Τι συνέβη λοιπόν κύριε Μεϊμαράκη στις 30/9/2006;

Τι θέλει να πει ο… ποιητής;

** Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Βασιλάκος (γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί Μεϊμαράκη, για τον οποίο ουδέν επιλήψιμο έχει ακουστεί…) όταν τόνισε «πώς είναι δυνατό να μην ψήφισε η Ν.Δ. την εξεταστική για τα υποβρύχια»; Ακόμα, τι εννοεί όταν καταγγέλλει ότι «επιχειρηματίας μέσω δημοσιογράφου με απείλησε ότι θα με τελειώσει»; Δεν

πρέπει, αδέρφια, όλα αυτά να ερευνηθούν τώρα που –επιτέλους- άνοιξε ο φάκελος των εξοπλιστικών; Επίσης, τι εννοεί όταν καλεί τον Μεϊμαράκη να αποκαλύψει τι έγινε στις 30 Σεπτέμβρη του 2006 σχετικά με την παραλαβή του υποβρυχίου που… έγερνε και την απόφασή του να καταγγείλει τη σύμβαση;

Του «κομαντάντε» Μάρκου Μουζάκη, από το Παρασκήνιο

8 σκέψεις σχετικά με το “Τι συνέβη λοιπόν κύριε Μεϊμαράκη στις 30/9/2006;

 1. Τον πήρε τηλέφωνο ο κουρασμένος και του είπε να κάνει το παγώνι για τα υποβρύχια, γιατί θα χαλούσε η «ήπια προσαρμογή» της οικονομίας, που πουλούσε τότε το μαγαζί στους ιθαγενείς.

  Μετά από καιρό καταλάβαμε ότι η «ήπια προσαρμογή» αφορούσε την προσαρμογή της ΝΔ στην κλεπτοκρατία του ΠΑΣΟΚ.

  Μου αρέσει!

  1. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ :

   Τι να εννοούσεν άραγε η νυν Α.Ε. υπέρτατος Αρχων της Ελλάδας κ. Ευ. Τούρκογλου, όταν ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε το Υ/Β «Παπανικολής» ως πλωτό φέρετρο , και γι’ αυτό δεν το παρέλαβε , με τη σκαιή απάντηση του υιού του Τούρκου που ήταν η εξής : «Α πάγενε ρέ !…».

   Και εν συνεχεία ο τραμπούκος μπράβος του κ. Επίτιμου που τον διόρισε αρχηγό της ΟΝΝΕΔ , και εν συνεχεία είχε σαπίσει στο ξύλο με τη συμμορία του τους ΟΝΝΕΔίτες που δεν τον προσκύνησαν , αλλά την έκανε γαργάρα και ποίησε τη νήσσα στον υιό του Τούρκου ! Που τον κρατάει αυτός ; Με κάποια λίστα από αυτές που υπεξήρερε από το Δημόσιο ως ΥΠΟΙΚ , ή μήπως με τη συμμετοχή του στο ξεπούλημα των Υ/Β , προκειμένου να αλωνίζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, μέχρι να καταλάβουν το … λάθος τους ;

   Αυτή ήταν η δήλωση του καρανταή τραμπούκου Ευ. Μεϊμαράκη όταν ως ΥΠΕΘΑ ρωτήθηκε γιατί δεν αντιδρά στις συνεχείς και προκλητικές παραβιάσεις του Ε.Ε.Χ. αλλά και της Αιγιαλίτιδας ζώνης της Ελλάδας από τους Τούρκους . Δηλαδή των συνόρων της .

   Επίσης γιατί αυτή η τελευταίως μεγάλη φιλία του με τον ΣΥΡΙΖΑ ; Μήπως για να τον καλύψει και ο γνωστής ταυτότητας πατήρ Δραγασάκης για τα υποβρύχια , αν και εφ’ όσον εισακουσθεί η νέα εντολή του Club Bilderberg και στέψουν πρωθυπουργό τον κ. Α. Τσίπρα και τη συμμορία του ΠΑΣΟΚ που ενετέχθη στον ΣΥΡΙΖΑ , που τα τέκνα των επιτελών του βαρύνονται με πλείστα ατιμωτικά κακουργήματα ; Και ας μην μας είπουν οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ που μετεπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να γλυτώσουν τη φυλακή και τα κλοπιμαία τους , καθώς και οι σε όλα «Ναι» της Ν.Δ. ότι δεν ευθύνονται οι γονείς για την εγκληματική συμπεριφορά των τέκνων τους .

   Δηλαδή αυτοί που δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν τα τέκνα τους , θα σώσουν έναν ολόκληρο λαό . Εκτός κι’ αν οι ίδιοι τα ώθησαν στην παρανομία όταν ήσαν στην πείνα , και τώρα που ματσωθήκανε κι’ η τσέπη είναι γεμάτη ας τη να πάει να γ… .ί η εργατική η τάξη. Ζήτω ο ρεβανσισμός των υιών των συμμοριτών που έγιναν αχταρμάς με τους δήθεν δημοκρατικούς λωποδύτες του ΠΑΣΟΚ , που έστελναν τους πατεράδες τους στα εκτελεστικά αποσπάσματα , στη Μακρόνησο και αλλαχού , αλλά τώρα τους ένωσε η κουτάλα . 20-1-2013 Φ.Π.

   Μου αρέσει!

   1. ΠΩΣ AΛΛHΛOBPIZOTAN O MEIMEPAKHΣ ME TON KAPATZAΦEPH ΓIA TA EΞOΠΛIΣTIKA; NONOΣ O ENAΣ MΠPOΣTANTZAΣ O AΛΛOΣ. EIΠA KAPATZAΦEPH KAI ΘYMHΘHKA KATI ΠOY ΛEEI XPONIA KAI TO ΞANAΠE ΠPOXΘEΣ.ΠIΣΩAΠO ΔYO OΦΣOP ΠOY EXOYN ΦAEI MEΓAΛEΣ MIZEΣ EΠI NΔ KPYBETAI MEΓAΛH OIKOΓENEIA ME YΠOKOPIΣTIKO IΔIO ME ΔIAΣHMHΣ KOYKΛAΣ ΓIA KOPITΣAKIA.

    Μου αρέσει!

 2. Γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή.
  Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας
  (για διατελέσαντα υπουργό)

  Μου αρέσει!

 3. … τα συμβόλαια εξόντωσης των «μαγαζιών» δεν περιορίζονται κατ΄ ανάγκη στην βιολογική … εξαφάνιση από τον πλανήτη

  Μου αρέσει!

 4. ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΤΕ Ω !!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΤΝ ΡΗΜΑΤΩΝ , ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ??? ΑΙΣΧΟΣ

  ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΣ

  Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Monday, January 20, 2014 8:01 AM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] Τι συνέβει λοιπόν κύριε Μεϊμαράκη στις 30/9/2006;

  olympiada posted: «Τι θέλει να πει ο… ποιητής; ** Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Βασιλάκος (γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί Μεϊμαράκη, για τον οποίο ουδέν επιλήψιμο έχει ακουστεί…) όταν τόνισε «πώς είναι δυνατό να μην ψήφισε η Ν.Δ. την εξεταστική για τα υποβρύχια»; Ακόμα, τι ε»

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.