ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ. ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ:SAMARAS SIEMENS

πηγη

Άσχετο:

Ο Άκης θα μπορούσε να λέει: Μπράβο κύριε φωτογράφε!
Ο Άκης θα μπορούσε να λέει: Μπράβο κύριε φωτογράφε!

30 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ. ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ.

  1. Καλεεεεεε,…. εχει φαει τραβηγμα του αυτιου η λουλου απο την μιζενς και τους ουνους που του εγιναν τ’αυτια σαν λαγανες!!!

   Μου αρέσει!

  2. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΟΦΙΑ,

   ξεκίνησε τις ταβανομελέτες
   αυτές που έκανε 11 χρόνια σπίτι του

   δεν κατεβάζει το κεφάλι του να δει τον ελληνικό λαό

   θέλει όταν κατεβάζει το κεφάλι του να βλέπει μόνο την Μέρκελ

   Μου αρέσει!

 1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΜΗΛΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ , ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ , ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΣΙΩΝΙΣΤΗ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , ΑΤΙΜΟΥ , ΑΚΑΡΔΟΥ , ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ , ΠΡΟΔΟΤΗ , ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ κ.α.π…..ΚΤΗΝΟΥΣ !!!!

  Μου αρέσει!

 2. Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δε έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  Μου αρέσει!

 3. Αντουανέτα (βλέπε Αντώνη) μιας και μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο, λέω και εγώ να κάνω την υποχρέωσή μου και να σε αποδομώ ….. να λέω δηλαδή την αλήθεια σε φίλους και γνωστούς για τις αντεθνικές επιδιώξεις σου ….. θα σου κάνω ένα εκλογικό κλήμα μούρλια Αντουανέτα μου …. ελπίζω όλοι οι σκεπτόμενοι συνάνθρωποι να πράξουν τα ίδια …..

  θα σε πάμε περίπατο Αντουανέτα μου, Αντώνη μας …. θα σε κάνω περίπατο καλέ μου ….. θα σου ετοιμάσω ένα εκλογικό σώμα, που θα θέλει το κεφάλι σου …..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.