Η αμαξα με οδηγούς τους λουδοβίκους οδηγεί προς τον γκρεμό.

Εμείς γαυγίζουμε αλλά η Ελληνική άμαξα με λουδοβίκους στο τιμόνι να κάνουν πάρτυ ,και τα βόδια που συνεχίζουν να γεμίζουν τα  ξένα πολυκαταστήματα  και να ενημερώνονται από κανάλια διαπλοκής βλέποντας τούρκικα σήριαλ κλπ. να συνεχίζουν μαστιγωμένα και με ηλίθιο βλέμμα απτόητα τον δρόμο τους μέσα από τις λάσπες προς τον γκρεμό.

Αλλως τε έχουν χωνέψει πλέον ότι το μνημόνιο είναι ευλογία,οι γερμανοί είναι φίλοι και εταίροι μας ,οι τραπεζίτες δικαιούνται να έχουν μόνο κέρδη σε φορολογικούς παραδείσους ενώ τις ζημιές τις πληρώνουμε εμείς βαφτίζοντάς τες ανακεφαλαιοποιήσεις ,και άμα βγούμε απο το καλό ευρώ που μας κάνει ισχυρούς εταίρους και μέλη της ισότιμης,άδολης,αφιλοκερδούς και γεμάτης ευσπλαχνίας και συμπαράστασης Ε.Ε δεν θα έχουμε πετρέλαιο ,θα περικοπούν οι συντάξεις, θα μειωθεί το βιοτικό μας επίπεδο και θα φεύγουμε μετανάστες , θα αυξηθεί η ανεργία ενώ θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε εταιρείες σε στρατηγικούς τομείς καθώς και ακίνητα φιλέτα για πενταροδεκάρες..

Α  και άμα βγούμε από το ευρώ δεν θα έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη ούτε βουλευτές που να πολεμούν την διαφθορά και την μίζα..

Αναγνώστης

35 σκέψεις σχετικά με το “Η αμαξα με οδηγούς τους λουδοβίκους οδηγεί προς τον γκρεμό.

 1. Αν είναι να μας πάρουν την πατρίδα με μνημόνια ας γίνουμε Συρία και όποιον πάρει ο χάρος. Τι προτιμάμε να δουλεύουμε σαν βόδια για να ανακεφαλαιονουμε τις τράπεζες και να διστυχουμε και εμείς και κυρίως τα παιδιά μας τι περιμένουμε το χρέος το 2013 αυξήθηκε 17 δις και ο Σαμαρας μας λέει η Ελλάδα θα γίνει πρότυπο ανάπτυξης για τόσο μ@λ@κες μας θεωρεί τέλος ο ζεύγος ας πάρουμε τα σφύρια και τα δρεπάνια και θάνατος στους Παπανδρέου.

  Μου αρέσει!

  1. Δήλωση έκπληξη από το Γιώργο Σταθάκη και δη στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Το 95% του χρέους δεν μπορεί να διαγραφεί.!!!!

   «Η ευτυχία περνάει από το ευρώ». Αυτό δήλωσε ευθαρσώς ο ένας από τους επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταθάκης.

   Ο βουλευτής υποστήριξε ότι μόνο το 5% του δημόσιου χρέους είναι επαχθές ενώ όλο το υπόλοιπο είναι παραδοσιακό και πρέπει να αποπληρωθεί, ασχέτως το που χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα αυτά. Είτε για τρύπες στον προϋπολογισμό, στους Ολυμπιακούς, οπουδήποτε. Αντίθετα, το επαχθές χρέος αναλογεί στα εξοπλιστικά.

   Συγχρόνως επισήμανε ότι σήμερα η ευτυχία περνάει μόνο μέσα από το ευρώ.!!!

   Μου αρέσει!

 2. Το χειρότερο είναι πως όταν τελειώσουν όλες αυτές οι νεοφιλελεύθερες ακρίδες με τον τόπο, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο. Θα έχουν καταβροχθίσει τα πάντα και ο αυτόχθονος πληθυσμός της χώρας θα έχει μειωθεί σημαντικά, κατά 3 με 4 εκατομμύρια.

  Το αστείο είναι πως κατηγορούμε μόνο τους πολιτικούς για αυτό που θα έλθει. Αυτοί που εφαρμόζουν την πολιτική αυτή, οι δημόσιοι υπάλληλοι που στηρίζουν το καθεστώς, είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος. Είναι τόσο κοντόφθαλμοι που δεν κατανοούν πως όταν τελειώσουν όλα αυτά, όχι Κράτος δεν θα έχει μείνει, ούτε καν θάμνος. Είναι όμως δείγμα των καιρών πολλοί να θεωρούν πως αν στηρίξουν φανατικά το καθεστώς, αν ορκιστούν πίστη και υποταγή στο Φούχτελο, θα έχουν εξασφαλιστεί, με το μισθό να πέφτει για πάντα. Παραδείγματα, οι ένστολοι και οι δικαστικοί. Να δούμε όμως ποιός θα τους πληρώνει σε ένα χρόνο από τώρα, όταν θα έχουν στραγγίξει τους υπόλοιπους…

  Μου αρέσει!

  1. Μη γενικεύεις σε παρακαλώ. Δε στηρίζουν καθόλου όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτή τη σαπίλα. Δουλεύω κι εγώ σε τομέα του δημοσίου κι έχω να πω ότι έχω ταλαιπωρηθεί κάμποσο από την ελληνική πραγματικότητα προ και μετά μνημονίων…

   Μου αρέσει!

 3. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το μόνο κακό που δεν μας είπαν ότι θα πάθουμε άμα βγούμε από την Ευρωζώνη θα είναι να απολέσουμε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και την άψογη και διαφανή πέρα από δεσμεύσεις και επιρροές αδιάβλητη στάση των βουλευτών – νομοθετών.Γιατί άραγε;

  Μου αρέσει!

 4. ΔΥΟ οι άμαξες. Η μια με τους Λουδοβίκους προς την Δύση, οδεύει κατά κρημνόν

  και η άλλη με τους Ροβεσπιέρους προς την Ανατολή, κατά Αχέροντα ποταμόν.

  Μόνη λύση, να δεθούν με συρματόσχοινο από τους κοτσαδόρους τους,

  για να παραμείνουν στον (τουλάχιστον γνωστό) επίγειο εφιάλτη.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
   ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΠΑΡΤΑΚΕ
   ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ -ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ- ΔΗ ΔΗ ΑΝΔΡΟΣ , ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΔΕΝ ΓΙΓΝΕΤΑΙ.
   (ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ)

   Μου αρέσει!

 5. Μερικές φορές ονειρεύομαι ξύπνια και βλέπω τη γη από ψηλά και από μακριά. Τη βλέπω άρρωστη και μετά … έκρηξη… και όλα αστρόσκονη…! Και σκέψου, λέει το πνεύμα μου, πως λίγες ώρες πριν κάποιοι κάμποσοι γελοίοι νόμιζαν πως η γη τους ανήκει και ότι μπορούν να διαφεντεύουν την τύχη της βασανίζοντας τους συνανθρώπους τους και όχι μόνο… Τελικά τα πάντα εν σοφία εποίησε – σκέφτομαι για το Θεό – κι όσους δε σεβάστηκαν τη δημιουργία, τους ξανάκανε αστρόσκονη …

  Και μετά ξυπνάω και βλέπω πως είμαι ακόμη εδώ, στην Ελλάδα, σ΄ένα από τα ομορφότερα μέρη της γης -ακόμη- που έτυχε να την κυβερνούν όρθια ζώα. Το καινούργιο επίτευγμα των ημερών στο μικρό μου μετερίζι είναι ο έλεγχος του προσωπικού και του ωραρίου τους, με κάρτα… εντάξει λογικό μέχρι εδώ. Όχι όμως όλου του προσωπικού… όχι τέτοια πράγματα… μόνο αυτών που δεν έφταιξαν και αυτών που μάλλον δουλεύουν! Όχι και των άλλων που είναι στην ευθύνη τους ένα μέρος της διάλυσης του συστήματος, όχι! Οι γιατροί δε χρειάζεται να ελέγχονται και να έχουν κάρτα! Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τηρούν τα ωράριά τους εξάλλου! Το διαπιστώνει κανείς με την πρώτη του επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία! Γνωστό είναι ότι οι υπόλοιποι υπάλληλοι καθυστερούν και οι γιατροί οι καημένοι περιμένουν! Γνωστό είναι επίσης ότι όλο το ΕΣΥ κρέμεται από τα χέρια των ειδικευομένων, που συνηθίζουν να γράφουν φάρμακα με τη σφραγίδα των απόντων ειδικών!! Όχι ούτε αυτοί δε θα ελέγχονται… Κανείς απ’ αυτούς δεν ευθύνεται για τα χάλια της υγείας, τα φακελάκια, τις δοσοληψίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες και την κατάχρηση του δημόσιου χώρου χάριν άγρα πελατείας! Δε χρειάζεται να ελεγχθούν αυτοί, μόνο οι σκλάβοι μπορούν να έχουν κάρτα! Η ελίτ της χώρας μπορεί να συνεχίσει απτόητη το θεάρεστο έργο της που απ’ ότι φαίνεται εξαντλείται στο να εξοντώνει τους ταλαιπωρημένους! Αθάνατο ελληνικό κράτος! Αν μπορούσα θα είχα επικηρύξει την κυβέρνηση και θα έδινα 4.000.000 ευρώ – αφορολόγητα – συν μια ετήσια αργία προς τιμήν του, σε όποιον καθάριζε όλα τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν στη μεταπολίτευση και ειδικά τα τελευταία!….

  Μου αρέσει!

 6. Τς τς…
  …τς.

  Ἄκου…»βόδια»…
  Ἀθῶα…Γελάδια καλέ..
  Πῶς ἐκφράζεσαι…ἔτσι;
  «Ἀθῶα» καί…ΑΑΑνυποψίαστα σέ λέω…

  Τή μία τά σώζει ἡ…μαμή ἀπό βέβαιο…» πνιγμό»…
  Τήν ἄλλη ὁ…ζωέμπορας…
  …Καί τήν τρίτη ὁ…»ΑΑΑμαξᾶς»

  Ἔ…
  Εἴδανε καί…ΑΑΑπόειδαν κι’ αὐτά τά…ὀρφανά τῆς…Κλάραμπελ καί ρίξανε ὅλο τό βάρος στό…
  …γαμημένο τό…τραῖνο. 🙂

  Διέ…τα, διέ τα…
  Διέ τα πόσο…
  …μΑΑΑλακιασμένα είναι:

  Μου αρέσει!

  1. ΒΟΔΙΑ – ΓΕΛΑΔΙΑ και ολα τα υπολοιπα …
   Καποτε θα καταλαβουν ΟΛΟΙ,οτι ο πολεμος ειναι ,οτι καλυτερο εχουμε στην γη.
   Το καλυτερο ΡΕΣΤΑΡΤ…και παμε παρακατω.
   Εκει βεβαια ,θα επιβιωσουν οι ικανοι και θα βρεθουν ΟΛΑ,θεσεις εργασιας και ανακαμψη στην οικονομια….

   Με ανυσηχουν κατι παιδακια σαν τον ΔΡΑΚΑΚΙ, τι θα απογινουν ,,αν δεν σκυψουν το κεφαλι σε αυτους, που θα θελουν να τους σωσουν και δεν θα το καταλαβουν….τοτε μαλλον θα γινω ΘΕΟΣ και θα τον στειλω να περιμενει την δευτερα παρουσια…..

   Ξερεις, ξερεις….παω για τα αγριογουρουνα να συνεχισω την διατριβη μου στην αυθεντικη συμπεριφορας του…
   Τα βουνα μου ειναι γεματα,αγριογουρουνα και ηφαιστεια…..ΑΝΕΝΕΡΓΑ για την ωρα.
   ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
   COLONEL GALATIS

   Μου αρέσει!

   1. Ὤωωπα τιιιιιιιις……..!
    Νά χαρῶ ἐγώ…μπάσιμο…
    …ΑΑΑρχοντικό. 🙂

    Ἔλα, ἔλα…
    Πάρε heavy duty…Soul mix γιά…
    …ΑΑΑλάνια μόνο:

    (Κομπρενε…βού ἤ νά τό…
    …σπά;)

    Μου αρέσει!

   2. περιχαρης για τη δημιουργικη γνωριμια ΑΑΑντε δυο συμουλες να σε δωκω που σε ελυπηθην

    ένα το κρατουμενο:
    μην ψηφίζουτε πολυ ελλας ελλας αντωνης σαμαρας

    δυο το λοιπον
    μην κοιταζουσαστε εν τω καθρεφτιω καθως συνομιλείτε γιατι προκυπτουν εσφαλμενες απαντησεις

    αυτα και καλή κεφτερια απο τη σκλαβια της επαρσοκαλαμοστενοεγκεφαλιασης μετα σεβαστικου μου χαιρετισμου 🙂

    Μου αρέσει!

 7. Αυτός ο λαός έχει γίνει χειρότερος απο τα βόδια, είναι άξιος της πορείας του προς την καταστροφή, δεν δικαιούται σωτηρίας, εξακολουθεί να πιστευει στους «δημοσιογράφους» και στα Μ.Μ.Παραπληροφόρησης. Ιστορικά οι λαοί χωρίς Ιστορική και Εθνική μνήμη χάνονται, ήρθε η ώρα για το λαό της Ελλάδας, Καληνύκτα ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨ (;).Καληνύκτα Ελλάδα.

  Μου αρέσει!

 8. Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ψυχιατρείο των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης που συναντήθηκε με τον έγκλειστο για οικονομικά εγκλήματα επιχειρηματία κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο κ. Κουράκης όμως δεν ήταν ο μοναδικός βουλευτής που συνάντησε τον κρατούμενο. Τα μισά μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Σωφρονιστικού Κώδικα τον συνάντησαν, κατά την επίσκεψή τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Επικεφαλής ήταν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Κουτσούμπας και μαζί του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Βασιλική Κατριβάνου και κ. Στάθης Παναγούλης.

  Μου αρέσει!

  1. Εσυ BRIZOLAKO να προσεχεις, γιατι εισε απο τα αγκαθια, που καποια τετραποδα με μεγαλα αφτια, τα βρισκουν νοστιμοτατα.!

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.