Γερμανός πρέσβης: Κάποιοι θέλουν να εκτροχιαστεί η Ελλάδα! Σοβαρά; Σαν τα βαγόνια των μιζαδόρων συμπατριωτών σας της ΜΑΝ ένα πράμα…

γερμανια μιζεςΟυτε ένα συγγνώμη. Ένας Γερμανός, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, ναζί, δημοκράτης, μετερνιχικος, κεμαλικός, λενινιστής, φονγκρουμπφικος, μαρξιστης, ισλαμιστής, προτεστάντης, άθεος κλπ δεν βρέθηκε να ζητήσει ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Μϊα συγγνώμη για τις γενοκτονίες, την διαφθορά, την υποδούλωση, την ληστεία, την καταστροφή.

Αλλά ξέρουμε, θα σπονσάρουν οι σημίτηδες καμμιά εκατοστή βιβλία στο πόπολο που να αποκαλύπτουν ότι «για όλα φταίνε οι ψιλικατζήδες φοροφυγάδες και οι εβραίοι».

100 χρόνια η ίδια καραμέλα από τα ίδια ματωμένα χέρια.

αφισα κατοχη εβραιοι μαυραγοριτες

9 σκέψεις σχετικά με το “Γερμανός πρέσβης: Κάποιοι θέλουν να εκτροχιαστεί η Ελλάδα! Σοβαρά; Σαν τα βαγόνια των μιζαδόρων συμπατριωτών σας της ΜΑΝ ένα πράμα…

 1. Για να καταλάβεις το ανάλογο. είναι σαν ένα ορφανό παιδί από τη κεντρική αφρική να έρθει και να σου παραπονεθεί γιατί οι γονείς του φονεύθηκαν από φορητό ελληνικό εξοπλισμό που πουλάμε κατά καιρούς σε χώρες τρίτου κόσμου και όχι μόνο.

  Ο μέσος Ελληνας θα του απαντούσε πως δε πατούσε αυτός τη σκανδάλη αλλά ένας συντοπίτης του. Και άρα δε φταίει που αυτοί σφάζονται μεταξύ τους. Ας τα βρούνε μεταξύ τους να μη χρειάζονται όπλα θε έλεγε…

  Ομοίως σε βλέπει και ο Γερμανός… Ξεκαβάλα μέσε έλληνα

  Μου αρέσει!

  1. O μέσος αφρικανός δεν είδε να σφαγιάζονται οι δικοί του μετά απο συμβουλές Ελλήνων,ούτε πήγαν Ελληνες στην χώρα του να κατσαπλιάσουν τα αρχαία του ,να του κλέψουν τα τρόφιμα και να τον αφήσουν να λιμοκτονήσει,ούτε σκότωσαν χιλιάδες αμάχους για αντίποινα,ούτε καταλήστεψαν τα κρατικά ταμεία ,ούτε κατάστρεψαν τις υποδομές της χώρα του ,ούτε έβαλαν φυτίλια για εμφύλιο,ούτε αρνήθηκαν Ελληνες σαν τελευταίοι απατεώνες να αναλάβουν τις ευθύνες για τα εγκλήματά τους ούτε κατασυκοφάντησαν τους αφρικανούς για να επιστρέψουν σαν τα κουνάβια που γλυκάθηκαν από αίμα να τελειώσουν την σφαγή..Το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι ότι υπαρχουν πολλοί έλληνες χωρίς τιμή,υπερηφάνεια ,αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό που πηγαίνουν γεμάτοι υπερηφάνεια να δουλέψουν στην χώρα που μας έκαψε και συγκρίνουν την Ελλάδα με αφρικανική χώρα χωρίς ούτε τώρα να διδάσκονται από σκάνδαλα γερμανικών εταιρειών και πρακτικές των κυβερνήσεών τους .Για να καταλάβεις το ανάλογο είναι σαν να έκαψεκαποιος το σπίτι σου και εσύ να πηγαίνεις στο δικό του να δουλέψεις βρίζοντας το δικό σου το καμμένο και αυτούς που κάηκαν.
   Και από πάνω να υιοθετείς την προπαγάνδ των εμπρηστών.Ξεκόλλα από τις λάσπες της προπαγάνδας μέσε ευρωλάγνε.

   Μου αρέσει!

 2. ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ Ποιός θα έχει τα κότσια να ζητήσει την διαγραφή του;
  Το ελληνικό χρέος στις 31/12/2003=177,81 δις Ε.Τον Μάρτιο του 2004, δηλ στις εκλογές ήταν 184,51 δις!Τον Ιούνιο του 2004=200,27 δις, και τον Σεπτέμβριο δηλ αμέσως μετά από τους Ολυμπιακούς στα 202,51 δις Ε !!! Διαφορά 24,70 δις Ε σε 9 μήνες!
  Στην οκταετία 1996-2004 σπαταλήθηκαν 14 δις Ε σε εξοπλιστικά συστήματα που δεν χρειάζονταν οι Ένοπλες Δυνάμεις και σε μίζες, δηλ. Το 10% του χρέους που παρέδωσε η κυβέρνηση Σημίτη προκύπτει από σκανδαλώδεις συμβάσεις στους εξοπλισμούς…
  Αν συνυπολογίσει κανείς ανάλογες συμβάσεις αγοράς οπλικών συστημάτων πριν και μετά την περίοδο Σημίτη, αλλά και άλλα σκάνδαλα όπως της SIEMENS αντιλαμβάνεται ποιοί και πως διόγκωσαν το χρέος και έφεραν τη χώρα στην πτώχευση.Σύμφωνα με τον Κάντα η μερίδα του λέοντος αφορά αποικιοκρατικές και επονείδιστες συμβάσεις γερμανικών εταιρειών.Το επίσημο γερμανικό κράτος λάδωνε Έλληνες πολιτικούς και αξιωματούχους για να πληρώνουμε με δανεικά, υπερκοστολογημένα και αχρείαστα πολεμικά υλικά, για να κερδίζουν οι Γερμανοί πολίτες δια της ενίσχυσης του εμπορικού τους πλεονάσματος…Οι Γερμανοί που μας φέσωσαν τώρα μας κουνούν το δάκτυλο!

  Μου αρέσει!

 3. Μαλιστα …

  ζηταμε απο ενα πρεσβη….να κατηγορησει τη χωρα του…

  Μαλλον..και πολυ μιλησε λεγοντας μας ενα ..συνθημα….

  Κατι …που Επρπε Εμεις απο μονοι μας τρια χρονια να το εχουμε…ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.