Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Ποιοί θέλουν να θεσμοθετήσουν τις δολοφονίες προσφύγων και το εμπόριο ανθρώπων με αφορμή το έγκλημα των δουλεμπόρων στο Φαρμακονήσι.

islam slaveryΔιαβάστε τι είχε αποκαλύψει το Ολυμπία:  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η HUMAN RIGHTS WATCH του Σόρος, χρηματοδοτείται από Καταριανό χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!

Μετά τις τελευταίες μαρτυρίες των διασωθέντων που αποκαλύπτουν περίτρανα το δολοφονικό σχέδιο των δουλεμπόρων, αποκτά μεγάλη σημασία το ερώτημα. Ειδικά με την εμπλοκή οργανώσεων με αδιαφανείς πηγές χρηματοδότησης, δημοσιογράφων που είχαν πρωταγωνιστήσει στην καλλιέργεια ρατσιστικού μίσους με το άθλιο ψεύδος του «σκισμένου κορανιού» κλπ.

Ποιοί ήταν αυτοί που σιωπούσαν στις χιλιάδες δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών κατα την μεταφορά ή και μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα από συμμορίες δουλεμπόρων; Ποιοί είναι αυτοί που σιωπούν στην εκμετάλλευση «δούλων» από εθνικούς εργολάβους και «πρασινοαναπτυγμένους» τύπου Μανωλάδας και τώρα «θυμήθηκαν» το Φαρμακονήσι;

Ποιοί είναι αυτοί που αντί να απαιτήσουν θεσμική υποδοχή των προσφύγων μέσω των πρεσβειών, προσπαθούν να νομιμοποιήσουν το άθλιο δουλεμπόριο με τα δισεκατομμύρια εσόδων;

Προφανώς κάποιοι με πολύ συγκεκριμένο κίνητρο. Το χρήμα. Είναι αδιανόητο να ακούς βουλευτές που με πρόσχημα τον ανθρωπισμό προτείνουν να «διαφημιστεί» αυτή η άθλια τουρκική φάμπρικα, ωστε να αυξηθεί η πελατεία της φρίκης. Αντί να κόψουν το κεφάλι του θηρίου, οργανώνοντας τμήματα στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό ώστε οι άμαχοι πρόσφυγες να προσέρχονται και να αιτούνται άμεσα άσυλο.

Μάλλον οι ίδιοι που έχουν μοιράσει μέσω ντόπιων συμμοριών, αφειδώς «άσυλα» σε ισλαμοφασίστες δολοφόνους, βαπτίζοντας τους όλους «Αφγανούς» και «ανήλικους». Εάν το κράτος φερθεί σοβαρά και ανθρωπιστικά, ως οφείλει ένα κράτος που εκπροσωπεί τις αρχές του Ελληνισμού, όλα αυτά τα καθάρματα θα μείνουν άνεργα.

Όσο για την διεθνή αμνηστεία που ελέγχεται για μαύρο χρήμα από χρηματοδότες της Αλ Κάιντα, όχι μόνον δεν θα έπρεπε να αρθρώνει λόγο αλλά αντίθετα θα έπρεπε να ελεγχθεί αυτή, η HRW και όσοι συνεργάζονται μαζί τους για την προέλευση των χρημάτων τους.

15 σκέψεις σχετικά με το “Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Ποιοί θέλουν να θεσμοθετήσουν τις δολοφονίες προσφύγων και το εμπόριο ανθρώπων με αφορμή το έγκλημα των δουλεμπόρων στο Φαρμακονήσι.

  1. με πρόλαβες..

   είδες τι ωραία που σου σερβίρουν το ‘ένα’ κάνοντάς σε να κοιτάς το ‘άλλο’;;

   «Αντί να κόψουν το κεφάλι του θηρίου, οργανώνοντας τμήματα στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό ώστε οι άμαχοι πρόσφυγες να προσέρχονται και να αιτούνται άμεσα άσυλο

   Μου αρέσει!

   1. Οταν κάποιος εκπροσωπεί συμφέροντα,τοτε ολα παρουσιάζονται,οπως τα συμφέροντα θέλουν.
    Το θέμα ειναι αυτοι που διαβάζουν,τι κάνουν.

    Μου αρέσει!

 1. Φαρμακονήσι: απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!…

  Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

  Δημοσιεύθηκε στα blogs 26 / Ιανουαρίου / 2014

  Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εχέφρονες Έλληνες, Ελληνίδες και μαζί Ελληνόπουλα που δεν λυπήθηκαν για τους λαθρομετανάστες (κυρίως γυναικόπαιδα) μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι.
  Καθώς παίρνει ήδη «περίεργες» διαστάσεις το θέμα με την προσπάθεια της ρυμούλκησης του σκάφους τους από το Λ/Σ και την βύθισή του, φέρνω στην δημοσιότητα και πάλι το παρακάτω άρθρο μου που είχαν δημοσιεύσει TAXALIA τον Μάη του 2009.
  Τότε είχαμε ζήσει κάποια επεισόδια που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις ενός μουσουλμάνου μετανάστη ότι κάποιος αστυνομικός του έσκισε σελίδες από το ιερό ΚΟΡΑΝΙ.
  Τώρα το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς αφορά θανάτους από πνιγμό και θέτει σε αμφισβήτηση το πλήρωμα του σκάφους του Λ/Σ και , γενικότερα Έλληνες ένστολους, δημιουργώντας «επικίνδυνες σπίθες» σε μια εποχή που Η Ελλάδα ΔΕΝ τις χρειάζεται…

  **************************************************

  Ο Γιώργος Πιπερόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για το «σκισμένο κοράνι» και τους λαθρομετανάστες (taxalia, Θεσσαλονίκης, Μάης 2009)

  Το «επεισόδιο» αφορά την χαρακτηριζόμενη ως απερίσκεπτη πράξη ενός αστυνομικού ο οποίος έσκισε μερικές σελίδες ενός κορανίου σύμφωνα με μια εκδοχή. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή δεν επρόκειτο για σελίδες της ιεράς βίβλου των μωαμεθανών αλλά για σελίδες όπου υπήρχαν γραμμένες προσευχές και παράγραφοι του κορανίου. Και οι εκδοχές θα μπορούσε να είναι…άπειρες!
  Τελικά μήπως το «επεισόδιο» απετέλεσε την αφορμή για επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού και, δυστυχώς, έφερε και πάλι βίαια στο προσκήνιο το γνωστό θέμα των μεταναστών – νομίμων και λαθραίων – που με περισσή αφέλεια μοιάζει να… αγνοούμε Ηγέτες, Κόμματα και Πολίτες αυτού του Κράτους.
  Το θέμα με τους απροσδιόριστου αριθμού ασιατικής καταγωγής και μουσουλμανικής πίστης λαθρομετανάστες αλλά και τους λαθρομετανάστες από άλλες χώρες που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε μεγάλους αριθμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε μικρότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (όπως και το σχετικό θέμα που αφορά στους Τούρκους λαθρεμπόρους) πιστεύω ότι κρύβει πολλές άγνωστες στην ελληνική κοινή γνώμη παραμέτρους και πτυχές.
  Ένα ελάχιστο μέρος αυτών θα ήθελα να αποκαλύψω ΞΑΝΑ σήμερα θέτοντας ένα ερώτημα, παραδέχομαι, απολύτως και εντυπωσιακά ΑΦΕΛΕΣ, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος στην ηλικία που βρίσκομαι:
  ΠΩΣ μπορεί κάποιος από τους πολλούς – είτε μισθοδοτούμενους είτε κακόπιστους ή ακόμα και ηλίθιους δήθεν προστάτες των «δήθεν» προσφύγων ( σε μιa χώρα προσφύγων και ξενιτεμένων όπως η Ελλάδα και εκατομμύρια Έλληνες όπως και εγώ που είμαι γιός Πόντιου πατέρα και Σμυρνιάς μητέρας και έφαγα την μισή μου ζωή στην ξενιτιά) – να απαντήσει στο δικό μου ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ερώτημα:
  Εφόσον, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι λαθρέμποροι μεταφορείς – διακινητές λαθρομεταναστών χρεώνουν περίπου 2000 ευρώ κατά κεφαλήν ως κόστος μεταφοράς και εγκατάλειψης στα ελληνικά παράλια των Αφγανών λαθρομεταναστών…
  Θα μας πούνε οι «καλοθελητές» ΠΟΥ τα βρήκαν αυτά τα χρήματα τα άτομα (και το πράγμα θεριεύει αριθμητικά όταν πρόκειται για οικογένειες δηλαδή 2000 ευρώ επί 3, 4, ή ακόμη και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας μας δίνουν αθροίσματα ύψους 6 ή 8 ή 10,000 ευρώ;;;!!!!)
  ΕΠΙΜΕΝΩ στο ερώτημά μου για να ξεσκεπαστούν, επί τέλους, κάποια πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θέτει σε απλά αριθμητικά μεγέθη:
  ΠΟΥ τα βρήκαν οι λαθρομετανάστες αυτά τα ποσά όταν το μέσο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ εισόδημα στο Αφγανιστάν είναι λιγότερο από – ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, φίλες και φίλοι μου – 17 (ναι, ναι, ναι, ΔΕΚΑΕΠΤΑ ) ευρώ!!!!
  (Και επειδή αποφάσισα να είμαι ρηξικέλευθος σήμερα, σημειώστε ότι το μέσο μηνιαίο εισόδημα στο Πακιστάν, χώρα από την οποία οι μετακινητές λαθρομεταναστών επίσης μας φέρνουν πολλά άτομα, είναι περίπου 30, ναι, ναι, ναι ΤΡΙΑΝΤΑ ευρώ!!!)
  Για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα χρειαζόταν να εργαστούν;
  Και εάν το δείτε πρακτικά μάλιστα, ΕΑΝ έμεναν στη χώρα τους θα ανήκαν ΣΙΓΟΥΡΑ στις μεσαίες κοινωνικό-οικονομικές τάξεις των ευπόρων…
  Οπότε, μεταξύ μας, να κάνω ακόμη ΔΥΟ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, ίσως και ανόητα για πανεπιστημιακό δάσκαλο ερωτήματα:
  α/ τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν τις κατέστρεψαν τα συμμαχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ ή προτίμησαν να ΜΗΝ ασχοληθούν με αυτήν την παράμετρο της τραγικής πραγματικότητας που, πέρα από τους Ταλιμπάν και τον Μπιν Λάντεν, αναδεικνύει το Αφγανιστάν σε πρώτη παγκοσμίως παραγωγό χώρα ΟΠΙΟΥ;

  Και,

  β/ Εάν αυτοί οι χιλιάδες νεαροί μουσουλμάνοι, νόμιμοι και λαθραίοι μετανάστες, που μπορούν να διαδηλώνουν και να καταστρέφουν το Κέντρο ης Αθήνας με «ΑΦΟΡΜΗ» το ελεγχόμενα «περίεργο επεισόδιο» με τον ομόθρησκό τους και τις σελίδες προσευχών αποφασίσουν να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, σκεφθείτε ποιος και πώς θα τους…αναχαιτίσει;

  Μου αρέσει!

  1. Αξιότιμε κ. Πιπερόπουλε

   Κατάγομαι απο την Θράκη και τα ερωτήματα που θέτετε εμμέσως έχουν τεθεί πολλά χρόνια πριν από, ελαχίστου αριθμού, δημόσια πρόσωπα που φέραν ακατέργαστο τον χαρακτηρισμό του πατριώτη στο ήθος και τις πράξεις τους όπως και από απλούς πολίτες σαν του λόγου μου.
   Εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια οι μουσουλμάνοι εξοπλίζονται μέσω διπλωματικών αποστολών (αφου δεν ελέγχονται τα αυτοκίνητα του προξενείου) και χρηματοδοτούνται αφειδώς για την αγορά οικοπέδων, αγροτεμαχίων, καταστημάτων κ.α. .Εδω και 30 τουλάχιστον χρόνια μετακινούνται απο Τουρκία σε Ελλάδα χωρίς βίζα, πολλοί δε εξ αυτών, διαμένοντας τουρκία και ψηφίζοντας Ελλάδα. Για αυτό ποτέ τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού δεν συμπίπτουν με τα αποτελέσματα των εκλογών.
   Εδω και 30 συναπτά έτη λοιπόν συμβαίνουν πολλά για τα οποία ουδείς, με εξαιρεσεις τους προαναφερθέντες, ουτε καν οι πνευματικές κεφαλές αυτού του τόπου που με παρρησία υποστηρίζουν αλλων ειδών ‘ανθρώπινα’ δικαιώματα δεν διερωτήθηκαν τι μέλλει γεννέσθαι…
   Αν λοιπόν ευλόγως αναρρωτηθεί κάποιος ποιά κυκλώματα διακινούν αυτα τα δύστυχα μεταναστευτικά πλήθη, γιατί να σταματήσει η σκέψη του μονο στους τουρκικης καταγωγής κεφαλοεισπράκτορες, και όχι ακόμα στα δικά μας χώματα τους υποθετικά ελληνικής καταγωγής πολιτικά αναθρεμένους και μοσχαροαναθρεμένους αξιωματούχους μας
   Εχετε αναλογιστεί μήπως πίσω απο τα κυκλώματα βρίσκονται μέχρι και βουλευτές της ελληνικής βουλής?
   Όταν κοιτάζαμε τα κυκλώματα με τα φρουτάκια, βρεθήκαμε προ εκπλήξεων όταν ακούγαμε για βουλευτές!
   Θα μπορούσα να πω αρκετά για αυτό το θέμα με όσα είχα ανακαλύψει απο το τουρκικο προξενείο αλλα το θέμα είναι πιο σοβαρό!!!!
   Έχει να κάνει με το εμφραγμα της ελληνικής κοινωνίας!!
   Πως συντηρούνται όλοι αυτοί οι ‘μαχητές’ της ελευθερίας της αραβικής άνοιξης που διέφυγαν και νοσηλεύτηκαν στην Ελλάδα αλλά ακόμα παραμένουν εδω ?
   Όλοι αυτοί που στηρίζουν π.χ. τον κ. Τσιπρα, έχουν αναρρωτηθεί πόσο σθεναρά και για ποιούς λόγους υποστηρίζει τους μουσουλμάνους και κάθε λογής μετανάστη με καταγωγή εξ ανατολών κατα κύριο λόγο? Για εξέφρασε τα παράπονα του στον άρειο πάγο για την οργάνωνωση τούρκων δυτικής θράκης, κάτι που είναι απλά ακόμα ενα φυτιλι στην βόμβα!!!
   Πριν λοιπόν σκεφθούμε όλες τις συνέπειες όλης αυτής της χρόνιας αδιαφορίας, ίσως καλό θα ήταν να σκεφτούμε και τους δημιουργούς αυτής της κατάστασης γιατι … τρόπο ίσως βρούμε να τους αναχαιτίσουμε, αλλά αν δεν ξηλώσουμε το βρώμικο σπόρο που φέρει ελληνικό όνομα, αυτά θα γίνουν τρις χειρότερα….

   Μου αρέσει!

   1. Καμία χώρα δεν γίνεται πιόνι τους αν δεν κυλιέται μέσα στη δυσωδία και στη διαφθορά.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πίσω από αυτήν την ΑΣΥΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ κατάσταση στη Θράκη μας υπάρχουν ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ «έλληνες» βουλευτές και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα

    Οι τούρκοι αυτά τα κόλπα τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ – ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΣΙΜΠΕΛ ΕΝΤΜΟΝΤΣ;
    h-p://averoph.wordpress.com/2014/01/02/%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B9/

    Μου αρέσει!

   2. Φαιη με παρακολοθούσαν 2 χρόνια για πράγματα που είδα!! Και ξέρουν πολύ καλά ότι τα είπα!!
    Αλλά απο εκεί και μετά … απλα παρακολουθώ και εγω την συνέχεια

    Μου αρέσει!

   3. Ευχαριστω αλλα η ουσία θα ηταν αν προσεχαν αυτοί! Δωσαμε ονοματα ποσα υπηρεσιες αλλα δεν κουνηθηκε φυλλο.. Ισα ισα αποστρατευσαν κόσμο.. Τα πιο χοντρά ξεκίνησαν οταν .. εφυγε απο τη μεση ο τουρκος βουλευτης .. Μεσα στο παιχνιδι υπαρχουν και δικοι μας που τρωνε πολλα!!

    Μου αρέσει!

 2. Σωστό είναι το άρθρο.
  Οι άθλιοι, που …σκούζουν σήμερα για δήθεν αβελτηρία του Λιμενικού, είναι, κατά κύριο λόγο και μόνον αυτοί, οι ηθικοί αυτουργοί της θυσίας ανθρώπινων ψυχών στο Φαρμακονήσι και αλλού, παλαιώτερα.

  Υπάρχουν μυστικές προσκλήσεις με υποσχέσεις, εικάζω, ότι το ταξίδι θα είναι ασφαλές, αλλοιώς δεν θα ξεκινούσαν τόσες χιλιάδες δυστυχισμένων κι άκληρων για τη …γη της Επαγγελίας, μια γη όπου οι ίδιοι οι κάτοικοί της πεινούν και πένονται.
  Αλλά δεν πρέπει να είναι μόνον το φθηνό εργατικό δυναμικό. Πρέπει να κρύβονται και γεωπολιτικές «ορέξεις» γειτόνων, που μελετούν και σχεδιάζουν δεκαετίες τώρα πώς θα αρπάξουν μερικά νησια.
  Επίσης, πρέπει να κρύβεται και η πλέον ανόσια πρόθεση επιβολής στην Πατρίδα μας ενός άτυπου αλλά πολυάριθμου στρατού, με αλλότρια καθήκοντα.
  Αλλοιώς, πώς να εξηγήσει κανείς τον… κοπετό του κτήνους που έχασε, δήθεν, γυναίκα και παιδιά και κεραυνοβολούσε τους λιμενικούς μας; Κι αυτοί που διέδωσαν τη φωτογραφία της απάτης;

  Βρισκόμαστε στο κέντρο άνομων επιδιώξεων και σχεδιασμών, απειλητικών για τη γη μας, το λαό μας, τις ζωές μας, τις περιουσίες μας.
  Ας μην τείνουμε, λοιπόν, ευήκοον ούς στους ψυχοπονιάρηδες υπερασπιστές μιας εισαγόμενης ψευδο-κακομοιριάς, αλλά και ψευδοστήριξης των λάθρο αφού είναι οι πρώτοι που τους εκμεταλλεύονται.

  Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να παράσχουμε στους λάθρο είναι να τους «αναγνωρίσουμε» πάση θυσία για να ξεχωρίσουμε την…’ηρα από το στάρι και στη συνέχεια να υποχρεώσουμε τις πρεσβείες τους να επιληφθούν της επιστροφής τους οίκαδε.
  Κι αν χρειαζόμαστε όντως ξένα εργατικά χέρια, να συναφθούν διακρατικές συμφωνίες ώστε να είναι ελεγχόμενη η ροή τους εδώ.
  Προσωπικά, πιστεύω πως οι άνεργοί μας θα μπορούσαν κάλλιστα να ασχοληθούν με την αγροτική ζωή, αλλά και με τις ανάγκες, γενικώτερα, της ζωής μας.
  Δεν θα ξεχάσω ποτέ κατά τα ταξείδια μου στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ πώς μετέφεραν τα σχολιαρόπαιδά τους στα χωράφια και τα μάθαιναν
  να σπέρνουν, να μαζεύουν τις σοδειές, να τις τακτοποιούν σε καφάσια και να τα φορτώνουν.
  Χάρμα ιδέσθαι ήταν οι χιλιάδες τα παιδιά με τα πολύχρωμα ρουχαλάκια τους και τις αγγελικές φωνούλες τους να τρυγούν κλπ.

  Το θέμα των λάθρο πρέπει να κλείσει οριστικά και σύντομα μάλιστα.
  Κι οι δουλέμποροι θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Οι…ψευτομαγκιές τους μπορεί να γέμισαν τις τσέπες τους με ευρά, τη χώρα όμως τη γέμισαν με γεράκους βασανισμένους και κρεουργημένους, καθώς και με 1,5 εκατομμύριο ανέργους,.

  Μου αρέσει!

  1. Μετά λύπης μου αγαπητέ φίλε θα σου πω ότι αυτό το θέμα δεν πρόκειταν κλείσει καθόλου αλλά θα συνεχίσει να απλώνεται και να διογκώνεται. Ξέρεις τους πεινασμένους εύκολα τους καθοδηγείς αν τους υποσχεθείς φαγητό! Και τους κατεχόμενους εύκολα τους απειλείς ότι αν δεν καθήσουν ήσυχα τους περιμένουν πολλά!!
   Δεν είναι σημερινή η κατάσταση, ουτε καν χθεσινή!! Πάει πολλά χρόνια πίσω όταν δεν τηρήθηκε καν με την συνθήκη της Λωζάνης η συνθήκη για την αλλαγή πληθυσμών ανάμεσα στις δύο χώρες.
   Αφήνουμε μαγιά, γιατί θα είναι χρήσιμη!! Αλλωστε όταν η γειτονική μας χώρα έχει προβλήματα.. τι κάνει? Εξάγει κρίση, και ο ερντογαν αυτή τη στιγμή είναι πολυ πιεσμένος για να μη διοχετεύσει αυτή την πίεση αλλού !!
   Και φυσικά δεν τολμώ να σκεφτώ πως τα παλικάρια μας με το φραπέ στο χέρι θα αντιμεωπίσουν αυτούς που σκοτώνουν ακόμα και με τα κουζινομάχαιρα….

   Καληνύχτα μας!!

   Μου αρέσει!

 3. Ενα πολυ ευστοχο ερωτημα μεσα στο αρθρο αυτο. Ευγε αρθρογραφε. Να βαλουν μερικοι να δουλεψει το ρημαδι.
  Ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος, πολιτικα υπευθυνος, νομικα δωσιλογος;;

  Μηπως αυτος που προωθει και διαφημιζει ανα την υφηλιο σε καθε απορο/δολιο/παραμυθιασμενο/δουλο/πρακτορα, ελατε στην Ελλαδα θα φατε καλα θα εχετε προσβαση σε υποδομες και επιδοματα στην διαθεση σας, που για αυτους ειναι παραδεισος εστω και στα δικα μας χαλια, και θα μπορειτε να βρειτε εργασια μεσω Ελλαδος και στην υπολοιπη ευρ(ο)πη.

  Ποιος παροτρυνει για τους λαθροεισβολεις να καταφθασουν εδω και να χοντραίνει το παρεμποριο και η εκμεταλλευση τους;;

  Μηπως;;
  ΜΚΟ/τσιριζα/ΠακιστανικοΣοσιαλ(η)στικοΚομματιδιο/ΝΟΥΔΟΥ/ανταρCIA/οικΩλογοι κοκκινοι. (για τους ΑνΕλλ ακομα παιζεται που θα το πανε).
  Τωρα μην ξεχασετε να τους δωσετε την ψηφο σας.

  Υ.Γ. Ελπιζω να εχετε ενημερωθει πως τα δανεια που εχουν παρει(!!), ναι τους εχουν δωσει και δανεια, οι λαθροεισβολεις, και δεν μπορουν να πληρωνουν το μηνιατικο πανε κανουν μαι υπευθυνη δηλωση με καποιον να το επιβεβαιωνει μπροστα σε εδρανα για αστικο δικαιο και μετα τι γινεται λετε;; Τσουπ…..το χρεωνουν στο δημοσιο…..σε εσενα και σε εμενα.
  Οι μαλακες τι υποθεσεις. ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕ

  Μου αρέσει!

 4. Προς τον σεβαστό -και το εννοώ- καθ. Πιπερόπουλο, τον ευστοχο αρθρογραφο και προς στους λοιπούς αγαπητους σχολιαστες…
  Εχω βαρεθει να ακουω περι «λαθών» και «ηλιθιοτητων» πολιτικών ανδρών.
  Ουδεις εξ αυτων ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ επικληση «σφαλματος» ή «συγχυσης»…

  Τα μεγεθη εισοδημάτων και δαπανών (στο Αφγανισταν και Πακισταν) που ανέφερε ο αξιότιμος καθηγητης -στο μετρο που ειναι ουσιαστικώς σωστα- αποτελουν απο μόνα τους κινητρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ -με την στενοτατη εννοια- μεταναστευσης:
  Κάθε μέρα εργασίας -ή παρανομίας- στην Ελλλαδα προσφέρει εισοδημα ενός ή περισσοτέρων μηνων -ή ετων- στην πατριδα τους.
  Για φανταστητε… με μηνιαίο Ελληνικο εισοδημα 500 Ευρω, να ανακαλυπταμε ενα αλλο Κράτος που να τα πλήρωνε πολλαπλασια.. ως «μεροκαματο» !!
  Πόσο δε μάλλον αν υπηρχαν και «Γραφεια Ταξιδίων» που να οργάνωναν τα… «διαδικαστικα» !!!
  Σε ερωτηση μου σε (λαθρο-;;;) μεταναστες
  «γιατι προτιμησαν την Ελλαδα και οχι καποιο αλλο Ευρωπαϊκο μέρος πλουσιότερο;;»
  ….η απάντηση ηταν ΜΙΑ :
  Μονον στη Ελλαδα δεν ελέγχονται και αφηνονται να εργαζονται πανταχου

  Να υπενθυμισω επισης το εξης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ :

  Δόγμα Οζαλ: Διάλυση της Εθνολογικής και Κοινωνικής μας συνοχής.
  Posted on Ιανουαρίου 19, 2010
  Του Θεόδωρου Κατσανέβα
  Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι :
  «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».
  Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις….

  Και ερωτω : Τι δεν καταλαβαινετε για το «ποιόν» των πολιτικών μας;;; …διοτι οι Τουρκοι «ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ» και με την (συνενοχή) ανοχη των Ευρωπαίων !!!! …και μάλιστα ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣΜΑ και ΑΝΟΙΚΤΑ !!

  Απο πότε και γιατι «τα συνορα της Ελλαδας ειναι πολυ μεγάλα και δυσκολα να φυλακτουν» ;; (μετα 2-3 «Αγορές του Αιώνα»)
  Απο πότε και γιατι «το Λιμενικο Σώμα φυλαει… συνορα;;; … και οχι λιμανια;;;
  Απο πότε και γιατι «εχουμε αναγκη της FRONTEX (και τις οιδε ποιου αλλου…) για τη «φυλαξη» των συνόρων μας;;(βλεπε γραφειοκρατικη διαδικασία απλης καταγραφής λαθρο-εισερχομένων, πριν να τους μπαρκάρουν στα τραινα-εξπρές για την Πλατεία Ομονοίας !!).

  Επιλογιζοντας
  Τι στοιχειωθετει επι ΔΙΚΑΙΩ την «Εσχάτη Προδοσία» ;; …αν οχι η Θουκιδιδειος ρήση :
  «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…» – Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

  Μηπως το Παιδευτικο μας συστημα παραγει ΕΦΙΑΛΤΕΣ ;; (ρητορικη ερώτηση)
  Ποιός ο σκοπός των πολυάριθμων Αλλοδαπων Μορφωτικών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα;; (επισης ρητορικη ερωτηση).
  Ποιοι οι «μηχανισμοι» αναδειξης «Ηγετων» της Ελλαδας και ποια τα κοινα χαρακτηριστικά τους;;; (τριτη ρητορικη ερώτηση !! )

  Μου αρέσει!

 5. Αυτοί που δεν μιλούν καθόλου για την αιτία του κακού(Ο.Η.Ε.,»Ανθρωπιστικές Οργανώσεις,ΜΜΕ,Χώρες που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ή κερδίζουν από το σύγχρονο δουλεμπόριο οπως Μ.Δυνάμεις,Τουρκία,Ελλάδα,εμιράτα κ,λ,π.!)!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.