Τα πολιτικά και οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (10 Ιανουαρίου 2014)

1

Διαβάστε τώρα όλα τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα στο ONLINE-PRESS

8 σκέψεις σχετικά με το “Τα πολιτικά και οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (10 Ιανουαρίου 2014)

 1. ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ
  Ο Άδωνις στο ΣΤΑΡ, ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς για την ταλαιπωρία του κόσμου και όχι στις τακτικές απαξίωσης, κατόπιν οδηγιών της ομάδας Ράιχενμπαχ που οδήγησαν στην απεργία. Εμείς δεν θα απολύσουμε κανέναν. Το ότι απαιτεί επιστήμονες κατόπιν 11 χρόνια σπουδών και 20,25, 30 χρόνια πείρα, να κλείσουν τα ιατρεία τους και να αρκεστούν στην πενιχρή αμοιβή που δίνει ο ΕΟΠΥΥ και να εφημερεύουν επίσης για ψίχουλα, το θεωρεί εξυπνάδα; Ή ψάχνουν για σκλάβους ή θέλουν να τους αναγκάσουν σε παραίτηση, χωρίς αποζημίωση.Ετοιμάζουν το ΠΑΙΔΥ. Οι παιδοκτόνοι. 3000 οικογενειακοί γιατροί σε όλη την χώρα θα εκτελούν χρέη τροχονόμου. Ειδικευμένοι ενδοκρινολόγοι, οφθαλμίατροι , ρευματολόγοι, γαστρεντερολόγοι, δερματολόγοι κλπ δεν προβλέπονται!

  Μου αρέσει!

 2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΒΑΡΕΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΕ!!!Όσοι έχετε βαρειά νόσο φύγετε από τα νησιά. Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ. Με τις βασικές γνώσεις που πήρε από το πανεπιστήμιο, ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.Το να παθαίνεις τροχαίο που χρειάζεται εισαγωγή στο ΚΑΤ ή να παθαίνεις έμφραγμα και να θέλεις ΜΕΘ, δεν αντιμετωπίζεται με αέρα κοπανιστό κα γεωργιάδη…Όσο για το ελικόπτερο σε πόση ώρα έφτασε; Έστειλε λέει γιατρό στο Καστελόριζο, αλλά δεν της άρεσε και πήρε μετάθεση! ΜΕ ΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ;

  Μου αρέσει!

 3. Γ. Βαρουφάκης προς Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου (ΝΔ): «Είστε θλιβερή…» (βίντεο) Προσπάθεια υποβάθμισης από τη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ της συνέντευξης Στουρνάρα στους Financial Times. Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου,-που την βρήκαν, θρασύς, με παρωπίδες,αντιπαθέστατη- συνέχισε να αμφισβητεί τον γνωστό οικονομολόγο, αναγκάζοντας τον Γιάννη Βαρουφάκη να της πει «Είστε θλιβερή». Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ με ένα ελαφρύ ως και ειρωνικό μειδίαμα απάντησε στον οικονομολόγο ότι «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό κύριε Βαρουφάκη και προσθέτω ότι εγώ είμαι με το μέρος της Ελλάδας. Εσείς δεν ξέρω με το μέρος ποιου είστε». Στην άμεση απάντηση του Γ. Βαρουφάκη τόνισε ότι «Όλοι είμαστε με το μέρος της Ελλάδας, εκτός αν θεωρείτε ότι κάποιοι από εμάς είμαστε μιάσματα και πρέπει να πάμε στην Μακρόνησο».

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.