ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η απόφαση της ντροπής για τον «Αντρίκο»- είχαν το κράτος τσιφλίκι τους! Επιβεβαίωση της Ζωής Γεωργαντά.

Ανδρίκος μεταγραφή καθημερινήΟι Τσαουσέσκου της Ελλάδας!

Είπαν «συνωμοσιολόγο» την Ζωή Γεωργαντά όταν κατήγγειλε ότι ακόμα και νόμους έφτιαχναν για να καλοπερνά η οικογένεια! Ιδού η επιβεβαίωση.

Πέρασαν νόμο για να κατέβει ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στο κέντρο…

— Χίλιες «τσιριτσάντσουλες» του Γ. Αρσένη και του Π. Ευθυμίου, για να μετατεθεί ο «πρίγκιπας» Αντρίκος ….από την Θεσσαλονίκη στο «εν Αθήνησι» Πανεπιστήμιο. 
   — Νόμος είναι και τον παραβιάζουμε! ΦΩΤΟ.

   — ….και να σκεφθείς Μπαρμπανίκο ότι ….ο Τσίπρας πρότεινε -κάποια στιγμή- ….τον «εύκαμπτο» Κεφαλλονίτη Υπουργό για Πρωθυπουργό!  Ήταν το μεγαλύτερο -και μοιραίο- λάθος του αρχηγού του ΣΎΡΙΖΑ.
— Είναι πολιτικά αδιάβαστος και νοητικά «ρηχός» ο κ. Αλέξης ….δεν κάνει για Τώρα ….ίσως αργότερα ….όταν εμείς θα είμαστε στα κυπαρισσάκια ….και θα έχει απολεσθεί ….η «αρχαιότερη» και πολυτιμότερη  μνήμη»!

— Επιβεβαιώνεται  η καθηγήτρια κα Ζωή Γεωργαντά ….για την «σκανδαλώδη» μετάθεση του Αντρίκου!

—“Πέρασε φωτογραφική τροπολογία -ο Αρσένης- για να κατέβει -ο Αντρίκος από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα!”
http://olympia.gr/2014/01/13/%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd/

— ΝΟΜΟΣ ΥΠ” ΑΡΙΘ. 2517 ΦΕΚ Α” 160/11.8.1997
Εκλογή Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και άλλες διατάξεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Αρθρο 5
1. α) Τα μέλη Δ.Ε.Π.. που συμπληρώνουν τουλάχιστον τρία (3) χρόνια υπηρεσίας σε αυτοδύναμο Τμήμα στο οποίο υπηρετούν, έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο Τμήμα του ίδιου ή άλλου Πανεπιστημίου, στην ίδια θέση της βαθμίδας που κατέχουν, στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο και σε οργανική θέση του Τμήματος υποδοχής και εάν δεν υπάρχει σε συνιστώμενη αυτοδικαίως σε αυτό προσωποπαγή θέση.
Αποκλείεται η μετακίνηση μελών Δ.Ε.Π. προς τα Πανεπιστήμια των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Για τη μετακίνηση απαιτείται αίτηση του ενδιαφερόμενου προς το Τμήμα του και προς το Τμήμα υποδοχής, καθώς και αιτιολογημένη σύμφωνη γνώμη των Γενικών Συνελεύσεων των δύο Τμημάτων.
Η μετακίνηση γίνεται με πράξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου υποδοχής, μετά από σύμφωνη γνώμη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου προελεύσεως.
…………………..
Αρθρο 14
Εναρξη ισχύος
Η ισχύς του παρόντος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός αν άλλως ορίζεται από τις ειδικότερες διατάξεις του.
Παραγγέλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου του Κράτους.

Ακταίον, 11 Αυγούστου 1997

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

—ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΑΛ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

—ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΙΑΝ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

—ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Κ. ΓΕΙΤΟΝΑΣ

—ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΡ. ΑΡΣΕΝΗΣ

Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους
Κόρινθος, 11 Αυγούστου 1997

Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΑΓ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/44347

27 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η απόφαση της ντροπής για τον «Αντρίκο»- είχαν το κράτος τσιφλίκι τους! Επιβεβαίωση της Ζωής Γεωργαντά.

  1. Η εν λόγω κυρία Ζωή Γεωργαντά δεν μας λέει πως παράνομα γράφτηκε από πανεπιστήμιο του Καναδά ο Ανδρίκος Παπανδρέου, στο δικό του (ΠΑΣΟΚ) ΑΠΘ και μετά πήγε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου η Γιαννάκου απειλούσε με αποκαλύψεις που δεν έκανε, βεβαίως – βεβαίως. Τόσο άθλια και παράνομα κυβερνούσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τότε και κυβερνούν ακόμη.

   Μου αρέσει!

  1. Βασιλική Τζότζολα: Πώς το ελληνικό δημόσιο έκανε τα πάντα για να την διορίσει

   Γράφει ο Ζώης Τσώλης τα 11 βήματα που έκανε το κράτος σε χρόνο-ρεκόρ για να διοριστεί η Τζότζολα:

   1. Στα τέλη Απριλίου 2013 ο νέος πρόεδρος του ΚΕΠΕ (στενός φίλος του υφυπουργού ΑνάπτυξηςΝότη Μηταράκη) κ. Νίκος Φίλιππας εμφανίζει στο Κέντρο την κυρία Τζότζολα, την οποία συστήνει ως προσωπική του νομική σύμβουλο. Την εγκαθιστά στο ΚΕΠΕ, επιβάλλει να περνούν όλα από αυτήν και, το σημαντικότερο, να συμμετέχει ακόμη και στις συνεδριάσεις του ΔΣ.

   2……..

   -http://www.iefimerida.gr/news/138566/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B6%CF%8C%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9

   Μου αρέσει!

   1. ΦΩΤΕΙΝΗ Ο ΣΥΝΑΓ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Μου αρέσει!

   2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πακιστανικά εε;;;;καλά είναι αξιολύπητος! σε λίγο θα μας πει ότι για να κοιμηθεί το βράδυ, διάβαζε το κοράνι!!χαχαχαχαχαχα έλεος με τα χρυσαύγουλα!!

    Μου αρέσει!

   3. Η χ.α. οταν μιλαει για αιμα εννοει το αιμα των αλλων που θα χυσει, κι οχι το δικο της, που αλλωστε απεδειχθη νερο της βρυσης,οταν δε λεει τιμη δεν εννοει αυτο που εννουμε ολοι, αλλα το χρημα που πηραν. Ο Μπουκουρας δεν εκανε τιποτε αλλο απο το να ακολουθησει την τακτικη ολης της γκαιμπελιστικης συμμοριας. » Οδηγιες για ναζιστες «περιοδικο » Γαμμαδιον» 2006. βλεπε στο διαδικτυο

    Μου αρέσει!

   4. H X.A EINAI TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΗ)!!!!
    EΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ 123 ΜΕΡΕΣ.

    Μου αρέσει!

   5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,(ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ). ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α!!!!
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΓΑ, ΕΤΣΙ????

    Μου αρέσει!

   6. Αγαπητε μου εδω ειμαστε εμεις οι σχολιαστες προβλημα δικο σου απ’ο,τι φαινεται κι απ’ο,τι λες, και δεν θα ειναι δικο μας η μπουκουριτσα?

    Μου αρέσει!

   7. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ EINAI ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΡΙΤΣΑ.ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΕΣΠΑ.

    Αννα είπε
    Ιανουαρίου 14, 2014 στις 11:57 μμ

    Αγαπητε μου εδω ειμαστε εμεις οι σχολιαστες προβλημα δικο σου απ’ο,τι φαινεται κι απ’ο,τι λες, και δεν θα ειναι δικο μας η μπουκουριτσα?

    Μου αρέσει!

   8. Αυτη τη στιγμη εξη βουλευτες και επτα ακομη μελη της Χ.Α βρισκονται προφυλακισμενοι.
    Συνολικα γυρω στους εικοσι αντιμετωπιζουν κατηγοριες για συσταση εγκληματικης οργανωσης που σημαινει τριαντα χρονια φυλακη.
    Δεκαδες ακομη χανουν τις δουλιες τους που στις σημερινες συνθηκες ειναι χειροτερο απο την φυλακη.
    Οικογενειαρχες αφησαν τις οικογενειες τους νηστικες και τους γονεις αγηροκομητους για να μην χασει ο Σαμμαρας ψηφους.
    Ο Μπουκουρας για τον οποιο λετε οτι γουσταρετε, για να βοηθησει οπως νομιζε την Πατριδα, εχασε την περιουσια του μετα απο εμπρησμο της επιχειρησεις του απο συντροφους και τωρα μπηκε και φυλακη. Εσεις τι θυσιασατε;
    Να σας θυμισω οτι και του μπουμπουκου την επιχειρηση την εκαψαν 17 φορες χωρις να εχει βλαψει κανεναν. Τωρα που σας πηδαει με τσιχλα και αμμο τους αρεσει φαινεται και δεν τον ξαναπειραξανε.
    Εχει αδικο που αντι να σας υπερασπιζει και να τον καιτε προτιμησε να σας πηδαει και να τον εχετε υπουργο;
    Οι κατηγοριες ειναι οχι μονο φανερα στημενες αλλα και φανερα διατεταγμενες απο Ομπαμα, Μερκελ, ΕΕ και Εβραικες ενωσεις.
    Μερικοι συνεχιζουν οπως χρονια τωρα να καλαμπουριζουν με πραγματα που θα τα βρουν μπροστα τους, οπως καλαμπουριζανε με αυτα που μας εχουν φερει σ αυτα τα χαλια.
    Συνεχιστε ετσι αλλα οταν ερθει η ωρα σας θα καλαμπουριζουν οι χρυσαυγιτες.
    Γιατι δυο πραγματα μπορει να γινουν.
    Η το συστημα θα καταφερει να σβησει την Χ.Α οποτε μετα να δουμε αν θα σας σωσει ο Τσιπρας η θα κανει το ιδιο με οποιο κομμα της αριστερας κτυπησει το συστημα, η η Χ.Α θα γινει κυβερνηση οχι σε δημοκρατικο κλιμα αλλα σε κλιμα πολεμου.
    Αν αποφασισει να κανει τα ιδια να δουμε με τι μουτρα θα μας ζητησετε να υπερασπιστουμε τα δικαιωματα σας.
    Γιατι εδω δεν παιζεται το πιο κομμα υποστηριζουμε αλλα το αν αναγνωριζουμε στους συμπατριωτες μας το δικαιωμα να εκπροσωπουνται σ αυτην την «δημοκρατια».

    Μου αρέσει!

   9. @ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Αγαπητε μου μην κουραζεσε και χανεις το χρονο σου, μιλας στα ντουβαρια. Υπαρχει μια λεξη για ολα αυτα, ΚΑΜΑΡΙΛΑ.

    Μου αρέσει!

   10. Η μονη απειλη ειναι τα στραβα μυαλα.
    Αν εσυ φερεσαι ασχημα οποτε μπορεις ποσους νομιζεις οτι θα βρεις τοσο μεγαλοψυχους που να το ξεχασουν οταν και οποτε μπορεσουν;
    Συνεχισε να παιζεις το παιχνιδι των Σαμαροβενιζελων και των αφεντικων τους και σε αγαστη συνεργασια με τους νταβατζηδες των ΜΜΕ προσπαθησε να με φιμωσεις και να μου αφαιρεσεις το δικαιωμα να εκφραστω πολιτικα αλλα, ακομη και αν εγω εχω περισσοτερο μυαλο και θεωρω τους συμπατριωτες μου φιλους και οχι εχθρους, να εισαι σιγουρος οτι η ελλειψη μυαλου δεν ειναι προνομιο μονο των αριστερων.
    Το οτι αν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες δεν ειναι απειλη.
    Ειναι νομος της φυσης.

    Μου αρέσει!

 1. Το «Χωρίς Αναισθητικό» εδώ

  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ CDS

  ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΗΝ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNIGESTION ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ

  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ

  “ΑΝΤΙΜΜΗΝΟΝΙΑΚΑ” και καλά.. ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ

  ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!)

  ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ

  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ….

  ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΟ 38ο ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ CDS

  ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ (Εεεεε…. τον Οκτώβριο!!!!) ΤΟΥ 2009

  ΠΡΟΣ 140 ΚΑΙ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 ΠΡΟΣ 4.000!!!!!

  Τον Νοέμβριο παραιτήθηκε ο Διαφθορανδρέου και μετά το αδελφάτο πούλησε και πλούτισε!

  Θυμίζω ότι κάποιο τσόκαρο πεταξε την κατάθεση της Γεωργαντά στο αμάξι νύχτα για να κλαπή κι είναι ακόμα στο δικαστικό σώμα γιατί τα άλλα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΑ του ΑΧΡΕΙΟΥ ΠΑΓΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΥΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΤΕ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-

  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΗ.

  Μου αρέσει!

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….. ΑΠΟ ΠΑΛΗΑ , ΠΟΛΥ ΠΑΛΗΑ……. ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ….ΑΦΗΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ….. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.

   Μου αρέσει!

 2. Ειδα οτι υπογραφει ο Κ.Στεφανοπουλος.Η νυφη του κ.Στεφανοπουλου, επι προεδριας του, ηταν καθηγητρια σε ενα νησι ( νομιζω στην Σαμο), και ο αντρα της και γυιος του εμενε Αθηνα. Ηρθε στην Αθηνα λιγες μερες πριν γεννησει.

  Μου αρέσει!

 3. Εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του «έγκυρου» και «αδέκαστου μαχητή» δημοσιογράφου, εκδότη κου Ν. Χατζηνικολάου…
  …εχθές δευτέρα 13/01.

  Δείτε την αντίδραση και την ενόχληση αυτών που μας «ενημερώνουν» και των βουλευτών μας στο άκουσμα του ονόματος…Αρτέμης Σώρρας από έναν πολίτη!

  Απίστευτες, προσβλητικές και υπερβολικές οι αντιδράσεις για έναν «απατεώνα» (που έχει όμως στοιχεία και αποδείξεις), πόσο μάλλον όταν αυτές οι αντιδράσεις προέρχονται από επαγγελματίες καθεστωτικούς «φύλακες» της αντινόησης που αποστολή τους είναι η παραπλάνηση της λεγόμενης «κοινής γνώμης».
  Θα έπρεπε να κρατάτε την ψυχραιμία σας κυρία Κανέλη, κύριε Χατζηνικολάου, κύριε Νάσο Αθανασίου (σας θυμάμαι στις ειδήσεις από την εποχή της επταετίας…) κλπ. Έρχονται δικαστήρια…

  Ξαναπέσανε οι μάσκες!

  Μου αρέσει!

 4. Εγώ. Θέλω να βγει ο. Τσιπρας για έναν και μόνον λόγο. Να χρησιμοποιήσει την “γνωριμία-επιρροή” που έχει στην. Βενεζουέλα. Και να φέρει πίσω τον. Γριβεα μετην γυναίκα του Είναι ο μόνος τρόπος να πανε φυλακή οι. Παπανδρέου!
  Αμήν Θεέ μου…
  Αleksis you got it;;;

  Μου αρέσει!

  1. μη τους κύκλους του αλέξη τάραττε Παγωτατζή μου, γιατί και να εκλεγεί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δώσει παπανδρεικό αίμα… ξέχνα το

   Μου αρέσει!

 5. EXΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΡΣΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε…..ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε [[[ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ]]]] ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΙΕΝΤΕ ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ?

  Μου αρέσει!

  1. ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;)) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ (ΚΛΙΝΤΟΝ,ΣΟΡΟΣ, Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ)!!! ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ?????

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.