ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΡΟΣ ΕΞ’ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. Αυτό που έκανες, δείχνει πολλά για το ποιόν σου.

«Οι Έλληνες είμαστε πολύ περήφανοι για να δεχτούμε ελεημοσύνη απο τις σκοτεινές δυνάμεις των κερδοσκόπων!»

Φανερά εκνευρισμένος και προβληματισμένος ήταν απο χθες ο..

περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απο την δουλοπρεπή συμπεριφορά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη απέναντι στον χρηματοδότη των Σκοπιανών Τζορτζ Σόρος που τώρα τελευταία μας το παίζει φιλέλληνας.

Μάλιστα παραλλήλιζε σε συνεργάτες του το παράδειγμα των ναζί, που προπαγάνδιζαν στην κατοχή ότι βοηθούσαν τα πεινασμένα παιδάκια!

Ακριβώς γι’ αυτό του αξίζουν χίλια μπράβο! Δείτε σχετικό σκίτσο από την κατοχή:

Σε συνεργάτη του taxalia που τον ρώτησε για το θέμα, του είπε:
Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός για να καταδεχτούμε την ελεημοσύνη σκοτεινών ανθρώπων που χρηματοδοτούν εδώ και δεκαετίες την άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών

29 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΡΟΣ ΕΞ’ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  1. Οταν είσαι αγράμματος στα όρια του βλαχαδερού αυτά λες για να εντυπωσιάσεις με ψευτομαγκιές… β’ διαλογής…

    Μου αρέσει!

      1. .» Σε συνεργάτη του taxalia που τον ρώτησε για το θέμα, του είπε: … »

        … αν τολμάει ας το πει σε τηλεοπτικό σταθμό … δηλ. δημόσια …

        για τα τσιτάτα παντελόνια κλπ. εντάξει υπερβολές άστοχες,
        όσο για τα μπράβο και τα περί ποιόν, μάλλον … φαίνεται ότι τα μπλόκ ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα … πριν από τους υποψήφιους …

        »η μπόχα των στάβλων… Όλ’ αυτά του τυραννούσαν τα ρουθούνια, …» (Μ. Καραγάτσης)

        Μου αρέσει!

      2. ΚΑΛΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,

        κι ας μη φοβοτανε η Νδουλα τη Χρυση Αυγη, να δειτε αν θα ελεγε τιποτα ο Τζιτζικωστας.

        Μου αρέσει!

  2. Ειναι χαμηλου ηθικου και σθενους και πολυ πιθανον πολυ-εκβιαζομενο ατομο ο τζιτζικωστας , εκτος των ανθελληνικων
    θεσεων του για το Μακεδονικο .Γιαυτους τους λογους , αν εν μεσω εκλογων , προβαλει ενα υποτιθεμενο πατριωτικο προφιλ
    θεωρω τελειως λαθανσμενο να προβαλεται απο το ολυμπια ενα τετοιο υποκειμενο σαν πατριωταρας διοτι αυριο θα γευτητε
    παλι -ναι παλι – μια νεα γευση τυπου αρριβιστα ψωμιαδη στο πιατο σας.

    Μου αρέσει!

  3. Είναι μια αξιοπρεπής απάντηση ετην οποία συμφωνούν όλοι οι μή εντός συστήματος κλεπτοκρατίας Ελληνες.Ο σόρος δεν είναι ο φίλος της οικογένειας παπανδρέου που χρηματοδοτεί ξενώνες ,εθνοδιαλυτικές μκο και έχει κέρδος σαν μέτοχος από την καταστροφή της πατρίδας του Αριστοτέλη; Αλλού να πουλήσει τις «φιλανθρωπίες του»,άς κάνει δωρεά στριγγάκια στην βουλή των ελλήνων που ξέρει να υπογράφει μνημόνια με όρους όπως αμετάκληττα και άνευ όρων.

    Μου αρέσει!

      1. Bρε μακάρι να τον πιάσει το παράπονο και να βγεί όλος νεύρα μαζί με άλλους ριγμένους -άν είναι έτσι- και να αρχίσουν αναλυόμενοι σε ασυγκράτητους λυγμούς και ξεσπώντας σε αναφυλλητά να δίνουν τους ευνοουμένους του συστήματος..Επίσης περιμένω τα αναδρομικά των δικαστικών -μεγάλοι μπακάληδες ,υπολογίζουν και το ευρώ -για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «ριγμένοι». Τί να κάνουμε,ελπίζουμε να φαγωθούν μεταξύ τους μπας και ξελασπωθούμε.Πάντως ο γραικός άμα νιώσει ότι τον κοροιδεύουν στην μοιρασιά υπάρχει περίπτωση να γίνει Ελληνας..

        Μου αρέσει!

  4. Αυτό που δεν μας λέτε είναι πως όλα είναι συντονισμένα ανάμεσα σε θειασώτες του ίδιου έργου… ο ένας λέει κάτι και ο άλλος απαντάει και μοιάζει με ήρωας. Εγώ δεν ξεχνάω δηλώσει Τζιτζικώστα για πληθώρα θεμάτων, (εθνικών, οικονομικών, κάλυψης ατόμων-συμφερόντων που ανήκουν στην ίδια «λέσχη;», κλπ!
    Μας χειραγωγούν και νομίζουμε πως μας χειροκροτούν.

    Μου αρέσει!

    1. Πολύ σωστή η επισήμανσή σου και πρέπει να την έχουμε πάντα υπ’ όψιν. Είναι γνωστότατη η μέθοδος και καταγεγραμμένη με αμέτρητα παραδείγματα στο διαδίκτυο όπου οι δύο θέσεις, υπέρ και κατά, πηγάζουν από το ίδιο κέντρο. Αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο. Η δράση αυτή δεν περιορίζεται μόνο σε πολιτικά πρόσωπα. Επεκτείνεται και σε μπλογκς που μοστράρουν ως αντίθετοι του συστήματος.
      Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην κοινή λογική και να μην υποτιμάμε τη μνήμη μας.

      Μου αρέσει!

  5. Ωρε ΤΖΙΤΖΙΚΙ δεν με ψηνεις με κατι τετοια.ΑΚΟΜΑ & ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ στην συγκεκριμένη περίπτωση εχεις κανει τόσα άλλα που δεν σε ξεπλένουν ουτε ολα τα ποταμια του πλανητη.

    Μου αρέσει!

  6. Εκτός από την ονοματολογία για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησε και η ονοματολογία για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια.

    Ο Φ. Κουβέλης και ο Δ. Αβραμόπουλος είχαν την τιμητική τους σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τάχθηκε υπέρ και των δύο ονομάτων, ο Σπ. Λυκούδης την χαρακτήρισε τιμητική την θέση για τον Φ. Κουβέλη αλλά τόνισε «πως δεν τον ενδιαφέρει τον πρόεδρο κάτι τέτοιο», ενώ ο Δ. Τσουκαλάς ήταν αρνητικός τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συναινέσει.

    ==================================

    Ρε ποιός Τζιτζικό, ποιός Αβραμό, ποιός κυρ Φώτης και ποιός Χαράλαμπός σας ωρέ…γμ ότι έχετε και δεν έχετε!!!!!!

    Μου αρέσει!

  7. Εχθρών άδωρα δώρα κούκ ονήσιμα.
    Σοφοκλής, 496-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός

    μτφρ: τα δώρα των εχθρών δεν είναι πραγματικά και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται

    Μου αρέσει!

  8. Ο τζιτζικωστας δεν ειναι που μετά από κάθε δήλωση λέει πως παρεξηγηθηκαν τα λεγόμενα του, γιατί φοβάται μη μείνει έξω από το μαντρί;
    Παντελόνι μπορεί να φοράει αλλα δε καταλαβαίνω τη διαφορα από το να φόραγε κάτι άλλο. Ούτως η άλλως δε το γεμίζει όπως και πολλοί πολιτικαντηδες. Και αυτός από τζάκι έρχεται
    ΥΓ. και εγώ κανω δηλώσεις σε φίλους. Κουράγιο έχει να το πει δημόσια η θα βαρύνει το παντελόνι από το σκατο;

    Α ρε έλληνα ακόμα να ξυπνησεις

    Μου αρέσει!

  9. -Εντάξει!…Ο κος Τζιτζικώστας φοράει πανταλόνια. Ο «άλλος»όμως τι φοράει;…Φουστάνια;-Απ’ ότι γνωρίζω ο Ψόρος έχει αδυναμία στα μανούλια!..Γιά φέρτε στο μυαλό σας τον «άλλο»με …φουστάνια!

    Μου αρέσει!

  10. Μ’ αρέσει που όλοι πήρατε φωτιά και βγάζετε κορώνες χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς έγινε. Ή το ξέρετε όλοι και μόνο εγώ το αγνοώ. Ας με κατατοπίσει, λοιπόν, κάποιος, μια και ο αρθρογράφος το θεώρησε περιττό :
    Τι ακριβώς είπε ο Σόρος, που «τώρα τελευταία το παίζει φιλέλληνας» και ποια ήταν η «δουλοπρεπής συμπεριφορά» του Μπουτάρη; Ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

    1. ΣυνΕΛΛΗΝΑ ανεξάρτητα του τι θα τους κάνει η Χ.Αυγή θα ηθελα να ξέρω αν θα υπάρξουν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριωτες μας που θα τον ψηφίσουν τον τζίτζικα με αποτέλεσμα να τον ξαναβρουμε μέσα στην νεα ΒΟΛΗ.Γιατί αν το ψηφισουν αντι να τον ΨΟΦΗΣΟΥΝ τοτε θα ειμαστε άξιοι της τύχης μας.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.