ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

pakistanos parosΌλοι ξαφνικά ανακάλυψαν τους πρόσφυγες, μετά το πρόσφατο συμβάν στο Φαρμακονήσι. Τόσα χρόνια, ούτε ένα δάκρυ δεν είχε χυθεί για τους χιλιάδες επιβεβαιωμένους νεκρούς ΑΜΑΧΟΥΣ πρόσφυγες. Αλλά κυρίως, ούτε μία κραυγή κατά των δολοφόνων. Αντίθετα, όλο το φαύλο σύστημα περιμένει με αγωνία μία ρατσιστική σφαλιάρα για να ξεσπάσει σε «αλλαλαγμούς». Για τους κατά συρροήν δολοφόνους – εχθρούς της ανθρωπότητας, ούτε κουβέντα.

Ας τους δώσουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά την ταυτότητα των δολοφόνων.

Το εικονιζόμενο κτήνος είναι ένα από τους χιλιάδες μάχιμους ισλαμιστές που έχουν πάρει παρανόμως άσυλο στην χώρα μας, στερώντας το από ένα παιδί ή μία μάνα της Συρίας, του Ιράκ ή του Αφγανιστάν που αφήνονται στα δολοφονικά χέρια των δουλεμπόρων. Δεν το πήρε βέβαια μόνος του, κάποιοι του το έδωσαν.

Οι ίδιοι που έδωσαν άσυλο στον ισλαμιστή δολοφόνο* του Θανάση Λαζανά, που μάλιστα τον φυγάδευσαν. Όπως επιχείρησαν να φυγαδεύσουν και τον εικονιζόμενο «ευσεβή» δολοφόνο.

20130505-204743.jpgΑυτοί που έδωσαν το άσυλο και ακόμα κανείς δεν τους αναζήτησε, είναι μέλη μίας οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που κερδίζει δισεκατομμύρια από το δουλεμπόριο, την εκμετάλλευση μεταναστών και τις δολοφονίες προσφύγων. Συνεργάζονται με ισλαμοφασιστικές οργανώσεις οι οποίες αναλαμβάνουν τον ρόλο του εισαγωγέα – δεσμοφύλακα εντός Ελληνικού εδάφους. Όπως έχουμε δει άπειρες φορές και στην περίπτωση της Μανωλάδας. Οι «σκληροί» γίνονται δεσμοφύλακες, οι «αδύναμοι» δούλοι ή απαχθέντες για λύτρα. Η οργάνωση βλέπετε, επιλέγει τα θύματα από την στιγμή που τους προσεγγίζει από τον τόπο καταγωγής τους. Γνωρίζουν εάν έχουν οικογένεια που θα μπορούσε να πληρώσει λύτρα και αφού το θύμα φτάνει στην Ελλάδα από την ιδια την οργάνωση, γίνεται η απαγωγή.

Σε όλο αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, οι ευκολότεροι να εντοπιστούν είναι οι ελληνόφωνοι συνεργοί. Αυτοί που εγγυόνται ότι οι «πελάτες» της συγκεκριμένης συμμορίας θα πάρουν παράνομο άσυλο – εξπρές.

Σε κάθε τέτοιο άσυλο, αντιστοιχεί ένα νεκρό παιδί, γέροντας, μάνα. Αυτοί βλέπετε έχουν πραγματικά ανάγκη του ασύλου, δεν προσφέρουν όμως τίποτα στο κύκλωμα. Ούτε σε φυτεία μπορούν να δουλέψουν, ούτε ναρκωτικά να πουλήσουν, ούτε να φροντίζουν κήπους σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ουτε βεβαίως να κάνουν τον δεσμοφύλακα, τον φονιά ή τον πράκτορα.

Και όμως σήμερα, ούτε ένας από τους ελληνόφωνους του κυκλώματος που είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι προσφύγων δεν έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Ποιός είναι αυτός που υπέγραψε και βάφτισε έναν τριαντάχρονο ισλαμιστή ως «ανήλικο πρόσφυγα»;

Ποιός είναι ο δικαστής που δέχθηκε ότι ο ρατσιστής δολοφόνος του Λαζανά ήταν «Αφγανός και ανήλικος» με αποτέλεσμα να τον φυγαδεύσει;

Ποιοί είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που φαντάζονται συμβάντα τύπου «σκισμένο κοράνι» με σκοπό να φυγαδεύσουν επικίνδυνους συμμορίτες;

Ποιοί είναι αυτοί οι «ευαίσθητοι» που σιωπούν σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, εντός του λίκνου του ανθρωπισμού;

Δυστυχώς ο τζίρος αυτού του κυκλώματος είναι τεράστιος. Ικανός να αγοράσει λειτουργούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ.

Και ο «Πακιστανός της Πάρου» δικάζεται μόνος του, χωρίς να έχουν εντοπιστεί αυτοί που του έδωσαν το άσυλο και αυτοί που προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν αποκρύπτοντας το γεγονός την ώρα που η Μυρτώ ψυχορραγούσε. Ακόμα και ο ξενοδόχος που τον υπεθαλπτε είναι ελεύθερος και η μονάδα του ανοιχτή.

Όσοι λειτουργοί λοιπόν δεν βουτάνε το χέρι τους στο ματωμένο χρήμα, οφείλουν να ενεργοποιηθούν άμεσα για να λάβει τέλος ο εφιάλτης. Να ανοίξει η Ελλάδα την αγκαλιά της στους πραγματικούς πρόσφυγες και όχι στους σφαγείς τους. Να εξαρθρωθεί όλο το κύκλωμα, να συλληφθεί κάθε μάχιμος που κυκλοφορεί παράνομα στην χώρα και τα κέντρα φιλοξενίας να μετατραπούν σε πραγματικά κέντρα φιλοξενίας προσφυγικών οικογενειών. Με κέντρα υποδοχής στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό. Είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε ως υποτιθέμενοι κληρονόμοι του Ελληνισμού.

Διότι οι Έλληνες ξέρουμε από προσφυγιά, όπως ξέρουμε και από ισλαμοφασισμό. Μόνον οι γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής και του Ελλαδικού χώρου νιώσαμε την δουλεία στο πετσί μας από τους «οθωμανούς ευεργέτες». Είναι ύβρις να ανεχόμαστε σύγχρονους ιούδες να αναβιώνουν τον εφιάλτη στην πατρίδα μας.

*Ο Θανάσης Λαζανάς έπεσε θύμα φανατικού ισλαμιστή, επειδή είχε σκύλο. Οι ισλαμιστές θεωρούν τον σκύλο «μιαρό» και ζητούν ακόμα και την απαγόρευση του. Ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας και ο Θανάσης κατάφερε να αποκρούσει αρκετές μαχαιριές από τους τρεις, πριν δεχθεί την «επαγγελματική» όπως την χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής.

105 σκέψεις σχετικά με το “ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

 1. Κρίμα είναι που φτάσαμε να χρειάζονται τέτοια άρθρα. Κρίμα ναι, αλλά όχι άδικο. Γιατί τραβήξαμε πολλά, τραβάμε και τώρα πολλά και υποψιάζομαι ότι το μέλλον θα είναι ακόμη πιο ζοφερό εξαιτίας των απολίτιστων κι απάνθρωπων, ανεπιθύμητων στην πλειονότητα των Ελλήνων, αλλοδαπών κάθε καρυδιάς καρύδι.

  Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση που επιβάλλεται να αναρτώνται τέτοια άρθρα συχνά, για να ξέρουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτά που πρέπει να ξέρουν.

  Μου αρέσει!

  1. Αγαπητέ μου Dyspiste, ρίξε μια ματιά:

   Φαρμακονήσι: απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!…

   Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

   Δημοσιεύθηκε στα blogs 26 / Ιανουαρίου / 2014

   Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εχέφρονες Έλληνες, Ελληνίδες και μαζί Ελληνόπουλα που δεν λυπήθηκαν για τους λαθρομετανάστες (κυρίως γυναικόπαιδα) μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι.
   Καθώς παίρνει ήδη «περίεργες» διαστάσεις το θέμα με την προσπάθεια της ρυμούλκησης του σκάφους τους από το Λ/Σ και την βύθισή του, φέρνω στην δημοσιότητα και πάλι το παρακάτω άρθρο μου που είχαν δημοσιεύσει TAXALIA τον Μάη του 2009.
   Τότε είχαμε ζήσει κάποια επεισόδια που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις ενός μουσουλμάνου μετανάστη ότι κάποιος αστυνομικός του έσκισε σελίδες από το ιερό ΚΟΡΑΝΙ.
   Τώρα το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς αφορά θανάτους από πνιγμό και θέτει σε αμφισβήτηση το πλήρωμα του σκάφους του Λ/Σ και , γενικότερα Έλληνες ένστολους, δημιουργώντας «επικίνδυνες σπίθες» σε μια εποχή που Η Ελλάδα ΔΕΝ τις χρειάζεται…

   **************************************************

   Ο Γιώργος Πιπερόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για το «σκισμένο Κοράνι» και τους λαθρομετανάστες (taxalia, Θεσσαλονίκης, Μάης 2009)

   Το «επεισόδιο» αφορά την χαρακτηριζόμενη ως απερίσκεπτη πράξη ενός αστυνομικού ο οποίος έσκισε μερικές σελίδες ενός κορανίου σύμφωνα με μια εκδοχή. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή δεν επρόκειτο για σελίδες της ιεράς βίβλου των μωαμεθανών αλλά για σελίδες όπου υπήρχαν γραμμένες προσευχές και παράγραφοι του κορανίου. Και οι εκδοχές θα μπορούσε να είναι…άπειρες!
   Τελικά μήπως το «επεισόδιο» απετέλεσε την αφορμή για επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού και, δυστυχώς, έφερε και πάλι βίαια στο προσκήνιο το γνωστό θέμα των μεταναστών – νομίμων και λαθραίων – που με περισσή αφέλεια μοιάζει να… αγνοούμε Ηγέτες, Κόμματα και Πολίτες αυτού του Κράτους.
   Το θέμα με τους απροσδιόριστου αριθμού ασιατικής καταγωγής και μουσουλμανικής πίστης λαθρομετανάστες αλλά και τους λαθρομετανάστες από άλλες χώρες που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε μεγάλους αριθμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε μικρότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (όπως και το σχετικό θέμα που αφορά στους Τούρκους λαθρεμπόρους) πιστεύω ότι κρύβει πολλές άγνωστες στην ελληνική κοινή γνώμη παραμέτρους και πτυχές.
   Ένα ελάχιστο μέρος αυτών θα ήθελα να αποκαλύψω ΞΑΝΑ σήμερα θέτοντας ένα ερώτημα, παραδέχομαι, απολύτως και εντυπωσιακά ΑΦΕΛΕΣ, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος στην ηλικία που βρίσκομαι:
   ΠΩΣ μπορεί κάποιος από τους πολλούς – είτε μισθοδοτούμενους είτε κακόπιστους ή ακόμα και ηλίθιους δήθεν προστάτες των «δήθεν» προσφύγων ( σε μιa χώρα προσφύγων και ξενιτεμένων όπως η Ελλάδα και εκατομμύρια Έλληνες όπως και εγώ που είμαι γιός Πόντιου πατέρα και Σμυρνιάς μητέρας και έφαγα την μισή μου ζωή στην ξενιτιά) – να απαντήσει στο δικό μου ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ερώτημα:
   Εφόσον, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι λαθρέμποροι μεταφορείς – διακινητές λαθρομεταναστών χρεώνουν περίπου 2000 ευρώ κατά κεφαλήν ως κόστος μεταφοράς και εγκατάλειψης στα ελληνικά παράλια των Αφγανών λαθρομεταναστών…
   Θα μας πούνε οι «καλοθελητές» ΠΟΥ τα βρήκαν αυτά τα χρήματα τα άτομα (και το πράγμα θεριεύει αριθμητικά όταν πρόκειται για οικογένειες δηλαδή 2000 ευρώ επί 3, 4, ή ακόμη και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας μας δίνουν αθροίσματα ύψους 6 ή 8 ή 10,000 ευρώ;;;!!!!)
   ΕΠΙΜΕΝΩ στο ερώτημά μου για να ξεσκεπαστούν, επί τέλους, κάποια πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θέτει σε απλά αριθμητικά μεγέθη:
   ΠΟΥ τα βρήκαν οι λαθρομετανάστες αυτά τα ποσά όταν το μέσο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ εισόδημα στο Αφγανιστάν είναι λιγότερο από – ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, φίλες και φίλοι μου – 17 (ναι, ναι, ναι, ΔΕΚΑΕΠΤΑ ) ευρώ!!!!
   (Και επειδή αποφάσισα να είμαι ρηξικέλευθος σήμερα, σημειώστε ότι το μέσο μηνιαίο εισόδημα στο Πακιστάν, χώρα από την οποία οι μετακινητές λαθρομεταναστών επίσης μας φέρνουν πολλά άτομα, είναι περίπου 30, ναι, ναι, ναι ΤΡΙΑΝΤΑ ευρώ!!!)
   Για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα χρειαζόταν να εργαστούν;
   Και εάν το δείτε πρακτικά μάλιστα, ΕΑΝ έμεναν στη χώρα τους θα ανήκαν ΣΙΓΟΥΡΑ στις μεσαίες κοινωνικό-οικονομικές τάξεις των ευπόρων…
   Οπότε, μεταξύ μας, να κάνω ακόμη ΔΥΟ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, ίσως και ανόητα για πανεπιστημιακό δάσκαλο ερωτήματα:
   α/ τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν τις κατέστρεψαν τα συμμαχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ ή προτίμησαν να ΜΗΝ ασχοληθούν με αυτήν την παράμετρο της τραγικής πραγματικότητας που, πέρα από τους Ταλιμπάν και τον Μπιν Λάντεν, αναδεικνύει το Αφγανιστάν σε πρώτη παγκοσμίως παραγωγό χώρα ΟΠΙΟΥ;

   Και,

   β/ Εάν αυτοί οι χιλιάδες νεαροί μουσουλμάνοι, νόμιμοι και λαθραίοι μετανάστες, που μπορούν να διαδηλώνουν και να καταστρέφουν το Κέντρο ης Αθήνας με «ΑΦΟΡΜΗ» το ελεγχόμενα «περίεργο επεισόδιο» με τον ομόθρησκό τους και τις σελίδες προσευχών αποφασίσουν να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, σκεφθείτε ποιος και πώς θα τους…αναχαιτίσει;

   Μου αρέσει!

   1. Εγώ λοιπόν κ.Πιπερόπουλε σας πληροφορώ, ότι καθόλου δεν λυπήθηκα gι αυτούς στο Φαρμακονήσι, και εύχομαι να συμβαίνουν τακτικά ανάλογα περιστατικά σαν αυτό.
    Iσως τέτοια περιστατικά να συντελέσουν να καμφθεί αυτός ο χείμαρος εισδοχής των Ισλαμοφασιστών στη χώρα μας.

    Μου αρέσει!

   2. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ. ΒΡΩΜΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    Μου αρέσει!

  2. Αγαπητέ φίλε δύσπιστε, όπως και κ. Πιπερόπουλε,

   Μήπως θα ήταν καλό να αναρτηθεί και ενα εμπεριστατωμένο άρθρο για τις χιλιάδες των νεκρών της ελληνικής γενοκτονίας από τα τάγματα κατοχής του μνημονίου??
   Θλίβομαι για κάθε ανθρώπινη ψυχή που θυσιάζεται στο βωμό του συμφέροντος και πασας φύσεως άκρατου ιμπεριαλισμού αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς ίσως για κάποιους ασπόνδυλους η χώρα μας θρηνει χωρίς πόλεμο πάνω απο 5.000 θύματα!!!!
   Γιατί τόση σιωπή? Και δεν είναι μόνο αυτοί οι 5.000 αυτόχειρες αλλα παράλληλα πολλαπλάσια θύματα που έμειναν πίσω θρηνώντας το χαμό του αγαπημένου τους.
   Ως πότε λοιπόν θα ‘αγνοούμε’ ‘η αδιαφορούμε επειδικτικα σαν κοινωνία για τα θύματα αυτής της μάνας που λέγεται Ελλάδα, γιατι δυστυχώς δεν ξέρω αν μιλάμε εκ του ασφαλούς ή έχουμε και εμείς εμμεσα ή αμεσα προστεθεί σε αυτή την λίστα σαν υποψήφια θύματα, είτε λόγω εξωγενών παραγόντων είτε λόγω ψυχολογικού τέλματος!!
   Μπορεί το συγκεκριμένο σχόλιο να μην είναι εμφανώς εντος θέματος, αλλα θα προσθέσω ότι η ελληνική γενοκτονια ίσως να μην συνεχιστεί μόνο με θύματα του οικονομικού ΄΄πολέμου΄΄!!

   Μου αρέσει!

  3. Τήν απάντηση,στή παράνομη,από θαλάσσης μετανάστευση,τήν έδωσαν οι Ιταλοί…όποιο πλοιάριο προσεγγίζει ιταλικές ακτές απλά βυθίζεται….καί βέβαια οι ιταλικές αρχές δέν έχουν καμμία ευθύνη..τό έμαθε ήδη όλος ο κόσμος….καί αποφεύγουν πλέον τήν ιταλία…..ή Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι από ξηράς θαλάσσης καί αέρος,γιά τό λόγο αυτό έχουμε ήδη 3.000.000 μουσουλμάνους ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ…..

   Μου αρέσει!

 2. Tuesday, January 28, 2014
  Η Δανία ετοιμάζεται να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών

  Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχεί το «μπάτε σκύλοι κι αλέστε», αφού η χώρα έχει μετατραπεί με το «Δουβλίνο ΙΙ» σε μία ανοιχτή φυλακή ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως κυματοθραύστης για την είσοδο φονταμενταλιστών ισλαμιστών και μελών της Αλ Κάιντα στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τραγικά αποτελέσματα για την ίδια την Ελλάδα, οι βόρειες χώρες της Ευρώπης διαπιστώνοντας τους κινδύνους που ενέχει η είσοδος μουσουλμάνων στις κοινωνίες, ετοιμάζονται να νομοθετήσουν σειρά από μέτρα τα οποία θα είναι αποτρεπτικά έως απαγορευτικά για όσους μουσουλμάνους ετοιμάζονται ή επιθυμούν να μετοικίσουν σε αυτές.

  Μου αρέσει!

  1. Φιλαράκο, έπρεπε να έχεις θύμα δολοφονημένο ή τόσο βαριά τραυματισμένο ώστε να μείνει φυτό στη δική σου οικογένεια.
   Τότε θα ήθελα να δω την αντίδραση σου αν διάβαζες το σχόλιο ενός μπετόβλακα να λέει «ότι τρομοκρατείτε τον κόσμο»

   ‘Αϊ σιχτίρ μεσημεριάτικα.

   Αν ήταν Η.Π.Α θα τον ετοίμαζαν για θανατηφόρο ένεση το κτήνος.

   Μου αρέσει!

 3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΔΕΝ ΚΑΙΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ
  ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ.
  ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΑ ΛΑΘΡΑ ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΥΤΕ
  ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΝΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ακόμα κι όταν ένας είναι ανήλικος, αφήνεται ελεύθερος όταν έχει διαπράξει φόνο.
  Δηλαδή όταν είσαι ανήλικος μπορείς να δολοφονείς χωρίς συνέπειες; Αν ηταν γιος του δικαστή ο Λαζανάς θα τον άφηνε να φύγει;
  Ο δικαστής θα πρέπει να παυθεί και να πληρώσει τεράστια αποζημίωση στους γονείς του παιδιού.
  Όχι ότι θα φέρει πίσω τον γιό τους (που για το καθεστώς δεν είχε φυσικά την σπεκουλαδόρικη αξία του Φύσσα) αλλά θα αποτρέψει οποιονδήποτε άλλο αλητοκομματόσκυλο που έγινε δικαστής υπηρετώντας την μαφία της μεταπολίτευσης, να ξανακάνει τα ίδια.

  Όταν κάποιος απ’ αυτούς πιάνεται να έχει διαπράξει έγκλημα η ποινή θα πρέπει να πηγαίνει και σε αυτόν που έβαλε την υπογραφή του για να έχουν άσυλο στην Ελλάδα.
  15 χρόνια μέσα ο λάθρο; 15 κι ο προστάτης του που υπέγραψε.
  Για να χωθούν μέσα δυο τρεις βουτυροκωλοι προοδευτικούμπες και θα δεις πως στρώνουν όλοι οι άλλοι.
  Όταν βάζεις υπογραφή υπέρ τρίτου εγγυάσαι ότι χρήζει βοηθείας κι ότι δεν είναι κίνδυνος. Εφόσον αποδεικνύεται ότι είσαι ανεύθυνος να πληρώσεις.
  Μαζί με το λαθροκτήνος της Πάρου πρέπει να πληρώσουν οικονομική αποζημίωση και να έχουν ποινικές συνέπειες αυτοί που έβαλαν υπογραφή για να έχει άσυλο.

  Μου αρέσει!

  1. Επαυξάνω!!!
   Για να γίνουν όμως αυτά χρειάζεται μια Ελληνόψυχη κυβέρνηση ,η οποία θα έχει μακράν ως πρώτη προτεραιότητα την Ελλάδα και τους Ελληνες.Ας πράξουμε αναλόγως…

   Μου αρέσει!

  2. Σοφια με αυτα που ξεστομιζεις δεν εισαι απλα ρατσιστρια αλλα και στερεις και δικαιωματα ανηλικων.
   Ειδικα δε, αν ειναι και πουστης (η αυθεντικη ελληνικη ορολογια) καταπατεις και αυτης της κλικας δικαιωματα.
   Με λιγα λογια, εισαι υποψηφια για παραπομπη σε σωφρωνιστικα ιδρυματα διεθνιστων αριστεριζοντων, κοινως τα ξενοδοχεια γκουλαγκ…

   Μου αρέσει!

 5. Υπάρχει μία ομιλία στο οπτικοακουστικό υλικό της ολομέλειας της βουλής από τον Αθανάσιο Νάκο της ΝΔ γύρω στο 2011. Έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου και δεν μπορώ να την βρω.
  Αυτή η ομιλία και όλη η συζήτηση εκείνη τη μέρα ρίχνει άπλετο φως ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ που ψηφίζονται στην «ελληνική» βουλή στο θέμα του ασύλου των λαθρομεταναστών. Ποιους βάζουν στις επιτροπές αξιολόγησης. Ο ρόλος των ΜΚΟ. Οι επικίνδυνες αλλαγές επί ΓΑΠ. Παίδες είναι να σας σηκωθεί η τρίχα. Ο Αθανάσιος Νάκος (και ομολογώ ότι μετά από εκείνη την ομιλία τον συμπάθησα) με πάρα πολύ ανησυχητικό ύφος και δίνοντας λεπτομέρειες σκιαγράφησε την επικρατούσα κατάσταση και αν κάποιος κάτσει και την αναλογιστεί στα σοβαρά θα χάσει τον ύπνο του. Περιττό να πω πως τα αριστερά κόμματα εκείνη την ημέρα και για άλλη μια φορά τα έδωσαν όλα και ως συνήθως με την συνηθισμένη τους τακτική του τύπου ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ συνοδευόμενη από τις συνήθεις γενικόλογες αγαπολογίες, ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΟΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο..

  Ομιλία Αθανάσιου Νάκου.. ΝΔ. (στο α μέρος)

  h t t p://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#c6578022-2232-4dca-9ff8-8d1d52b07ba1

  (αυτός είναι ο σύνδεσμος αλλά με πετάει στην αρχή)

  Μου αρέσει!

 6. Στην περιοχή μας, δεν γίνεται πουθενά πόλεμος, οπότε το να αποκαλείτε κάποιον πρόσφυγα, επειδή έτσι συμφέρει τα αφεντικά σας, είναι άτιμο.

  Στην Ελλάδα, υπάρχουν μόνο παράνομοι μετανάστες. –

  Μου αρέσει!

  1. Στὴν χώρα μας ὑπάρχουν μόνο λάθρο.

   Δὲν πρέπει νὰ δεχόμαστε οὔτε γυναῖκες οὔτε παιδιὰ,οὔτε γέρους.

   Διότι εἶναι Ἰσλάμ τοῦ ὁποίου ὁ φορέας εἶναι ἐπικίνδυνος σὲ ὅποια ἡλικία ἤ φύλο.

   Ἄν ἔχουν καθεστῶτα ἀνελεύθερα ἤ πολέμους,νὰ μείνουν καὶ νὰ πολεμήσουν γιὰ τὴν ἐλευθερία τους ὅπως ἔκαναν ἐπὶ αἰῶνες οἱ Εὐρωπαῖοι ποὺ δὲν κατέκτησαν τίποτα μὲ εὐκολία.

   Μάθαμε στὶς δυσκολίες νὰ διασχίζουμε τὴν Ἀφροασία γιὰ νὰ μᾶς ταΐζουν τὰ κορόϊδα οἱ Δυτικοὶ καὶ ἔχουμε καὶ ἀπαιτήσεις.

   Στὰ 400 χρόνια σκλαβιᾶς,ἀλήθεια,ἐκτὸς ἀπὸ τὶς πρῶτες μέρες τῆς ἀλώσεως,μετὰ φύγαμε;

   Στὴν Φραγκοκρατία,ποὺ μᾶς εἶχαν σὰν δούλους τὰ χαμένα τοῦ Ὀλάντ,φύγαμε;
   Ὄχι βεβαίως!

   Σὲ γενικὲς γραμμὲς ὁ καθεὶς νὰ ζῆ στὸν τόπο ποὺ τὸν γέννησε,διότι δημιουργοῦνται μειονότητες ποὺ προκαλοῦν προβλήματα.

   Μου αρέσει!

   1. Κερκυραῖε

    Δὲν διάβασες τὶ γράφω στὸ τέλος τοῦ σχολίου μου:
    «Ὁ καθείς στὸν τόπο ποὺ τὸν γέννησε».

    Τὶ δὲν κατὰλαβες;
    Μήπως ὅτι πρέπει καὶ ἐσὺ νὰ πᾶς ἐκεῖ ποῦ ἀνήκεις;

    Μου αρέσει!

  2. Στην Ελλάδα, υπάρχουν μόνο παράνομοι μετανάστες;
   Έεεελα!
   Και οι χιλιάδες Βούλγαροι, Αλβανοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί, Ουκραν(έζες), Ρωσ(ίδες), Πολων(έζες) κλπ. κλπ.
   όλοι παράνομοι μετανάστες;

   Για την Κόρνα που δεν σταματά να μας ξεκουφαίνει …
   το λαθρο-Ισλάμ και μόνο χαλάει την ελληνοχριστιανική της ψυχή!
   Οι μαφιόζοι-νταβατζήδες Αλβανοί-Βούλγαροι-Ρουμάνοι-Ρώσοι-Γεωργιανοί
   και οι πουτάνες από το όλο το «ορθόδοξο» τόξο
   δεν είδα να την χαλάνε ποτέ!

   Ίσως γιατί … ἀπέκοψαν αὐτῆ καὶ πᾶσαις τὰς ὁμοίας … πᾶσαν πιθανότηταν … «ἁμαρτίας» !!!

   Ε … βέβαια …
   μαφιόζοι, νταβατζήδες και πουτάνες
   ορθοδοξοδημακράτες είναι,
   δεν είναι ισλαμοφασίστες
   ούτε κινδυνεύουν τα χρηστά μας ήθη και αι αγναί ελληνοχριστιανικαί μας παραδόσεις!

   Μου αρέσει!

   1. Κι όμως δεν είναι λαθραίοι, όχι ακριβώς τουλάχιστον
    Βούλγαροι-Ρουμάνοι-Πολωνοί είναι συνήθως εντελώς νόμιμοι
    και οι υπόλοιποι (Ρώσοι-Ουκρανοί-Αλβανοί-Γεωργιανοί κλπ.) είναι συνήθως με νόμιμη βίζα (έστω και τουριστική) αλλά με νόμιμα πλέον χαρτιά με ανανεωνόμενες εγκρίσεις διαμονής από το αλλοδαπών καθ’ότι «νομίμως εργαζόμενοι»
    φροντίζουν οι «εργοδότες» να τους παράσχουν βοήθεια και τα δικαιολογητικά!
    Δεν το καταγγέλλω υποχρεωτικά, απλώς καταγράφω και επισημαίνω
    γιατί δεν αντέχω την ανέξοδη μπαρουφολογία!

    Μου αρέσει!

   2. Εάν απευθύνεσαι σε εμένα, πιο πιθανό είναι να λυπηθω κάναν μπαγκλαντεσιανο, παρά κάτι «ομοδοξες» πουτανες, που έχουν κάνει τον εκβιασμο, πρώτη φυση κ κάτι τσετσενους, δήθεν Έλληνες.
    Καλώς που το εθιξες πάντως, τα σύνορα με τη Βουλγαρία, δεν έπρεπε να ανοίξουν ποτέ.
    Αλλά τι να το κάνεις… ΕΕ+ξεφτιλελληνας=συνταγή καταστροφής.

    Μου αρέσει!

   3. Δὲν γουστάρω κανέναν ἀλλοδαπὸ στὴν Πατρίδα μου,ὁμόδοξο ἤ ἑτερόδοξο,μαῦρο ἤ ἄσπρο.
    Μοῦ ἀρκοῦν οἱ δικοὶ μου.
    Ἀρκετὰ μπουμπούκια ἔχουμε καὶ ἐδῶ.

    Μου αρέσει!

   4. Δεν γουστάρεις κανέναν αλλοδαπό στην Πατρίδα σου ….
    να το πεις και στα εκατομμύριοα αλλοδαπών (17 εκ. πέρυσι) που έρχονται και σου αφήνουν εδώ ένα σεβαστό μέρος του ετήσιου μόχθου τους,
    λιγό ή πολύ δεν έχει σημασία
    και γι αυτόν που αφήνει λίγο από την μεριά του είναι πολύ!
    Καί να μας ξεκαθαρίσεις τελικά τι θέλεις συνολικά από τους αλλοδαπούς
    μόνο τα καλά και τα συμφέροντα και άει να γαμηθείτε;
    Ή μήπως να κλείσουμε και τις πόρτες στον τουρισμό
    για να μου μείνεις εσύ εθνοπερήφανη βλάχα;

    Μου αρέσει!

   5. Κερκυραιε μη το παρακάνουμε..
    Ακομα και ο χιτλερ,θα ηθελε τουρίστες 😛
    Αλλο οι δουλειές και αλλο,αυτός ο χαμος που γίνεται εδω περα.
    Ολοι δηλώνουν Έλληνες,προσφυγες,κουτσοι-στραβοι,στον αγιο παντελεημονα….
    Και ειμαστε και για κλωτσιες εδω περα..

    Σε μια χώρα που πεινάει,το μαχαίρι θα το παρει πρωτος,αυτος που πεινάει πιο πολυ και νωρίτερα.

    Μου αρέσει!

   6. Κερκυραίε, όλοι έχουμε τραπεζώσει έως και 150 άτομα στό σαλόνι μας, αλλά δεν τούς κρατήσαμε γιά πάντα! Αλλο το ένα, ΑΛΛΟ το άλλο.Ατυχές το παράδειγμα με τούς τουρίστες!

    Μου αρέσει!

   1. «ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΣΥΝ ΔΕΛΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ»

    Μπορεί να ήμουν υπερβολική και την πλήρωσες εσύ.
    όταν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο απο αυτούς και ξέρεις ότι δεν θα τον ξαναδείς,, δεν αντέχεται…οκ ήμουν υπερβολική άντε γειά.

    Μ.Β 25 ΧΡ. Μου λείπει ο πατέρας μου sorry ρε φίλε

    Μου αρέσει!

  1. Δεν διαφωνώ με το σχόλιό σου.
   Η αντιδικία μας ξεκίνησε όταν μου έγραψες:»ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΣΟΥ’.
   Έχοντας μια άσχημη εμπειρία επειδή έχω στερηθεί για πάντα ένα δικό μου άνθρωπο ένιωσα απίστευτη οργή (επειδή γνωρίζω τις θέσεις του σύριζα για τους λαθρομετανάστες) και σου απήντησα με αυτόν τον τρόπο.
   Ας πούμε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελα να ξεσπάσω την οργή μου..
   όπως και να χει δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι… φιλικά..

   Μου αρέσει!

 7. Δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι υποτιτλισμένο στα αγγλικά και μιλάει μια μαλακισμένη ηλίθια με φερετζέ.
  Το πρώτο που σημειώνω για να το έχουμε υπ’ όψιν μας είναι ότι λέει πως ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
  Το δεύτερο που λέει σ’ όλο το βίντεο το ξόανο είναι ότι για να μην μοιχεύουν οι πιστοί μοσολμάνοι η λύση είναι να πάρουν χριστιανές σκλάβες.
  Αυτό λέει επιτυγχάνεται με επίθεση σε μια χριστιανική χώρα όπου παίρνεις λέει αιχμαλώτους γυναίκες και τις πουλάς!!!!! στο 1:17

  Στον μουσουλμανικό κόσμο λέει το μαλακισμένο με τον φερετζέ, αποκτάς μια ελεύθερη γυναίκα (ποια είναι ελεύθερη ρε ανοϊκό ζώον;) με συμβόλαιο γάμου (αυτά μωρή αγελάδα δεν είναι αγοραπωλησία;;;) αλλά μια σκλάβα του σέξ είναι κατώτερη από μια «ελευθερη» μουσουλμάνα αγελάδα.

  Αυτό το μαλακισμένο γελάδι είναι βουλευτής λέει δεν ξέρω ποιας χώρας.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

  «Απολαύστε» την ισλαμαγελάδα

  Μου αρέσει!

  1. Ο κόσμος στην συντριπτική του πλειοψηφία ούτε καν φαντάζεται τι εστί ισλάμ.Αν το μάθει ,εκτιμώ ότι μπορεί να αναστραφεί η ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει,πριν γίνει ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ…
   Οι χώρες ξυπνούν και παίρνουν θέσεις μάχης.Οπως Αγκόλα,Δανία κ.λ.π.Εμείς ;;;;;;

   Μου αρέσει!

  2. Ἀγαπητὴ Σοφία,
   πρίν ἀπὸ πολλὰ χρόνια ἄκουσα μιὰ τέτοια ἠλίθια νὰ μᾶς λέει στὴν ἀγγλικὴ TV ὅτι ὅλες οἱ δυτικὲς εἴμαστε που…ες,διότι δείχνουμε μπράτσα καὶ πόδια καὶ ἔτσι δικαιολογεῖται νὰ μᾶς……οἱ ἄνδρες.
   Τὸ ἀμπαλαρισμένο μὲ μαῦρα ζῶον ἦταν μουσουλμάνα τῆς Παλαιστίνης καὶ δὲν διαμαρτυρήθηκε οὔτε ἕνας ἀπὸ τὸ ἀδελφᾶτο τῆς Ἀγγλίας.

   Μὴ τίς λές ὅμως ἀγελάδες γιατὶ θὰ θυμώση ὁ Μιχαλάκης ποὺ τοῦ παίρνεις τὴν λέξι σῆμα κατατεθέν του.
   Θὰ ἔχη πατεντάρει την λέξι σίγουρα.

   Μου αρέσει!

   1. Να σου πώ σκέφτηκα να το γράψω ακριβώς έτσι γελΑΑΑΑδι γιατί αυτό είναι.
    Τελικά η αμπαλαρισμένη αγελάδα είναι βολευτούδα -αν κατάλαβα καλά του Κουβέιτ- του προοδευτικού κουβέιτ που του την έπεσε ο κακός σαντάμ κι είχαν βάλει το πουτανάκι του πρέσβη τους στις ΗΠΑ να μυξοκλαίει ψευδολογώντας ότι ήταν δήθεν νοσοκόμα σε μαιευτήριο κι είχαν μπει μέσα οι Ιρακινοί και πετούσαν τα μωρά απ’ τις θερμοκοιτίδες..
    Όσο για τον Μιχαλάκη ειλικρινά σκασίλα μου.

    Τι να σου πω εμένα μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Δεν φτάνει που οι αξιολύπητες υπανάπτυκτες, δεν είναι καν σε θέση να δουν το χάλι τους έχουν μούτρα και μιλάνε.

    Μου αρέσει!

   1. Αννα,
    Αναφέρεσαι σε μένα φυσικά, γιατί εγω το είπα!!!!
    Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, εγώ μιλούσα (και το ξέρεις πολύ καλά) για τους Χριστιανούς και τους αρχαιόθρησκους (στους οποίους ανήκω) όχι για τους Μουσουλμάνους!!!!
    Μάθε λοιπόν πως και οι δύο θρησκείες (αν και η αρχαία, δεν είναι ακριβώς θρησκεία, αφού δεν υπήρχαν ιερα κείμενα, γραφές, δόγμα) είναι Ελληνικές!!!! Και συνεχίζω να πιστεύω πως οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στις πεποιθήσεις του άλλου και φυσικά πάντα μιλάω για την Ορθοδοξία και την πατρώα ¨θρησκεία»!!!!
    Εγώ απλώς είπα πως δεν θα είχε καμία διαφορά αν κάποιος αρχαιόθρησκος γινόταν ηγέτης της Ελλάδας με την προϋπόθεση πως θα δεχόταν και θα σεβόταν την επίσημη θρησκεία της Ελλάδος που είναι η Ορθοδοξία!!! Απλώς θα έπρεπε η παιδεία μας να είναι Ελληνοκεντρική!!!!
    Εσύ γιατί διαστρεβλώνεις τα λόγια μου;;;;

    Μου αρέσει!

   2. Σωστό κι αυτό, αν δεν είναι φανατισμένος είτε είναι χριστιανός είτε 12θεϊστής δεν με πειράζει. Και βουδιστής να είναι πάλι δεν με πειράζει, αλλά δεν αντέχω τελικά τις δύο ρατσιστικές θρησκείες τον φανατισμό τους και το «παπαδαριό» τους.

    Μου αρέσει!

   3. Ειλικρινά δεν το θυμόμουν ότι είχες πάρει τέτοια θέση Ηλέκτρα. Προφανώς δεν με είχε ενοχλήσει κάτι, άρα σε είχα ερμηνεύσει σωστά.Σε εκτιμώ.Γι άλλους ήταν, πού το θεωρούσαν ισοϋψές με το ενδιαφέρον γιά το τι φαγητό τρώνε οι υποψήφιοι βουλευτές.Σοφία, δεν είναι φανατισμός, αλλά δομικό συστατικό της θρησκείας τους.Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τούς φανατικούς, μιά λέξη πού στό σημερινό λεξιλόγιο των 1000 λέξεων την χρησιμοποιούμε επί δικαίων και αδίκων,δλδ καί γιά τούς γνήσιους, τούς ένθερμους.Μα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ο άγγελος είπε σε έναν από τούς 7 επισκόπους ότι αν δεν αλλάξει ο Θεός θα τον εμμέσει(!!), διότι παρότι ασχολιόταν με όλα όσα έπρεπε ηταν χλιαρός.Εγω τούς τρέμω τούς χλιαρούς όπου καί να τούς συναντήσω, κι όχι μόνον στο ζήτημα της θρησκείας.Κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

    Μου αρέσει!

   4. ΗΛΕΚΤΡΑ

    ἀκριβῶς οἱ δύο θρησκεῖες εἶναι Ἑλληνικές καὶ ἄν τὸ ψάξης καὶ βγάλης τὶς ἰουδαϊκές ἀηδίες ποὺ τὶς ἔχουν κολλήσει οἱ ἱερεῖς μας θὰ δῆς ὅτι εἶναι μία θρησκεία ποὺ ἐξ ἀνάγκης ἄλλαξε ἐνδυμασία «γιὰ τὸν φόβο τῶν Ἰουδαίων»!!

    Διάβασε σὲ παρακαλῶ τὶς «Ἀδωνιάζουσες» τοῦ Θεοκρίτου καί θά καταλάβης.

    Μου αρέσει!

  3. Εεεε …. πεντάμορφες … ξυπνημένες!

   Μην νομίζετε ότι διαφέρετε και πολύ!
   Εντάξει;
   Στο ντύσιμο μόνον,
   αλλά τα ράσα λέει δεν κάνουν τον παπά
   και λίγο η τύχη σας να ζείτε σε κοινωνία πιό ανοιχτόμυαλη που υποχρεωτικά πρέπει να ακολουθείτε!
   Αλλά αν είχατε γεννηθεί στην χώρα της τρισχειρότερες θα είσασταν!
   Εδώ … στην Ελλάδα και δεν ξυπνήσατε!

   Μου αρέσει!

   1. Πες μας ΌΜΩς αν η γυναίκα σου, πού δεν είναι πρωτόγονη σαν καί μας, κυκλοφορούσε έτσι, καί η μάνα σου, η κόρη σου, η αδερφή σου, η κολητή σου, ήταν κάτω από αυτούς τούς νόμους ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ?

    Μου αρέσει!

   2. Δεν κατάλαβα …
    δική μου γυναίκα να κυκλοφορούσε έτσι … πως;
    Σαν καλόγρια;
    Χααααααααααχαχαχαχα!
    Δεν έχεις καταλάβει τίποτα για μένα!

    Αγάπη μου …
    εγώ από μικρός, μα πολύ μικρός
    (αν και κάθε Κυριακή στην εκκλησιά να κάνω τον chierichetto… πως το λένε, το παιδί στο ιερό που κάνει τον βοηθίό του παπά και κραταει κεριά, θυμιατά και εξαπτέρυγα…)
    είχα ανακαλύψει ένα μικρόβιο, ίσως κληρονομικό από … πολλών αιώνων ….
    η ψυχή μου λύτρωση εύρισκε μόνον και τον λογισμό μου παίρνανε
    κάτι «θεές» ΦΑΙΝΟΜΗΡΙΔΕΣ!
    Και όχι … ίσως επειδή ήμουν μικρός και αθώος
    δεν πρόλαβε να μου γίνει ούτε κόμπλεξ ούτε αρρώστεια ζήλειας!
    Μην μου ξαναμιλήσεις για τσουβαλιασμένα δίποδα!
    Όοοοοποια δίποδα!

    Μου αρέσει!

   3. Δεν πειράζει
    μην μ’ ακούς!
    Έτσι κι αλλιώς γυναίκες του είδους σου δεν ήταν ποτέ η «λύτρωσή» μου
    έτσι κι αλλιώς τύποι σαν και μένα δεν πρόκειται ποτέ να σου κάτσουν!!

    Ρίχτο να σου περάσει!

    Μου αρέσει!

   4. Κόρρινα μου, φαινομηρίδες (φαινόταν δλδ ο μηρός τους) αποκαλούνταν οί αρχαίες Σπαρτιάτισσες, κι έτσι επίσης λεγόταν και το κομμάτι υφάσματος που φορούσαν. Κερκυραίε ήσουν παπαδοπαίδι?! σε μεγάλη δουλειά με έβαλες, καί πνίγομαι ήδη.Καιρός να κάνω εκείνη την έρευνα που αναβάλλω τόσον καιρό! Να δω θα βρώ έναν άθεο πού δεν ήταν παπαδοπαίδι? καθόλου τυχαίο μού μοιάζει! Ελεγα αυτά γιά την μουσουλμανική ενδυμασία γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να σε κάνω να ξεπεράσεις τον δογματισμό σου – σ’αυτό το θέμα, γενικώς δεν πιστεύω ότι είσαι δογματικός- ΚΑΙ ΠΑΛΙ μυρωδιά δεν πήρες! Ηξερα τι είδους ντύσιμο θέλεις γιά την γυναίκα σου δηλαδή. Την χαίρονται, εμμέσως, κι άλλοι πάντως έτσι. Αλλά αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει, ούτε καί μένα με νοιάζει. Πάντως ο δικός μου, μιά μέρα πού είχε πιεί κάπως παραπάνω, εκφράστηκε θετικά γιά την ..μπούργκα. Μάλλον εγώ φταίω πού δεν τα λέω με τον κατάλληλο τρόπο.

    Μου αρέσει!

   5. Κερκυραιε,βλέποντας το απο πανω ανθρωποειδές,αμέσως σκέφτηκα τις δικες μας καλόγριες.
    Απο την αλλη ομως βρε φιλε,αυτες ειναι καλόγριες,οχι η γυναικa και η αδερφη σου/μου/του…
    Δε κανουμε,ουτε καναμε ποτε κλειτοριδεκτομες,δε λιθοβολήσαμε γυναίκα που βιάστηκε(και γενικα).
    Καλο θα ηταν λοιπόν,η όποια ιδεολογία,να μην επηρεάζει τη λογική.
    Ουτε και το τρολλαρισμα 😛

    Μου αρέσει!

   6. Παπαδοπαιδι;
    Δεν θα πει τίποτα!
    Όπως ξέρω εγώ τα εκκλησιαστικά και τα της θρησκείας λίγοι «λαΙκοί» τα ξέρουν!
    Έλα όμως που είχα και μιά εκ γεννετής ίωση
    και γύρω στα 13-14 και οριστικά από τα 15 με κατέβαλε ολοσχερώς και για πάντα!
    Και δεν εννοώ μόνον τις «φαινομηρίδες»
    εννοώ και μια γενικότερη άλλη αντίληψη για τα πάντα!

    Ρikos,
    όταν ξεκόψεις από την ανθρώπινη φύση και την με καθαρό μυαλό συνειδητοποίησή της, το πόσα σκαλιά έχεις κατάβει, έχει ελάχιστη πλέον σημασία
    ένα μικρό push χρειάζεσαι για ένα σκαλί παρακάτω, το ότι ήσουν τυχερός/ή και δεν το δέχθηκες για να κατεβείς δεν σε κάνει με τίποτα ανώτερο
    αλλά και κρίνεις μόνο με παράμετρο την χρόνική στιγμή, παγώνοντας επιλεκτικά τον χρόνο
    υπήρξε και ο χριστιανικός μεσαίωνας αν θυμάσαι που δεν ήταν σε τίποτα καλύτερος
    ενώ στην ίδια περιόδο μεσουρανούσε η αραβική-μουσουλμανική άνοιξη
    σήμερα αυτοί ζουν τον δικό τους μεσαίωνα
    ενώ εμείς έχουμε κατορθώσει τουλάχιτον να τον υπερβούμε!
    Ιστορικά κρίνοντας, δεν μας παίρνει να το παίζουμε και τόσο «υπεράνω», τόσο αλλαζόνες και μάγκες!
    Ζούμε διαφορετικούς ιστορικούς χρόνους απλά, όσο και αν μας εξοργίζει η (υπαρκτή) σημερινή διαφορετικότητα!

    Μου αρέσει!

   7. Και να το πω κι αλλιώς
    υπήρξε ποτέ στον κόσμο μεγαλύτερο τζιχαντισμός από τον χριστιανικό;
    Να σου θυμίσω ένα από τα μεγαλύτερα «ιδεολογικά» έκτροπα και ταυτοχρόνως από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της αντθρωπότητας, τις Σταυροφορίες;
    Παρθενίτσες τα μουσλίμια μπροστά στα χριστιανά!

    Μου αρέσει!

   8. Γιατί εγώ ο άθρησκος δεν βλέπω καμιά διαφορά;-΄Οντας βγαλμένες από το ίδιο τσουβάλι απλά αλληλοσυμπληρώνονται ανάλογα με τις ορέξεις των «πατριαρχών¨ τους!

    Μου αρέσει!

 8. όλοι αυτοί που σκούζουν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών,να πάνε στις χώρες απ’όπου κατάγονται και να μιλήσουν εκεί για δικαιώματα,οι βλαμένοι.

  Μου αρέσει!

 9. Κάποιοι τα μπερδεύουν, κάποιοι διαδίδουν σκοπίμως ψευδείς πληροφορίες, ιγα να διαδώσουν το μίσος, και να δημιουργήσουν εξ ίσου διαστραμμένες συνειδήσεις με τον υπ΄ανθρώπο Πακιστανό φονιά, που κάλιστα μπορούν να εξελιχθούν σε εξίσου υπ΄άνθρωπους δολοφόνους.
  1)Το τεκμήριο της αθωώτηας είναι αρχή καταχωρημένη σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, και ισχύει μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης, άσχετα με το τι έχει υπογράψει ή ομολογήσει ο κατηγορούμενος στην ανάκριση. Πολλές φορές, ακόμα κι εγώ, τστη θεώρηση των πραγμάτων ή στις δηλώσεις μου σε άλλους, το παρακάμπτω, γιατί οι πληροφορίες μου έχουν δημιουργήσει μία πεποίθηση ενοχής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την αρχή αυτή δεν πρέπει να ισχύει, γιατί θα μας γυρίσει σε όλους μπούμερανγκ, και θα φτάσουμε να έχουμε το ίδιο επίπεδο με σκοταδιστικά απολίτιστα καθεστώτα, δηλαδή να δεχόμαστε ακόμα και το λιντσάρισμα και την άμεση εκτέλεση κάθε κατηγορούμενου που μας έχει δημιουργήσει μία πεποίθηση, που μπορεί κάλιστα να είναι λανθασμένη, εξαιτίας μεταφοράς λανθασμένων πληροφοριών.
  2)Στο συγκεκριμένο Πακιστανό κατηγορούμενο, δεν έχει δωθεί από κανέναν άσυλο. Η ρόζ κάρτα που είχε ήταν απλώς απόδειξη ότι ΑΙΤΗΘΗΚΕ ασύλου, όπου μπορεί κάλιστα να είχε δηλώσει ψευδώς ότι ήταν Αφγανός.. Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στις Αρχές Ασύλου, ότι έχουν αρκετές γνώσεις, και διεξάγουν αρκετή έρευνα πριν την έκδοση των αποφάσεών τους, ώστε να ανακαλύψουν το ψεύδως των δηλώσεων διαφόρων Πακιστανούς, που το παίζουν Αφγανοί, για να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν. Αλλά δεν αποκλείεται, ακόμα κι ένας Αφγανός, να μην έχει κανένα πρόβλημα μόνο και μόνο επειδή ήρθε από το Αφγανισάν, και πάλι να πάει από εκεί που ήρθε.
  4)Το βίντεο των Youtube, δεν είναι ότι πιο φερέγγυο. Μου κάνει εντύπωση που το σχολίασαν μόνο Έλληνες. Παίρνω κι εγώ ένα βίντεο δηλώσεων του Πούτιν, και του βάζω υπότιτλους που λένε ότι προχωράει μονομερώς σε Ένωση με την Ελλάδα, παραχωρεί δωρεάν καύσιμο, και διακόπτει τις σχέσεις του με την Τουρκία. Σημαίνει κι ότι και θα το πιστέψω; Επιφυλάσσομαι όμως, να βρω κανέναν Έλληνα Αιγυπιότη αραβόφωνα να το ακούσει, και να μας πει αν το περιεχόμενο των υποτίτλων είναι ακριβής ή όχι.

  Μου αρέσει!

  1. Ποιο τεκμήριο αθωότητας ρε φίλε;

   ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ DNA, ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!

   Εσένα σου φεύγει σπέρμα έτσι ανέμελα και πάει πάνω σε άτομα στο δρόμο;;

   Μη δείτε λάθρο να έχει κάνει έγκλημα και ξεβρακώνεστε με το τεκμήριο της αθώοτητας. Αλλού γίνεστε κατήγοροι να επιβάλετε ποινή θανάτου χωρίς καν δίκη και χωρίς στοιχεία. Περιττεύουν τα πάντα όταν χτυπάνε πάνω στην ιδεοληψία σας.

   Μου αρέσει!

  2. Ολα αυτά ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ να τα αποφασίσει είναι το δικαστήριο. Ενας κυβερνήτης στην Αμερική από φανατικός της θανατικής ποινής, κατέληξε να κάνει καμπάνιες γιά την κατάργησή της, επειδή βρέθηκαν πολλά περιστατικά αθώων που είχαν καταδικαστεί ε’ις ΘΑΝΑΤΟΝ και είχαν εκτελεστεί, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!!

   Μου αρέσει!

  3. Ναι βρε παιδί μου υπάρχει το τεκμήριο της Αθωότητας
   Γίνεται όλη η κάτωθι συζήτηση, αλλά μήπως παρ’ όλα αυτά είναι αθώο το παιδί.

   Πρόεδρος: Πότε την είδες πρώτη φορά;
   Πακιστανός: Περνούσα το δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλεψω το κινητό και μετα σκέφτηκα να τη βιάσω.
   Πρόεδρος: Πώς της πήρες το κινητό;
   Πακιστανός: Έκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω. Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιάστηκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Έπεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της.
   Πρόεδρος: Την είχες χτυπήσει προηγουμένως;
   Πακιστανός: Όχι
   Πρόεδρος: Αντιστάθηκε στο βιασμό;
   Πακιστανος: Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα.
   Πρόεδρος: Της έκλεισες το στόμα; Της έπιασες τα χέρια;
   Πακιστανος: Με το ένα χέρι την κρατούσα από το λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγγνώμη.
   Πρόεδρος: Είχε τις αισθήσεις της;
   Πακιστανός: Φώναξε δυο-τρεις φορές
   Πρόεδρος: Γιατί σταμάτησε να φωνάζει;
   Πακιστανος: Δεν ξέρω. Μετά τελείωσα και πήγα να φύγω, αλλα με έπιασε με το χέρι της.

   Περνούσε τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα… η μάνα της όμως τον είχε δει να την κοιτάζει περίεργα και πριν. Αυτό είναι ένα μικρό ψεμματάκι, γιατί μπόρεσαν να τον εντοπίσουν από τις περιγραφές της μαμάς που τον είχε τσεκάρει.
   Δεν την έβλεπε για πρώτη φορά και δεν το σκέφτηκε για πρώτη φορά όταν την είδε να κάθεται…. Αλλά δεν πειράζει. Αφού είναι λάθρο έχει τεκμήριο αθωοτητας. Αν ήταν Έλληνας θα ήταν αλλιώς…
   Ετσι πυραγχάκι;

   Μου αρέσει!

  4. Πυράνχα

   λές βλακεῖες.

   Τὸ τεκμήριο ἀθωότητος λέει,ὅτι ὁ καθένας εἶναι ἀθῶος μέχρι ἀποδείξεως τοῦ ἐναντίου.

   Ἐδῶ ἔχει ἀποδειχθῆ ἡ ἐνοχή του τέρατος,τὸ παραδέχεται καὶ ὁ ἴδιος ὁ φονιᾶς.

   Ἀπορῶ τὶ θέλεις νὰ μᾶς πῆς.

   Μου αρέσει!

   1. Αννα είπε

    Ιανουαρίου 28, 2014 στις 7:11 μμ
    ΜΌΝΟ το δικαστήριο ειναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΥΠ-ΕΥΘΥΝΟ να αποφασίσει.Πόσο άλλο να το πούμε!?
    _____________________________

    Να μην το πείτε (πόσοι είστε; ) άλλο
    Τι να αποφασίση το δικαστήριο;
    Περί της ποινής ή περί της ενοχής;
    Δεν σας καταλαβαίνω.

    Μου αρέσει!

   2. Είμαστε τρισεκατομύρια, ζωντανοί, και πεθαμένοι. Παγκοσμίως το δικαστήριο είναι υπεύθυνο να αποφασίσει για την ενοχή.Γιά την ποινή, πάνω κάτω, έχει αποφασισθεί απο τα ΠΡΙΝ απο τούς ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ! Εκαντοταετιών κατακτήσεις της ανθρωπότητας!

    Μου αρέσει!

 10. το τεκμήριο της αθωότητας κακώς δεν τηρήθηκε μονον για τους χ.αυγίτες σύμφωνα με κάποιους.Καί της το είχα πεί της Βασιλικής οτι θα το θυμάται μόνον γιά λίγες μέρες, καί μετά θα το ξεχάσει.

  Μου αρέσει!

 11. Εσεις οι αριστεροι οπως αυτοαποκαλειστε …………………..σκ@τα εχετε στη κεφαλα σας………..η ειστε [ συνηδητοι] η [συνειδητο]ι προδοτες των συμπατριωτων σας των ελληνων ?

  Μου αρέσει!

  1. Ο τρόπος που η αριστερά χειρίζεται αυτού του είδους τα θέματα και η ανάλογη απάντηση που παίρνει από την άλλη πλευρά γίνεται ακριβώς επειδή θέλουν να πολώσουν τους ψηφοφόρους στη μία ή στην άλλη πλευρά. Δεν τους νοιάζει ειλικρινά πια πλευρά αρκεί να είναι διχασμένοι και απασχολημένοι την ώρα που κάτι πολύ μεγαλύτερο λαβάνει χώρα κάτω από τη μύτη τους.

   Μου αρέσει!

   1. Ο μαυρος φασισμος εφευρεθηκε ωστε να εχει αντιπαλο δεος ο κοκκινος φασισμος.
    Πως αλλιως θα σφαζονταν σαν τα προβατα ολοκληρη η Ευρωπη ωστε να μας «ανοικοδομησει» επειτα με δανεια ο εβραιος μεσω της «σωτηριας» επεμβασης της μαμας USA που το μονο που την «εβαλε» στον πολεμο ηταν η επιθεση των ηδη χαμενων Ιαπωνων στο αδειο Περλ Χαρμπορ στου διαολου τη μανα??
    Αλλα μην με συννεριζεστε. Ειμαι συνομωσιολογος…..

    Μου αρέσει!

   2. Είναι πολλά τα λεφτά…

    Όταν η κοινωνία καλείται να διαχειριστεί τις υποθέσεις της, είτε τις αναθέτει σε εντολείς της (αντιπροσώπευση), είτε αυτοκυβερνάται (δημοκρατία).

    Αντί η διαχείριση των κοινών υποθέσεων να διεξάγεται με τους όρους της κοινωνίας, με όρους αυτονόητα λογικούς για κάθε άνθρωπο, πρέπει να εξευρεθούν τρόποι να μας διχάσουν.
    Γιατί πλην των παθολογικών καταστάσεων, όλοι μας διαθέτουμε μια κοινή λογική, μια αυτονόητη ανθρωπιά.

    Αυτό όμως δεν είναι «καλό».
    Δεν είναι καλό, γιατί το σύστημα της κλεπτοκρατίας, δεν θα μπορεί να διαχειρίζεται αυθαίρετα και λεηλατικά τον ευλογημένο τόπο μας, τον παραγόμενο πλούτο κλπ…
    Οπότε χρειάζεται η αναπαραγωγή κομματικών «μαγαζιών», τα οποία (παρά την κυνικότητα και την ταμπέλα-φίρμα που χρησιμοποιούν) θα διαχειρίζονται τους φόρους, τις επιδοτήσεις, τα κοινοτικά κονδύλια, τα πάντα, ανεξέλεγκτα και αποσπασμένοι από ενοχλητικές φωνές της …λαϊκίστικης πλέμπας.
    Και όταν χρειάζεται θα τα βρίσκουν μεταξύ τους απροσχημάτιστα και φανερά βλ. πασόκ, νδ που χώρισαν τον λαό σε πράσινα και γαλάζια καφενεία, ή δημάρ ή λάοσ και πάει λέγοντας (θα δούμε και άλλες αποκαλύψεις).
    Έτσι λοιπόν διαμορφώνουν συνθήκες δημιουργίας μιας …κατάστασης όχλου προσανατολισμένης στο καθεστώς «διαίρει και βασίλευε», αλληλοεξωθούμενης και διαλυμένης.
    Το σύστημα παίζει τα ρέστα του.

    Είναι τυχαίο που μέσω της νομοθεσίας φτωχοποίησαν τη κοινωνία και την έσυραν για επαιτεία στα κομματικά γραφεία για να μοιράσουν εν είδη «ευεργετών» τα ψίχουλα του λεηλατημένου της πλούτου και για να την ενοχοποιήσουν για παροχή κατά τ’ άλλα αυτονόητων λειτουργιών ενός οργανωμένου κράτους (υγεία, ασφάλιση, εργασία, ασφάλεια κλπ);
    Είναι τυχαίο που εν καιρώ κρίσης οι απολαβές των βολευτάδων είναι προκλητικές συγκριτικά με τις οικονομικές δυνατότητες που απέμειναν στην κοινωνία;
    Που αρνούνται κατηγορηματικά να πράξουν το αυτονόητο και ανθρώπινο καθήκον;
    Που αρνούνται να λογοδοτούν και να υπέχουν ευθύνη για τις πράξεις τους;
    Σαφώς και όχι…

    Μου αρέσει!

 12. Οικονομικος προσφυγας ετων 18.
  Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και οι αλλες ΜΚΟ να κανουν τη δουλεια τους αθωωνοντας τον, και επισης να του δοθει ελληνικη ιθαγενεια, αποζημιωση για τα δεινα που τραβηξε απο λιμενικους και αλλους ρατσιστες ιθαγενεις. Επισης, κατοικια απο τον ΟΕΚ, μορια για στελεχωση θεσης δημοσιου, κατα προτιμηση στρατιωτικης σχολης Ευελπιδων, και επιδομα διαβιωσης σε εχθρικο ρατσιστικο περιβαλλον. Η αμεση εισδοχη της 500μελους οικογενειας του με χρηση του Embraer Legacy 600 και ελευθερη προσβαση σε σχολεια και νηπιαγωγεια για μη καταπιεση της σεξουαλικης του ελευθεριας. Τυχον κλαμα εμβρυων κατα τη διαρκεια αυτης να τιμωρειται με αποκεφαλισμο αυτων γιατι θα προσβλεπει καθαρα σε υποβιβασμο της σεξουαλικης του λιμπιντο με αθεμιτα και ρατσιστικα κριτηρια. Σε αποσταση 100 χλμ απο τους χωρους δρασης του, υποχρεωτικη αναστολη εθνικων, θρησκευτικων και αλλων ποταπων συμβολων και χαιρετισμος με τη φραση αλλαχ ακμπααρ με το κεφαλι σκυμμενο για λογους ευνοητης αποφυγης διαταραξης κλιματος προς το αδελφο κρατος του Πακισταν…….

  Μου αρέσει!

  1. Μανία με τους Εβραίους.Ο λαός αυτός έχει τραβήξει πολλά δεινά,λίγο να ασχοληθούμε διαβάζοντας την ιστορία τους θα είμασταν ποιο συγκρατημένοι απέναντί τους

   Μου αρέσει!

   1. ναι βεβαίως,βεβαίως….αδικημένος λαός……τι καλοπροαίρετοι άνθρωποι αυτοί οι Εβραίοι αλλα παρεξηγημένοι….μα κανείς να μην τους γουστάρει σε αυτόν τον πλανήτη…..γιατί άραγε;

    Μου αρέσει!

   2. Εχουν οι εβραιοι ιστορια???
    Κι αν εχουν θα ηθελαν απο εναν Ελληνα να την ξερει???
    Απο που να πιαστουμε?
    Απο την ιστορια που εγραψαν ως συμμαχοι των Οθωμανων εκ των εσω στη Θεσσαλονικη με τον Μπεναρογια??
    Ή μηπως την ιστρορια που εγραψε στον πλανητη ο Μπρονστέιν (κοινως Τροτσκι) και η συμμορια του???
    Μηπως να μαθαινες εσυ την ελληνικη ιστορια για αρχη, και που αυτη συναντιεται με την εβραικη???

    Μου αρέσει!

   3. Και τι δεινα ακριβως τραβηξε αυτος ο κατακαημενος λαος, ο εκλεκτος του θεου??
    Μπορεις να μου τα πεις γιατι ειμαι απο χωριο και δε με κοβει και πολυ….???

    Μου αρέσει!

   4. Μπροστά στά δεινά πού έχει υπομείνει τό Ελληνικό Έθνος στήν χιλιάδες χρόνων πορεία του ,τά δικά τους είναι πταίσματα.
    Άλλωστε πολλά από τά δεινά τών Ελλήνων οφείλονται σέ αυτούς.

    Μου αρέσει!

   5. Αλλη μια μινι ιστορια εβραιων…
    Οταν δε εχουν κερδος, απλα εγκαταλειπουν…
    Κατι σαν τις ακριδες στα ξενα χωραφια….

    Μου αρέσει!

   6. Το Ελληνικο Εθνος Βασιλικη ειναι το πιο χαμενο σε ζωες και καταστροφες απο τον ΒΠΠ…και το μονο που δεν αποζημιωθηκε για κατι…και το μονο που με μοναδικο οπλο την πατριδα στην ψυχη εσκισε τον ισχυροτερο στρατο της ιστοριας, μετα τους Περσες που ολως τυχαιως παλι εμεις πατησαμε…
    Αλλα ας μιλησουμε για την ενδοξη ιστορια των εβραιων..Που πηγε η Ελενιτσα???

    Μου αρέσει!

   7. Θεσσαλὲ

    μήπως νὰ μάθαινε ἡ Ἑλενίτσα, πόσους Ἕλληνες ἔσφαξαν οἱ ἑβραῖοι τὸ 117 μ.χ στὴν Κύπρο, Κυρηναϊκὴ καὶ Αἴγυπτο;

    Τὰ παραθέτει αὐτὰ ὁ Gibbon στὸ ἔργο του «Ἡ ἄνοδος καὶ ἡ πτῶσις τῆς Ρωμαίκῆς Αὐτοκρατορίας».

    Ὁ τρόπος σφαγῆς τῶν Ἑλλήνων ἦταν τέτοιος ποὺ μὲ φρίκη τὰ διηγῆται ὁ Gibbon(μὴ θέλετε λεπτομέρειες).

    Ἡ φοβερή σφαγὴ ἔλαβε τέλος μὲ τὴν ἐπέμβασι τοῦ αὐτοκράτορος Ἀνδριανοῦ.

    Μου αρέσει!

   8. Οι αδιαβαστοι ειναι εκεινοι που εχουν παντα αποψη Κοριννα.
    Ας μαθει γιατι οι Εβραιοι εχουν ως εθνικο συμβολο την Μπενφικα.
    Θα καταλαβει ποιον θεωρουν ως υπερτατο εχθρο τους και τοτε ισως μαθει και για το 117μ.Χ

    Μου αρέσει!

   9. Αχ Ελένη …
    δεν προσέχεις τις παρέες σου καθόλου
    δεν ήξερες που μπήκες;

    Το ασίγαστο και ολοκληρωτικό μίσος κατά των Εβραίων
    όλων και όποιοων εβραίων …
    τους κάνει υπερπερήφανους και τρισένδοξους Ελληνάρες!
    Και με … ωσαννά …
    και με … αμήν!

    Μου αρέσει!

 13. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΩΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ
  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Ι.Σ)

  Εισαγγελέας: …Τώρα κάτι άλλο. Στο Ταλμούδ διδάσκονται πράγματι…αυτά που λέει ο κατηγορούμενος; …Δεν σας ρωτάω ούτε από περιέργεια, ούτε για να προσβάλουμε κανέναν. Είναι στοιχείο της κατηγορίας. Γιατί το λέει μέσα στο βιβλίο του… ότι «αυτοί που πιστεύουν αυτά, αυτοί που διδάσκονται αυτά..» και επειδή δεν το ξέρουμε για αυτό πές τε μας. Αυτά διδάσκονται (οι Εβραίοι) ή τάχει βγάλει από το μυαλό του;
  Μ.Κ: Οι Εβραίοι πιστεύουν στην Παλαιά Διαθήκη. Η οποία είναι η βάση της εβραικής θρησκείας, όπως οι δέκα εντολές.
  Εισαγγελέας: Μισό λεπτό. Εδώ γράφει συγκεκριμένα: κατά των χριστιανών κατά …αυτά διδάσκονται πράγματι σήμερα στις συναγωγές ; Γιατί καταλαβαίνετε δεν θα πάω τώρα εγώ να βρώ το Ταλμούδ και να το διαβάσω.. Εσείς πες τε μας΄.
  Μ.Κ: Μα ούτε εγώ το ξέρω το Ταλμούδ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.