Παραληρηματικη δήλωση του «Ανδρίκου» Παπανδρέου: Ο Καραμανλής πούλησε τα CDS και φταίει ο Καμμένος!!!

«Μα η πώληση των CDS του ΤΤ ήταν επιτυχία!» Δήλωνε στην δικαιοσύνη πριν έναν χρόνο…

«Κέρδισα τον Καμμένο στο δικαστήριο»! Πραγματικά, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ή παράφρονας.

Παραληρεί από τρόμο ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού, «Ανδρίκος» Παπανδρέου, αφού η δικαιοσύνη πρόκειται να ασκήσει διωξεις και σε συμμετοχή για εγκληματική οργάνωση στο περιβάλλον Γριβέα. Σε άλλες εποχές, αυτή η απάντηση θα μπορούσε να οδηγήσει στην δίωξη του για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αλλά είναι τέτοια τα παρανοϊκά ψεύδη που περιέχει τα οποία δεν… μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλον τρόπο, πέραν της κατανόησης και της συγκαταβατικότητας.

Φυσικά ο κύριος Παπανδρέου δεν δίνει καμμία απάντηση σε αυτά που του καταλόγισε ακόμα και ο Φιλιππίδης, ότι δηλαδή αυτός του γνώρισε τον Γριβέα, με τον οποίον ο ίδιος δεν ειχε καμμία σχέση!

Δεν δίνει καμμία απάντηση για το πως συνήγορος του στην δίκη Καμμένου ήταν μέλος του ΔΣ της αμαρτωλής PostBank Credit!

Δεν δίνει καμμία εξήγηση για το πως ο κατηγορούμενος σημερα Χ. Σιγανός, του έδωσε απόρρητα στοιχεία της τράπεζας, που δεν είχαν δοθεί ούτε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Όσο για τον χρόνο πώλησης των CDS, ο ίδιος στην αγωγή του κατά Καμμένου, ομολογεί (με απόρρητα στοιχεία!!!) ότι ο μεγάλος όγκος των CDS πουλήθηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου! Αυτός θα ηταν στην δίκη Κράμερ φαίνεται…

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

“Έχω αποφασίσει ως απλός πολίτης, αλλά καταγόμενος από ιστορική πολιτική οικογένεια, να ακολουθήσω το δρόμο της δικαιοσύνης και όχι των «παραθύρων». Πιστεύω, τιμώ και σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη.

Εντούτοις λόγω της νέας παραληρηματικής εκστρατείας λασπολογίας, οφείλω κατ’ εξαίρεση να υπενθυμίσω κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν και που δεν βολεύουν ορισμένους:

Τα νωστά πια στο πανελλήνιο CDS, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από την διοίκηση ΤΤ επί κυβέρνησης Καραμανλή (φωτο 1 απο την αγωγή του ίδιου του Παπανδρέου), κυβέρνηση στην οποία ανήκε, ο κατ’ επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος. Επιτέλους τώρα μάθανε όλοι ποιοι αγόρασαν και πούλησαν τα CDS.

ΑΝΔΡΙΚΟΣ CDS ΔΙΚΗ 1ΑΝΔΡΙΚΟΣ CDS ΔΙΚΗ 2

Ως προς την αγωγή που κέρδισα θυμίζω τα εξής από τα πρακτικά:

α.Η πρωτόδικη απόφαση έκρινε αναληθή και αναπόδεικτα όσα ο κ. Καμμένος υποστηρίζει περί CDS και ότι, μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των «συμπτώσεων» καθόσον με αφορά, δεν προέκυψε καμία εμπλοκή μου.

β.Καταδίκασε τον κ. Καμμένο και του απαγόρευσε στο εξής να με προσβάλει με αναφορές που σχετίζονται με την ευφάνταστη υπόθεση των CDS!!

(σσΟ: Για την ιστορία, η απόφαση κόλαφος που απορρίπτει ως αβάσιμη την αγωγή εδώ: Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…)

Ως προς το δεύτερο σκέλος της μιντιακής επιχείρησης, «πάμε τη μπάλα αλλού» για τα δάνεια του ΤΤ, στο ζεύγος Γριβέα, υπενθυμίζω και πάλι ότι όλα τα δάνεια προς αυτό και η εκταμίευσή τους έγιναν επί κυβέρνησης Καραμανλή (σσΟ: Μα καλά, ούτε την δικογραφία δεν του διάβασαν του  ανθρώπου;), κυβέρνηση στην οποία ανήκε και πάλι ο αρχηγός ενός όλο και μικρότερου πολιτικού κόμματος.

Την σύμβαση αυτή την κατήγγειλε η επόμενη διοίκηση (!!!), δηλαδή η διοίκηση επί κυβέρνησης Παπανδρέου. Αλλά και για την ουσιαστική διερεύνηση της νομιμότητας των δανείων αυτών, τον δρόμο άνοιξε το θεσμικό πλαίσιο που προωθήθηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου. ‘Αρα ποιος έκανε την αμαρτία και ποιος ήρθε στη συνέχεια να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα; Τα στοιχεία εντέλει είναι αυτά που δείχνουν ποιοι ξεκίνησαν την κάθαρση και ποιοι συνεχίζουν την συσκότιση”.

25 σκέψεις σχετικά με το “Παραληρηματικη δήλωση του «Ανδρίκου» Παπανδρέου: Ο Καραμανλής πούλησε τα CDS και φταίει ο Καμμένος!!!

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ………ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…!!!

   Μου αρέσει!

   1. πανε αυτα καταργηθηκαν, τουλαχιστον αν εκανε ενα καλο η διωξη της χρυσης αυγης ειναι οτι αυτα που λεγανε τοσα χρονια τα λαμογια ειναι οτι ξεβρακωθηκαν και τωρα πια δεν υπαρχουν δικαιολογιες, τωρα υπαρχει το δεδικασμενο!!!

    Μου αρέσει!

 1. Βαλτε τα μπασταρδα της μαργαριτας και του αλκολικου πουτανιαρη στην φυλακα και πεταξτε το κλειδι. Κατοπιν να χαρακτηριστει το μπουρδελοπασοκ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν’ 1 !!!

  Μου αρέσει!

   1. ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ . ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ARI ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΟΓΟΥ….

    Μου αρέσει!

   2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΥΒΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ……
    ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ….ΘΕΟΣ ΚΑΙ ….ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝ -ΑΛΗΣ….!!! ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ…? ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…???

    Μου αρέσει!

 2. …Γενικά,αυτή η οικογένεια είναι πληθωρική σε όλες τις εκφράσεις της,τόσο μάλιστα ,που μετά λόγω τού μεγάλου «βάρους»τους είναι αδύνατον να τις πάρουν πίσω!

  Μου αρέσει!

 3. όταν μιλάει καποιος που χαλάει την σούπα..ειναι τελος παραληρεί …μα όλα αυτα…
  εχουν τελος πιστέψτε το .. πως τοτε η δικαιοσυνη απάλλασσε τους πάντες ..ετσι τωρα κάνει πως ειναι απο αλλου… και αν αλλάξει κυβέρνηση τοτε ξανά θα κανει οτι ερχεται απο αλλου…. ρε κάτι πραγματα με τους ανεξάρτητους …
  επισης ρτε παιδια κυβερνητικά συμβούλια δεν υπηρχαν…ολοι δεν υπέγραφαν….απο την ΕΠΑΡΑΤΟ και το ΠΑοΣΟΚ …δεν ειναι οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις…????
  τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ….ο κροκόδειλος ναουμε.!!!!

  Μου αρέσει!

  1. κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το συντακτικό…είσαι τέρμα αγράμματος! αλλά τι περιμένεις από ουγκ χρυσαύγουλα;;;έλεος! σκέψεις συγκεχυμένες και τρικυμία εν κρανίο!!

   Μου αρέσει!

   1. εσυ ξερτεις 1…2….3….4.= 1234 εισαι άπαιχτος… και παρά τυρί ρητικός… ωσαύτως το ΚΡΑΤΟΣ μεγαλούργησε … τελος πάντων για να σε βγάλω απο τον κόπο…. μην προσπαθήσεις να με ερμηνεύσεις….
    και φυσικα οτι στέλνω εχει …κατι αλλο ….κρυμμενο … αυτα και βοήθειά σου ..
    ευελπιστώ η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΛΑ ..να σε θεραπεύσει …

    Μου αρέσει!

   2. Santa είπε….

    ..ξέρω ξέρω,,,, πατα στον ΙΣΤΟ … .. μαλλον ΔΕΝ θα καταλάβεις
    και θα καταληξεις ..στο

    «Το ξέρεις ότι τον Ρουπακιά τον είχαν πάρει πάνω στη Μεσογείων και …
    http://www.tovima.gr/files/1/2013/09/30/Korios-5.pdf‎

    κατάλαβες …. ?? πως συνεννοούνται τ`αηδόνια ???
    και αλλα και αλλα πολλά …. καληνύχτα

    Μου αρέσει!

   3. ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20% ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 1%…..ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΗΖΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ …Santa…!!
    ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ….!!!

    Μου αρέσει!

   4. ΣΤΗ Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΟΡΟΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ. …….ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΚΑΝ….

    Μου αρέσει!

 4. Τον βλεπω να πηγαινει ή στην Ελβετια για ..θεραπεια..

  ή να κρυβεται και να χανεται απο γης….καπου στον Αμαζονιο…!

  τον …φαγατε τον ανθρωπο….

  αρχισε ηδη να ..παραμιλα?

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.