Δελτίο Τύπου του συλλόγου πολυτέκνων.

Σας ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε εκδήλωση βράβευσης φοιτητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ- ΤΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στο δημοτικό ωδείο Δράμας την 03 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, και παράλληλα έγινε κοπή της αγιοβασιλόπιτας.
​Την εκδήλωση τίμησαν με τη
παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δράμας πατέρας Γεώργιος που μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτου προς τις πολύτεκνες οικογένειες και τους φοιτητές και όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ελπίδα της πατρίδος μας είναι οι νέοι μας και μάλιστα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών διότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε καλούνται να σπουδάσουν μακριά από τις οικογένειες τους με μεγάλο οικονομικό κόστος. Επίσης ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης Κυριάκος τόνισε με τη σειρά του ότι η Δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου προς τις πολύτεκνες οικογένειες. Ο αντιδήμαρχος Δράμας κ. Χρυσοχοίδης Ελ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαεμμανουήλ Γρ, ο κ. Μελισσινός Στ , ο κ. Μαμσάκος Χρ. με τους υποψηφίους συμβούλους, ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τοπικοί σύμβουλοι. Όλοι οι προσκεκλημένοι τόνισαν σε σύντομο χαιρετισμό ότι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο η πολιτεία να τηρήσει το σύνταγμα και το άρθρο 21 που αναφέρει ότι » η πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύει την πολύτεκνη οικογένεια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς και οι συγγενείς των φοιτητών που βραβεύτηκαν . Κοντά μας οι φίλοι και συγγενείς των πολυτέκνων οικογενειών του συλλόγου.
​Τα παιδιά που βραβεύσαμε ήταν εξήντα (60) τον αριθμό και τους απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος και χρηματικό ποσό. ​Ευχόμαστε σ’ όλα τα παιδιά φοιτητές πολύτεκνων οικογενειών καλή πορεία στον αγώνα που κάνουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές της Ελλάδος και να επιστρέψουν με το πτυχίο στο χέρι. Στις πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου μας ευχόμαστε καλή χρονιά και πάντα υγεία.

4 σκέψεις σχετικά με το “Δελτίο Τύπου του συλλόγου πολυτέκνων.

 1. Eνα μεγάλο Εύγε στα 60 ελληνόπουλα που βραβεύτηκαν. Πάντα τέτοια, σ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών και του βίου τους.
  Και στους γονείς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ που χαρίζουν στην πατρίδα μας τη νέα ζωή και την ελπίδα.

  Μου αρέσει!

 2. μπλα…μπλα…μπλα….. και σαλια παντου.. το ρεζουμέ ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΛΕΟΣ τελειωσαν με μαθηματική ακρίβεια … φυσικη καταλήξει ερχονται εκλογες

  να και ο λόγος που ‘χρυσαυγιτες’ έκαναν πισω στην ψήφιση του εκλογικού νόμου και της απλής αναλογικης .. και παραμένει το όριο του 3% για εισοδο στην Βουλή … που μεταξυ αλλον σημαίνει … ‘καμένος χοντρουλής’ τελος οριστικών και αμετακλητο….
  για μαθαινουν μερικοι πως παίζετε το πολτικο παιχνιδι και οχι … η πολιτικη αμπελοφιλοσοφια
  ΑΥΤΑ ….
  ΝΕΌΤΕΡΑ περι προκηρύξεως εκλογων ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΌΜΕΝΟΥ ΤΑΧΎΤΑΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΎ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!
  δεδομενου μαλλον … μπικοοζ ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ σπικινγκ

  Μου αρέσει!

  1. Έχουν μυαλό οι χρυσαυγίτες!
   Σου λέει …
   τώρα που θα βγούμε πρώτοι … να χάσουμε τις 50 έδρες και να γλύφουμε για συγκυβέρνηση το … ΚΚΕ;

   ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ …
   ΑΥΤΟ-ΔΥΝΑ-ΜΙΑ!

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.