Στις 15 Ιανουαρίου ο «λογαριασμός» στην τρόικα για απολύσεις και διαθεσιμότητα

troika224.000 απολύονται, σε διαθεσιμότητα 11.000 

Στις 15 Ιανουαρίου πρέπει να παρουσιάσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην τρόικα, το σχέδιο υλοποίησης 11.000 απολύσεων εντός του 2014 και διαθεσιμότητας – κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων, έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Συγχρόνως, θα πρέπει να παρουσιασθεί το σχέδιο για την απόλυση 4.000 υπαλλήλων, που αποτελούσε υποχρέωση για τα τέλη του 2013, αλλά δόθηκε παράταση έως τις αρχές του 2014.

Οι 4.000 υπάλληλοι εκτιμάται ότι θα προέλθουν, κυρίως από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου που πρόκειται να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν. Οι απολύσεις θα πραγματοποιηθούν μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου, που αναμένεται να κατατεθεί εντός του μηνός. Σε ό,τι αφορά τους 12.500 υπαλλήλους που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας-κινητικότητας, αναμένεται να προέλθουν κυρίως από το πρόγραμμα εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας των ΟΤΑ και από τον ΕΟΠΠΥ.

5 σκέψεις σχετικά με το “Στις 15 Ιανουαρίου ο «λογαριασμός» στην τρόικα για απολύσεις και διαθεσιμότητα

    1. ΑΔΕΡΦΕ σχωρα με αλλά σαν πολύ αργά δεν το θυμηθήκαμε???ΝΤΡΟΠΗ σε εμας ΝΤΡΟΠΗ στα παιδιά μας και ΔΕΝ ειμαστε άξιοι συνεχιστες των πραγματικων ΕΛΛΗΝΩΝ.Ειμαστε για ενα μονάχα πράγμα να δεσουμε μια κοτρωνα στο λαιμό μας και να πάμε για σφουγγάρια στα βαθυτερα σημεια του ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.