Έκτακτο : Μετά τα μαχητικά πλακώσαν και οι Τούρκικες Φρεγάτες στο Αιγαίο …

800pxf490tcggaziantepΗμέρες και νύχτες των Ιμίων : Στα ύψη το θερμόμετρο στο Αιγαίο με τους Τούρκους σε συνδιασμένη επιχείρηση-αμφισβήτηση της Ελληνικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο προχώρησαν οι Πασάδες αφού η Ελληνική πλέον υποχωρητικότητα δεν έχει τέλος !

Μετά τα Οπλισμένα μαχητικά τα επιθετικά Ελικόπτερα και τα Τουρκικά κατaσκοπευτικά μας ήρθan και οι φρεγάτες

Η τουρκική φρεγάτα «GIRESUN», προερχόμενη από το λιμάνι της Αλικαρνασσού, εισήλθε την 20η Ιανουαρίου (15:35) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα Νοτίως Ν. Κέας.

Στη συνέχεια κινούμενη με Βόρειο-Ανατολική πορεία διήλθε μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα) και εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα στις 18:50..

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό πλοίο, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

veteranos.gr

9 σκέψεις σχετικά με το “Έκτακτο : Μετά τα μαχητικά πλακώσαν και οι Τούρκικες Φρεγάτες στο Αιγαίο …

 1. γιατι εκτακτο ρε ολυμπια?επεσες απο τα συνεφα?αφου χτες καποιοι γραφανε δω μεσα οτι ειναι περηφανοι για την νεα ελλαδα……………..

  Μου αρέσει!

 2. Aναμενόμενο και πολύ αργήσαν κατα την γνώμη μου!!Ποίος ήταν αυτός διατήρησε στην εξουσία, για περισσότερο από οχτώ έτη, τον πρωθυπουργό της προδοσίας των Ιμίων,προς χάρην του έυκολου χρήματος και του προσωπικού του βολέματος;;Ελληνικός λαός λέγεται!!

  Θα πληρώσουμε και μας αξίζει,θα κάνουμε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσουμε το άσχημο που αναμένεται να μας βρει!!

  Μου αρέσει!

 3. Και να σκεφτεί κανείς πως οι ΗΠΑ στέλνουν πολεμικά όταν κάποιο ξένο σκάφος φτάσει στα 200 νμ από τις ακτές τις….

  Μου αρέσει!

 4. Μην ανησυχείτε ωρέ παληκάρια.
  Αύριο τα μεμέτια θα ισχυριστούν ότι έκαναν λάθος ναυτιλίας και θα ζητήσουν (ανεπίσημα) συγνώμη, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες διπλωματικές πηγές.
  Μετά κάποιος εγχώριος λακές θα μας πει (πάλι) το ανέκδοτο για την ελληνική στρατιωτική ισχύ, την επαγρύπνηση των ενόπλων δυνάμεων και την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας.
  Άντε τώρα να παρακολουθήσετε Σουλεϊγούμαν.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.