως μετά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, παρουσία Ιεραρχών,

  του προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Βίκτωρα Μαλιγκούδη, Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και πλήθους πιστών από την Πόλη, την Ελλάδα και άλλες χώρες ευχήθηκε για την επιτυχία της ελληνικής προεδρίας.

  «Θέλω να ευχηθώ στην Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει από σήμερα την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να κατορθώσει, παρά τα υπάρχοντα προβλήματα, μια επιτυχή κατά πάντα προεδρία».

  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για την τιμητική πρόσκληση που του απηύθυνε, την οποία και αποδέχθηκε.

  «Ευχαριστούμε τον εξοχώτατο κύριο πρωθυπουργό ο οποίος είχε χθες την καλοσύνη να μας απευθύνει τιμητική πρόσκληση να παραστώμεν εις την επίσημον έναρξιν την ελληνικής προεδρίας και φυσικά να ανταποκριθώμεν εις αυτήν μεταφέροντες τας ευχάς της Μητρός Εκκλησίας, της Μητρός και Τροφού του ευσεβούς γένους μας για να επιτύχει πλήρως την προεδρίαν αυτήν και η Ελλάδα με τους πνευματικούς θησαυρούς τους οποίους κατέχει αιώνες τώρα να μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα και μια μαρτυρία ορθοδόξου πολιτισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

  Καταλήγοντας την ομιλία του υπογράμμισε ότι «συγχαίρουμε και ευλογούμε από της Μητρός Εκκλησίας και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αλλά και όλας τα προσπαθείας του ελληνικού λαού και της ηγεσίας του να ανεξέλθει το ταχύτερο δυνατόν εκ της παρούσης κρίσεως, να την υπερβεί και να οδεύσει εις τον δρόμον των πεπρωμένων της φυλής και του γένους μας».

  (fanarion.blogspot.gr)

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  Μου αρέσει!

  1. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
   ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΣΦΑΞΕ ΠΑΝΨ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΤΣΑΚΑΛΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
   ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

 2. Απορία..Είναι τελικά μάγκες όσοι κάνουν χιούμορ μόνο με την χριστιανική εκκλησία ή κότες?
  Γιατί δεν τους έχω δει ποτέ να κάνουν χιούμορ με το ισλάμ!!

  Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται καθόλου την Ελληνική Εκκλησία και την χριστιανική θρησκεία το γνωρίζαμε όλοι εδώ και χρόνια…

  Το ότι την θέλουν μόνο για τα…ψηφαλάκια το μάθαμε εσχάτως με τις «κοινωνικές επαφές» των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Αρχιεπίσκοπο, τις κατα καιρούς δηλώσεις Τσίπρα, ακόμη και την επαφή με τους Αγιορείτες.

  Αλλά ο θυμόσοφος λαός λέει πως » ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του»….

  Οι μάσκες έπεσαν και η ντροπή ξεχείλισε στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχε την….φαεινή ιδέα να μεταμφιεστεί σε παπά και να κάνει την κηδεία του μνημονίου.
  Σαν να μην έφτανε ο ευτελισμός του τιμημένου ράσου, ο θρασύτατος βουλευτής, ο οποίος έγινε παγκοίνως γνωστός από

  τις κατά καιρούς θέσεις για την αναρχία και την τρομοκρατία, εξευτέλισε και το μέγα μυστήριο της Θείας Κοινωνίας «κοινωνώντας»-βάσει ρεπορτάζ τοπικών μέσων- μια βουλευτή της ΝΔ, την Μαρί Αντωνίου.

  http://www.eglimatikotita.gr/2014/01/blog-post_956.html

  Μου αρέσει!

 3. ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ Π Φ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!

  Υφυπ. κ. Μπέζας: Καταργούνται όλες οι δομές υγείας του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ και όλες οι οργανικές θέσεις των εργαζόμενων κάθε ειδικότητας! Αφήνουν τους πολίτες χωρίς δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας, βάζουν τους εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων σε εργασιακές περιπέτειες και επιδιώκουν την απομάκρυνση των γιατρών καλώντας τους να ενταχθούν σε μια επισφαλή σχέση εργασίας που δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΥ, αφού πρώτα τους απολύουν μετά από είκοσι και πάνω χρόνια εργασίας

  Μου αρέσει!

 4. Συναγερμό για δέκα ανασφάλιστους ασθενείς, των οποίων η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη κρούει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Το υπουργείο Υγείας έχει ενημερωθεί για την κατάσταση των ατόμων αυτών, αλλά δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση» .Έτσι, καλεί τους πολίτες να κινητοποιηθούν, να καλέσουν μαζικά στα παρακάτω τηλέφωνα και να στείλουν μαζικά e-mail στις διευθύνσεις του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης προκειμένου να δοθεί άμεσα μια λύση για τους δέκα ανασφάλιστους ασθενείς που βρίσκονται σε κίνδυνο.

  Υπουργείο Υγείας:213-2161-245, Email: minister@yyka.gov.gr
  Τηλέφωνο Γραμματείας 210-5235-815 και 210-5235-819

  Μου αρέσει!

 5. Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται καθόλου την Ελληνική Εκκλησία και την χριστιανική θρησκεία το γνωρίζαμε όλοι εδώ και χρόνια…

  Αλλα η πλειοψηφια του εκλογικου σωματος θα τον βγαλει πρωτο , οποτε ορθως πραττει και τους δουλευει , οπως κανει και η Χρυση Αυγη
  Παψε να εχεις αυταπατες , οι Ελληνες ουδεποτε ηταν πιστοι στην χριστιανικη θρησκεια οι πραξεις τους διαχρονικα το αποδεικνειουν περιτρανα

  Μου αρέσει!

  1. ευτυχως που την σεβεσαι εσυ.Ευτυχως, επισης, που μας ενημερωνεις συνεχως, επειδη εχουμε αλτσχαιμερ, ζουμε στον Ερμη, και δεν βλεπουμε γυρω μας, την σχεση των Ελληνων με τον Χριστιανισμο.Αθλιοτητα ειναι η φασιστικη «λογικη» , κατα την οποια «ο Εφιαλτης ηταν Ελληνας, αρα ολοι οι Ελληνες ειναι Εφιαλτες», και την οποια πολλοι χρησιμοποιειται απο κομματικη ιδιοτελεια, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ που αυτο προυποθετει να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ! Ομως χωρις λογικη ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ!

   Μου αρέσει!

 6. ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΝ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.