Έχουν ανοίξει οι οχετοί της καθεστωτικής βαρβαρότητας

Του Θύμιου Παπανικολάου

ΣΗΜΕΡΑ έχουν σπάσει πολλοί οχετοί της καπιταλιστικής σήψης και δυσωδίας…

            Από παντού ξεπετάγονται με ορμή οι συσσωρευμένες και συμπιεσμένες ακαθαρσίες της «ελεύθερης αγοράς» και των πολιτικών διαπλοκών της: Τα βοθρολύματα της διαφθοράς.

            Το κατοχικό καθεστώς σαπισμένο μέχρι το μεδούλι και μέσα στους επιθανάτιους σπασμούς της κατάρρευσής του δεν μπορεί να «βουλώσει» τις τρύπες των οχετών του. Οι αγωγοί των βοθρολυμάτων έχουν σαπίσει και αυτοί.

Οι λυσσαλέοι εσωτερικοί ανταγωνισμοί και πολιτικές εντάσεις (αποτυπώματα και των ανταγωνισμών μεταξύ των διεθνών λήσταρχων),πολλαπλασιάζουν τις ρωγμές και στους οχετούς της διαφθοράς και έχουν οδηγήσει σε ένα πόλεμο ΟΛΩΝ εναντίον ΟΛΩΝ: Αποσυνθετικό σύμπτωμα θορυβώδους κατάρρευσης…

            Φυσικά, όπως, έχουμε αναλύσει διεξοδικά, οι σαπισμένες και καταρρέουσες δυνάμεις του καθεστώτος, λόγω ανυπαρξίας επαναστατικού υποκειμένου, εμπορεύονται τη σήψη τους και κερδοσκοπούν πάνω στη διαφθορά τους, για την αναπαλαίωση του καθεστώτος και την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, με νέες ετικέτες πάνω στην ίδια  σαπίλα.

            Η διαφθορά τους, συνεπώς, γίνεται και εμπορικό «όχημα» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), καθώς και των πολιτικών τους υπηρετών, για τα αυριανά μακάβρια πολιτικά τους παιχνίδια και σχέδια.

            Αυτά τα έχουμε αναλύσει στα παρακάτω κείμενα:

α). Περί διαφθοράς
β). ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ περί διαφθοράς…
γ). Τα πολιτικά παιχνίδια της «διαφθοράς»
Βρίσκονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6999

Εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε ιδιαίτερα ότι αυτά που ζούμε σήμερα, με όλες τις παραμέτρους τους, δεν είναι καινούργια. Όποιος έχει ζήσει τα γεγονότα των τελευταίων 25-30 χρόνων ή έχει μελετήσει την ιστορία αυτών των χρόνων, θα διαπιστώσει ότι αυτά τα περί ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και τα συνακόλουθα, διαπερνούν, σαν κόκκινη κλωστή, όλα αυτά τα χρόνια: Τα ίδια και τα ίδια δεκαετίες τώρα…

Απλώς σήμερα το «φαινόμενο» έχει πάρει διαστάσεις καταρρακτώδους νεροποντής, ακριβώς, γιατί είναι και «καταρρακτώδης» η κρίση και η κατάρρευση του καθεστώτος.

Σήμερα, οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και τα αποσυντεθημένα κόμματά τους,  μέσα στα αδιέξοδα της κρίσης τους, αδυνατούν να ελέγξουν το «σπάσιμο» των αγωγών της ΣΗΨΗΣ τους.

Οι «εκροές» της σήψης έχουν πάρει χειμαρρώδεις διαστάσεις, τέτοιες που όχι μόνο δεν μπορεί να «χειραγωγηθούν», αλλά ούτε και να αποτελέσουν το γνωστό «όχημα» κερδοσκοπικής εκλογικής εμπορίας και αναπαλαίωσης του πολιτικού σκηνικού, όπως στο παρελθόν.

Το χαρτί αυτό της διαφθοράς δεν μπορεί, σήμερα, να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά στο εκλογικό εμπόριο, ΟΧΙ μόνο επειδή η διαφθορά στάζει από όλους τους πόρους  των κυβερνητικών πυλώνων του καθεστώτος, αλλά  διότι και η «εκλογική αρένα» έχει τιναχτεί στον αέρα: Απειλεί με αφανισμό τα κόμματα πυλώνες του κυβερνητικού δωσιλογισμού, συνακόλουθα ναρκοπέδιο πυροδότησης της κοχλάζουσας και συμπιεσμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η λαϊκή ΟΡΓΗ είναι τόσο ΚΑΘΟΛΙΚΗ και εκρηκτικά συμπιεσμένη που καμία εκλογική μανούβρα ή κερδοσκοπία της διαφθοράς μπορεί να την εκτονώσει ή να τη χειραγωγήσει.

Αυτό το λαϊκό ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί, είναι θέμα χρόνου και καμία εκλογική ΑΠΑΤΗ δεν μπορεί να καθυστερήσει αυτήν την έκρηξη για πολύ. Αντίθετα μπορεί να την επισπεύσει…

Το καθεστώς βρίσκεται σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ αδιέξοδο, δίχως περιθώρια «ομαλών» ελιγμών. Μέσα από την  «ομαλότητα» και αυτών των κατοχικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών ΑΠΑΤΗΣ.

Η μόνη διέξοδος που έχει μείνει σ’ αυτό το καθεστώς είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η δημιουργία συνθηκών Έκτακτης Ανάγκης: Η Άβυσσος του χάους και του τρόμου, καθώς και ο «κώδικας» της ΦΙΜΩΣΗΣ.

Γι αυτό οι μηχανισμοί αυτού του καθεστώτος (παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και ΜΜΕ) κλιμακώνουν και εντείνουν την «πολιτική τους δράση» και παίζουν τα μακάβρια τρομοκρατικά τους παιχνίδια.

Προλειαίνουν   το έδαφος για ένα ΜΕΓΑΛΟ τρομοκρατικό κτύπημα και ετοιμάζουν τη σκηνοθεσία του.

Η μόνη διέξοδος αυτής της αδιέξοδης και δωσίλογης καθεστωτικής κακουργίας είναι το ΑΙΜΑ: Ένα τρομοκρατικό κτύπημα που θα ΠΑΓΩΣΕΙ, έστω προσωρινά, την ελληνική κοινωνία, την ΟΡΓΗ του κόσμου.

Μέσα από αυτή τη σκηνοθεσία της δολοφονικής τρομοκρατίας επιχειρεί να διασωθεί αυτό το κατοχικό καθεστώς και τα ανδρείκελά του.

Και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης παίζουν πάνω σ’ αυτήν τη μακάβρια τρομοκρατική σκηνοθεσία, υιοθετώντας πλήρως την «ατζέντα» της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και των αφεντικών τους.

Και η «αριστερά» ούτε ψελλίζει καν ότι αυτό είναι ένα καθεστώς αδίστακτων δολοφόνων και πωρωμένης κτηνωδίας.

Δεν ψελλίζει καν:  «Τα κατοχικά ανδρείκελα και τα αφεντικά τους είναι ικανά για ΟΛΑ…».

            ΟΧΙ μόνο δεν ψελλίζει, αλλά συμμετέχει σ’ αυτήν την κωμωδία που παίζεται: Αποδέχεται  την «ατζέντα» των μυστικών υπηρεσιών και των «νταβάδων». Δεν ξεσκεπάζει όλο αυτό το τρομοκρατικό σκηνικό που στήνεται και τους σχεδιασμούς όλων αυτών των τρομοκρατικών παιχνιδιών…

 ΑΦΗΝΕΙ τον ελληνικό λαό ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ παροπλισμένο και αναμένει το πότε θα της ανατεθεί (από τους δήμιους) η διαχείριση και η διάσωση του καταρρέοντος  συστήματος.

Για τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να υπάρξει καμία ΔΙΑΣΩΣΗ αν δεν κατεβεί στο ΔΡΟΜΟ, αν δεν οργανώσει την οργή του στο ΔΡΟΜΟ, αν δεν πάρει ο ΙΔΙΟΣ τις τύχες του στα δικά του χέρια…

ΠΗΓΗ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8293

8 σκέψεις σχετικά με το “Έχουν ανοίξει οι οχετοί της καθεστωτικής βαρβαρότητας

 1. Άλλοι δύο βουλευτές τής Χρυσής Αυγής φυλακίστηκαν παράνομα καί αντισυνταγματικά.

  Τό τιμημένο ΚΚΕ ΑΕ έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης πρὀς έναν καθηγητή ο οποίος φυλακίστηκε στήν κολομβία….

  Mε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ δηλώνει αλληλέγγυο προς τον πανεπιστημιακό Φρανσίσκο Χαβιέρ Τολόζα, στελέχους και υπεύθυνου διεθνών σχέσεων του κοινωνικοπολιτικού κινήματος «Πατριωτική Πορεία» (Marcha Patriotica), ο οποίος συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου, και καταγγέλλει τη «νέα πρόκληση της κολομβιανής κυβέρνησης.

  Επισημαίνει, δε, πως «η σύλληψή του δείχνει καθαρά τις προθέσεις της κολομβιανής κυβέρνησης να συνεχίσει την πολιτική ποινικοποίησης και δίωξης κάθε φωνής που αντιστέκεται και αγωνίζεται από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων».

  Η κολομβιανή κυβέρνηση «κινείται στην γνώριμη γραμμή που επί χρόνια ακολουθούν οι αστικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ: Αυτή της κρατικής καταστολής, της παραβίασης στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και της φυσικής εξόντωσης αγωνιστών του λαϊκού κινήματος, με αποτέλεσμα τους χιλιάδες δολοφονημένους, φυλακισμένους και εκτοπισμένους που μετρά ο λαός της Κολομβίας» αναφέρει το ΚΚΕ προσθέτοντας πως η σύλληψη του Τολόζα «αναδεικνύει την υποκρισία της κολομβιανής κυβέρνησης που από τη μια δήθεν υπόσχεται “διασφαλίσεις για την πολιτική συμμετοχή” και από την άλλη προχωρά σε συλλήψεις και υποθάλπει τις δολοφονίες λαϊκών αγωνιστών».

  Το ΚΚΕ εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στην «Πατριωτική Πορεία», τους χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους και διωκόμενους αγωνιστές και απαιτεί την άμεση απελευθέρωσή του, όπως και όλων των πολιτικών κρατουμένων και την παροχή εγγυήσεων για την ελεύθερη και απρόσκοπτη πολιτική και συνδικαλιστική δράση των λαϊκών δυνάμεων στη χώρα, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

  Μου αρέσει!

  1. Βασιλική, περιμένεις να τολμήσει το ΚΚΕ να φερθεί πατριωτικά κι αντικειμενικά και να αναγνωρίσει σαν πολιτική δίωξη τη φυλάκιση των εκλεγμένων βουλευτών της Χ.Α.
   Κάνει το…καθήκον του για εκτός Ελλάδος συμβάντα.
   Εδώ, μ΄εξασφαλισμένο ένα ποσοστάκι τόσο δα, εξασφαλισμένους μερικούς δημάρχους και συνδικαλιστές, μην περιμένεις να εναντιωθεί στην Εξουσία.
   Αρκείται να ζητάει επαναπροσλήψεις, μεγαλύτερους μισθούς κλπ., χωρίς ποτέ να προσδιορίζει πού θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις…αφ΄υψηλού απαιτήσεις του.

   Κι είναι πράγματι κρίμα, διότι θα μπορούσε το ΚΚΕ σήμερα ν΄αποτελεί την ελπίδα μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.
   Και μόνο το γεγονός ότι αδυνατεί ν΄αυξήσει σε αξιοπρεπή ποσοστά τη δύναμή του μέσα στην καρδιά του πολιτικο-οικονομικού τυφώνα που μας σαρώνει, δείχνει πόσο αποκομμένο είναι από την πραγματικότητα , πόσο αδιαφορεί εκόν άκον για όσα τραβάμε.

   Μου αρέσει!

 2. «Ανανέωση» του μαφιόζικου πολιτικού-επιχειρηματικού προσωπικού, γίνεται. Νέοι γκάγκστερ κάνουν εκκαθάριση των παλαιών, για ν΄αναλάβουν αυτοί πλέον.
  Εν πλήρει παντοδυναμία των κλεπτοκρατικών κομμάτων παρουσιάζονται κινήσεις δήθεν αποκάλυψης λαμογιών, από… λαμογιοεκδότες και καναλάρχες, λαμογιοπολιτικούς κλπ.
  Εμπεριέχονται και επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί όπως καταδείχνει η διαπόμπευση του άλλοτε ισχυρού κ. Κοντομηνά, όπως και πολιτικοί ανταγωνισμοί.
  Η «καταρρακτώδης νεροποντή» φίλτατε Θύμιο δεν υποδηλοί κατάρρευση του καθεστώτος γενικώς, αλλά μόνον του σημερινού καθεστώτος κι αντικατάστασή του από άλλους πιο αδίστακτους που δεν ορρωδούν προ μιας ενδεχόμενης ανθρωποθυσίας από γρήγορα πιστόλια τύπου Ξηρού ή από προμελετημένα απειλητικά δήθεν συμβάντα από θερμόαιμους γείτονές μας..
  Εχουν υπολογίσει προσεκτικά τις κινήσεις οι επίδοξοι …αφέντες της ζωής μας ώστε να μην τους χαλάσουμε τα σχέδια αν αποφασίσουμε να κατέβουμε στον δρόμο.
  Χρειάζονται δραστικώτερες ενέργειες από αρμόδιους.

  Μου αρέσει!

 3. Προσοχή στή ουρά του δράκου που πεθαίνει!

  Χτυπάει μανιασμένα και ανεξέλεγκτα δεξιά και αριστερά
  και σκοτώνει ότι και όποιον βρεθεί στην διαδρομή της.

  Μου αρέσει!

 4. Οχετοί, σήψη, σαπίλα, ακαθαρισίες, βοθρολύματα, αποσύνθεση κλπ από τη μια, νταβάδες, δοσίλογοι, δολοφόνοι, μακάβριοι, πωρωμένοι κι άλλα τέτοια από την άλλη… Πολλές μεταφορές -δεν καταλαβαίνω τίποτα.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.