Πανικόβλητος ο Γιλμάζ αναφέρει : Παρητήθηκαν 47 πιλότοι Τούρκικων μαχητικών σε 24ήμέρες

5583552_48125857_66440_zΠανικόβλητος ο Υπουργός Αμύνης της Τουρκίας σε αναφορά τους προς το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας αναφέρει την τρομακτική αφαίμαξη της Τουρκικής Πολεmικής Αεροπορίας » Ισμέτ Γιλμάζ : Μέσα σε 24 μέρες παραιτήθηκαν 47 πιλότοι ….

Ο υπουργός Γιλμάζ σε δήλωση του σχετικά με τις παραιτήσεις των…

πιλότων των Τ.Ε.Δ. είπε πως ¨Από τις αρχές του 2014, έχουν υποβάλλει την παραίτηση τους 47 πιλότοι¨. σύμφωνα με τα TourkikaNea.gr (Haberler.com 24/1/2014)

Ο Γιλμάζ ανακοίνωσε πως το 2010 παραιτήθηκαν 147 πιλότοι, το 2011 149, το 2012 174 και το 2013 214 πιλότοι, και ανέφερε πως ¨ο λόγος για τις τόσες πολλές παραιτήσεις σχετίζεται με την μείωση στα 10 χρόνια του υποχρεωτικού χρόνου υπηρεσίας¨ ismet_yilmazαν και οι Στρατιωτικοί Αναλυτές της Δύσης εκτιμούν οτι το πρόβλημα ειναι οικονομικό και όχι μόνο !

Τούρκοι χειριστές αναχωρούν για τις Χώρες του κόλπου όπου πληρώνονται αδρά και δεν κινδυνεύουν καθημερινά σε πτήσεις στα Σύνορα Ιράκ και Συρίας !

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

9 σκέψεις σχετικά με το “Πανικόβλητος ο Γιλμάζ αναφέρει : Παρητήθηκαν 47 πιλότοι Τούρκικων μαχητικών σε 24ήμέρες

  1. Στην Κύπρο το 1974 οι κύπριοι συνέλαβαν»τούρκους πιλότους» από μαχητικά με τουρκικά διακριτικά που κετέρριψαν ,έφεραν μεταφραστές και διαπίστωσαν ότι οι «τούρκοι» πιλότοι δεν ήξεραν λέξη τουρκικά. Ο ένας πιλότος μάλιστα ήταν μαύρος .Ο άγγλος υπουργός εξωτερικών σαν γνήσια πουτάνα απείλησε με κατάληψη όλου του νησιού άμα μαθευόταν.Και φυσικά για μια ακόμη φορά οι γραικοί πολιτικλάντηδες υπέκυψαν στους εκβιασμούς των δυτικών κατσαπλιάδων.

   Μου αρέσει!

 1. Ούτε στην Ελλάδα που το καθεστώς κάνει ό,τι μπορεί για να τους διώξει δεν φεύγουν έτσι!
  Καλά κάνουν!
  Άμα θέλει ο γιλμάζ να κάνει παραβιάσεις πάνω από την Ελλάδα να πάρει τον ερντογάν να καβαλήσουν από ένα παρά πέντε και να τις κάνουν μόνοι τους.
  Αι σιχτήρ πια.
  Μου αρέσει που παίρνουν και παίρνουν εξοπλισμούς και στο τέλος δεν θα υπάρχουν χειριστές για να τους χρησιμοποιήσουν… χα…χα…χα… είναι απίστευτο!

  Μου αρέσει!

  1. NΟΜΊΖΩ ότι το «πρόβλημα» είναι μόνο των Τούρκων πιλότων ,που βλέπουν μόνο δέκα χρόνια υπηρεσίας!-Κατά τα άλλα η Τουρκική αεροπορεία θα αποκτήσει πολλά «ανταλλακτικά»,μπορεί όχι ΑΑ ποιότητας, αλλά ανταλλακτικά!…ΓΙΆ ΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΟ ΛΙΓΆΚΙ!

   Μου αρέσει!

 2. Δεν νομίζω πως θα θέλαν να συμμετάσχουν σε ένα target ritch enviroment πάνω απο το Αγαίο με τους δικούς μας τους τρελλούς απο πίσω, σε κάτι ξαφνικό. Αν και δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος. Η Τουρκία διαλύεται και δεν εμπιστεύονται το όπλο τους. Θα ξαναγυρίσουν το 2023 που θα έχουν το τουρκικό στέλθ. 🙂

  Μου αρέσει!

 3. Ενδιαφέροντα, τα όσα διαβάζουμε.

  Όμως ας μην προσπερνούμε αβασάνιστα, το ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ προσωπείο,

  του εικονιζόμενου κυρίου, με την πολιτική περιβολή.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

 4. Με αυτα που επαθαν απο τους Αετους μας στο Αιγαιο…
  τι ηθελες να κανουν;
  Και που καρνταση…
  να ειχαν οι πιλοτοι μας ελευθερες … κινησεις και εντολες…
  απο Ελληνες ηγετες!
  Δεν θα ειχατε τελικα …. αεροπορια….
  Ας οψεται ο μαλακας ο λαος εδω….
  ας οψεται η καταραμενη γενια….
  Που ανεβαζει και ανεχεται γεννιτσαρους….
  Γεννιτσαροι που επαιξαν με την Αμυνα μας…..
  Ασε που προχθες η… Ντορα …
  σε εκπομπη … με εφτιαξε εντελως….
  για τις αναχαιτισεις….!!!!!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.